• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım öğün atlama bencede kızlar birsürü şey söylemiş zaten:1: diyet sonrası anında geri döner verdiklerin tek elmayla da öğün geçmez ...

günaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.

hedef kactı canm senin fazla yok diye hatrlıyorum 18 gün bu menüyü sıkı bir seklde uygularsan hedefine ulasırsın =)

4kilo.jeofffc gerckten uygulasam bi iki kilo vererimiyim..kalan iki kiloyuda iki hafta eve gitcem evde zumba ve hafif yiyerek vercm.ama yeterki 18gunde 2-3 kilo verebileyim:((

4kilo.jeofffc gerckten uygulasam bi iki kilo vererimiyim..kalan iki kiloyuda iki hafta eve gitcem evde zumba ve hafif yiyerek vercm.ama yeterki 18gunde 2-3 kilo verebileyim:((

inan verirsin canım listen cok hafif.cok rahat verirsin.daha kısa sürede de iki kilo verdiren diyetler var ama ideale yakın olunca pek verimli olmuyor o listeler.dün ben diyet ve saglıklı beslenme baslıgı altında diyet listeleri diye bir kısım var oraları karıstırdım ama pek uygun bişe bulamadım kendime.ama senin listen oradakilerden iyi ve sıkı.kesinlikle verirsin.:54::54:

inan verirsin canım listen cok hafif.cok rahat verirsin.daha kısa sürede de iki kilo verdiren diyetler var ama ideale yakın olunca pek verimli olmuyor o listeler.dün ben diyet ve saglıklı beslenme baslıgı altında diyet listeleri diye bir kısım var oraları karıstırdım ama pek uygun bişe bulamadım kendime.ama senin listen oradakilerden iyi ve sıkı.kesinlikle verirsin.:54::54:

Hadi bakalim inss.. veremezsem zaten diyetsyene gitcem;))

geçmiş olsun canım bende hastayım salgın var heralde... ama daha fazla girmen lazım foruma cuma mesaj sayılarınızı yazın demiştim yazmıyorsunuz da...
iyiysen buralarda olun biraz böyle olmuyor listeye aldım kayboldun:50: sarı kart uygulamasına göre bu hafta senle kalınkaselin ceza alıcaksınız yoksa...

ayy ben sarı kart falan istemiyorum:50: işte geldim burdayım:34:gerçekten hem dişim hem grip çok kötüydü :31:ama artık buralardayım ... ayrıca geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim:38:sarı karta hayır:36:

yavvv.
suuuuppper. bende gormek istiyorum artik

cok guzel menu. o 10 km yuruyus varken ince dilim borekten bisicik olmaz bence.

bu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:[/QUOTE
cok gecmis olsun.sahalara donuosun.heralde.

malum gunlerde oluo bole cisslar.uzme kendini.bende de oluo arada. sporda olsa bisicik olmaz.

teşekkür ederim:17:evet canııımm artık bende burdayım:40:

canim malesef arada insanin veremedigi donemler oluyor hic uzme kendini zamnla asilir hem hasta olacağın içindir o :)

Bi tek borek ciss ama onu da aksamla dengelmissin tatlim :)

Cok gecms olsn cnm:)

Baklava olmasaymis cok guzelmis canim :) ama yinede iyi

Menu super canim hele o spora bayildm :) 100 mekik cok iyi

Tatlim hic birsey yememissn bgn dayanabilmende cok guzel arada oluyor malesef islerden vakit bulunamiyor :)

teşekkürleeeerrrr:38:

ayy ben sarı kart falan istemiyorum:50: işte geldim burdayım:34:gerçekten hem dişim hem grip çok kötüydü :31:ama artık buralardayım ... ayrıca geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim:38:sarı karta hayır:36:

e hadi o zaman 30 mesajını tamamla hergün listeni de görelim burda:34: hoşgeldin tekrardan 5 gündür girmemiştin...

günaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.

canım markası neydi seninkinin? tadını sevip sevmemen konusunda bu çok etkilide o yüzden soruyorum:1:

menümüde yazıyım yemeğe falan girişeceğim az sonra
kızlar bundan sonra akşm üstü 5 te yemeğimi yiyeceğim bitireceğim
menüm
sabah:1 elma kivi
ara:1 kuru incir
öğle:3-4 yk nohut yemeği,1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:sade kahve
akşam:3 yk buğday kivi salatalık
spor 2.5 saat temizlik 1 saat yürüyüş,100 oklava hareketi,100 ip atlama
sıvı:3 lt su 1 bardak yeşil çay akşama 2 bardak daha içerim[/QUO

gıdım gıdım kuş kadar yemişsin tebrikler.sporda hayli güzel olmuş.senin açından güzel bir gün olmuş daim olsun inşallah :)
teşekkürler canım

ooo gayet iyi olmus. sen bana da rakip olak isteneistin yavvv. benmi yanmis hatirliorum ama sen 65 lerdesin olmaz.
70 li istiorum ben.ama bu hafta kirsam dicem su 70 lilwride cok zor.
saol canım sende inşallah 6 lı rakamları görürsün bu hafta

Sabah kk light peynir domates bi haslanmis yumrta beyazi 4zeytin
Ara yogurt 20 30 arasi kuruuzum
Ogle 1elmali kurabiye 1dlm kek 1kuck pizza avuc ici kadar(cişssssssssss)
Ara 20 30arasi cig badem
Aksam bi kepce tarha corbasi bi kepce yesilfasulye
Adam akilli diyette yapamiyom:(
cıs hariç çok güzel ondanda bişey olmaz sporla o bile erirdi

canım cuma günü 62.4 tüm suannn 61.5 çıktım gelir gelmez tartıldım soktayımmmmm :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
maşallah rakibem ne yapsamda sana yetişsem bilemedim ben regl yim ya çok şişim yüzükler oynamıyo o kadar yani
evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm

KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir

ARA
1 ince dilim börek

ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü

AKŞAM
1 portakal
1 kivi

3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
maşallah çok güzel afiyet olsun canım

bu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:
geçmiş olsun canım bi bulaştımı zaten geçmiyo

selam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysa:50: menümü yazayım:

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği

ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla

spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
baklava ayyyyyyyyyy canım çekti ben görmedim on u

sağol canım daha iyiyim aslında, yarın daha da iyi olurum bugünü de bi atlatayım da
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bende menumu yazayim.
sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim domates
1 burgu peynir
4-5 dilim salatalik
1 light etimek

ara: 2 gun.kurusu kayisi
2-3 findik
2-3 badem

ogle:
1 tabak yogurtlu brokoli sakatasi

aksam.
4 izgara kofte
4-5 catal salata
elmali soda
1 kasik acili ezme

spor: 2 mil leslie
100 mekik
10 dk kalca hareketi
15 dk karin.hareketi.
su : 3 ltyi gecti
maşallah çok güzel menü

Menüm;
Saat 15 gibi;
Sucuklu peynirli 2 yumurta

5-6 arası;
Biraz çerez

Spor yarım saat yürüyüş.
Çok meşguldüm kızlar yemek yapmayada yemeyede pek vakit bulamadım.Ah biri bi tencere sebze yemeği gönderiversede sevabına yesem.:56:
bu menü sağlıksız geldi canım sebze meyve yemek namına bişey yok gibi
Menüm
Sabah 2 kayisi 3 kasik musli
Öğlen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates azicik 1 zeytin 3 yudum peynir
Ara 1 elma
Ara 3 ceviz 3 findik
Aksam 5 6 kasik musli yedm okuldan gelincede 2 kasik yedim 1 kuru kayisi attim agzimaadet oldgmdan heralde canim cok tatli istiyor ya :((

Spor 30 dk yuruyus 1 bucuk litre su :/
afiyet olsun

rakibem sende cok cok az yemişsin ve spor cok cok iyi hep beraber vereceğiz bu kiloları:34::34::34::34:
inşallah rakibem boyun kaç bu arada

Kizlar bnde kendime bi diyet listesi yaptim 18 gun boyunca uyacam:))
Sabah birgun musli bign normal kahvalti
ara meyve yada yogurt yada sut yada kefir
Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni
Normalde son arayi yapmayacaktm ama sinav var gece gec uyuyacagim icn yapmaya karar verdm
Sut urunleri light meyvelerde muz ve şekerli olanlar haric
ve gunde bir yada iki sade soda
Vee bukez tum samimiyetimle söylüyorum cisssss yokk:)))
hadi bakalım çok güzel olur yaparsan
Kizlar bn bu sabah baktim 56 olmusum:(( bu menuyu kesin yapacammm
maşallah 56 çok güzel yaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun rakibem

evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm

KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir

ARA
1 ince dilim börek

ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü

AKŞAM
1 portakal
1 kivi

3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş

Mihrimah seni seviyorum :54:Böyle dikkatli menüler yaptığın için:54:8-10 km yürüdüğün için:54:100 mekik çektiğin için :54:velhasıl bu kadar sıkı bi rakibem olduğu için seviyorum seni :38: Bana kızım sen yal gelip yatarken, kanepede yayılıp çerezler atıştırıp totonu büyütürken rakiben uzakara fark atacak sana diyor iç sesim gaz veriyor devamlı çünkü :52::52::52:

günaydın kızlar ne çok yazmışsınız alıntılaya alıntıulaya bitiremedim akşam uğramazsam sabah burda geçecek
iyi bir gün olu inşallah bizim için kaçamak yapmayalım kızlar

teşekkürler canım

saol canım sende inşallah 6 lı rakamları görürsün bu hafta

cıs hariç çok güzel ondanda bişey olmaz sporla o bile erirdi

maşallah rakibem ne yapsamda sana yetişsem bilemedim ben regl yim ya çok şişim yüzükler oynamıyo o kadar yani
maşallah çok güzel afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım bi bulaştımı zaten geçmiyo

baklava ayyyyyyyyyy canım çekti ben görmedim on u

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

maşallah çok güzel menü

bu menü sağlıksız geldi canım sebze meyve yemek namına bişey yok gibi
afiyet olsun

inşallah rakibem boyun kaç bu arada

hadi bakalım çok güzel olur yaparsan
maşallah 56 çok güzel yaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun rakibem

Yapcammmmm aysesuuu:)))sinav dolaysila iki uc hafta boyunca spor olmayacak okulm beste bitiyo aksamda anck ders calisiyom; (

kızlar derslere çalışmaya başlayacağım artık 8 ders şu ingilizceden hiç birşey anlamıyorum ne yapacağım ya 1. dönem çanla geçtim
çocuklarda bir fırsat vermiyor
kızlar kızım 9 yaşından gün alıyor daha 2. sınıfta ve ergenlik belirtileri başladı ne yapacağımı bilemiyorum bi sinirli asabi herşeye ağlıyo gögüsleri belirginleşti tüylenme başladı doktora götürmüştüm geçen perşembe endokrin uzmanı çocuk doktoru psikoloğ sonuçları alacağım perşembeye iyi çıkar inşalah benimkide o gün alınacak perşembe öğleden sonra yokum yani

Back
X