• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slmlar
8.40 sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kb peynir
3-4 zeytin
Yarım dilim tb ekmeği
Öğle 13.30
2-3 lahana sarma
Haşlanmış lahana
Ara çeyrek ayva
17.00 akşam
1 case yoğurt
Haşlanmış lahana
2 lt su
1 saat yürüyüş ev temizliği :)

Canim benim cok tesekkur ederim ne guzel moral oldunuz bana,insirah suresini de okuyayim insallah,rabbim tez zamanda isteyen herkesede bize de nasip etsin insallah saglikli,hayirli tabiki.Arada birbirimize destek olalim tatlim olur mu?ben yeni yeni giriyorum bu yola beni en iyi sen anlarsin.
Insanı yeri geliyor ne kardeşi anlıyor ne annesi ne de dostu bunu anca yaşayan bilir. Buradaki başka sayfalarda güzel insanlarla tanıştım aynı imtihanda olduğumuz bizim grupta da Ayşecim var o da destek oldu sağolsun. Ben hiçkimseyle paylaşamadıklarımı gelip burda paylaştım ve çok iyi geldi. Ben hiç tedaviye başlayamadım nasıl bir piskoloji bilemem ama moralini yüksek tut ve stres yapma olumlu düşünecez dua edecez bebişlerimize kavuşacaz Allahın izniyle.
Sabahtan berı okuyorum yazamıyorum gırıp gırıp cıkmak zorunda kalıyorum su ara ıyıkı lıstede degılmısım gercekten..sehır dısından yurt dısındanda akrabalar geldı annem buyuk dıye herkes bızde toplanıyor hıcbırseye yetısemıyorum
Allah yardımcın olsun bir de ufaklıkla baya yoruluyorsun bu yoğunluk insallah diyete yansımaz benim gibi.

Selammm herkese iyi haftasonları, nasılsinız bakim. Benim bugün enerjim düşük çok acıkıyorum yine. Adet dönemim yaklasıyor hafif sancılarım ve mide bulantımda var. Akşam iki bardak ayran ictim ayran bastırıyor. Ama hep birsey yemem gerekiyor sanki oruçlu gibiyim birseylere saldirmamak için zor tutuyorum kendimi.
Canım ya bende senin gibiydim anlıyorum seni, diyette olduğunu düşünüp kasma kendini yoksa zor olur senin için düşünmemeye çalış.

Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani:KK43:

Kızlar sizden doğum günü hediyem olarak kaçamaksız menüler bol spor ve lütfen bol eksiler istiyorum bu hafta

Menum
Saat 10.30
Sucuklu yumurta
Marul
Peynir
Domates

Saat 17.00
12 findik
3 hurma
Tavuklu salata cocuklarla paylasinca bana tabagin yarisi anca kaldi.yol icin bunlari kendime yapmistim onlar hem borekleri goturduler hemde benimkini.....

Spor 1 saat sabah yuruyus
Su 3litre olur

Sevmiyorum yolculugu hala yoldayim....

İyi akşamlar herkese.fiyasko bir menüyle karşınızdayım. Midem doluluktan dolayı rahatsız vicdanimda tabi ki
08:50
1 d kek

12.20
Yumurtali maydonozlu peynirli yufkalı omlet
Domates, biber

18:30
1 kepçe makarna
1 kepçe yogurtlu kabak
2 d kek

Su2
Spor 1 saat yürüyüş

Iyi akşamlar bugunki yoğunluk arası sacmasapan menumu paylasayim.
10 00 çay, az peynir, 2 çeri
14 00 bir kase domates çorbasi az peynir
arada bir bardak ayran
16 30 kahve bir kurabiye
19 00 bir tabak yeşil mercimek az peynir
Su 3 litre
spor 30dk zumba 30 dakika plates

Menü
Sabah 08.30
1 yumurta,1 kaşık yulaf kepegi,peynir,biraz sut,5 yeşil zeytin,4 siyah zeytin,1 çay kaşığı fıstık

12.00
1 havuç ,yarım portakal

15.30 buharda sebze,az yağda mantar,2 kaşık makarna

3 litre su,spor yapamadım sabah yaparım kaptanim ev temizliği yaptım çok yoruldum

Kizlar bende menumu yazayim malum moralim cok iyi degildi ondan pek iyi olmadi menum.

