Hoşbulduk :) tabii okumuştum tekrar bakayım ilk sayfadaki kurallara..Tamam profilime yazıcam ben de kilomu boyumu.
İsim vermek yerine rumuzum üzerinden tanıtayım kendimi ay ışığına hasta bir insan olduğum için Moonlight yazmayı tercih ettim :) 22 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum bekarım,ev kızıyım önceleri çalışıyordum ancak ara verdim kendime zaman ayırıyorum..Bi 15 kilo filan verdikten sonra sporla da diyetimi güçlendirmeyi düşünüyorum.Birgün oturup tüm dertlerimi hayattaki isteklerimi yazdım ve önceliğimin kilo vermek olduğu kanaatine vardım.Çünkü herşeyin başı sağlık ve herkes güzel bir fiziği olmasını ister.Hele ki genç bir kızsan.İstediklerini giyebilmek insana son derece özgüven verir ben bunu yaşamak istiyorum.Bir mağazaya girince utana sıkıla dolaşıp istediklerimi alamamayı artık yaşamak istemiyorum.Tek noksan yanım kiloysa ve güzel kızsın bir de zayıf olsan laflarını duymak istemiyorsam kararlı bir şekilde mücadeleyle bunu başarabilirim..Sizlerle sık sık paylaşım içinde olucam :)
Ayrıca
Mefkurem
torununuz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin dilerim ona,size ve sevdiklerinize..