• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy evet ya simdi baktmda kilolarimiz birbirine yakinmis harika oldu bu :52:hadi bakalim kim kimi yakaliyacak:10::10::10::10: ben cok kararliyim seker ya bu kilolar gidecek ya gidecek :52::52:

Ne kadar güzel dişli bir rakibem daha oldu :52::52::52:Bu kilolardan acilen kurtulmalıyız yaz geldi bile havalar acaip ısındı yakında saklayamıycaz :18: En iyisi hepsini defedelim gitsin :9::9::9:

hala işim bitmedi kızlar. detaylı oldu yine ondan halılar yorgan yastık hep günleniyor.
şimdide bayoyu cifleyecem.
umarım yürüyüş saatine kadar bitiririm
görüşmek dileğiyle canlar
Allaha emanetsiniz

Mihri sevgili rakibem nerelerdesin özledim ben seni ama yaa :16::16::16:

herkese keyifli haftalar dilerim
evet kizlar buugun pazartesi malum kadinlarin diyete baslamayi bakledigi gun :1:bende bugunden tam kacamaksiz bir hafta gecirmeye karar verdim :40: tabi spor destekli:32::8: haftami doldurdugumda kendimi odullendiricem ac krnina tartildim 82 kg yum:17::52: evet cok utaniyorum cunku takimdan izne ayrildigimda 76 civarindaydim :39::56:yemeklerin acisi fena cikti neyse hic bisey kaybetmis degilim tekrar uzun bir yolculuk beni bekliyor daha once basardiysam yine basara bilirim kendimde bu iradeyi goruyorum ve kendime inaniyorum ...daha once 102 kilodan dustum 76 ya hatta bu sefer daha kolay :72:hadi kizlar hep beraber birbirimize destek olalim varmi benmle yaris yapmak isteyen ?:52::52::52::52::52:

günaydın evet iyi bir hafta olsun hepimiz için hadi bakalım kızlar yeni bir başlangıç için hazır mısınız???
hep birlikte başaralım bu işi

Ah mihrim anladım ben senin yükselenin başak sanırım havadaki tozları bile yakalayasın var :1: Ah ah ne temiz olmuştur şimdi ev çiçek gibi de kokuyodur :21:.Bu kadar temizliğin üstüne birde çıkıp yürüyüşmü yapacaksın ağzım açık kaldı vallahi :53:

yükselenimi bilmiyorum canım ya..ama titiz olduğum bir gerçek. her hafta sonu evi ayağa dikiyorum. eşim de kızıyor milletin aylık yaptığı temizliği sen her hafta sonu yapıp kendini yoruyorsun diye. ama ne yapayım içime ancak öyle siniyor. hava da güzel olunca iyice coştum rakibem.
fena mı oldu temiz temiz oturuyoz misss gibi.

Son düzenleme:
herkese selam kızlar
işin derdinden doğru dürüst giremedim kusura bakmayın. akşamları da yorgunluktan uyuyakalmışım diye giremedim. şimdi burdayım çok şükür
sabah sporumu yaptım ama çok zor kalktım şeytan yat aşağı dedi ama zor da olsa dinlemedim kalktım aletli jimnastiğimi yaptım
bugün okulda yemek günüydü kaçamadım ısrarla çağırdılan iki dilim gözleme yedim ve mini simit parçası
inşallah akşam sporuyla yakarım onu.
hadi bugün yeni birgün,yeni bir hafta kaçamaksız olsun dedikçe çıkıyor bir şeyler
ama olsun yinede yıkılmadık,bırakmadık burdayız zararın nerden dönersek kar...