Sabah:12.30 yarimdan daha az simit bir ucgen peynir ve cay.

Aksam:18.00 bir porsiyondan az karisik izgara ve salata.

2.5 litre su,tum gun disarda yurudum umarim spor yerine gecer.

Menum

sabah 9:00
4 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 kk peynir

öğlen 14:00
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

Aksam 17:30
3 kaşık sebze yemegi
2 kaşık kadar Menemen

Su 2.5 litre
spor çocukları uyutunca yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarım. Sabah 200 ip atladım ama onun pek bi faydası yoktur.

Sabahtan berı okuyorum yazamıyorum gırıp gırıp cıkmak zorunda kalıyorum su ara ıyıkı lıstede degılmısım gercekten..sehır dısından yurt dısındanda akrabalar geldı annem buyuk dıye herkes bızde toplanıyor hıcbırseye yetısemıyorum

iyi akşamlar kızlar
menüm sabah 11

peynir.6 zeytin
2 ceviz 2 kayısı
salatalık,domates

akşam18.00
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık
salata

2 litre su
leslie 3 mil

galiba bu gün herşey tam ;))

Slmlar
8.40 sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kb peynir
3-4 zeytin
Yarım dilim tb ekmeği
Öğle 13.30
2-3 lahana sarma
Haşlanmış lahana
Ara çeyrek ayva
17.00 akşam
1 case yoğurt
Haşlanmış lahana
2 lt su
Ooo ortak süpersin maşallah maşallah.

Menum

1 kk peynir

1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

3 kaşık sebze yemegi
2 kaşık kadar Menemen

Su 2.5 litre
spor çocukları uyutunca yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarım. Sabah 200 ip atladım ama onun pek bi faydası yoktur.

Iyi akşamlar bugunki yoğunluk arası sacmasapan menumu paylasayim.
10 00 çay, az peynir, 2 çeri
14 00 bir kase domates çorbasi az peynir
arada bir bardak ayran
16 30 kahve bir kurabiye
19 00 bir tabak yeşil mercimek az peynir
Su 3 litre
spor 30dk zumba 30 dakika plates

Kurabiye olmamış yeşil mercimek öğlen yesen dha iyi karbonhidrat

Menü
Sabah 08.30
1 yumurta,1 kaşık yulaf kepegi,peynir,biraz sut,5 yeşil zeytin,4 siyah zeytin,1 çay kaşığı fıstık

12.00
1 havuç ,yarım portakal

15.30 buharda sebze,az yağda mantar,2 kaşık makarna

3 litre su,spor yapamadım sabah yaparım kaptanim ev temizliği yaptım çok yoruldum

Spor yoksa o makarna orda ne yapıyo niye bu kadar erken yedin ayrıca makarnayı yemeyip 5 te diğerlerini yiyeydin Bi de yanlarında yoğurt yiyeydin

Kizlar bende menumu yazayim malum moralim cok iyi degildi ondan pek iyi olmadi menum.

Sabah:12.30 yarimdan daha az simit bir ucgen peynir ve cay.

Aksam:18.00 bir porsiyondan az karisik izgara ve salata.

2.5 litre su,tum gun disarda yurudum umarim spor yerine gecer.

Olmadığını biliyosun zaten hadi kuzum bırak şu psikolojiyi bak onu kucağına alcaksın

Menum

1 kk peynir

1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt

3 kaşık sebze yemegi
2 kaşık kadar Menemen

Su 2.5 litre

Güzel Can'ım sporu yapınca beni etiketleyip yazın kızlar

Slmlar
8.40 sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kb peynir
3-4 zeytin
Yarım dilim tb ekmeği
Öğle 13.30
2-3 lahana sarma
Haşlanmış lahana
Ara çeyrek ayva
17.00 akşam
1 case yoğurt
Haşlanmış lahana
2 lt su

