• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma 2 gündür deli gibi kahve içiyorum
inşallah canım 16 sında benim doğum günüm :)
sımdıden dogum gunu kutlu olsun tatlım kahvelerı sutlemı iciyorsun yoksa hazırmı tuketıyorsun canım bende gecelerı en az 1 ıcmeyı dusunuyorum ama kılomu etkılemesınden korkuyorum olmazsada sekersız turk kahve sı yapar ıcerım

Helal olsun 5ten sonra bişey yemeden durabiliyorsun
Canim oyle olmasa zerre kilo veremem,bugun +200 dum mesela ,bide dikkat etmesem ne olurum kimbilir,cok rahatım böyle sunumu yesem bunu mu yesem azıcık tatsammi yok,5 ten sonra yemicem dedim bitti kafam rahat
eda cım buldum aksam 5 ten sonra bende yememeye calışıcam cok acıkırsam ayran ıcerım sence yapabılırmıyım sen dayana bılıyormusun
Canım hiç dayanamadigim olmadı açıkçası,yeme bence de rahat edersin
Kızlar herkes toplanıp aksekiye kampa gidiyoruz :KK70:
Organik yicekler menüler semadan
Günlük sporda var
2 ay sonra incecik olup dönüyoruz :-)
Abla semay cocuklar ada bakarmiki :-) benim oğlan çileden çıkarır bizi,stresten yersiniz :KK70:
antalyanin kucuk bir ilcesi akseki
Canım ne güzelmiş,belli mi olur antalya istiyoruz bizde ziyarete gelirim seni

Günaydıar arkadaşlar gerçi gün çoktan aydı da ben anca kalktım kahvaltımı yapıyorum. Sınavı olanlara başarılar, hasta olanlara şifalar insallah. Ben hiç sevmememe rağmen bir tane muz yedim çünkü magnezyum eksikliğim var ve kramp yapıyor bende. Acaba diyete çok mu aykırı çok nadiren yiyorum zaten ama magnezyum tableti mi alsam fikrinizi sorayım istedim.

Evetttt obez hatunlar
Lopez olmaya Varmısınız
Bu ay çok çok iyi bi atılım yapıp verebileceğimiz en yüksek rakamı vermeye çalışalım
Eskiler min.3 kilo, yeniler min.4 kilo verebilir

Bugün maraton başlamıştır canlar
Ne kadar kaçamak yapmazsanız hedefe o kadar yaklaşırsınız
Aynen abla ,benim hedef 5 kilo bakalım kaçamak yok spor var elimden geldiğince,bakalım benim vücut buna ne dicek
Su disinda gayet iyi cnm
Canım ilk defa bu kadar az içtim,bizim evde haftada 3 damacana gider ,660 ml lik kavanoz benim bardagim alışkanlık benimkisi ,cok dalga geçer eşim oğlu nda benim gibi,küçük kiz bile likir likir su içme derdinde :KK70:
Sabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim kepek

Ara
1 sutlu neskafe
1 dilim kakaolu kek

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
3 yk patates salatasi
3 parca firinda gogus

3 litre su
30 dk yuruyus
ara pek iyiymiş canim ,bende yanında olmak isterdim:-)
Ah ablacım çok korkuyorum aslında ramazandan sonra gidecektim sırf bu yüzden ama gitmem gerekiyor. Üç hafta orada kalacam ve çok tehlikeli oradaki çikolatalar heleki pastalar ooy ooy. Hergün apor yapıp istediğimden az miktarda yemeği planlıyorum abartmamak kaydıyla tabi.
Canım ben senin yerind3 olsam kendime 3-5 ogun abartma hakkı veririm diğerlerinde diyete devam ederim en azından dönüşte + gormezsin
Bende o civarlarda biseydim canim
Ama hic bir zaman cok yiyen bir insan olmadim lohusalik dönemim hariç
Cevremdeki herkes eşimde dahil olmak üzere bu kadar az yiyip kilolu olmama sasiriyorlar

Gecrn gün annemlerin mah de bi kadin mide kucultme op olmus
Brndr olcam yaa banane banane zayif olnak istiyorum dedim
esimde sen ne yiyosun ki zaten dedi
Dusundum haklı amlyt olsam ne değişecek ilk başta sadece su ve sivi şeyler olacagi icin veririm ya sonrasi
Metebolizmama tukureyim :-):mad::KK53:
Canım insülin direnci varsa gerçekten çok etkiliyo,

