• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk bu hafta okadar dikkat etmeme sporumu aksatmama ragmen hala +100 pazartesiyle ayni.Cuma disinda tek bir kacamagim olmadi hatta bu hafta ara ogun bile yapmayayim dedim aciktigimda bir bardak ayran ictim sadece ya neden veremedim bu hafta bir turlu anlamiyorum :KK43:
Sen elinden geleni yapiyorsan dert etme canim elbet bir yerde kiracaksin vücut direncini

Canım öğlen bana biraz karbonhidrat yüklü geldi yani aslında fazla bişey yememissin boşa kalori almışsın sanki,akşamda ispanagi bol tutup dolmadan bi tane olabilirdi

çok güzel zeynepcim

gayet güzel canim patataei çok kacirmadiysan dahada guzel

semay maşallah sana çok iyi bence

bence de yapma canim daha dikkat et sporu arttir

kuzum ekmeği a zalttin ama yinede fazla bence sabah 4 fazla yumurta yada peynir eklenebilir,öğle et yada sebze eklenebilir,akşamda patlıcan fazla yenip ekmek anlatılabilir bence

çok güzel aysecim senin menüleri gördükçe yiyemiyorum,bu kiz k isitlamayla ne güzel beslenmeye çalışıyor diyorum,allah dert vermesin bunlar ufak şeyler ama en kısa zamanda normale dönersiniz insaallah canim

Afiyet olsun canı yulaf iyi bir tercih

ablacim hasta değilim çok yoruyo çocuklar bu ara,bide evi elden geçiriyorum 3 gündür dolaplar falan,yumurta yoktu evde sabah ondan az oldu bugün yaptım telagisini, 1 gün dışında yok spor bu hafta böyle oldu ama inşallah yarından itibaren farklı olcak
Yapacak birşeyim yok canim kilolardan kurtulmak icin :) zor oluyor zor gidiyor ama gram gramda olsa gidiyor yoksa alir basimi giderdim :)
Selamlar bendende uykusuz bir gece. Hastalaniyorum galiba derken evet resmi olarak hastalandım gece hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok kötüyüm. Yok mu bana çorba yapacak kimse. Böyle zamanlarda gurbet daha da zor oluyor. InşaAllah sizler iyisinizdir. Ben bugün spor yapamıcam malesef. Kalkamıyorum yataktan bu akşam önemli ne yesem de yarınki tartıyı etkilemez acaba yardımcı olurmusunuz?
Gecmis olsun canim tup bebek yaptirdigim dönem bende cok baktim biri gelsede bi kap yemek yaosa diye annemde gripti gelemedi yanima transferden sonra

Aksam kendine tavuk corbasi yap bol karabiberli iyi gelir hemde ;)

Aksama esimin arkadasina gidicez çaya
Simdiden menumu yazayim

Sabah 08 00
Bir dilim tb ekmegi uzerine zeytin ezmesi
( canim bisey istemedi )

Ara bi avuc leblebi

Ogle 13 30
Ton balıklı salata

Ara iki incir

Aksam 19 00
Bi tabak pirasa yemegi

Su 2,5 ancak olur daha 1,5 icebildim
Spor yok bugun

dostlar cok yorgunum hızlıca yazıp cıkmak zorundayım bugun :(
sabah 08.00 2 haslanmıs yumurta 1 salatalık 5 zeytın kk dan kucuk peynır
ogle 12.00 bır tabak mercımeklı erıstelı corba ıkı lokma ekmek
aksam 18.00 2 kepce nohut salata 1 kasık pılav
aksam 1 elma yesıl cay
6 baredak su hıc ıcemedım yogunluktan 8 e tamamlıycam ınsallah aksam
spor ınsallah 20 mekık cekıcem nasıp olursa :(

Kızlar bende menümü yazayım.

Sabah 9.00
Bir ceviz bi bardak su

12.30
İki yumurtalı salata

3.00
İki ceviz büyüklüğünde bir poğaca

Akşam yemek yemeği düşünmüyorum bi avuç çiğ bademle bi bardak ayran içerim

Spor 1 saat yürüyüş yapıcaz eşimi bekliyorum
Su 2 lt

Sabah 9.00
Bir ceviz bi bardak su

12.30
İki yumurtalı salata

3.00

Su 2 lt
Pogaca olmamis onun disinda iyi gorunuyor.Faydasi oluyormu cevizli suyun bende deneyeyim.Aksamdan mi suya koyuyorsun canim.

Ben de erkenden menumu yazayim aksam alt komsuma inicem,

Sabah:09.30 iki haslanmis yumurta,1 kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 bir kuru incir,7-8 badem ve findik(kavrulmamis)

Eksiye dusemedim o sebeple aksam bir veya iki bardak kimyonlu ayran icicem.

2.5 litre su,spor yok.

Merhaba herkese bugün 12 ye doğru kalktim eşim evdeydi, sonra kursa gittim okul yoktu yeni geldim anca fırsat buldum herkes iyidir umarım.neler yapıyosunuz??

cevaplar ıcın tesekur ederım ablacım bugun lapa yaptım bıraz zor olduyemesı onun ıcın bı fıkır alayım dedım
Bende lapa yaptım bugün bende zor yedim pilavı pilav yapan yağ ve tuzmuş :KK48: ben 2 yk yoğurt ekledim artık

Merhaba herkese bugün 12 ye doğru kalktim eşim evdeydi, sonra kursa gittim okul yoktu yeni geldim anca fırsat buldum herkes iyidir umarım.neler yapıyosunuz??

