• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benmde 3 küsür içmem lazım buna göre burnumdan geliyor resmen zormuş bu susamadan su içmek =((bide baskülde oynuyor cok =) canım sıkıldı su içip tartılınca

Çook zor çok en güzeli 2 lt içip gerisini boşvermek :D Tartıyıda dert etme sabah tartılırsan sorun olmuyor :D

Yoo yanlış anladın.Yumurtayla ekmek yanyana olmaz demedim.Yağda pişirilmişle ekmek yanyana olmuyor.Daha doğrusu yağ ve ekmek yanyana hiç ama hiç olmuyor.Yumurta haşlanmış yada teflon tavada yağsız pişmiş olsa olurdu.Yada yumurtaları çatalla yiyip ekmek yemeseydin.

sen öyle diyince ufak çaplı bir araştırma yaptım orda öyle diyordu. bende hatta normal kahvaltıda da haşlanmış yumurtayla etimek yiyorum yanlış yapıyorum demek ki dedim.

sen öyle diyince ufak çaplı bir araştırma yaptım orda öyle diyordu. bende hatta normal kahvaltıda da haşlanmış yumurtayla etimek yiyorum yanlış yapıyorum demek ki dedim.
Haşlanmışıda çok masum sayılmaz sarısında biraz yağ var etlerdede yağ var ondan öyle yazıyolar yanlış sayılmaz ama okadar sıkmamızın alemi yok bence.2 gram eksik vericez diye kahvaltıda yumurta keyfidemi yapmıycaz canım.

Haşlanmışıda çok masum sayılmaz sarısında biraz yağ var etlerdede yağ var ondan öyle yazıyolar yanlış sayılmaz ama okadar sıkmamızın alemi yok bence.2 gram eksik vericez diye kahvaltıda yumurta keyfidemi yapmıycaz canım.

o kadarcık keyfimizde olsun di miii :)) tatsız tuzsuz nereye kadar hayatı çileye çevirmeye gerek yok

Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kacamağı yaptım. Ama öyle böyle değil. Neden yaptım onu da bilmiyorum. Ama mutsuzum. Sakın siz yapmayın. inanın çok mutsuz ediyor insanı.
Bunu neden mi yazıyorum. Uyarıları almak için, kendime gelmek için.
Neyse.

Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz

öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek

Aksam;
1 tabak dolusu lahana sarma (varan 2)
1 dlm kpk ekmek
Yogurt

Berbat bi gün.
Tekrar motive olmalıyımm.
Yardım :(

Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kacamağı yaptım. Ama öyle böyle değil. Neden yaptım onu da bilmiyorum. Ama mutsuzum. Sakın siz yapmayın. inanın çok mutsuz ediyor insanı.
Neyse.

Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz

öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek

Aksam;
1 dlm kpk ekmek
Yogurt

Berbat bi gün.

canım keşke aksamı hiç yemeseydin ve her öğünde ekmek yemen cok yanlış mutlaka telafi etmelisin yarın.regl olman yakınsa iştahın ondan açılmış olabilir.

canım keşke aksamı hiç yemeseydin ve her öğünde ekmek yemen cok yanlış mutlaka telafi etmelisin yarın.regl olman yakınsa iştahın ondan açılmış olabilir.

Doğumdan sonra yalnızca 1 defa regl oldum. Gecen ay olmam gerekirken olmadım :/
Ben ekmeksz hic ögün yapmadm ki simdiye kadar. Zayıfken de yapmadım :/

Merhaba hanımlar,
Neyse.

Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz

öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek

Aksam;
1 dlm kpk ekmek
Yogurt

Berbat bi gün.

pişmanlık duymuşsan,zaten motive olmuş,kafanda bu işi bitirmişsin demektir. yarın sabahtan daha dikkatli olarak ve spor yaparak telafi edebilirsin. moralini bozma kaldığın yerden hiçbir şey olmamış gibi devam. bende dün gofret yemiştim bugün cezasını kestim kendime.hepimizde oluyor bunlar olmaya da devam edecek en neticede insanız makine değil sabit dümdüz gitmemiz mümkün değil.

