• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyetten sonra ekmeğe devam edeceksen zaten ekmeği kesme derim.Diyetteyim mezun oldum denirse kilo alınıyor.Bu zihniyetten çıkmak lazım.Ben senin menülerini diyet bitti menülerim olarak yapmayı planlıyorum o yüzden yanlış olduğunu düşündüğümü sanma.Sadece kaçamaklarını fazla buluyorum.

bu günden itibaren o kaçamaklar olmayacak:45: 14üne 55 hedefi koymuştum kendime uzaklaşıyor benden hedefim yoksa... ekmek olsa iyi derim ben diyet sonrası hamurişleri bile olabilir yani:1: yok yok bu defa koruma olarak 6 ay dikkat edicem ardından...

güzel pazarlar herkese :46::46::46::46::46::46: cok enerjik kalktım hayırdır inşallah .bir elma yedim suyumu içtim yürüyüşe gidiyorum havada harika:21::21::21::54::54::54:

Zevkli bol kilo vermeli yürüyüşler hayatım :46::46:Hazır havada güzel keyfini çıkar burda sağnak yağış var :50:

Diyetten sonra ekmeğe devam edeceksen zaten ekmeği kesme derim.Diyetteyim mezun oldum denirse kilo alınıyor.Bu zihniyetten çıkmak lazım.Ben senin menülerini diyet bitti menülerim olarak yapmayı planlıyorum o yüzden yanlış olduğunu düşündüğümü sanma.Sadece kaçamaklarını fazla buluyorum.

Monti kitBini aara ara kalmamis basimu kalkmis ikinci eldede yoktuu.ekmegi hayatimdan cikardim dun itibariyle zaten kahvaltida yiyodum artik oda yokk hahha:D

bu günden itibaren o kaçamaklar olmayacak:45: 14üne 55 hedefi koymuştum kendime uzaklaşıyor benden hedefim yoksa... ekmek olsa iyi derim ben diyet sonrası hamurişleri bile olabilir yani:1: yok yok bu defa koruma olarak 6 ay dikkat edicem ardından...

Ben seni kaçamak idaresi konusunda çok başarlı buluyorum.Abartmıyorsun ve sonrasındada telafi ediyorsun.Kilo alıcağını sanmıyorum.Verdiğim kiloları almamak içinde seni kendime örnek alıyorum :46: Sadece kaçamakları komple yoksetsen hızlıca kilo verebileceğine dair inancım var ondan çenemi tutamayıp karıştım kusuruma bakma :17:

Yemeklerin bana göre kilo koruma programına çok uygun menüler ama kilo vermek içinse uygun değil.Kan şekerinini yükselten şeyler yiyorsun.Ever yemeklerin yanına bi dilim ekmek eklemeni doğru bulmuyorum.Keşke 3 dilim ekmek hakkınıda kahvaltıda yesen.Ama Öğle misafirliklerinde ufak atıştırmalarında doğru değil.Masum gibi görünüyor ama hiç değiller.Kilo aldırmıyorlar ama kilo vermeni hep bloke ediyorlar.Sende bünyeni dirençli sanıyorsun.

Cokkk haklisin bana cokk engelkeler bir kac lokma diyom oysaaa oo somuc skandal oluyo;)

Ben seni kaçamak idaresi konusunda çok başarlı buluyorum.Abartmıyorsun ve sonrasındada telafi ediyorsun.Kilo alıcağını sanmıyorum.Verdiğim kiloları almamak içinde seni kendime örnek alıyorum :46: Sadece kaçamakları komple yoksetsen hızlıca kilo verebileceğine dair inancım var ondan çenemi tutamayıp karıştım kusuruma bakma :17:

ya karışmayacaksanız niye vakit geçiriyoruz burda:52: herkes birbirine karışıyor herkesin elinde gönlünde farklı listeler...:1::1: elbirliğiyle gidecek bu kilolar...

ya karışmayacaksanız niye vakit geçiriyoruz burda:52: herkes birbirine karışıyor herkesin elinde gönlünde farklı listeler...:1::1: elbirliğiyle gidecek bu kilolar...

