• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kılo veren herkesı tebrık edıyorum lıste baya ıyı gorunuyor :KK49:
Tuanamız annesıne tepkı verdı elını sıkmıs cok sukur ınsallah daha ıyı olacak
Gözünüz aydın inşallah iyi olur Allah annesine bagislasin.

Süper süper süper

Verecek kilo azaldıkca eksiliyor galiba ve her hafta bor olmuyor bence güzel

Harikasın maşallah

Haftaya şişkinliklerinide atınca çok daha güzel olacak ama bu bile güzel.

Canım biraz daha aktif olsan ve istikrarlı güzel gidecek haftsya daha iyi olacak insallah

Oh oh maşallah süpersin.
hep oyle dıyorum olmuyor neden boyleyım ben

Takimimin hatunlari biz 5 gibi yiyoruz yemegi ben çok açıkıyorum 1 den önce yatamıyorum da ne yapabilirim sizce. Bide sürekli zerdecalli limonlu yoğurt kürünü görüyorum face de yapan ve sonuç alan varmı yatmadan bu yoğurdu yesek leptin e zararı olurmu.

Kız nereye maşallah hastalıktan 1 haftada 5 kilo verdim
Ayy sağlıkla kal seydacim şaka bi tarafa
Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun güzel sonuçlar alalım insalalh
Çok iyi canım maşallah ya devamı gelsin fazla fazla eksilsin.
ayy insallah canim sağlıkla gitsinler hepimizden
Geçen hafta 70,4
Bu hafta 69,2
Fark 1.200
Yüzde 1.70
Mesaj 60+
Spor 200dk civarı
yine çok güzel canim tebrikler

Takimimin hatunlari biz 5 gibi yiyoruz yemegi ben çok açıkıyorum 1 den önce yatamıyorum da ne yapabilirim sizce. Bide sürekli zerdecalli limonlu yoğurt kürünü görüyorum face de yapan ve sonuç alan varmı yatmadan bu yoğurdu yesek leptin e zararı olurmu.
Canım 4 haftadır bir iki gün hariç 5 ten sonra yemedim,gerçekten bir iki kez acikmisimdir oda gündüz az yediğim zamanlar,zaten 5 ten sonra yememek bi akım gibi bişey kuralları var onun çok az kalori almicaksin,gi si yüksek karbonhidrat tercih edilmez,minimum şekilde kaliteli olanlardan,iyi yağlar serbest,çünkü vücut en az 15 saat ac kaldığı için tokluk zamanlarında metabolizmayı yavaslatmaman gerekiyor. Amaç vücuda yağ yakmayı öğretmek burda.

Canim gunler uzadigi icin bence yemek saatini 6-6.30 gibi yapin.Uzamanlarda oyle oneriyorlar,gunler uzadigi icin bence 5 cok erken.Cok acikirsan ayran en guzeli leptini yavaslatiyor ama engellemiyor aklinda bulunsun.

eliya eliya canim türkçesi aralıklı oruç,günün sana uygun olan sekiz saatlik süresince yiyorsun diğer saatler açsın,su sekersiz asıtsız içecek serbest. Ben tam da 8 saat yapamıyorum cogu zaman ,9 saatte oluyo. Aç kaldığın zaman insülin leptin dengesi güzel kuruluyormus. Bende insulin direnci varya daha çok onun için başladım. Bide büyüme hormonu salgilaniyo ( bu hormon ergenlikten sonra genç kalmayı,hücre yenilenmesini sagliyor). Yurtdışında sırf genç kalmak icin uygulayanlar varmış bu diyeti. Kilo verdikten sonrada haftanın 5 günü dilediğim gibi beslenip,2 günü gündüz çok kısıtlı kalori alarak 600 kal falan ,brsleniyorsun hem kilonu koruyorsun hemde genç kalıyorsun.

Off beee ne yazdım bee . Kuzum net ten daha detaylı bilgilere ulasabilirsin

canım bence 8den önce yiyebilirsin bende çok gördüm iyi kilo verdiriyormus

eliya eliya canim türkçesi aralıklı oruç,günün sana uygun olan sekiz saatlik süresince yiyorsun diğer saatler açsın,su sekersiz asıtsız içecek serbest. Ben tam da 8 saat yapamıyorum cogu zaman ,9 saatte oluyo. Aç kaldığın zaman insülin leptin dengesi güzel kuruluyormus. Bende insulin direnci varya daha çok onun için başladım. Bide büyüme hormonu salgilaniyo ( bu hormon ergenlikten sonra genç kalmayı,hücre yenilenmesini sagliyor). Yurtdışında sırf genç kalmak icin uygulayanlar varmış bu diyeti. Kilo verdikten sonrada haftanın 5 günü dilediğim gibi beslenip,2 günü gündüz çok kısıtlı kalori alarak 600 kal falan ,brsleniyorsun hem kilonu koruyorsun hemde genç kalıyorsun.

Hmmm önemli bilgiler. Teşekkürler Degistir Kendini Degistir Kendini

Sağol canım arastirayim bi. :KK200:

Back
X