• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.

Menüm

Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim tuzsuz kepekli etimek

Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik

Su hiç saymadım ama çok içemedim
Spor yok.[/QUOTE Gecmis olsun canim bugun dolma gunu galiba....

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.

Menüm

Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta

Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik

Spor yok.[/QUOTE Gecmis olsun canim bugun dolma gunu galiba....

Arkadaslar menulere hep baktim ama yolda internet gidip durdu yorumlayamadiklarim varsa kusuruma bakmasin.Daha evime giremedim benim leslie yatti sanirim 3 gundur spor yapamadim uzgunum bakalim tarti ne diyecek yarin bana....

Menüm

Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta

Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik

Spor yok.
Bugün lahana dolması günü anlaşılan afiyet olsun ,dolmalar fazla ama mazeretin neden olmuş anlaşılan geçmiş olsun

Abla çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun

aysecim oglenki dolmalar fazla gibi bide mercimek corbasiyla birlikte onun dışında iyi cnm

Güzel canim ama biraz sebze eksik gibi cilekler yerine bi salata yiyebilirsin bence

Güzel canim afiyet olsun

çok az olmuş ama yapacak bişey yok canim iyi yapmışsın yemedigine
Evet canim ogle dolma yedigim icin aksami hafif tuttum birde tatli krizim var uc gundur
İyi akşamlar herkese
Sabah09:00
1 portakal

Öğle 12;00
1 avuç kadar yufka ekmek
1tavada yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir

Akşam 18:20
6 tane etli lahana sarması
Salata
2 tk fındık kreması

Su1.5 lt
Spor, yok

Tatlı krizine girip girip çıkıyorum bi regl olamadim akşam bubyuzden kötü oldu
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Poni
Su az olmuş
Tatli krizin icin yulaf ezmesi kuru kayisi ve incir üçlüsünu tavsiye ederim bende uc gundur regl olamadigimdan krizdeyim resmen gözümun onunden neler geçiyor ama bu beni acayip kesiyor dene bence canim

Kizlar menumu yazayim,

Sabah uyandigimda 09.00 da iki kuru incir bir kac tane badem ve findik,1 bar sut.

Kahvalti:11.15 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,iki kucuk ceri domates ve sivri biber,4 ceviz ve yesil cay.

Aksam:18.30 bir kac parca kemikli et( kuru fasulyenin icindeki etten) bir kucuk tabak brokoli salatasi.

2.5 litre su,temizlik gunum oyuzden spor yapamadim.
Gayet guzel canim
Ufff ne çok yazdım oyle , şimdi menume geceyim

Sabah 08.00 /09.00
1 dilim tb, 2 yumurta,peynir,4-5 kaşık çok az yağda domates,biber

Öğlen 13.00
1 büyük bardak süt,1 küçük hurma

Aksam 17.30
Ciğer,salata,ayran

2 litre su,yürüyüşü yarıda bıraktım regl var huzursuzum
Guzel canim ;)

kucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.
Cok zor cok acidir :(
Ama cennet sefaatcin olacak inşallah yavrun sana
Rabbim yavrularina uzun omur versin

Ben Bahar 23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kilom artık beni rahatsız ediyor hem psikolojik hem bedenen bu yüzden zayıflamaya karar verdim şuan tartıda kilom 125.1 çıktı sabah aç karnına tartildim kuralları kabul ediyorum hemen kahvaltimi yazabilirim boyum 162 biraz telasim yaza nisanim var tabi oda büyük bir heves oldu hedefim oncelikle seksene düşmek spor salonuna pazartesi yazilicam haftada 5 gün bir buçuk saat olacak spor düzenin ekstra yürüyüşlerin olacak spor salonu biraz uzak 30 dakika git gel bi saat de öyle hedefin önce seksen sonra 65 kilo olmak herkese başarılar
Hoşgeldin canım ben Tuğba 24 yaşındayım bende maşaAllah güzel vermişsin sen bu azimle kısa zamanda hedeglerinede ulaşırsın inşaAllah.

Selam arkadaşlar dün çok yoğundum eve döndüm baya geçti hemen yattım. Gece uyuyamadım kahvaltım baya geçe kaldı.
13:00 çay kıymalı soğanlı domatesli yumurta peynir bir dilim tb ekmeği
15:00 türk kahvesi
19:30 çay iki çeri domates peynir
Akşam moralim bozuktu canım birşey istemiyordu yiyemedim
2.5 litre suyum
yarım saat hocayla bölgesel 10 dk strech (nasıl yazılıyor bilmiyorum) yarım saatte zumba kattım evde. Şuan vaktim yok geç saatte menülere yorum yapacam inşaAllah.

Sabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.

13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi

17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu

:)
Menün çok güzel ablam. Benim rakiben çok dişli çıktı napacam ben. Dişlerimi bilemem lazım galiba

Back
X