Son düzenleme:
:9::9::9:Sen içini ferah tut mihrim değişen bişi yok şişmanne bebek beklediği için 3 lü çekişmemize kaptanımız buse8 dahil oldu okadar :49: Ne kadar çok çekişme okadar çok kilo kaybı diimi ama :32::32::32:

millet gidince motivasyon kayboldu iyice sanki rakibem. sen ne alemdesin? nerde bizim o kararlı kaçamaksız günler off sinir oluyorum kendime. bir bozdun mu işte böyle zor toparlanıyor hiç fire vermeyeceksin ben onu anladım.

yükselenimi bilmiyorum canım ya..ama titiz olduğum bir gerçek. her hafta sonu evi ayağa dikiyorum. eşim de kızıyor milletin aylık yaptığı temizliği sen her hafta sonu yapıp kendini yoruyorsun diye. ama ne yapayım içime ancak öyle siniyor. hava da güzel olunca iyice coştum rakibem.
fena mı oldu temiz temiz oturuyoz misss gibi.

Temizlik gibisi yok tabi.Bende ev dağıldımı canım sıkılıyor geceleri kabuslarımda çat kapı misafirler geliyor :27::27:Ama bu kadar çok yorma kendini sonra uyuyakalıp gelmiyorsun bende bizi terkettin sanıyorum :14::14::14:

herkese selam kızlar
işin derdinden doğru dürüst giremedim kusura bakmayın. akşamları da yorgunluktan uyuyakalmışım diye giremedim. şimdi burdayım çok şükür
sabah sporumu yaptım ama çok zor kalktım şeytan yat aşağı dedi ama zor da olsa dinlemedim kalktım aletli jimnastiğimi yaptım
bugün okulda yemek günüydü kaçamadım ısrarla çağırdılan iki dilim gözleme yedim ve mini simit parçası
inşallah akşam sporuyla yakarım onu.
hadi bugün yeni birgün,yeni bir hafta kaçamaksız olsun dedikçe çıkıyor bir şeyler
ama olsun yinede yıkılmadık,bırakmadık burdayız zararın nerden dönersek kar...

En zoruda sabah erken kalkması.Sen çift spora geçmişsin ne güzel inş darısı başıma :8::8: O iki dilimcik gözlemeyide dert etme akşama kadar ohoo kaç kere yakarsın onları :34:

Son düzenleme:
En zoruda sabah erken kalkması.Sen çift spora geçmişsin ne güzel inş darısı başıma :8::8: O iki dilimcik gözlemeyide dert etme akşama kadar ohoo kaç kere yakarsın onları :34:

problem ne yediğim değil düzenim,verdiğim karar bozuluyor ya ona üzülüyorum.
bu sabah güne başlarken tamam artık dedim kaçamaksız bir hafta çıkart bu kez dedim ama... işte bundan üzüntüm.
sabah sporu aletli jimnastik vücudumu toplasın diye 45 dak. filan iyi oluyor sürekliliğini sağlayabilirim inşallah

senin için burdayım zaten bilesin :))
Ayy çok mutlu ettin beni rakibem :17::17:Evet takımımız baya azaldı ama sabredelim bu hafta yeni üyeler ekleyip cıvıl cıvıl yaparız.Bol paylaşımlı bol kilo vermeli bol çekişmeli günler bizi bekliyor eminim :52::52:
problem ne yediğim değil düzenim,verdiğim karar bozuluyor ya ona üzülüyorum.
bu sabah güne başlarken tamam artık dedim kaçamaksız bir hafta çıkart bu kez dedim ama... işte bundan üzüntüm.
sabah sporu aletli jimnastik vücudumu toplasın diye 45 dak. filan iyi oluyor sürekliliğini sağlayabilirim inşallah
Mhrim senin değil onların kabahati buu.Ne vardı icat etmeselerdi şu toplu kahvaltı işini:47:Görüncede dayanılmıyorki.Bence böyle şeyler moralini bozmasın.Hayatımızda hep olucak böyle şeyler.Azıcık yiyip yakmasını bilicezki ilerde kilomuzu koruyabilelim.Bende yazılı diyet yapcaktım sonradan caydım.Yazılılarla kolay veriliyor ama sonradan eski tas eski hamam oluyoruz.Bu sefer amacım doğru beslenmeyi gerçekten öğrenmek.:21:Yavaş ve emin adımlarla gidelim tatlım :32:

