• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.

Bitki cayi icsen cnm

karlı bir ankara sabahından günaydınnn

Bursa da aynı canım çok karlı.

Gunaydın herkese yine artıdayım kabızlık tan olabilir mi iki gün oldu

Olabilir canım. Bol bol kayısı ye.

Çaydan olacağını sanmıyorum canım çünkü şekersiz diyorsun ama çay kabızlık yapar.
Kabız misin ?

Kabız degilim canım. Ama ekmegi kestim diye de az çıkıyorum tuvalete. Diyetisyene gittigim dönemde ekmeği kestirmiyordu kabız olursun diye. Oğunlerime 1 er dilim ekmek mi eklesem diyorum. Sabah yiyiyorum zaten de öglen ve akşama.

Kabızlık tan canım.
Kabızlık çok fena ya ben hala tam düzeldi sayılmam şu çatlak laneti de geri geliyor hep.
Doktora gitmeyi planlıyorum kabızlık için. .
Çatlak benimde korkulu rüyam ama hafif hissettirince senin önerdiğini kremleri kullanıyorum işe yarıyor sukur dereotu da yok burada tere de millet yeşillik yemiyor hiç

Kabız degilim canım. Ama ekmegi kestim diye de az çıkıyorum tuvalete. Diyetisyene gittigim dönemde ekmeği kestirmiyordu kabız olursun diye. Oğunlerime 1 er dilim ekmek mi eklesem diyorum. Sabah yiyiyorum zaten de öglen ve akşama.
Hadi ya bende sabahları bir dilim yiyorum sadece ondan mı acaba sürekli kabızlık var

Dene istersen canım ters tepmesin ama sonra
Çatlak benimde korkulu rüyam ama hafif hissettirince senin önerdiğini kremleri kullanıyorum işe yarıyor sukur dereotu da yok burada tere de millet yeşillik yemiyor hiç

Hadi ya bende sabahları bir dilim yiyorum sadece ondan mı acaba sürekli kabızlık var
Evet canım onlar çok etkili ben de öyle yapıyorum biraz hissedince kullanıyorum kesiyor hemen .
Burda yeşillik bol canım gönderiyim mi :)

Bugün ben de foto paylasicam güne giderken kızlar :)
hadi bekliyoruz

Kızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.
Takılma canim direnip direnip gidecekler başka çare yok
Gunaydın herkese yine artıdayım kabızlık tan olabilir mi iki gün oldu
olabilir canim kayisi falan ye bolca

c
Kizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa
canım benb bazen geceki kilomdan bile üstte oluyorum sabah ama ben sürekli yeşilçay içiyorum qünde 3 4 fncan kadar şişkinliğimi öyle atıyorum. sende bi ene istersen

20160119_105302.webp
20160119_105247.webp
20151025_202608.webp
20151025_230900.webp
kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam

Aa ben onu bilmiyodum ne kadarlık bebiş. ne yapsan ki o zaman maydanoz kürleri falan yapabiliyomusun ben 4 ay emzirebildiğim için pek bilmiyorum aslında

Back
X