• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar bugunki yoğunluk arası sacmasapan menumu paylasayim.
10 00 çay, az peynir, 2 çeri
14 00 bir kase domates çorbasi az peynir
arada bir bardak ayran
16 30 kahve bir kurabiye
19 00 bir tabak yeşil mercimek az peynir
Su 3 litre
spor 30dk zumba 30 dakika plates

Ahhh be Can'ım kıyamam ben sana hiç bebeğim sanki hiç yumurtam yokmuş gibi ne bu moral bozmalar falan bebeğini Tabiki kucağına alıcaksın sende herşeyden önemlisi moral fıstık
Canim benim cok sagol ben biraz pinpirikliyim iste.Doktor cok dusuk demedi ama 7 yumurtan var 10 tane olsa iyi olurdu dedi dua edin canim.

Rabbimin herşeyi yoktan var etmedi mi canım dua et umutsuzluğa kapılma. Ben ileri derece pkoluyum doktor yumurtaların olgunlaşıp çatlayamadan kiste dönüşüyor demişti bana. Bebek düşününce tedaviye hazirdim ama ilk haftada nasip etti rabbim hamile kaldim. Psikolojini iyi tut bitanem herşeyin hayırlısı
Ayy oylemi diyorsun nasil mutlu oldum anlatamam insallah ya dediginiz gibi olur.Benim cok dusuk degil ama normalden biraz dusukmus iste.Klomen yazdi ama bu ay kullanamam haftaya tam yumurtlama haftasi istanbula gidicez bakalim donuste iyi bir doktor bulup detayli baktiricam insallah iyi olur.Destekleriniz icin sagolun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani:KK43:
Ah canim benim çok iyi anlıyorum seni. Ama yok değil şükür ki var ve azmış çokmuş önemli olan o değil Rabbim nasip edecek sana üzülme. Benim eşimin hücresi sıfır tüm tedavilere rağmen hala sıfır çok zor dönemler geçirdim ama bu süreç beni Rabbime yakınlaştırdı eşimle bizi birbirimize iyice kenetledi. Umut kesmek bize göre değil anne olmak hiç zor değil isterse hiç hücre olmasın hiç yumurta oluşmasın Rabbimin ol demesiyle olacak herşey. Tatlı canını üzme. Hem 7 tane yumurta hiç de az degil.
Canım hamile kalmak herkes için bi şans gerçekten,kısmet ,sen daha gencin,lütfen aklına hiçbirşey getirme dusukmus yuksekmis soyleymis boyleymis,kafana takma.
Şimdi,her insan belli yumurta sayısıyla doğar bu sayı bu geçtikçe azalır. Ve her geçen gün hamile kalma şansı azalır. Sen gittim bu testi yaptırdı ve düşük olduğunu öğrendin, g itmeseydin bilmicektin böyle onlarca insan var. Bende pko var dr benim yüzüme dedi hazırlıklı ol gebe kalmam zor diye. Ben 3 çok kolay gebe kaldım. Hatta ilkinde proaktinim yüksekti extradan. Yani canim allah istedikten sonra senin 1 yumurtan olsa dahi hamile kalirsin. Canım sen kilo vermene devam ederken tamamiyle zayiflamayi bekleme bir yandan büyük bir gayretle kilo vermeye çalış,diğer yanda çocuk meselesini birkaç ayda olsu erteleme. Gönlünü ferah tut,tevekkul et. 40 yaşında evlenip ,hamile kalamn zor ve riskli dedikleri arkadaşım 41 de doğurdu. Hamileyken illa amniyon sivisini test etmemiz lazım yasin büyük Çocuk hasat doğabilir dedikleri halde ,ben bu çocuğu dogurcam gelirse de allahtan dedi testleri yaptırmadı. Teslimiyetçi olmak gerek.allahın izniyle çocuk sahibi olacaksın buna sen in anki etrafındakiler de inansın.
Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık.
Can'ım şu pskolojiden çık önce Bi sakin ol lütfen
Adet yaklaşıyor ya birde yolculuk stresi evimde tadilat yapılcak onun hazırlığı eşimi bırakacam onun eşyalarını hazırlama üzülme sevinme çok karışığım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Menum
Saat 10.30
Sucuklu yumurta
Marul
Peynir
Domates

Saat 17.00
12 findik
3 hurma
Tavuklu salata cocuklarla paylasinca bana tabagin yarisi anca kaldi.yol icin bunlari kendime yapmistim onlar hem borekleri goturduler hemde benimkini.....