Günaydın herkese.
Ben yatıp kalktım ya ben 10 gün falan wc sıkıntısı çekiyorum canlar bitki çayı içtim arada yok hiçbirşey fayda etmiyor nefesimi kesiyor dün aktardan ot aldım oda fayda etmedi bugün aç karnına içtim tansiyonumu yükseltti herhalde ateşim yükseldi midem bunaldı uyumusum şimdi kalktım nihayet çıktım aslında dün ciksaydim iyi eksim olurdu ama halen kotuyum midem ağzımda
Ayy bende mahvoldu kaç gündür ama bitki cayi iyi geldi. Dikkat et aman.

üniversite okuyorum canım ben vizeler
İnşallah güzel geçer hepsi.

Diyetten sonra başladı tobe bir daha ot mot yok doktora gidecem bugünde etki etmeseydi doktora gidecektim ama gidecem böyle rahatsız oluyorum
Sabah aç karnına kayisi da mı ise yaramıyor. Zuhal abla demişti geceden sıcak suya koy sabah aç karnına hem ye hem suyu iç. Bi dene istersen.

Allah zihin acikligi versin tatlim benim on yil onceki hallerim vizeler, finaller of of.Bolum neydi canim zor mu derslerin?
Valla son final sınavım hala rüyalarıma giriyor :rolleyes:

Canım ben senin yerind3 olsam kendime 3-5 ogun abartma hakkı veririm diğerlerinde diyete devam ederim en azından dönüşte + gormezsin
Öyle yapabilsem çok iyi olur. Mesela misafirliğe gittiğimizde en çok yemek istediğime karar verip onu yiyip diğerlerinden diyete uygun varsa onu yemeği yoksa ısrarlara kafa tutmayı düşünüyorum. Evdeyken çok sorun olmaz zaten önümüz üç aylar haftanın birkaç gününude oruçla geçirmek istiyorum.

Canim oyle olmasa zerre kilo veremem,bugun +200 dum mesela ,bide dikkat etmesem ne olurum kimbilir,cok rahatım böyle sunumu yesem bunu mu yesem azıcık tatsammi yok,5 ten sonra yemicem dedim bitti kafam rahat

Canım hiç dayanamadigim olmadı açıkçası,yeme bence de rahat edersin

Abla semay cocuklar ada bakarmiki :-) benim oğlan çileden çıkarır bizi,stresten yersiniz :KK70:

Canım ne güzelmiş,belli mi olur antalya istiyoruz bizde ziyarete gelirim seni
canım bu hafta denıyıcem bende bakalım nasıl olucak bıde saatlı degıl gercekten acıkınca yemeklerımı yıyecegım ara ogunlerıde kaldırıyorum yemek aralarında cokkk acıkırsam s. kahve ıcerım ama zevkını ıcmıcem bu hafta tam bı degısıklık yapayım bıde yavas yavas yeme duzenımı oturtmaya calısıyorum eskıden acıkmasamda zamanı gelınce yemek yıyordum artık acıkmazsam yemek yok

Evetttt obez hatunlar
Lopez olmaya Varmısınız
Bu ay çok çok iyi bi atılım yapıp verebileceğimiz en yüksek rakamı vermeye çalışalım
Eskiler min.3 kilo, yeniler min.4 kilo verebilir

Bugün maraton başlamıştır canlar
Ne kadar kaçamak yapmazsanız hedefe o kadar yaklaşırsınız
1 ayda 4 kilo inşallah daha fazla verebilsem çok güzel olur.

canım bu hafta denıyıcem bende bakalım nasıl olucak bıde saatlı degıl gercekten acıkınca yemeklerımı yıyecegım ara ogunlerıde kaldırıyorum yemek aralarında cokkk acıkırsam s. kahve ıcerım ama zevkını ıcmıcem bu hafta tam bı degısıklık yapayım bıde yavas yavas yeme duzenımı oturtmaya calısıyorum eskıden acıkmasamda zamanı gelınce yemek yıyordum artık acıkmazsam yemek yok
En doğrusu bende öyle yapıyorum acıkın ca yemek lazim.
Yillar once okumustum DKZ diyetsiz kalıcı zayıflama bana çok mantıklı geliyor.
Acıkınca ye doyunca bırak. :KK72:

Back
X