Bende lapa yaptım bugün bende zor yedim pilavı pilav yapan yağ ve tuzmuş :KK48: ben 2 yk yoğurt ekledim artık

canım bencede yagsız tuzsuz pılv olmazmış hıc yıyemedım aksama menu degıstırdım bende

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak yy süt

11 de
2 yumurta haslamis, tere, maydanoz, 1 kucuk domates,
Biraz peynir 8 zeytin
1 ince dilim çavdar
yeşil cay

Aksam 18
4 kaşık z.yağlı pirasa
Salata
Izgara tavuk göğüs azıcık yoğurt

Su 10 bardak oldu daha içerim
Spor sabah 9 da 40 dk.
Birazdan 2 mil leslie yapıcam inşallah.

Bugün abarttım galiba ;( ; (

Gecmis olsun canim tup bebek yaptirdigim dönem bende cok baktim biri gelsede bi kap yemek yaosa diye annemde gripti gelemedi yanima transferden sonra

Aksam kendine tavuk corbasi yap bol karabiberli iyi gelir hemde :KK66:

Saolasın canım. Kolumu kaldıracak halim yoktu bırak tavukla uğraşmayı yatak döşek yatıyordum zorla kalktım yayla çorbası yaptım çok kötü oldu su gibi zorla içtim. Eşim tuttu zorla dışarı cıkardı beni hava alayım diye bir saat yavaş yavaş yürüdük iyi geldi biraz ama şimdi çok kötüyüm. Eşim hazır çorba yapıyo mecbur ondan yicem midem çok kötü.

Aksama esimin arkadasina gidicez çaya
Simdiden menumu yazayim

Sabah 08 00
Bir dilim tb ekmegi uzerine zeytin ezmesi
( canim bisey istemedi )

Ara bi avuc leblebi

Ogle 13 30
Ton balıklı salata

Ara iki incir

Aksam 19 00
Bi tabak pirasa yemegi

Su 2,5 ancak olur daha 1,5 icebildim
Spor yok bugun
Bu menüyle yarın eskileri gorucez demektir.Çok güzel.

Sabah 9.00
Bir ceviz bi bardak su

12.30
İki yumurtalı salata

3.00

Su 2 lt
Menün çok iyi afiyet olsun.

Selam kizlar iki gundur sag kasigimin biraz ust kismi agriyor korkuyorum apandist olabilirmi diye belki de usuttum bilmiyorum:KK43:
apandisit oldugunu ssnmiyorum. apandisit kusturuyor birde duramiycak kadar çok ağrı yapıyor tecrübe ettiğim kadariyla. Devam ederse bi dr a git derim.

Ben de erkenden menumu yazayim aksam alt komsuma inicem,

Sabah:09.30 iki haslanmis yumurta,1 kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 bir kuru incir,7-8 badem ve findik(kavrulmamis)

Eksiye dusemedim o sebeple aksam bir veya iki bardak kimyonlu ayran icicem.

2.5 litre su,spor yok.
Menün güzel canim kimyon ayran ne işe yarıyor ne kadar kimyon katiyorsun.

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 11.30 1 KASE LAPA

14.30 COKAZ SEKERLI TURK KAHVESI 1 YEMEK KAŞIGI LAPA

17.00 2 TAVUK BUT 1 KASE YOGURT

3 LT SU

SPOR IZINLI
Lapa cokmu kötü ya bende denerim bi ara detoks için mi?

Saolasın canım. Kolumu kaldıracak halim yoktu bırak tavukla uğraşmayı yatak döşek yatıyordum zorla kalktım yayla çorbası yaptım çok kötü oldu su gibi zorla içtim. Eşim tuttu zorla dışarı cıkardı beni hava alayım diye bir saat yavaş yavaş yürüdük iyi geldi biraz ama şimdi çok kötüyüm. Eşim hazır çorba yapıyo mecbur ondan yicem midem çok kötü.
Kötü oldu bu hastalık işi ya herkeste var iyi dinlenmeler canım.

Benim hasta menüm ise
12 00 limonlu ıhlamur, kızartılmış 2 dilim tb ekmeği, domates peynir
15 00 1 kase yayla çorbası
19 00 1 kase ezogelin çorbası
Akşam limonlu zencefilli ıhlamur demler içerim
Su 2 litreyi geçer
spor olarak sayılırmı bilmiyorum ama bir saat düşük tempoda yürüyüş yaptım

Doktora gitmek istemiyorum ama çok kötüyüm inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bana dua edin.

Benim hasta menüm ise
12 00 limonlu ıhlamur, kızartılmış 2 dilim tb ekmeği, domates peynir
15 00 1 kase yayla çorbası
19 00 1 kase ezogelin çorbası
Akşam limonlu zencefilli ıhlamur demler içerim
Su 2 litreyi geçer
spor olarak sayılırmı bilmiyorum ama bir saat düşük tempoda yürüyüş yaptım

Doktora gitmek istemiyorum ama çok kötüyüm inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bana dua edin.
Dualarim seninle canim dikkat et kendine.

Back
X