- 26 Aralık 2012
- 188
- 12
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
- #60.221
Bugünki menüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarın sabah çıkmıycam tartıya cumayı bekliycem.İnş bu hafta kilo vermiş olurum![]()
en kısa zamanda bu alışkanlığı terket canım. kilo vermen durduğunda seni olumsuz etkileyebilir.
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmişşş. cumadan cumaya hadi bakalım siz yaparsınız bunu tutun kendinizi :))
Immh yarma aşı pek severim afiyet bal olsun canım.Arada bi minik çörek yiyip akşamı boş geçmişsin sabrını tebrik ediyorum.Akşam yemeğini feda edince o minik çöreğin diyetini çoktan ödemişsindir hiç merak etme senDarısı benim kaçamaklarımın başına
![]()
Canım kaç km yürüdüğünü ceplemi ölçüyosun nasıl yapıyosun onu :26:yürüyüş yapamayacam diye ödüm koptu çünkü geç olmuştu bayağı ama bende ne yürüyebilirsem dedim ve teli açtım 4.5 km.yürüyebilmişim hiç yürümemekten iyi. çok yürümeyince de akşamı küçülttüm bi de çöreği telafi edeyim dedim ama çörek küçüktü zaten
Çok az yemişsin canım.Azmin için tebrik ederim.Bu hızla gidersen çabucak hedefine ulaşıp mezun olucaksınbugunki menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 adet zeytin
aksam
cok ince 2 dilim.izgara tavuk
ara ogunlerim
ananas kekik suyu sabah akşam cikolatali eti form
Canım kaç km yürüdüğünü ceplemi ölçüyosun nasıl yapıyosun onu :26:
Immh yarma aşı pek severim afiyet bal olsun canım.Arada bi minik çörek yiyip akşamı boş geçmişsin sabrını tebrik ediyorum.Akşam yemeğini feda edince o minik çöreğin diyetini çoktan ödemişsindir hiç merak etme senDarısı benim kaçamaklarımın başına
![]()
bugunki menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 adet zeytin
aksam
ara ogunlerim
hımmm sende biliyosun yani bu yemeği. ben bunu şehriye çorbasından uyarladım.şehriyeden daha faydalı ve daha az kalorili olur diye.kendim uydurdum diye düşünüyordum. tavuklu yapıyorum ben senin sevdiğinde öyle mi?? tabi sen becerikli olunca mutfağın zengindir. bende tereciye tere satıyorum yani :))
canım menün çok iyi o kadarcık börektende bişey olmaz artıkİlk menü benden
Sabah 1 haşlnmış yumurta
2 zeytin
Kk dan kucuk suzme peynir
1 dlm tam buğday ekmeği
7 otlu çay
Ara sade nescafe+eti form meyveli 3 tane
Öğle
Yağsız marul salata 1 kk kaşar
Ayran 1 dılım uno denge lıgt
Hibiskus cayı( bugun tanıştım kendısıyle cok sevdım yazın soğutup tarcın karanfıllı içerim)
Ara yulaflı form 3 tane
1 kk yarısı börek(( kurs cıkısı komşu yapmış canım çekti
Akşam
Zeytinyağlı bezelye 1 kase yoğurt yağsız salata
1 dlm tam buğday ekmeği
Hibiskus çayı
2 litre su 1 lıtrede yatana kadar
Spor yok
su da olsaymış süper olcakmış ama kaçamaksız ve çok güzel bi menü olmuşBende yazayım menümü;
Sabah;
Sucuklu peynirli 2 yumurta(extra yağ eklemeden)
Öğle;
Pancar salatası
Ara;
Yarım mango
Akşam;
Hellimli ve sızma yumurtalı salata
Gece;
Kalan yarım mangomu yiycem
Spor;
1 saat 20 dk yürüyüş,su (şimdi evde su bitti içemedim diycem yemiyceniz)
cnm bende türk kahvesini şekersiz içemeyenlerdendim ama şunu öğrendim normalde türk kahvesinin çok kalorisi yok ama şekerli türk kahvesi 40 kalori o yüzden alışmak gerekiyokızlaaar bu da benim menüm
SABAH
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
1 çay bardağı süt
2 dilim etimek
1 tutam nane
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase bugaday çorbası(döğme,yarma )
ARA
1 fincan türk kahvesi şekerli
1mini haşhaşlı çörek
AKŞAM
2 Kuru kayısı
yarım elma
4.5 km yürüyüş
45 dakika aletli jimnastik
3 lt su
menün çok iyi canım.kızlaarrr hepiniz süpersiniz vallabugunki menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 adet zeytin
aksam
ara ogunlerim
Yok hayatım tabikide aynı çorba değil.Senin keşfettiğin çorbayla uyuşması imkansız zaten.Ben yarmadan yapılan yemekleri çok severim.Benim yarma aşım içi fasulyeli nohutlu ve yarmalı olan yoğurtlu çorba.Yarma yazdığını görünce birden bunu canım çekti deSende benim aşçılığıı övüyorsun ama ben gayet iyi biliyorumki senin yemeklerinde parmak yalatıyordur
![]()
evet canım telimde yürüyüş arkadaşım diye bir program var kaç km yürüdüğümü,kaç kalori yaktığımı,kaç adım attığımı bildiriyor. günlük hedef 10 bin adım ona ulaşınca madalya takıyor :))
Aa ne güzel bişimiş o öyle.Adım sayarım bozulmuştu yenisini almayıp bunu kurayım bende cebime bari.10 bin adımda madalyamı takıyo süpermiş![]()
ben de nohut koyuyorum biz genellikle çorbalarda nohut kullanırız zaten. yemeklerim beğenilir ama çok ustalık ve beceri isteyen yemekler yapamıyorum mesela senin gibi lahana saramıyorum. evi idare ediyor yani yaptıklarım aç kalmıyoruz canım. adanalı da olunca bol acılı salçalı baharatlı sanırım lezzeti biraz onlar artırıyor eee bi de sevgimi koyuyorum onu da unutmayayım :))
Ben yemek yapmaya hep meraklıydım canım.Önce annemin yapmadığı tatlılardan keklerden başladım sonra mantısına içli köftesine kadar uzadı o iş.Bütün gün hala gurme tv yi izleyip yeni tarifler öğrenmeye çalışıyorum sanki diyetteyken yapabilecekmiş gibi :18: Bence senin elin çok lezzetlidir herşeyide beceriyorsundur ama pratik hatun olmaya alıştığından pek denememişsindir ağır tarifleri.Yoksa elinden kurtulmayacağına eminim![]()
bende yazym menümü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara
şekersiz sütlü kahve
öğle
1 adet içi garnitür doldurulmuş enginar
cacık
ara
eti form kepekli bisküviden 4 tane
akşam
fırında köfte patates( 5 köfte 5 dilim patates)
2 litre su
2 kupa yağ yakıcı çay
yarım saat pilates