Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar misafir vardı gelemedm bu saate kadar geçmişi sonra okuyayim simdi menuysxip yatsyim ki sahura kalkilacak

Sahur
Iki yumurta
Bi dilim ekmek
Cacik marul biber karpuz 2 dilim

Iftar
Yarim kase çorba
2 yk Kıymalı patlıcan
Salata yogurt
1 yk kadayif ne yazikki yedim cok canım çekti

Su 2 den fazla oldu
Spor yok

Kızlar misafir vardı gelemedm bu saate kadar geçmişi sonra okuyayim simdi menuysxip yatsyim ki sahura kalkilacak

Sahur
Iki yumurta
Bi dilim ekmek

Iftar
Yarim kase çorba
2 yk Kıymalı patlıcan
Salata yogurt

Su 2 den fazla oldu
Spor yok

Bebeğim hayran hedefini hatırlatır ve kadayıf mı o mu sen karar ver derim susarım

Anladım canm ama yinede cıs :)

Canm kaptanın dediği gbi içinde hala bişiyler varya daha güzel olucsğını değişeceğini filan düşünüyorsan dene evladın için ama inanmıyorsan ...

Ay en zoru canmbenide bekliyor o temizlikler ama sıfır hiç girilmemiş inşaat temizliği bakalım Nasıl bitecek ama bitincede mis mis oturcaz canm :)
evet ılık suya koyup bekletip sonra suyuyla beraber tüketince kesin etkili halede :KK66:

Offf sorma Can'ım güzel olcak ama temizliği ayrı dert bir de şimdi mobilyalar kurulurken de bir sürü pislik olucak düşündükçe sıcak basıyor valla

inşallah öyle devam ederiz canm ya çünkü güzel gidiyorum şu anlık bende :) hüsrana uğrarım inanki :)

Bayram'da kaçamak yapmaz işen hüsrana uğramazsın net olarak bunu söyleyebilirim

Kızlar menüm

Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir

İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması

Su 3 lt olucak

Güzel olmuş bitanem

Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim :KK36:

Ne demek güzelim biz seni seviyoruz asıl iyiki bizimlesin güzellik

Menum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin:deli:

Pilavı tartı öncelerinde tüketme güzellik
Bir de her seferinde diyorum lütfen çorbaların Ne çorbası olduğunu yazın

ay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiyle:KK66:

kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gel

Aminnnn:dua::dua:
gayet güzel menu afiyet olsun canim:hamarat:

Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen neyo_O

şükür geçti

off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştı:KK12: bu arada menü iyiymiş ama aynı pirinç pilavı pilav tercih etme canım ya:duduk::duduk:
Haklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahu:sinirli:arkadaslar butur durumlarda neler yapiyorsuunz ikramlarda kacabilmek icin

Offf sorma Can'ım güzel olcak ama temizliği ayrı dert bir de şimdi mobilyalar kurulurken de bir sürü pislik olucak düşündükçe sıcak basıyor valla

Güzel olmuş bitanem

ayni corba yazmayi unutmusum.mercimek o da.bunun oelzel bir sebebi varmi?kremali vs olmamasi acisindan mi cesit onemli?

ay canım harikasın valla bentik ediyorum cuma günü 1.olman dileğiyle:KK66:

kolay gelsin can c an çok yorulmadan kos gel

Aminnnn:dua::dua:
gayet güzel menu afiyet olsun canim:hamarat:

Canım hastanede mi kalacaksın genelde ertesi gün taburcu ediyorlar çabucak atlatisina sevindim beyin kanaması için de geçn is olsun neden olduğu belli mi ?tetikleyen neyo_O

şükür geçti

off kötü olmuş bir suru çekici parası banada bu yıl hic olmayacak yerde kırmızı ışık cezası gönderdik et arkamdan gıcık olmuştum esim Allahtan bisey demedi çünkü ara sokak yani sağa dönmek serbest ama bana çatmıştı:KK12: bu arada menü iyiymiş ama aynı pirinç pilavı pilav tercih etme canım ya:duduk::duduk:
tesekkur ederim canm :KK15:

Kızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm:mapus:

Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim:rapci:

Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı

Aksam

1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak

Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi

Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum

2lt su:ruh:
bendende aynı şey oluyor ya okuyup düzeltiyorum çoğu zaman ama gözümden kaçıyor bazen ay bunumu yaZmisim diyorum :KK48:

Güzel olmuş bitanem

benm mobilyalar kurulurken kapağın camını kirmislardi yetmedi yatak odasında camida baştan aşağıya çatlamış bi haldeydi ilk evlendigimde evde hiç bisy yoktu inşaat hali oldu aynı senin gibi banyolar kapılar mutfak değişti ama temizlik yapmak filan bilmiyorum ki ne nasıl yapılır sırası nedir filan o yüzden herkes yardım etmişti ondan dolayı pek hatırlamıyorum nasıl bitti :KK48:

Yok canm asıl bayramda spora asilmayi dusunenlerdenim evde kldigim surece çünkü yürümeyi feci özledim bide verdigime inanıyorum sabah ayrı akşam ayrı tartiliuorum ikisindede git gide azalma var

Bebeğim dur şimdi onu düşünme
tamam kaptanim:KK52:

Haklisin canim davetteydim aksam.ev sahibi yemek koymus koyma dedigim halde.begenmediye bagladi yemeyince.mecbur yedim.bu bizim yedirme adeti de iyi guzel de bu nasil bi komplekstir arkadas.pilav yemiyorum diyince avrupa yakasindaki o adama baglatip bizi begenmiyormusuna bagliyor yahu:sinirli:arkadaslar butur durumlarda neler yapiyorsuunz ikramlarda kacabilmek icin
ben midem hassas diyorum midem ağrıyor su ara dokunuyor falan :eek::bicak:

Bu arada kızlar nickim değişti idare edin:deli::deli::deli:

Iyi geceler kızlar. Ne kadar yorgunum anlatamam. Misafirim vardı o yüzden giremedim. Bugun de misafir gelcek. Hatta tatlıyi geceden yapayım dedim 1 saat önce filan. Yaptım ve fırına attım ama yorgunluktan uyuyakalmisim. Tabi tatlınin keki kömür olmuş. Trilece yapcaktim ama nasip olmadı. Artık yarın okul çıkışı yapcam. Allah tan iftar geç saatte de yetiştirilirim diye düşünüyorum. Nolacak benim bu unutkanlık durumum :(

Menu
Sahur
1 kk peynir
1 yumurta
Salatalık domates
4 zeytin

Iftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kadar sebzeli tavuk sote
3 baklalı yaprak dolması
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Bol salata

Su 1.5 litre
Yarım saatlik yuruyus

Iyi geceler kızlar. Ne kadar yorgunum anlatamam. Misafirim vardı o yüzden giremedim. Bugun de misafir gelcek. Hatta tatlıyi geceden yapayım dedim 1 saat önce filan. Yaptım ve fırına attım ama yorgunluktan uyuyakalmisim. Tabi tatlınin keki kömür olmuş. Trilece yapcaktim ama nasip olmadı. Artık yarın okul çıkışı yapcam. Allah tan iftar geç saatte de yetiştirebilirim diye düşünüyorum. Nolacak benim bu halim :(

Kızlar kusura bakmayın. Eşimle tartıştık giremedim

Menum

Sahur
Bir kase yoğurt kuru

Sahurumu yaptim ama orucumu tutamadım :(
9 kahvaltı
Yarım domates
1 yumurtadan omlet çok az zeytinyağlı
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir

12 küçük fincan sütlü kahve içine bi çay kaşığı bal

14 bi kase mantar çorbası

19 4 tane nugget
Bu kase yoğurt
Bu dilim tb ekmeği

Su 3 litreye yakın
Spor yok

Yaaaa arkadslarr herksn yazdgi yaziyi okumaya calisiyorum ama walla kim kimdii inan karstryom hc bi muhabbete ortak olamyrm kusuruma bakmayiin :KK68::KK37::KK51:

Kizlar çok geç oldu ama anca girdim. Bugün emar im vardı çocukları eltime bıraktık sonra iftar sahur anca geldik eve. Menüm şöyle.

