• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynı şeyi bende yapıyorum kendime ne yiyeceksem tabağıma koyyorum ortadan yemiyorum çünkü ne kadar yediğimi anlamıyorum
ilk oğluşu doyuruyorum o arada reşim yemek yiyo
o yemeğini bitirmeye yakın bende yiyorum kalkıyoruz:)))

neden kendine bişeyalmıyosunki
çanta alabilirsin , ayakkabı alabilirsin, makyaj malzemesi alabilirsin bunlar için kilonun pek önemi yok aslında
ihtiyacın yoksa alma tabiki ama eve boş yere alma yahu evin eksiği bitermi hiç?
kitap al başka bişey al:))

ama her 10 kiloda yada 5 kiloda bir kendine bir ödül al bu çok mıtive ediyo insanı

evin eksiği bitmez haklısın insanında gözü doymaz yeni çıkan her bişeyden almak ister. ama kendime engel olamıyorum sitelere girdikçe dalıyorum. işin kitap kısmıyla eşcağızım ilgileniyor. ben kendime istediğim kiloya düşene kadar bir şey almamakta kararlıyım. şimdilik acil ihtiyaçta yok yaza doğru hem zayıflamış hemde rengarek kıyafetler çıkmış olur

bir evin 4 balkonu olur mu yaa ??? :( balkonları yıkayana kadar canım çıkıyor her hafta sonu.
kadınlar gününü temizlik yaparak kutluyoruz ne güzeeel.

Son düzenleme:
bir evin 4 balkonu olur mu yaa ??? :( balkonları yıkayana kadar canım çıkıyor her hafta sonu.
kadınlar gününü temizlik yaparak kutluyoruz ne güzeeel.

Biraz pozitif bak tatlım polyannacılık oyna :D Ne güzel balkonlu bir evin var oturup balkon keyfi yapabiliyorsun benim evim müstakil balkonum yok mesela .Evide temizleyip pırıl pırıl yapıp kahve keyfini yaparsın birazdan ne güzel benim temizlik yapabileceğim bi tatil günüm yok 7 gün çalışıyorum.Gördünmü istersen polyannacılık oynayacak neler bulunur :1:

Selam kızlar anca gelebildim.Korktuğum başıma geldi dün regl canıma okudu sürüm sürüm süründürdü.Gene beni acil servis pakladı.Şükür iyiyim bugün inş iğnelerin etkisi geçipte 2. bir kriz yaşamam.

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :24:

kızlar dün bi kişisel gelişim kitABI OKUDUM ORDA kilo verme sürecindende bahsediyodu

diyoki gözünüzü kapatın ve çikolalatalı pasta düşünmeyin ne yaparsanız yapın ama çikolatalı pasta düşünmeyin istediğiniz şeyi düşünebilirsiniz ama çikolatalı pasta düşünmek yok!!!!!! şimdi kapatın gözünüzü.

düşündünüzmü? tabikide evet:)

kaıdn bu şöyle AÇIKLIYO beyin önece ne düşünmemesi gerektiğini düşünür
diyete başlayanlar ne yememsi gerektiğini yada ne yemesi gerektiğini düşünür yemeğe odaklanmak çok yanlış

odaklanılması gereken şey istediğiniz bedeni gözünüzde canlandırmak yemeği içmeyi hepsini boşverin karnınızı doyurursunuz zten siz her an hayalinideki bedeni düşünün rejime hatta spora bile başvurmadan kilolarınızın gittiğini göreceksiniz diyo:)))));

süpermiş çokta mantıklı.

Selam kızlar anca gelebildim.Korktuğum başıma geldi dün regl canıma okudu sürüm sürüm süründürdü.Gene beni acil servis pakladı.Şükür iyiyim bugün inş iğnelerin etkisi geçipte 2. bir kriz yaşamam.

geçmiş olsun canım seninde kutlu olsun

neden kendine bişeyalmıyosunki
çanta alabilirsin , ayakkabı alabilirsin, makyaj malzemesi alabilirsin bunlar için kilonun pek önemi yok aslında
ihtiyacın yoksa alma tabiki ama eve boş yere alma yahu evin eksiği bitermi hiç?
kitap al başka bişey al:))

ama her 10 kiloda yada 5 kiloda bir kendine bir ödül al bu çok mıtive ediyo insanı

Ah bu harika bir fikir 79 a indiğimde kendime güzel bir hediye alayım.Güzel bir çanta mesela :49:

ve..geldik bugünde zurnanın zırt dediği yere.
bugünüde kazasız ,belasız ,kaçamaksız nihayetlendirdik çok şükür.:9:

işte bu da benim bugünkü menüm:92:

SABAH
1 portakal
1 havuç

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 avuç çerez

AKŞAM
1 bardak ayran
Salata

3 lt su
125 mekik
10 km yürüyüş

Mihri Bu ne kadar hafif bir menü böyle hafiflikten kuş gibi kanatlanıp uçacak nerdeyse :emir_bebek: Oy oy oy bayrağı kaptım artık size bırakmam diyor resmen menün :72: Nasılsa birinci oldum diyip rehavete kapılmayan dahada gazlanan bir rakibem olduğunu görmek ne mutlu :46::46::46:

ve nihayet cok merak ettiğim princ lapası diyetine bende başlıyorum bugün .2 günden fazla yapılmamalıymış.2 kilo gidiyormuş tüm ayrıntılarını okudum .bakalım işe yarayacakmı.haftasonunu karla atlatırsam sıkıntı yok.en cok haftasonu yiyorum :37:
Pirinç lapası adet günlerinde yapılıyor canım.Kilo vermekten ziyade adet sebeiyle oluşan ödemi söküp atıyor vücuttan.Dün bende başlamıştım ama devamı gelmedi hastalanınca.
gunaydin bayanlartrr. hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun.
bugun de temizlik yapicam ama incesinde biraz spor yaoma niyetim var.