Sen yaparsın mihrim.Her akşam hiç aksatmadan yürüyüşünü yapıyorsun sabah düzeninde oturur yakında.Oh gelsin incecik beller kalkık popolar :51:

Ayy çok mutlu ettin beni rakibem :17::17:Evet takımımız baya azaldı ama sabredelim bu hafta yeni üyeler ekleyip cıvıl cıvıl yaparız.Bol paylaşımlı bol kilo vermeli bol çekişmeli günler bizi bekliyor eminim :52::52:

Mhrim senin değil onların kabahati buu.Ne vardı icat etmeselerdi şu toplu kahvaltı işini:47:Görüncede dayanılmıyorki.Bence böyle şeyler moralini bozmasın.Hayatımızda hep olucak böyle şeyler.Azıcık yiyip yakmasını bilicezki ilerde kilomuzu koruyabilelim.Bende yazılı diyet yapcaktım sonradan caydım.Yazılılarla kolay veriliyor ama sonradan eski tas eski hamam oluyoruz.Bu sefer amacım doğru beslenmeyi gerçekten öğrenmek.:21:Yavaş ve emin adımlarla gidelim tatlım :32:

Sen yaparsın mihrim.Her akşam hiç aksatmadan yürüyüşünü yapıyorsun sabah düzeninde oturur yakında.Oh gelsin incecik beller kalkık popolar :51:

gördüm muzaffer kuşhan diyeti paylaşmışsın. bilmemki öyle mi yapsak canım ya. ordaki her şeyide yapabilir miyim hergün o yemeklerle uğraşabilir miyim ondan emin değilim. şimdi evde ne pişerse ölçülü yemeye çalışıyorum. ben bide çok planlı yaşamayı beceremem. sonra planladığım gibi gitmeyince çok yıpranıyorum çünkü
incecik bel ve kalkık popo offff nerdeee inşallah ya..
bugün daha önce görev yaptığım yerdeki arkadaşımla konuştum o arkadaşımla başlamıştık ilk diyet serüvenine 80 kg ile başladı şuan 52 kg ve hala yürüyor. ben yürümüyorum diye koşu bandımı ona yollamıştım o haliyle bile dikkat ediyor 3 yıl olacak gram kg almadı. onunla konuşunca kendimden utandım :('

Son düzenleme:
yürüyüşten geldim yoruldum. hava çok sıcaktı ekstra efor harcadım ama şükürler olsun alnımın akıyla tamamladım

kızlar genele baktım şimdi yine pek kimsede yok ya..kelebekcim diye biri vardı hemen davet etmişler tam bizlikti 83 kilo.
buse8 davet etmiş birini ama o da kabul etmedi mi ne görünmüyor takımda
kaybolup gidecek miyiz böyleee :('

herkese iyi akşamlar canlar
hadi bakalım bugün ilk menü benden gelsinde hafta sonu yazamadığım menülerimin telafisi olsun

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 dilim gözleme
1/5 simit

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
3 kayısı
7 fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 kase kıymalı karnabahar
1 bardak ayran

3lt su
45 dak. Aletli jimnastik
10 km yürüyüş

herkese iyi akşamlar canlar
hadi bakalım bugün ilk menü benden gelsinde hafta sonu yazamadığım menülerimin telafisi olsun

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
2 dilim gözleme
1/5 simit

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
3 kayısı
7 fındık 2 ceviz

AKŞAM
1 kase kıymalı karnabahar
1 bardak ayran

3lt su
45 dak. Aletli jimnastik
10 km yürüyüş

Bugün benden hızlı davranmışsın rakibem :1:Ne demişler sabah kral gibi öğlen prens gibi akşam fakir gibi yiyin.Sende aynen öyle yapmışsın.Suyumuz ve sporumuzda bolbol maşallah diyorum :nazar:

Back
X