Canım hamile kalmak herkes için bi şans gerçekten,kısmet ,sen daha gencin,lütfen aklına hiçbirşey getirme dusukmus yuksekmis soyleymis boyleymis,kafana takma.
Şimdi,her insan belli yumurta sayısıyla doğar bu sayı bu geçtikçe azalır. Ve her geçen gün hamile kalma şansı azalır. Sen gittim bu testi yaptırdı ve düşük olduğunu öğrendin, g itmeseydin bilmicektin böyle onlarca insan var. Bende pko var dr benim yüzüme dedi hazırlıklı ol gebe kalmam zor diye. Ben 3 çok kolay gebe kaldım. Hatta ilkinde proaktinim yüksekti extradan. Yani canim allah istedikten sonra senin 1 yumurtan olsa dahi hamile kalirsin. Canım sen kilo vermene devam ederken tamamiyle zayiflamayi bekleme bir yandan büyük bir gayretle kilo vermeye çalış,diğer yanda çocuk meselesini birkaç ayda olsu erteleme. Gönlünü ferah tut,tevekkul et. 40 yaşında evlenip ,hamile kalamn zor ve riskli dedikleri arkadaşım 41 de doğurdu. Hamileyken illa amniyon sivisini test etmemiz lazım yasin büyük Çocuk hasat doğabilir dedikleri halde ,ben bu çocuğu dogurcam gelirse de allahtan dedi testleri yaptırmadı. Teslimiyetçi olmak gerek.allahın izniyle çocuk sahibi olacaksın buna sen in anki etrafındakiler de inansın.