Sahur
3 kaşık domatesli yumurta
Çeyrek seftali

İftar
Yoğurt çorbası
Tavuklu kabak (sandal sefasi) Yarim kabak
1 kaşık dolma içi ve biberi
1 kase yoğurt

Su 3 litreyi geçti
Spor 1 saat yuruyus

:halay: halay başına geçtim yok mu gelen :KK48:
Çok mutluyum ya 76 yi gördüm bugün geçen cuma 78 kiloydum :rapci:
:KK45:
maşallah canım tebrikler.

Kızlar menüm
Sahur yapmak istemedim
İftar 1 kase yoğurt çorbası 2 firik dolması 1 bardak ayran
Su 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş normal tempo
Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.

Kızlar menüm

Sahur 1 dilim tb ekmeği 3 dilim karpuz 1 dilim peynir

İftar 1 büyük kase kaşık salata. 1 kase yoğurt 6 kaşık tavuk sote 1 minik biber dolması

Su 3 lt olucak
Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.

Kizlar tüm günümü hastanede gecirdigimden hem saatler açısından hemde icerik bakimindan kötü menü oldu
12 tb ekmegine tost peynirli 1 kutu süt
15 10 kiraz 1 minik börek
20:45 1 kase ayran çorbası 4 köfte 1 biber dolması
Su 3 lt oldu
Spor yok
Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.

Bugün bana dua eden iyi dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. .hepinizi seviyorum canım takimim :KK36:
Bizde seni seviyoruz canım.

Menum
sahur
1 kase corba
2 su bardagi ayran
iftar
1 tabak mercimek corbasi
6 yemek kasigi tavuk sote
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 hurma
Su 2 litre
spor yok.
bugun butun gun trafik cezamla ugrastim.spora vs ne zaman kalmadi malesef.arabayi cekmisler.benim onumde bi arac vardi onu da cekmisler.ana cadde de degil ara sokak.resmen kocan doldurmak icin:deli:
tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.

Kızlar bu akilli telefonun klavyeleride akıllı sanıyor kendini kusura bakmayin yazım yanlışını kendi düzenliyor abuk subuk birşeyler yazılır anlamazsaniz sorarsaniz sevinirm:mapus:

Menüm davetteydik ama gorumcem kacirmadim:rapci:

Kahvaltı
2Avuç kiraz 5kayısı

Aksam

1Kepçe yoğurt çorbası
2Minik tavuk parçası
1tane patlıcanlı islim kebabı
vişne suyu ev yapımı az şekerli 1bardak

Cayın yanina minicik 2tatlı kaşığı sakızlı muhallebi

Yatarken kuru yemis 10fındık dusunuyorum

2lt su:ruh:
Afiyet olsun tatlım.

Sahur
Iki yumurta
Bi dilim ekmek

Iftar
Yarim kase çorba
2 yk Kıymalı patlıcan
Salata yogurt

Su 2 den fazla oldu
Spor yok
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.

Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.

Iyi geceler kızlar. Ne kadar yorgunum anlatamam. Misafirim vardı o yüzden giremedim. Bugun de misafir gelcek. Hatta tatlıyi geceden yapayım dedim 1 saat önce filan. Yaptım ve fırına attım ama yorgunluktan uyuyakalmisim. Tabi tatlınin keki kömür olmuş. Trilece yapcaktim ama nasip olmadı. Artık yarın okul çıkışı yapcam. Allah tan iftar geç saatte de yetiştirilirim diye düşünüyorum. Nolacak benim bu unutkanlık durumum :KK43:
Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.