Spor 1 saat sabah yuruyus
Su 3litre olur
Güzel olmuş afiyet olsun yolun acık olsun.
O bedenide alıştıracaz tatlıcım

Annengil nasıl tepkı verecek merak ediyorum
Orda netin olacakmı
Kafa dağlam olduktan sonra beden uyum sağlıyor ama bugun olamadı malesef. Hafta sonları eşimde çalışıyor benim için cok zor geçıyor. Annemlerde internet var evde oldukca iletisimi koparmam bildirimlerimide yaparım insallah. Tepkiler için cok heyecanlıyım ama en önemlisi çok özledim.
Canim benim ne guzel seyler yazmissin gozlerim doldu,teslimiyetci olmak lazim ama ben biraz evhamliyim o sebeple moralim coktu.Desteginizi esirgemeyin gercekten cok ihtiyacim var.
Evham yapma kuzucum inşırah suresini oku. Zor zamanlarımda bana çok yardımcı oldu.

Canim benim cok sagol ben biraz pinpirikliyim iste.Doktor cok dusuk demedi ama 7 yumurtan var 10 tane olsa iyi olurdu dedi dua edin canim.

Aaaa yapma öyle dua ederiz Tabiki bak Can'ım önemli sağlıklı olması yumurtlaması kaçtane olduğunu boşver takılma buna takılırsan olmaz bu iş biraz da rahat olma işi

Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani:KK43:

Canim aarkadaşlar da söylemiş zaten az olması hamile kalamaz anlamına gelmiyo ki tek yumurta bile yeter. Senin durumunda üzülmek hıc birsey yok emin ol. Sanki hamile kalmak biraz da kişinin ruhsal durumuyla da alakali. Sen gönlünü ferah tut. O minik melek hayırlı zamanda sağlıkla hayırlısıyla gelir iinş

Menum
Saat 10.30
Sucuklu yumurta
Marul
Peynir
Domates

Saat 17.00
12 findik
3 hurma
Tavuklu salata cocuklarla paylasinca bana tabagin yarisi anca kaldi.yol icin bunlari kendime yapmistim onlar hem borekleri goturduler hemde benimkini.....

Spor 1 saat sabah yuruyus
Su 3litre olur

cok güzel Canim..hhayırlı yolculuklar

İyi akşamlar herkese.fiyasko bir menüyle karşınızdayım. Midem doluluktan dolayı rahatsız vicdanimda tabi ki
08:50
1 d kek

12.20
Yumurtali maydonozlu peynirli yufkalı omlet
Domates, biber

18:30
1 kepçe makarna
1 kepçe yogurtlu kabak
2 d kek

Su2
Spor 1 saat yürüyüş

Kek ve makarna Aksam olmasaymis Iyi olurmuş Dimi...

arada bir bardak ayran
16 30 kahve bir kurabiye
Su 3 litre

ozellikle su spor cok guzelmis

Menü
Sabah 08.30
1 yumurta,1 kaşık yulaf kepegi,peynir,biraz sut,5 yeşil zeytin,4 siyah zeytin,1 çay kaşığı fıstık

12.00
1 havuç ,yarım portakal

15.30 buharda sebze,az yağda mantar,2 kaşık makarna

3 litre su,spor yapamadım sabah yaparım kaptanim ev temizliği yaptım çok yoruldum

Ah canim benim çok iyi anlıyorum seni. Ama yok değil şükür ki var ve azmış çokmuş önemli olan o değil Rabbim nasip edecek sana üzülme. Benim eşimin hücresi sıfır tüm tedavilere rağmen hala sıfır çok zor dönemler geçirdim ama bu süreç beni Rabbime yakınlaştırdı eşimle bizi birbirimize iyice kenetledi. Umut kesmek bize göre değil anne olmak hiç zor değil isterse hiç hücre olmasın hiç yumurta oluşmasın Rabbimin ol demesiyle olacak herşey. Tatlı canını üzme. Hem 7 tane yumurta hiç de az degil.

Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık.

Adet yaklaşıyor ya birde yolculuk stresi evimde tadilat yapılcak onun hazırlığı eşimi bırakacam onun eşyalarını hazırlama üzülme sevinme çok karışığım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Güzel olmuş afiyet olsun yolun acık olsun.

