- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
- #142.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veririz canım suyunu tek seferde içme spor dönüşü en az 1 lt su içbilmem ki 1.5 verirmiyiz
Tmm canim öyle yaparım suyu ara ara içiyorum zaten bugün bi spor yaptım ama akşam daha aktif bi yürüyüş yapmayı planlıyorumVeririz canım suyunu tek seferde içme spor dönüşü en az 1 lt su iç
Yikacaz ortalığı bu haftaTmm canim öyle yaparım suyu ara ara içiyorum zaten bugün bi spor yaptım ama akşam daha aktif bi yürüyüş yapmayı planlıyorum![]()
amin canim.Allah sabrını versin arkadasim
insallah kaptanim.Kızlar herkese kaçamaksız bir haftasonu ve pazartesi günü eksiler bekliyorum hepinizden inşallah
biz cennette insallah kavusacagiz cancagizim.Kolay gelsin ve gözün aydın. Anne candir
İnşallah ablam.
Ooo süpersin
Canım ne zor ayrı kalmak gozun aydin kavusuyorsun. Allah evlatlarimizi bize bagislasin.
İnşallah kaptanı Deryam. Bugün nasıl hissediyorsun kendini doğum günü çocuğu
ooooo yakmayin kiz lazim olur bak....Güzel ortağım hiç merak etme yakıcaz bu siteyi bu hafta:))
kubracim hadi kiz 1. biz olalim .....Tesekkür ederim ortak.senden hediye istiyorum. Bu hafta 1.biz olalım:))
Günaydın kızlar.öncelikle dün hiç giremedim çok özür dilerim.okuldan 1 de çıkıyorum anasinifi öğretmeni olduğum için teneffüs imkanımız yok maalesef o vakte kadar teli elime almam mümkün değil yani..eve de gelir gelmez misafirin vardı çok geç vakitte gidince de ev yemek çocuk telaşından hiç giremedim...gece 2 ye kadar gecmis tüm msj.lar okudum ama ..bu arada ben salı günü başladım ama dunicinkilobildirimi yapmam gerekiyomuydu acaba?
canim arkadaslarin aciklamalari dogrultusunda menunu yazarsin.Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
anam sizin 1.5 benim kaca tekamul ederki acaba 3 muki......bilmem ki 1.5 verirmiyiz
ayyyy cok yasa can be guldurdun beni yaw.....
ne kadar kotusunuz ya yakiyosunuz ya yikiyorsunuz....Yikacaz ortalığı bu hafta
Aynen korkun bizden kizçelerYikacaz ortalığı bu hafta
Çok geçmiş olsun kuzum öncelikle
Kendin için diyorum Can'ım en çok kendine zararın çünkü inşallah tatlım
Cennet daha cennet olucak sana ne mutluamin canim.
insallah kaptanim.
biz cennette insallah kavusacagiz cancagizim.
ooooo yakmayin kiz lazim olur bak....
kubracim hadi kiz 1. biz olalim .....
canim arkadaslarin aciklamalari dogrultusunda menunu yazarsin.
anam sizin 1.5 benim kaca tekamul ederki acaba 3 muki......
ayyyy cok yasa can be guldurdun beni yaw.....
ne kadar kotusunuz ya yakiyosunuz ya yikiyorsunuz....
Tamam canım akşam öyle yapayım.Canim mneuyu gun boyu yedikelrimiz seklinde aksam yaziyoruz,her ogun ayrı ayrı değil,bide sonuna yaptığımız sporu ve içtiğimiz su miktarinida ekliyoruz.
Ay canım cok agir değil mi bu menü.tabi siz daha tecrubelisiniz bu konularda..ben yeni yeni alistigimdan kafama göre yapmıştım ama uymaya calusicam..Menü
Sabah: 07.30
1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,biraz süt peynir,3 zeytin
Ara :11.00
10 fındık ,yarım su bardağı sütle kahve
Ogle: 14.30
ton balıklı salata
aksam: 17.00
3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık yogurt,1 incir,2 hurma
Su 3,5 lt, spor 300 ip
teacher merve Canım bu örnek menü senin icin
Yok yok kuzum buna benzer ye demedim,yemekler sana göre,zaten akşam menun yazıldığı zaman arkadaşlar ve kaptanımız tavsiyelerde bulunur,menulerin zamanla şekillenir. Kilo verdikçe yada az verdikçe kendin elemeler yaparsın. Ben menünün yazılıma şekli olarak örnek vermek istedimAy canım cok agir değil mi bu menü.tabi siz daha tecrubelisiniz bu konularda..ben yeni yeni alistigimdan kafama göre yapmıştım ama uymaya calusicam..
Günaydın kızlar.öncelikle dün hiç giremedim çok özür dilerim.okuldan 1 de çıkıyorum anasinifi öğretmeni olduğum için teneffüs imkanımız yok maalesef o vakte kadar teli elime almam mümkün değil yani..eve de gelir gelmez misafirin vardı çok geç vakitte gidince de ev yemek çocuk telaşından hiç giremedim...gece 2 ye kadar gecmis tüm msj.lar okudum ama ..bu arada ben salı günü başladım ama dunicinkilobildirimi yapmam gerekiyomuydu acaba?
Mervecim sanıyorum geldiğinde ilk sayfadaki kuralları okudunEşleşmeler yapilmis ben secilene kadar yalnız devam edicem sanırım
Burcu hanım bu hafta paylaşımdan sınıfta kaldın biliyosun dimi bebekSagol canim biliyorum ama yedim iste
Bu aradda dogum gunun kutlu olsun![]()
Tatlım kafana yemicem diye takma sadece öğünlerinde doyuncaya kadar yeki başka şeylere saldırmayasınSelammm herkese iyi haftasonları, nasılsinız bakim. Benim bugün enerjim düşük çok acıkıyorum yine. Adet dönemim yaklasıyor hafif sancılarım ve mide bulantımda var. Akşam iki bardak ayran ictim ayran bastırıyor. Ama hep birsey yemem gerekiyor sanki oruçlu gibiyim birseylere saldirmamak için zor tutuyorum kendimi.
Çarşamba sabah erkenden insallah. Takmamaya calisiyorum ama beden alisik istio.Tatlım kafana yemicem diye takma sadece öğünlerinde doyuncaya kadar yeki başka şeylere saldırmayasın
Sen ne zaman yola çıkıyodun