Menu
Sahur
1 kk peynir
1 yumurta
Salatalık domates
4 zeytin

Iftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kadar sebzeli tavuk sote
3 baklalı yaprak dolması
1 kaşık Yoğurtlu mantar
Bol salata

Su 1.5 litre
Yarım saatlik yuruyus
Çok güzel suda çok olsaydı keşke.

Kızlar kusura bakmayın. Eşimle tartıştık giremedim

Menum

Sahur
Bir kase yoğurt kuru

Sahurumu yaptim ama orucumu tutamadım :KK43:
9 kahvaltı
Yarım domates
1 yumurtadan omlet çok az zeytinyağlı
Bir dilim tb ekmeği
4 zeytin
Kk peynir

12 küçük fincan sütlü kahve içine bi çay kaşığı bal

14 bi kase mantar çorbası

19 4 tane nugget
Bu kase yoğurt
Bu dilim tb ekmeği

Su 3 litreye yakın
Spor yok
Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.

Günün menüsü
Sabh kahwalti yokk
(15.00): 1kase yogrtlu corba , 3 kask pilav
(18.30): 2 bardak ayran, 1 kase tarhana corbasi 1dlm ekmk
(20.40): 1mink biber dolmsi yogrtlu
Su 2bck ltre olmstr
Spor 600 ip :spor:
15 dkka ewde yuruyus:KK15:
Guzel afiyet olsun.

Yaaaa arkadslarr herksn yazdgi yaziyi okumaya calisiyorum ama walla kim kimdii inan karstryom hc bi muhabbete ortak olamyrm kusuruma bakmayiin :KK68::KK37::KK51:
Benimde arada oluyor canm normal bence daha yeniyiz sonuçta zamanla alisicaz âma merak etme :KK49:
Kizlar çok geç oldu ama anca girdim. Bugün emar im vardı çocukları eltime bıraktık sonra iftar sahur anca geldik eve. Menüm şöyle.

Sahur
3 kaşık domatesli yumurta
Çeyrek seftali

İftar
Yoğurt çorbası
Tavuklu kabak (sandal sefasi) Yarim kabak
1 kaşık dolma içi ve biberi
1 kase yoğurt

Su 3 litreyi geçti
Spor 1 saat yuruyus
canm gecmisler olsun bisymi oldu yoksa kontrolü inşallah seninde sonuçların tertemiz çıkar :)

maşallah canım tebrikler.

Afiyet olsun canım Firik şişlik yapmaz mi.

Afiyet olsun canım güzel dolmada minikmis zaten.

Afiyet olsun canım o şartlarda en iyisini seçtiğine eminim. İnşallah sonuçlardan güzel olur.

Bizde seni seviyoruz canım.

tatlım tartıya yakın mercimek bulgur fasulye gb şişkinlik yapıcak gıdalar tüketmemeye dikkat et. Afiyet olsun.

Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canim. Eltim bugün seni Azminden dolayi kiskaniyorum dedi. Asla yemiyorum kadayıf ta vardı çikolatalı pasta da bi anlık damak zevki için yapmiycam istersen yemezsin hersey senin elinde.

Yemiycek sin canım istediğini desin boşver. Senden daha önemli değil.

Ahh Kıyamam sana. Alarm kur tatlım ben öyle yapıyorum.

Çok güzel suda çok olsaydı keşke.

Hayirdir tatlım ya üzüldüm bak şimdi. Orucu niye tutamadin. Ay ne çok şey yemişsin ama menü gUzel.

Guzel afiyet olsun.
teşekkürler canm gerçekten minikti kendime özel doldurdum 1 kasikfilan içi vardı

Yokluğumda hiç farkedilmemis :KK66:
aşkolsun farkedildi tabiki nerde dedim içimden o güzel sohbeti olan kızçe :)

Back
X