Kafa dağlam olduktan sonra beden uyum sağlıyor ama bugun olamadı malesef. Hafta sonları eşimde çalışıyor benim için cok zor geçıyor. Annemlerde internet var evde oldukca iletisimi koparmam bildirimlerimide yaparım insallah. Tepkiler için cok heyecanlıyım ama en önemlisi çok özledim.

Evham yapma kuzucum inşırah suresini oku. Zor zamanlarımda bana çok yardımcı oldu.
Canim benim cok tesekkur ederim ne guzel moral oldunuz bana,insirah suresini de okuyayim insallah,rabbim tez zamanda isteyen herkesede bize de nasip etsin insallah saglikli,hayirli tabiki.Arada birbirimize destek olalim tatlim olur mu?ben yeni yeni giriyorum bu yola beni en iyi sen anlarsin.

Menü
Sabah 08.30
1 yumurta,1 kaşık yulaf kepegi,peynir,biraz sut,5 yeşil zeytin,4 siyah zeytin,1 çay kaşığı fıstık

12.00
1 havuç ,yarım portakal

15.30 buharda sebze,az yağda mantar,2 kaşık makarna

3 litre su,spor yapamadım sabah yaparım kaptanim ev temizliği yaptım çok yoruldum

Çok iyi cnm makarnanin erken saatte olması iyi olmuş bence

Aaaa yapma öyle dua ederiz Tabiki bak Can'ım önemli sağlıklı olması yumurtlaması kaçtane olduğunu boşver takılma buna takılırsan olmaz bu iş biraz da rahat olma işi
Insallah canim bugunu ataltirsam zaten psikolojim duzelecek insallah.Ama daha yeni oldugu icin ister istemez etkilendim cidden iyiki varsiniz kilo vermek icin bir sebebim daha cikti:)

Canim aarkadaşlar da söylemiş zaten az olması hamile kalamaz anlamına gelmiyo ki tek yumurta bile yeter. Senin durumunda üzülmek hıc birsey yok emin ol. Sanki hamile kalmak biraz da kişinin ruhsal durumuyla da alakali. Sen gönlünü ferah tut. O minik melek hayırlı zamanda sağlıkla hayırlısıyla gelir iinş

cok güzel Canim..hhayırlı yolculuklar

Kek ve makarna Aksam olmasaymis Iyi olurmuş Dimi...

ozellikle su spor cok guzelmis
Insallah canim benim cok sagolun hepinizi cok seviyorum :KK200::KK200:

Kizlar bende menumu yazayim malum moralim cok iyi degildi ondan pek iyi olmadi menum.

Sabah:12.30 yarimdan daha az simit bir ucgen peynir ve cay.

Aksam:18.00 bir porsiyondan az karisik izgara ve salata.

2.5 litre su,tum gun disarda yurudum umarim spor yerine gecer.

Menum

sabah 9:00
4 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 kk peynir

öğlen 14:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Aksam 17:30
3 kaşık sebze yemegi
2 kaşık kadar Menemen

Su 2.5 litre
spor çocukları uyutunca yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarım. Sabah 200 ip atladım ama onun pek bi faydası yoktur.

Kizlar bende menumu yazayim malum moralim cok iyi degildi ondan pek iyi olmadi menum.

Güzel canım. afiyet olsun..

arada bir bardak ayran
16 30 kahve bir kurabiye
Su 3 litre
Kurabiye dışında herşey güzel canim

güzel canim biraz az ama simiti dengelemissin
Menum

sabah 9:00
4 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 kk peynir

öğlen 14:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Aksam 17:30
3 kaşık sebze yemegi
2 kaşık kadar Menemen

Su 2.5 litre
spor çocukları uyutunca yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarım. Sabah 200 ip atladım ama onun pek bi faydası yoktur.
Çok begendim canim afieyt olsun ipin azda olsa faydası olur canim öyle dusunme

Sabahtan berı okuyorum yazamıyorum gırıp gırıp cıkmak zorunda kalıyorum su ara ıyıkı lıstede degılmısım gercekten..sehır dısından yurt dısındanda akrabalar geldı annem buyuk dıye herkes bızde toplanıyor hıcbırseye yetısemıyorum

Back
X