Merhaba hanımlar,
Neyse.

Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz

öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek

Aksam;
1 dlm kpk ekmek
Yogurt

Berbat bi gün.

mıhlamayı bende çok severim rakibem nerelisinki? karadenizde yapılır genellikle.kahvaltıların vazgeçilmezidir. afiyet olsun,bebişine süt olsun,aman kilo olmasın :)

merhaba arkadaslar, cok damdan duser gibi oldu kusura bakmayin biliyorum. Bir yasinda bir bebegim var, kilo veriyorum agustosdan buyana 13,5 kilo verdim. Biraz duzensiz oldu 3-4 gundur de adam gibi toparlanmak istedigim icin yaziyorum yediklerimi. Hergun menu vermek istiyorum hazirim yani o konuda defter bile tutmaya basladim. Sizinle devam etmem mumkun mu acaba? Kurallar nasil isliyor?Hala ilk sayfadaki gibi mi? CEvap verirseniz sevinirim.Simdiden herkese kolay gelsin yaglar gitsin:)

merhaba arkadisler
bugun ugrayamadim.
cocuklari disari cikarrtik peskerinde kos kos yorulduk.firsatim olmadi girmeye.
nabersiniz bakalim.
menuler nasil cislar varmi.
bende yazayim hemen.menumu.

bu sabah gec kalktik ve haftasonlari benim kahvaltim cesitli oluo biraz cunku haftaici yetistiremiorum yavan gecio.

kahvalti.
1 diyet etimek
1 haslenmis yumurta
2 cherry domates
biraz biber biraz maydonoz
2 burgu oeynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
4 parca sucuk

ogle: o da gec oldu biraz
5 izgara sucuk
coban salata
1 dilim izgara domates 1 izgara biber
ayran

ara: vanilyali milkshake ( malesef bugunun cisi )
aksam : yok
bi elma yicem yatmadan

spor: cok yoruldum ama en azindan sporsuz yatmamak icin 2 mil leslie ve 12 dk kadar kalca hareketi yapicam bi seriye basladim.

merhaba arkadisler
bugun ugrayamadim.
cocuklari disari cikarrtik peskerinde kos kos yorulduk.firsatim olmadi girmeye.
nabersiniz bakalim.
menuler nasil cislar varmi.
bende yazayim hemen.menumu.

bu sabah gec kalktik ve haftasonlari benim kahvaltim cesitli oluo biraz cunku haftaici yetistiremiorum yavan gecio.

kahvalti.
1 diyet etimek
1 haslenmis yumurta
2 cherry domates
biraz biber biraz maydonoz
2 burgu oeynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
4 parca sucuk

ogle: o da gec oldu biraz
5 izgara sucuk
coban salata
1 dilim izgara domates 1 izgara biber
ayran

ara: vanilyali milkshake ( malesef bugunun cisi )
aksam : yok
bi elma yicem yatmadan

spor: cok yoruldum ama en azindan sporsuz yatmamak icin 2 mil leslie ve 12 dk kadar kalca hareketi yapicam bi seriye basladim.

Menün gayet güzel canım ben beğendim.O cıss olmasaymış süpermiş ama onuda akşam yemeği yemeyip ona saymışsın buda çok güzel olmuş.:46:

merhaba arkadaslar, cok damdan duser gibi oldu kusura bakmayin biliyorum. Bir yasinda bir bebegim var, kilo veriyorum agustosdan buyana 13,5 kilo verdim. Biraz duzensiz oldu 3-4 gundur de adam gibi toparlanmak istedigim icin yaziyorum yediklerimi. Hergun menu vermek istiyorum hazirim yani o konuda defter bile tutmaya basladim. Sizinle devam etmem mumkun mu acaba? Kurallar nasil isliyor?Hala ilk sayfadaki gibi mi? CEvap verirseniz sevinirim.Simdiden herkese kolay gelsin yaglar gitsin:)

Canım başvurular aşağıda linkiyi verdiğim sayfaya yapılıyor.Sonra gruplardan biri seni davet ediyor öyle katılıyorsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadı:50: bu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz

Back
X