• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benimki d aynı durumda çok zorlanıyorum eşim de yok haftaya pazartesiye kadar annem yanımda çık şükür ama o da yoruluyorum yerde sonra zaten durmuyor gece 12 1 gibi zorla uyutuyorum sabah 6 da dikiliyor çok hareketli gece dd yüz defa uyanıp sizlaniyor dün sinirimden bağırdım ona ağladı bayagi sabah da kızdım.
Hastalık değil rahatsızlık değil sanırım biz çok simarttik :KK43: istediğini yapmayinca sacimdan çekip tokatliyor beni kendini sağa sola yere atıyor :KK43:
Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü

Slm kızlar hepinizi çookk özledim ben. Biraz motiveye ihtiyacım var dün biraz kaçırdım. Bugün sıfırdan başlamış gibi başladım. Bu hafta hem günüm var hemde oğlumun doğum günü hazırlıkları. İş çok anlayacağınız. Reglimde üç gün geçti. Şişim ve aşırı tatlı krizlerim tutuyo. İki aydır bu denli tatlı krizi yaşamamıştım vallaha...

C Ceydahasan
Ceyda neden 1 ay kalacan ankarada
Tartılabilecekmisin orda
Inşallah dikkat etmeye devam edersin

merveebrar44 merveebrar44
Mervecim banada bakliyat hiç yaramıyor
Başka cıss olmadığına göre muhtemelen ondan artı oldun
Biraz hafif şeyler yemeye çalış Ve bol su ödem atıcı bitki çaylarını ihmal etme
Aman kuzum cuma artıyla gelme
Ablamin bebisi oldu ona yardıma geldim. abla yarın bi aksilik olmazsa tartı alcam elimden geldiğince çok dikkat edyrm reglim oldu çok tatlı istiyor canım kendimi çok zor tutuyorum

Bu arada az önce tartildim artılarımdan kurtulmuşum 100 gr eksideyim elma yemistim tartilmadan bir saat önce kaç gr eder acaba :KK53:
Ohh haei canim cumaya guzwl eksi geliyor desene
@burcugncy nasıl gidiyor rakibem. Bizim takım çok hırslı büyük ihtimal biz yeneriz sizi :KK48::KK55:
Tartiya çıkınca moralim düzeldi ya :KK73:
Inşallah kazaniriz canim :)

Asker polis esi olmak zor tayin derdi en ucra yerlere bile yolculuk olabiliyor.Ben 1 bucuk yil oldu sirnak silopiden doneli.
Askermi esin tatlım
Bu sene il içi üçüncü tasinmamizi yapicaz tayin cikmasi bile :(
Taşınmaktan nefret ediyorum birde gecen seferde bu senede ramazana denk geliyor :(

Herkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..

Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..

Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3
Hoşgeldin tatlım aramiza
Ben ayşe 29 yasindayim 5,5 aylik bir oglum var..daha oncede 104 kilodan 6 li rakamlara inmistim tedaviler tup bebek hamilelik derken hopp en başa geldim bu sefer bende son olmasi icin burdayim
Baslamak bitirmenin yarısıdir gerçekten insanin isteyip yapamayacağı hicbirsey yok inşallah hep beraber hedefimize ulasiriz canim
Dünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir

Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata

2 litre su
Sabah cok az onun haricinde guzel canim

Can'ım benim annemde de bipolar bozukluk var. Ben ortaokuldaydım annem ilaçara başladığında yani yaklaşık 15 yıldır kullanıyor Bi ara azalttı işler daha kötüye gidince tekrar artırdık tabi dr kontrolünde. Sonra annemle ilgilenmeye karar verdim işten çıktım o sırada hamile kaldım ve Bebek telaşı ona iyi geldi şimdi de sürekli kızımla ilgileniyor sık sık gelip gidiyorum anneme ve çok çok iyi oldu bu ara ilaç istemiyorum ihtiyacım yok diyor inşallah biz de bitiririz ilacı. İnsan bişeylere tutununca sağlık problemleri düzeliyor bence. Sen de Bi başlangıç yapmışsın ne güzel hem kilolardan hem pa'dan kurtulup hayallerine kavuşursun inşallah o azmi gördüm sende :)
Benim annemde abimde bipolar canim abimdr 15 senedir ilac kullaniyor annemde 10 senedir..artik bununla yasamayi ogrendiler annemde cok fazla etkisi olmuyor ama abim mevsim gecislerinde baya zorlaniyor
Rabbim butun hastalara sifa versin inşallah

Evet gelelim bana
Esimle disarida islerimi vardi ve ben istemeyerekde olsa tombik tavuk donerin yarisini yedim
Eve geldim kendimi cezalandirmak icin 3 mil leslie yaptim ( cok zorlandim ayak uyduramadim sonlara dogru vucut alisik degil )
Aksamda geceye dogruda iki mil yapmayi düşünüyorum

Sabah pek az olmuş tatlım Diğerleri güzel

Canım çocuklar hastaydı. Sabah onlarla uğraştım. Okula gidip 2 ders yaptım ve eve gelip doktora götürdüm onları. Vaktim olmadı. Ama dikkat ediyorum artık.

