• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menulerim.iyi gidiyor gibi ama gidim eksilme yok.kizlar ya. spora dahada agirlik vermem gerekior heralde. nerdeyse hic ekmek yemedigim.galde nie boleki.
offfg birde vucudum bugun ole kiriki.hastami olucam ne. feci durumdayim ama kosu bandina cikip terlemek niyetindeyim.insalkah kotuye gitnezsem.
canim malesef arada insanin veremedigi donemler oluyor hic uzme kendini zamnla asilir hem hasta olacağın içindir o :)

evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm

KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir

ARA
1 ince dilim börek

ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü

AKŞAM
1 portakal
1 kivi

3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
Bi tek borek ciss ama onu da aksamla dengelmissin tatlim :)
selam arkadaşlar :34: bu aralar hiç giremedim yataktan kalkamadım grip olmuşum :30: neyse nasılsınız :31:
Cok gecms olsn cnm:)
selam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysa:50: menümü yazayım:

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği

ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla

spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
Baklava olmasaymis cok guzelmis canim :) ama yinede iyi
bende menumu yazayim.
sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim domates
1 burgu peynir
4-5 dilim salatalik
1 light etimek

ara: 2 gun.kurusu kayisi
2-3 findik
2-3 badem

ogle:
1 tabak yogurtlu brokoli sakatasi

aksam.
4 izgara kofte
4-5 catal salata
elmali soda
1 kasik acili ezme

spor: 2 mil leslie
100 mekik
10 dk kalca hareketi
15 dk karin.hareketi.
su : 3 ltyi gecti
Menu super canim hele o spora bayildm :) 100 mekik cok iyi
Menüm;
Saat 15 gibi;
Sucuklu peynirli 2 yumurta

5-6 arası;
Biraz çerez

Spor yarım saat yürüyüş.
Çok meşguldüm kızlar yemek yapmayada yemeyede pek vakit bulamadım.Ah biri bi tencere sebze yemeği gönderiversede sevabına yesem.:56:

Tatlim hic birsey yememissn bgn dayanabilmende cok guzel arada oluyor malesef islerden vakit bulunamiyor :)

bence yemekhanede az da olsa yemeliydin.bu da bir eğitim olurdu irade eğitimi.onca yemeğin içinden az yemeyi becerebilmek. aslında bunu başarsak var ya olay biter. ben de yemeğin tadını alınca kendime engel olamayabiliriyorum çoğu kez.
bizim okulda diyetisyene giden arkadaşlar vardı aylarca okula kalorisi düşük diyet yemeği taşıdılar hiç üşenmeden.ben o kadar yapamam da en azından götürebileceklerimi götürüyorum.
yarınki götüreceklerini şimdiden ayarla sende. bende sabah hep son dakika yetiştiğim için biliyorum sabahki koşuşturmacayı.
bugün oruç tuttun varsay artık. az kaloriyle günü kapattın tek karın bu. :) inşallah emeğinin karşılığını alırsın. hadi bakalım afiyet olsun.

sagol canım çantaya elma attım =) yarın erken kalkacam kahvaltı yapcam en azından sadece bugün değil dünde cok cok az yemiştim.baskülde az görünce bütün yorgunluğum gtti ama yinede sağlıksız sok diyet gbi bişe oldu saati kurdum =)kahvaltıyı atlamayım bari.

Menüm
Sabah 2 kayisi 3 kasik musli
Öğlen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates azicik 1 zeytin 3 yudum peynir
Ara 1 elma
Ara 3 ceviz 3 findik
Aksam 5 6 kasik musli yedm okuldan gelincede 2 kasik yedim 1 kuru kayisi attim agzimaadet oldgmdan heralde canim cok tatli istiyor ya :((

Spor 30 dk yuruyus 1 bucuk litre su :/

menümüde yazıyım yemeğe falan girişeceğim az sonra
kızlar bundan sonra akşm üstü 5 te yemeğimi yiyeceğim bitireceğim
menüm
sabah:1 elma kivi
ara:1 kuru incir
öğle:3-4 yk nohut yemeği,1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:sade kahve
akşam:3 yk buğday kivi salatalık
spor 2.5 saat temizlik 1 saat yürüyüş,100 oklava hareketi,100 ip atlama
sıvı:3 lt su 1 bardak yeşil çay akşama 2 bardak daha içerim

rakibem sende cok cok az yemişsin ve spor cok cok iyi hep beraber vereceğiz bu kiloları:34::34::34::34:

canim malesef arada insanin veremedigi donemler oluyor hic uzme kendini zamnla asilir hem hasta olacağın içindir o :)

bi tek borek ciss ama onu da aksamla dengelmissin tatlim :)

cok gecms olsn cnm:)

baklava olmasaymis cok guzelmis canim :) ama yinede iyi

menu super canim hele o spora bayildm :) 100 mekik cok iyi

tatlim hic birsey yememissn bgn dayanabilmende cok guzel arada oluyor malesef islerden vakit bulunamiyor :)

canım zaten adetim belkide ondan. Başım öle ağrıoki ama yinede sporumu yaptım bugün.

