- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
- #59.881
takima davet edildik takim kalmadi.. kendi kendime takilirim artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdilik biz buralardayız canım merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ağrı kesici al dinlen canım.Belki açlıktan ağrımıştır çokmu az yedin yoksa bugün.mihrimah evet bizler idare edelimmm :)) basim fena agriyo bugun yaa yeterince su icmiyorum sanirim
Çok hafif yemişsin canım.bugunki menum:
sabah: yarim kase sutsuz nesfit
ögle: 150 gr baharatli tavuk+ 2 yk light yogurt
aksam: 3 yk kepekli makarna 5 yk domates soslu tavuk
sivi: 1 litre su, 1 turkkahvesi
spor: 15 dk yuruyus
kendinize iyi bakin ayrilan arkadaslar..
acikcasi ben biraz uzuldum sanirim 3-4 kisi kaldik ve 2si (ben dahil) zaten deneme suresindeyiz.. yani bombos bir takim....
Aynen katılıyorum sanatakima davet edildik takim kalmadi.. kendi kendime takilirim artik
Menün çok iyibugunki menum:
sabah: yarim kase sutsuz nesfit
ögle: 150 gr baharatli tavuk+ 2 yk light yogurt
aksam: 3 yk kepekli makarna 5 yk domates soslu tavuk
sivi: 1 litre su, 1 turkkahvesi
spor: 15 dk yuruyus
Sabah;
1,3 pide
1 salatalık
yarım domates
Öğle:
1 bardak ayran
Akşam;
1 tabak pırasa
2 dilim kadar ekmek
Ara:
meyve çayı
3 keten tohumlu bisküvi
yarım saat yürüyüş(uyuyakalmışım),1 lt su(1 daha içmeye çalışcam yatana kadar)
hakkında hayırlısı olsun canım güle güle git güzelce vermeye devam et kilolarını... ben listede düzeltme yapıyorum biraz benim 4. takıma geçeceğimi ekliycem sismanne düzeltme yapmazsa...
sanırım bizde davet edebiliriz çünkü kaptan yok ki artık. kaptansız bir takımız biz... sismannede ayrılır gibi geliyor.
kaldık bizbize :)) pes etmek yok kızlarrr
kendinize iyi bakin ayrilan arkadaslar..
acikcasi ben biraz uzuldum sanirim 3-4 kisi kaldik ve 2si (ben dahil) zaten deneme suresindeyiz.. yani bombos bir takim....
Aynen katılıyorum sana
Motivasyon için geldim ama hiç kimse kalmadı yarış ruhu kalmadı 4 kişiyle takım mı olur
Mihrimah. Usagisan size bişey dediğim yok alınmayın ama yarışma ve motivasyon için 4 kişilik bir takım hayal etmemiştim 4/5 kişi daha davet edin
Menün çok iyi
Çok güzel
selam kizlar ben buse tanisma firsatimiz olmadi malesef uzun zamandir izindeydim simdi duzenimi kurdum ama daha once yazdigim gibi sorumluluk alamiycam kaptan olarak vaktim cok az ozellikle cuma gunleri (sohbetim var)..bende devam etmek istiyorum cunki verilecek daha 15 kilom var .. ama bana yardimci olursaniz tabiki soyle onerim var ..ben her persembe taslati aticam sizde yuzde hesabiyla kedinizi ekliceksiniz ve her cuma biriniz listeyi kontrol edip paylasima tasiyacaksiniz ben cuma gunleri sadece sabahlari girebilirim listeyi duzenleme sansim olmaya bilir oyuzden ben bir liste hazirlicam ve her hafta kimin sirasiysa o kisi listeyi hazirliycak paylasima tasiycak eger kabul ediyorsaniz kabul ettim yazin sonradan anlasmazlik olmasin ...Takıma birkaç kişi daha davet edelim bari kimsecikler kalmadı.Biz yapabiliyomuyuz daveti sadece kaptanlarmı yapıyor acaba :26:
selam kizlar ben buse tanisma firsatimiz olmadi malesef uzun zamandir izindeydim simdi duzenimi kurdum ama daha once yazdigim gibi sorumluluk alamiycam kaptan olarak vaktim cok az ozellikle cuma gunleri (sohbetim var)..bende devam etmek istiyorum cunki verilecek daha 15 kilom var .. ama bana yardimci olursaniz tabiki soyle onerim var ..ben her persembe taslati aticam sizde yuzde hesabiyla kedinizi ekliceksiniz ve her cuma biriniz listeyi kontrol edip paylasima tasiyacaksiniz ben cuma gunleri sadece sabahlari girebilirim listeyi duzenleme sansim olmaya bilir oyuzden ben bir liste hazirlicam ve her hafta kimin sirasiysa o kisi listeyi hazirliycak paylasima tasiycak eger kabul ediyorsaniz kabul ettim yazin sonradan anlasmazlik olmasin ...
Merak etme canım yaprak dökümü yaşadık evet ama yeni hevesli üyeler gelir burası şenlenir biriki gün içinde sen moralini bozmaAynen katılıyorum sana
Motivasyon için geldim ama hiç kimse kalmadı yarış ruhu kalmadı 4 kişiyle takım mı olur
Mihrimah. Usagisan size bişey dediğim yok alınmayın ama yarışma ve motivasyon için 4 kişilik bir takım hayal etmemiştim 4/5 kişi daha davet edin
Menün çok iyi
Çok güzel
Hoşgeldin tekrar aramıza canım.Malesef takım çok azaldı deneyimli üyede bitek tek sen varsın aramızda.Ben kabul ederim her hafta vakti müsait bir kişi son kontrolü yapıp paylaşabilir listeyi çokda zor değildir sanırım.Ama çok azaldık yeni hevesli üyeler davet edelim biraz canlanalım istiyorum.Ama kaç kişi davet edebilme hakkımız var bunu bilmiyorum yardımcı olursan sevirinirim.![]()
selam kizlar ben buse tanisma firsatimiz olmadi malesef uzun zamandir izindeydim simdi duzenimi kurdum ama daha once yazdigim gibi sorumluluk alamiycam kaptan olarak vaktim cok az ozellikle cuma gunleri (sohbetim var)..bende devam etmek istiyorum cunki verilecek daha 15 kilom var .. ama bana yardimci olursaniz tabiki soyle onerim var ..ben her persembe taslati aticam sizde yuzde hesabiyla kedinizi ekliceksiniz ve her cuma biriniz listeyi kontrol edip paylasima tasiyacaksiniz ben cuma gunleri sadece sabahlari girebilirim listeyi duzenleme sansim olmaya bilir oyuzden ben bir liste hazirlicam ve her hafta kimin sirasiysa o kisi listeyi hazirliycak paylasima tasiycak eger kabul ediyorsaniz kabul ettim yazin sonradan anlasmazlik olmasin ...
Hoşgeldin tekrar aramıza canım.Malesef takım çok azaldı deneyimli üyede bitek tek sen varsın aramızda.Ben kabul ederim her hafta vakti müsait bir kişi son kontrolü yapıp paylaşabilir listeyi çokda zor değildir sanırım.Ama çok azaldık yeni hevesli üyeler davet edelim biraz canlanalım istiyorum.Ama kaç kişi davet edebilme hakkımız var bunu bilmiyorum yardımcı olursan sevirinirim.![]()
mihrimah evet bizler idare edelimmm :)) basim fena agriyo bugun yaa yeterince su icmiyorum sanirim