• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çok kötüyüm bugün niye bilmiyorum psikolojik olarak ta iyi değilim normalde bu akşam nişanlımla dışarda yemekteydik bu saatlerde :KK43: gece 12 de doğum günümü kutlicaktık ama sinir oldum hastayım ve çok fenayım kızlar sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize
Herşeyden önce sağlık canım inşallah düzelirsin tez vakitte baya uzun sürdü sinirlerinde yıprandı. Şafi ismiyle şifa iste canım. Öptm

Kızlar çok kötüyüm bugün niye bilmiyorum psikolojik olarak ta iyi değilim normalde bu akşam nişanlımla dışarda yemekteydik bu saatlerde :KK43: gece 12 de doğum günümü kutlicaktık ama sinir oldum hastayım ve çok fenayım kızlar sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize
Tatlım hasta olduğun için böyle hissetmen çok normal
Ama Allah beterinden saklasın
En geç 1 haftaya bişeyin kalmaz inşallah

Dogum gününde kutlu olsun Cnm sevdiklerinle beraber nice yaşlara inşallah :KK200:

Sen iyi ol da sonra da kutlarsiniz. Doğum gunun kutlu olsunnn hem.
Canım bir de tam liste var mıydi bugün paylastin mi listede olan olmayan

Canım ya çok etkiledi bu hastalık seni neden böyle oldun yorma canını tatlım psikolojin bozulmasın lütfen. Demek ki yarın doğum günün yanlış anlamadiysam. Mus mutlu yaşlar diliyorum Şeyda cım iyiki doğmuşsun da seni tanımak nasip olmuş. Doğum günün kutlu olsun.

Selam kızlar menüm
Sabah 08.30 1kk peynir 1yumurta salatalık 5zeytin 1tb
Ara 2hurma
Öğle 14.30 1kase domates çorbası 1bardak ayran 1dilim tb
Ara 1bardak sütün alabildiği kadar içine nesfit koydum
Akşam 19.30 1tabak yoğurt çorbası
Su 2lt
Spor yok

Sen iyi ol da sonra da kutlarsiniz. Doğum gunun kutlu olsunnn hem.
Canım bir de tam liste var mıydi bugün paylastin mi listede olan olmayan
Denemedikelerin listesi yapılmadı Cnm

Esmazc
Sibelcikkk
Yeni üyeler
Başkası varmıydı hatırlıyamadım

Tuğbayla ayşede katılmak istermi bilmiyorum
Tatile gitceklerya

Aslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim

Aslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim
Bende çok ekmek yemiyorum aslında ama bu tuvalet sorunu beni mahvediyor tartıya da yansıyor bugün 4. Gün bakalım nolucak :(

Back
X