kolay gelsin canım bende bugün temizlik yapıyorum gitsin kaloriler

Oy oy oy herkesin temizlik günü bugün hepinize kolay gelsin imreniyorum size kızlar :21::21::21:

Son düzenleme:
adet değilim princ lapasını yapayım dedim kızlar benmi yanlış yapıyorum ölçüyü bir cay bardağına üç su bardağı su yaptım.sabah kahvaltı yerine yedim inanılmaz acım.sanırım her öğünde yapamıyacam bunu.=(

bende bu günkü menümü yazıp günü kapatayım

SABAH
1 kase müsli yarım yağlı sütle

ARA
1 sade türk kahvesi minicik lokumla
ÖĞLEN
tavuk şiş (tamamını yemedim bikac tane alıp bıraktım) salata ayran

ARA
yok

AKŞAM
1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 tane tuzlu kurabiye
1 lt su
spor yine yok:53:
Ah ah kahvenin yanına minik lokum yada çikolata koymuyolarmı dayanamıyor insan.Tavuk şişten bolca yeseydin tatlım ekmekte yememişsin zararı olmazdı.Akşamki kurabiyeler cıss olmuş ama abartmamışsın buda güzel.
e bende menümü yazayım...

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 1 tabak mantarlı tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam: 2 köfte, koca bir tabak yoğurtlu brokoli, gereksiz yere 2 kaşık pilav( e çöpe gitmesin mantığı yine) 1 dilim ekmek

spor leslie 3 mil+ 60 mekik su 2 lt yeşil çay 2 kupa
Çöpe gitmesin diye yeme huyu bendede var.Nimet yazıktır bulamayanlarda var çöpe atılmaz mantığı yerleşmiş zihnimize söküp atması kolay değil :(
be. de menumu yazayim
sabah:
yarim sakatalik
bur kibrit kutusu peynir
1 dilim kepekli ekmek

ogle:
1 kepekli lavas
arasina bol yesillik- sebze
tavuk parcalari
ayran

ara. biraz badem

aksam:
tavuk haslama
salata
meyveli soda kal . 66 hepsinide icmedim

bugun spor yapamicam ama en azindan 100 mekik cekmeden yatmimicam
Tatlım süper bir menü olmuş ama keşke meyveli soda içmeseydin.Kalorisine aldanma şeker koyuyorlar içine kilo yapıyor.

Herkes çok güzel gidiyor haftaya yine birinci bizmi olucaz ne :24:

adet değilim princ lapasını yapayım dedim kızlar benmi yanlış yapıyorum ölçüyü bir cay bardağına üç su bardağı su yaptım.sabah kahvaltı yerine yedim inanılmaz acım.sanırım her öğünde yapamıyacam bunu.=(

Adet değilsen yapma bile tatlım.Pirinç vücuttaki adetin ödemini emip atıyo.Adet değilsen ödeminde yoktur zaten.Normal diyetine devam et sen zaten güzel gidiyordun.:34:

selam kızlar herkes temizliğe dalmış bu gün bende dahil: balkonlara camlara giriştim bende sabahtan ama 2 si bitti 1 balkon kalacak çok yoruldum... is yağıyor resmen simsiyah olmuş çerçeveler 1 ayda .. yetişmeyecek yarına bıraktım artık bir kısmını... e bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun:54: eşim dünden kutlamıştı sabahta benim aklımdan çıkmış:1:

bu saate kadar temizlikle uğraştım ve hala bitmedi birazıda yarına kaldı. iş yaptıkça bereketleniyor sanki...
çok yoruldum yürüyüşe gidecek halim kalmadı.

selam kızlar herkes temizliğe dalmış bu gün bende dahil: balkonlara camlara giriştim bende sabahtan ama 2 si bitti 1 balkon kalacak çok yoruldum... is yağıyor resmen simsiyah olmuş çerçeveler 1 ayda .. yetişmeyecek yarına bıraktım artık bir kısmını... e bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun:54: eşim dünden kutlamıştı sabahta benim aklımdan çıkmış:1:

çoğunluk çalışınca herkes hafta sonunu temizlik günü ilan etmiş anlaşılan. hafta içi işte,hafta sonu evde mesai...

Son düzenleme:
Biraz pozitif bak tatlım polyannacılık oyna :D Ne güzel balkonlu bir evin var oturup balkon keyfi yapabiliyorsun benim evim müstakil balkonum yok mesela .Evide temizleyip pırıl pırıl yapıp kahve keyfini yaparsın birazdan ne güzel benim temizlik yapabileceğim bi tatil günüm yok 7 gün çalışıyorum.Gördünmü istersen polyannacılık oynayacak neler bulunur :1:

ah ah temizlik yapmayı severim mis gibi temizlenmiş evde oturmanın huzuru başkadır bilirim ama çok yorucu oluyor balkonlar.bi de ev tam yol üstü karşıda da deniz. o yüzden kum,toz,is... balkonda ne ararsan var.
ben yüzysel yapamıyorum bide o da beni çok yoruyor. ince ince uğraşıyorum bak bugün akşam oldu nerdeyse ve benim işim hala bitmedi yarına bıraktım birazınıda
balkonun yoksa gel şekerim denize karşı oturalım bizim balkonda birlikte,kahvede yaparım :) kalorisiz ikramlarda

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. hele dün göremedim seni. bende temizliğe filan daldın diye düşündüm. inşallah ikinci kez tekrarlamaz

Son düzenleme:
Back
X