Hoşbulduk Elif ablacım.Beraber verelim kilolarımızı :)

İnşallah kuzum.

Sabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım

Sizlerde ne var ne yok

Kuzum bizde de yoğunluk hat safhada. Çocuklar hasta okul yoğun. Ama mutluyum.

Ben tüm gün evdeydim biraz üşütmüşüm sanırım hastayım üşüyorum :KK43: Panik atak ve depresyon sıkıntım var en iyi psikiyatristlerden birine gittim aylarca ilaç kullandım bi azaldı bir arttı ataklarım ve çevremde de pa.yı ve depresyonu ilaçları kesip kendileri atlatan insanlar var hep.Ben de aynısını yaptım ilaçları doktor kontrolünde cok yavas azaltarak kestim suan 3 gündür hiç ilaç kullanmıyorum pa.yı bilenler anlar çok zor bi hastalık ama geçebilen bişey ben de yarın için normal bir psikologdan randevu alıcam malum ilaçları kestim psikoterapi yapılıyormuş ve beni iyi anlayan iyi yönlendiren bir doktora ihtiyacım var.Çünkü beni doğru düzgün dinlemeyip yol göstermeyen umutsuzluğa itip sürekli ilaç dayayan bir psikiyatristten dolayısıyla yardım görmedim.Elbet bunları da aşıcam..Allah büyük..

Canım çok geçmiş olsun. Kulo verdikçe inan sıkıntıların azalacaktır. Özgüveninin artmasından dolayı daha mutlu olacaksın.

Bize de akşam çaya annemler gelecek kızıma geçmiş olsuna yarın da sohbet var perşembe temizlik var cuma mübarek gün:KK48:

Anammm sen çok yoğunsun. Bende de.

Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü

Bu uyku eğitimi bende işe yaramadı. Ne kadar uğraşsamda benim minnoşa yaramadı. Erken uyuttuğumda gecede 20 kere uyanıyor.

Slm kızlar hepinizi çookk özledim ben. Biraz motiveye ihtiyacım var dün biraz kaçırdım. Bugün sıfırdan başlamış gibi başladım. Bu hafta hem günüm var hemde oğlumun doğum günü hazırlıkları. İş çok anlayacağınız. Reglimde üç gün geçti. Şişim ve aşırı tatlı krizlerim tutuyo. İki aydır bu denli tatlı krizi yaşamamıştım vallaha...

Aman sevilcim. Dikkat et pişman olmamak için. Hazırlık derken araya gitme.

Of ya kizi hallettik biraz toparladı derken bide oglan ateslendi durmuyor biyerlwrde elim ayağım dolandi

Ahhh kamilem büyüteydik bıdıkları. Geçmiş olsun canım.

Iyi akşamlar altın kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak su
Sabah
10.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı sadece
4 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün
13.00
1 yeşil elma
Öğlen
15.00
1 tabak yoğurt çorbası
Aksam
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran

3lt su
2 mil leslie (cezam)

Iyi akşamlar altın kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak su
Sabah
10.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı sadece
4 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün
13.00
1 yeşil elma
Öğlen
15.00
1 tabak yoğurt çorbası
Aksam
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran

3lt su
2 mil leslie (cezam)

Gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Nasıl vereceksin uyku eğitimini canım bana da anlatır misin
Önceden denemiştim karnını doyurup gece uykusuna yatirdim hiç sallamadim park yatağının yanına da ben oturdum(sadece gece uykularında denedim canım onun dışında hep ayakta sallıyorduk) agladikca dikkatini dagittim müzikli aletle,telefondan ninniyle ya da kendim söyledim,ilk gün 50 dk da uyudu bir hafta sonra 10 dkda uyumaya başlamıştı mizmizlanmadan. Tam gündüze gececektim hastalandı,dış çıkarmaya başladı sonra, tüm düzen gitti. Bu şekilde önce gece uykusuna yatirirken baslayacagim canım

C Ceydahasan
Ceyda neden 1 ay kalacan ankarada
Tartılabilecekmisin orda
Inşallah dikkat etmeye devam edersin

merveebrar44 merveebrar44
Mervecim banada bakliyat hiç yaramıyor
Başka cıss olmadığına göre muhtemelen ondan artı oldun
Biraz hafif şeyler yemeye çalış Ve bol su ödem atıcı bitki çaylarını ihmal etme
Aman kuzum cuma artıyla gelme

yok ablacım cısss olmadıgı ıcın bende neden oldu dıye uzuldum walla onerebılecegın bıtkı cayı warmı yesılcaymı ıceyım bıde su 3 lt ıctım daha ıceyım mı yeter mı

Back
X