• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

SBah 200gram yogurt sade soda
Kahvalti has.yumrtA bi kk lght peynr 4zeytn bi domates
Ara 200grm yogurt greyfrt
Ara bi kk peynr bikac havuc tursusu attim agzima
Aksam bi kepce yeslfasulye mezesi bi krpce ali nazik(yogrtlu tavuk adi o olsa gerk;))
Spor yok yeme islemi an itibariyle bitti;)

tam diyet menüsü olmuş. bundan iyisi şamda kayısı.

menüler yazılıyor ufak ufak ee bari bende eksik kalmayayım bende yazayım
evde eşimle birlikte olupta kendime hakim olabilmenin gururuyla yazıyorum

SABAH-ÖĞLEN
1.5 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane
2 dilim kepek ekmeği

ARA
1 elma
1 kivi

2.5 litre su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
10 km yüründü

Dünkü gofretin bedeli bugün ödendi 

Son düzenleme:
SBah 200gram yogurt sade soda
Kahvalti has.yumrtA bi kk lght peynr 4zeytn bi domates
Ara 200grm yogurt greyfrt
Ara bi kk peynr bikac havuc tursusu attim agzima
Aksam bi kepce yeslfasulye mezesi bi krpce ali nazik(yogrtlu tavuk adi o olsa gerk;))
Spor yok yeme islemi an itibariyle bitti;)

canım senin menünde cok iyi tursu hariç :47: tuz su tutar ödem yapar vücudunda

kızlar su konusunda bişey soracam ne kadar cok içsek okadar iyi diyoruzda bunun bir limiti varmı 2.5 litre içtim rahatsız etti sanki beni.idealim 1.5 litre sanırım oda azdır diye zorladım .devam edeyimmi sizce 2.5 a

SABAH-ÖĞLEN
1.5 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane
2 dilim kepek ekmeği

ARA
1 elma
1 kivi

10 km yüründü

evet canım fazlasıyla ödenmiş aksam da pas geçilmiş güzel olmus

Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim peynir
1 domates
2 yeşil biber

Öğlen;
Yarım dilim peynir
Biraz badem

Akşam;
Terayağında çimçim karides
Yeşil salata

Yürüyüş yok sağnak yağış vardı.Suda içemedim pek :(

kızlar su konusunda bişey soracam ne kadar cok içsek okadar iyi diyoruzda bunun bir limiti varmı 2.5 litre içtim rahatsız etti sanki beni.idealim 1.5 litre sanırım oda azdır diye zorladım .devam edeyimmi sizce 2.5 a

Kilonun yüzde 5 i kadar için diyolar ama nerde içemiyorum :(Bu hesaba göre benim 4.25 lt su içmem lazım :(

SABAH-ÖĞLEN
1.5 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane
2 dilim kepek ekmeği

ARA
1 elma
1 kivi

10 km yüründü

Canım menünü anlamadım.Sabah öğlen derken brançmı yaptın yoksa sabahkilerin aynını öğlende demi yedin.Birde kızarmış yumurta derken yağda yumurtayımı kastettin ?

Canım menünü anlamadım.Sabah öğlen derken brançmı yaptın yoksa sabahkilerin aynını öğlende demi yedin.Birde kızarmış yumurta derken yağda yumurtayımı kastettin ?

sabah ile öğlen bir oldu kahvaltıyı geç yaptım sosyete dilinde branch diyorlar :)
evet hafta sonu kahvaltımda ara sıra yumurta pişirim şeklimi değiştiriyorum yağda kızardı

Son düzenleme:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim peynir
1 domates
2 yeşil biber

Öğlen;
Yarım dilim peynir
Biraz badem

Akşam;
Terayağında çimçim karides
Yeşil salata

Yürüyüş yok sağnak yağış vardı.Suda içemedim pek :(
olsun bugün de dinlen bir şeycik olmaz.benden izinlisin :) çimçim karides?? menü fevkaledenin fevkinde olmuş tebrikler azimle ilerliyorsun rakibem

suyu içmelisin hem ödem atar,hem metabolizmayı hızlandırır. hemde mideyi şişirerek tokluk hissi verir. yeni alıştığın için rahatsız olmuş olabilirsin.

Son düzenleme:
sabah ile öğlen bir oldu kahvaltıyı geç yaptım sosyete dilinde branch diyorlar :)
evet hafta sonu kahvaltımda ara sıra yumurta pişirim şeklimi değiştiriyorum yağda kızardı
Evet hatırlıyorum geçen haftada yağda yumurta yemiştin hatta 3 dilimde ekmeğin vardı.Yağda yumurtayada ekmeğede karşı değilim ama keşke ikisini bir yemesen.
olsun bugün de dinlen bir şeycik olmaz.benden izinlisin :) çimçim karides?? menü fevkaledenin fevkinde olmuş tebrikler azimle ilerliyorsun rakibem
Daha başlayalı kaç gün olduki dinlenme vaktim gelsin :5: Üstelik yarın sabah babamı doktora götürücem yarında güme gider kesin :50: Çimçim karides hani şu minik olanlar.Ömrimde ilk defa karides yedim eskiden ıyyk böcük onlar derdim şimdi herşeyin tadını merak ediyorum :1:

Evet hatırlıyorum geçen haftada yağda yumurta yemiştin hatta 3 dilimde ekmeğin vardı.Yağda yumurtayada ekmeğede karşı değilim ama keşke ikisini bir yemesen.

Daha başlayalı kaç gün olduki dinlenme vaktim gelsin :5: Üstelik yarın sabah babamı doktora götürücem yarında güme gider kesin :50: Çimçim karides hani şu minik olanlar.Ömrimde ilk defa karides yedim eskiden ıyyk böcük onlar derdim şimdi herşeyin tadını merak ediyorum :1:

tavsiyeni dikkate alıcam rakibem de neden yumurta ve ekmek yanyana olmuyor

Kilonun yüzde 5 i kadar için diyolar ama nerde içemiyorum :(Bu hesaba göre benim 4.25 lt su içmem lazım :(

benmde 3 küsür içmem lazım buna göre burnumdan geliyor resmen zormuş bu susamadan su içmek =((bide baskülde oynuyor cok =) canım sıkıldı su içip tartılınca

tavsiyeni dikkate alıcam rakibem de neden yumurta ve ekmek yanyana olmuyor

Yoo yanlış anladın.Yumurtayla ekmek yanyana olmaz demedim.Yağda pişirilmişle ekmek yanyana olmuyor.Daha doğrusu yağ ve ekmek yanyana hiç ama hiç olmuyor.Yumurta haşlanmış yada teflon tavada yağsız pişmiş olsa olurdu.Yada yumurtaları çatalla yiyip ekmek yemeseydin.

Back
X