Güzel ama lahana şişkinlik yapar Can'ım bu Bi kaç gün aldırış etme tartıya

Bugün çok sıcakta çok dolaştım bitik durumdayım namazı nasıl kilicam bilmiyorum
Sabah 8
1 bardak sut

12:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3 kaşık maydanoz lu lor
1 yumurta
Zeytin
Salatalık
Yeşil çay

Saat 19
Yarım dilim tam buğday ekmek
Salata marul ve roka ağırlıklı
1 ızgara balık

2 litre su dışardaydım fazla içemedim 3 e tamamlıcam
Telefona göre 14bin küsür adım atmistim
Ben güvenmiyorum hızlı hızlı atıyor sayılar 8000 adim diyelim ;)

İyi akşamlar herkese.fiyasko bir menüyle karşınızdayım. Midem doluluktan dolayı rahatsız vicdanimda tabi ki
08:50
1 d kek

12.20
Yumurtali maydonozlu peynirli yufkalı omlet
Domates, biber

18:30
1 kepçe makarna
1 kepçe yogurtlu kabak
2 d kek

Su2
Spor 1 saat yürüyüş

Ohoooooo kilo almaya mı çalışıyosun benim haberim yok 1 kepçe makarna 3 dilim kek yufka ben korurken bile o kadar yemiyorum hayırdır yavrum ? Cezanı da biliyon yapıp beni etiketleyerek yaz

Bugün çok sıcakta çok dolaştım bitik durumdayım namazı nasıl kilicam bilmiyorum
Sabah 8
1 bardak sut

12:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3 kaşık maydanoz lu lor
1 yumurta
Zeytin
Salatalık
Yeşil çay

Saat 19
Yarım dilim tam buğday ekmek
Salata marul ve roka ağırlıklı
1 ızgara balık

2 litre su dışardaydım fazla içemedim 3 e tamamlıcam
Telefona göre 14bin küsür adım atmistim
Ben güvenmiyorum hızlı hızlı atıyor sayılar 8000 adim diyelim :KK66:

Can'ım güzel afiyet olsun

Insanı yeri geliyor ne kardeşi anlıyor ne annesi ne de dostu bunu anca yaşayan bilir. Buradaki başka sayfalarda güzel insanlarla tanıştım aynı imtihanda olduğumuz bizim grupta da Ayşecim var o da destek oldu sağolsun. Ben hiçkimseyle paylaşamadıklarımı gelip burda paylaştım ve çok iyi geldi. Ben hiç tedaviye başlayamadım nasıl bir piskoloji bilemem ama moralini yüksek tut ve stres yapma olumlu düşünecez dua edecez bebişlerimize kavuşacaz Allahın izniyle.

Allah yardımcın olsun bir de ufaklıkla baya yoruluyorsun bu yoğunluk insallah diyete yansımaz benim gibi.

Her zaman yanınızdayım kızlar ben her asamayı 7 senede yasamıs bırı olarak i::aklınıza takılan ne varsa sorabılırsınız burdan goremesemde watsaptan yazın cunku nasıl bır yoksunluktur cok ıyı bılırıö damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs mısalı
Inanın dua edın en buyuk ılac sızde duada saklı
Rabbım sızlerınde kucaklarını dolduracak ınsallah canı gonulden ınanıyorum

Insallah canim benim Allah hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin.Bugun yolda gelirken beton uzerinde otlar cicekler gordum mevlam tastan cicek cikariyorsa bize de hayirli zamanda verir insallah.
Allah esine hayirli sifalar versin insallah sen de de hic bir skinti olmaz Allah buyuk ona siginmak lazim.

Bende ıpın ucunu sıkı tutuyorum ama bır haftadır tartılamadım..doktor bana tek tıp beslenme yanı bır tabak yeme aynı seyı dedı metebolızmamın calısması ıcın yarım tabak yarım tabak veya sebze yemegı yarım tabak baska ne varsa kalorısı yuksek olan ondanda ıkı uc kasık ye dedı.bakalım oyle yapmay calısıyorum

Back
X