menüm
sabah 2 kayisi 3 kasik musli
öğlen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates azicik 1 zeytin 3 yudum peynir
ara 1 elma
ara 3 ceviz 3 findik
aksam 5 6 kasik musli yedm okuldan gelincede 2 kasik yedim 1 kuru kayisi attim agzimaadet oldgmdan heralde canim cok tatli istiyor ya :((

spor 30 dk yuruyus 1 bucuk litre su :/

gayet güzel. Akşamı öle geçiştirme bence aa şekerim

maşallah nazar değmesin bugünde çok beğendim menünü :46:ama sodayı sade tercih et meyvelilerde şeker var emeklerine yazık etmesin.

ayy teşekkür ederim. Dikkatetmey çalışıorum. Akıllandımmı yoksa yaza az kaldı ondan mı bilmiorum

menüm;
saat 15 gibi;
sucuklu peynirli 2 yumurta

5-6 arası;
biraz çerez

spor yarım saat yürüyüş.
çok meşguldüm kızlar yemek yapmayada yemeyede pek vakit bulamadım.ah biri bi tencere sebze yemeği gönderiversede sevabına yesem.:56:

ahh cnaım ya yakın olsak bizdede hepa rtıyo ayzık yiyen yok
kızlarıma yapmadığım kalmıo ama ahh yiyyen nerde
nerdeyse hiçbişi yememişsin

selam arkadaşlar :34: bu aralar hiç giremedim yataktan kalkamadım grip olmuşum :30: neyse nasılsınız :31:
geçmiş olsun canım
selam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysa:50: menümü yazayım:

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği

ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla

spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
slm canım inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın.baklava dışında sıkıntı yok telafi edeceğine eminim
kaçtım kızlar iyi geceler herkese...
iyi geceler
Bn otuz cekene kadar oluyimmm
bende =(((((
bende menumu yazayim.
sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim domates
1 burgu peynir
4-5 dilim salatalik
1 light etimek

ara: 2 gun.kurusu kayisi
2-3 findik
2-3 badem

ogle:
1 tabak yogurtlu brokoli sakatasi

aksam.
4 izgara kofte
4-5 catal salata
elmali soda
1 kasik acili ezme

spor: 2 mil leslie
100 mekik
10 dk kalca hareketi
15 dk karin.hareketi.
su : 3 ltyi gecti
canım 100 mekik sporlar hepsi bir harika
Menüm;
Saat 15 gibi;

5-6 arası;
Biraz çerez

Spor yarım saat yürüyüş.
Çok meşguldüm kızlar yemek yapmayada yemeyede pek vakit bulamadım.Ah biri bi tencere sebze yemeği gönderiversede sevabına yesem.:56:

canım çerez derken leblebi falandr inşallah cok tuzlu bişe yoktur:47:

kızlar bende yatıyorum herkese iyi geceler yarın yine görüşürüz uyumadan bomboş gecen iki günün üzerine güzel bir salep yapıp içtim sımarmak istedim .:27::37:

Kizlar bnde kendime bi diyet listesi yaptim 18 gun boyunca uyacam:))
Sabah birgun musli bign normal kahvalti
ara meyve yada yogurt yada sut yada kefir
Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni
Normalde son arayi yapmayacaktm ama sinav var gece gec uyuyacagim icn yapmaya karar verdm
Sut urunleri light meyvelerde muz ve şekerli olanlar haric
ve gunde bir yada iki sade soda
Vee bukez tum samimiyetimle söylüyorum cisssss yokk:)))

Menüm;
Saat 15 gibi;

5-6 arası;
Biraz çerez

Spor yarım saat yürüyüş.

hoşgelmişsin rakibem. gün boyu göremedim seni yokluğun çok belliydi.umarım her şey yolundadır.
yemek gönderelim sana ayıp ettin sen iste yeter ki...
menünde bomboş geçmiş yine.yoğunluğuna rağmen yürüyüşte yapmışsın. sen götürüyosun bu işi :nazar: helal olsun,kim tutar seni :))

Menüm;
Saat 15 gibi;

5-6 arası;
Biraz çerez

Spor yarım saat yürüyüş.

hoşgelmişsin rakibem. gün boyu göremedim seni yokluğun çok belliydi.umarım her şey yolundadır.
yemek gönderelim sana ayıp ettin sen iste yeter ki...
menünde bomboş geçmiş yine.yoğunluğuna rağmen yürüyüşte yapmışsın. sen götürüyosun bu işi :nazar: helal olsun,kim tutar seni:46::46::46:

Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni
Normalde son arayi yapmayacaktm ama sinav var gece gec uyuyacagim icn yapmaya karar verdm

hadi bakalım. güveniyorum sana yaparsın sen bunu

Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni

menü güzel ve hafif canım :34:

sagol canım çantaya elma attım =) yarın erken kalkacam kahvaltı yapcam en azından sadece bugün değil dünde cok cok az yemiştim.baskülde az görünce bütün yorgunluğum gtti ama yinede sağlıksız sok diyet gbi bişe oldu saati kurdum =)kahvaltıyı atlamayım bari.

canım öğün atlama bencede kızlar birsürü şey söylemiş zaten:1: diyet sonrası anında geri döner verdiklerin tek elmayla da öğün geçmez ...

Back
X