Saol tatlım inan çekinerek karışıyorum :1:Tabiki herkesin kendi doğruları var herkesin kendine göre diyet sırları var.Birlikte zayıflıycaz inş :32:

Tatlım son günlerde hiç kaçamaklara dokunmuyorsun ben senin bu hafta harika bir sonuç alacağına çok inanıyorum :52::52:

Dun simit yedim:( Bn yazin diyet yapmistim inanirmisin kardeslerime puding yapardim tadina bile bakmazdin bi kasik yemezdim hic bisey kesmden cok guzel kilo vermistim dun cok dusundum ve o iradeli halime donmeye karar verdim;)) bu bi kac hafta spor yapmayacam o yuzden cok veremem 21 marta eve gidecem 18gunum var ozamana kadar iki kilo icin ugrscam:))

Gunaydin citirlar bugün canim coj sıkkın ama nedeni yoj gune hic mutlu baslamadim spor yapasom yok canin biseyde yemek istemiyo uyandigimdandir kHvaltiya gitmedim siz nasilsinz

bahar geldi ondardır canım:1: insanlar depresyon mevsimini kış zanneder ama ilk bahar depresyonların en çok arttığı dönemdir 2 gündür bende de var bi tuhaflık bu gün atıcam üzerimden kararlıyım... yapabiliyorsan spor yap bak nasıl açılacaksın...

bahar geldi ondardır canım:1: insanlar depresyon mevsimini kış zanneder ama ilk bahar depresyonların en çok arttığı dönemdir 2 gündür bende de var bi tuhaflık bu gün atıcam üzerimden kararlıyım... yapabiliyorsan spor yap bak nasıl açılacaksın...

Yapabilirim aslında ama hic vanm istemiyi birazdan gecer ins olece yatakta uzanmisim kendime derse baslayacam ya zor bi uc hafta beni bekliyo ondan heralde;))

Dun simit yedim:( Bn yazin diyet yapmistim inanirmisin kardeslerime puding yapardim tadina bile bakmazdin bi kasik yemezdim hic bisey kesmden cok guzel kilo vermistim dun cok dusundum ve o iradeli halime donmeye karar verdim;)) bu bi kac hafta spor yapmayacam o yuzden cok veremem 21 marta eve gidecem 18gunum var ozamana kadar iki kilo icin ugrscam:))

Simit bişi yapmaz tatlım.Şakır şakır yağmur yağmasaydı inan bende gidip alcaktım pazar kahvaltısına.Ha ekmek yemişsin ha simit kahvaltı için.Poğaça börek yemişsin gibi üzülme simitte onlardaki gibi yağ yokki.Sen aslında çok iradelisin kendine haksızlık ediyorsun.Çok çabalıyorsun vermek için kilo.:46:

Simit bişi yapmaz tatlım.Şakır şakır yağmur yağmasaydı inan bende gidip alcaktım pazar kahvaltısına.Ha ekmek yemişsin ha simit kahvaltı için.Poğaça börek yemişsin gibi üzülme simitte onlardaki gibi yağ yokki.Sen aslında çok iradelisin kendine haksızlık ediyorsun.Çok çabalıyorsun vermek için kilo.:46:

Degilim yaa cok onemsemedim amann veririm hep modundaydim insan diyeti gercekten istemeli ama gercektenn:)cok sukur artik yeni bi sevgiyle karsi karsiyasiniz keske sinav zamani olmadaydida sporda yapsaydim:( canm bn derse basliyom hepimize kolay gelsin aksama görüşürüz;))

slm kızlar =) yediklerimi yazayımda 17 itibariyle günü kapatıyorum. sabah :1 elma ögle :karnıbahar ve bir orta boy patetes ikisinide haşladım pulbiber döküp yedim sıfır yag. ara: 1 elma . aksam:müsli bir kase bunlar dışında iki kupa cay ,su ve bir saat yürüyüş

slm kızlar =) yediklerimi yazayımda 17 itibariyle günü kapatıyorum. sabah :1 elma ögle :karnıbahar ve bir orta boy patetes ikisinide haşladım pulbiber döküp yedim sıfır yag. ara: 1 elma . aksam:müsli bir kase bunlar dışında iki kupa cay ,su ve bir saat yürüyüş

selam. menü süper. yatana kadar kaçamak olmazsa tuzsuz yağsız az kalorili başarılı.
darısı bizimde günü kazasız kaçamaksız kapatmamıza olsun :)

selam hatunlar. pazar olması münasebetiyle ortalıkta kimsecikler görünmüyor.
çok sıkıcı bir gündü hava kapalı ve poyraz esiyor bu hafta sonu temizlikte yapmadım gün geçmedi sanki

selam. menü süper. yatana kadar kaçamak olmazsa tuzsuz yağsız az kalorili başarılı.
darısı bizimde günü kazasız kaçamaksız kapatmamıza olsun :)

teşekkür ederm canım istesemde kaçamak yapamam alışveriş yapmadım mutfakta sağlıksız yağlı hiç bişe yok=)

Mukemmel bir menu:))

SBah 200gram yogurt sade soda
Kahvalti has.yumrtA bi kk lght peynr 4zeytn bi domates
Ara 200grm yogurt greyfrt
Ara bi kk peynr bikac havuc tursusu attim agzima
Aksam bi kepce yeslfasulye mezesi bi krpce ali nazik(yogrtlu tavuk adi o olsa gerk;))
Spor yok yeme islemi an itibariyle bitti;)

Back
X