Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 08.20
peynirli yumurta
domates salatalık

öğle 12.40
3 köfte
haşlanmış brokoli
küçük bir bardak ayran

akşam 19.30
4 yk karalahana
biraz salata
3 yk yoğurt

2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
menun Çok güzel afiyet olsun.

Anacım şimdiki çocuklar dünyaya gelip gidip bidaha gelmişler
Biz ne aptaldık
aptal değildik te saygiliydik içimizden konusurduk :)))) ben anneme kız dediğimi düşünemiyorum yerdim valla terliği :))))

abla -300 olsa süperdir bence çünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım. bu giden yağ olabilir.

ben de doymadım başımda az ağrıyor ama olsun lapadan sonra mis gibi ağzım tatlandı :KK70:

süpersin heeeeeee afiyet olsun elifimm

ponim senin menü az olmuş ama kaçamaksız güzel menü afiyet olsun

bence o aşure 3 günlük emeğini batırdı geriletti seni aşure ayındayız aşurelere direnmezsek bu ay istediğimiz sonucu alamayız. onun dışında güzel canım suyu beğendim özellikle

benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa

geçmiş olsun canım mefkuşumun dediklerini diyecektim ben de :KK43:

güzel menü. köfteleri niye yemedin canım ekmekli miydi ondan mı yemedin? afiyet olsun. şuan bol su içmen lazım suyu arttır.

benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa

ben de normalde ananas aramam ama olunca da kaçırmam :KK70: ben 7.45 e aldım şerefsizler bugü n 6.75 e düşürmüş fiyatını :KK70: migros varsa gidin ordan alın

oohh süpersinn :KK70: ay ne tatlılar yaa böyle gördükçe sizi cocuk istegim artıyo valla :KK70:

afiyet olsun çok güzel menü canım

son çare yıkamacıya vericem ben de canım.

böreğin tarifini ne zaman istersen veririm. elimde 2 yufka kalmıştı buzdolabında bozulmadan halledeyim adam da mutlu olsun dedim o yüzden yaptım yoksa kendime işkence etmem akşam akşam :KK70:

ooo hadi bakalım kim tutar fulyaa :KK66:
bakarım Migros a da gitmişken. Yok ya pro yapıcam sanırım baş ağrım geçmedi yarın aç kalırsam cuma hastanelik olurum mazallah :))) Allah bir sürü kuzu versin sana :)))

Ayyy şu cuma olsada profildeki kilomuzu güncellesek :KK70: :KK70:

Bende önce yeşil çay sonra t.kahvesi içip kafein yüklemesi yaptıktan sonra şimdi spora başlıyom
Bantımmm bekle beni kavuşacaz şimdi :KK49:
cuma olsada şu stresten kurtulssk :)))

bugün de elma güzeli olmuşsun afiyetler ola.

aa neden?

laktozsuz alayım o vakit :))) malum soya sütü yerine ondan 4 kutu alırım :)))))

pirinçsiz yapmıştım ama eser miktarda un mevcut :))

yuh 1 ananas yemiş :))) dermişim. Buse çok merak ediyorum yarin ki sonucu.

haftada 1 gün ye baby. benimki yattı zibariyor almadı ananas :KK43:((( yarın söz dedi yarın alayım kendim soyarim artık haftaya :)))

ohhh miss afiyet olsun canım.

anam sen iyice azalttın yemeği sonra küsme sin yağların sana yok gitmem diye naz yapmasin. :)) afiyet olsun canım az olmuş ama güzel olmuş.

Afiyet olsun canım varmı karatay da aşure onun dışında perfect :KK66:

annem bize küçükken soğuk suya bal yada sıcak suya nişasta kâtip icirirdi anında keserdi ishali. Geçmiş olsun umarım salgın değildir.

kötü değil bence köfteler den de yeseydin.
Sabittm bugün eksi görmek istiyorm canm ya ama çok açık şu an

abla -300 olsa süperdir bence çünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım. bu giden yağ olabilir.

ben de doymadım başımda az ağrıyor ama olsun lapadan sonra mis gibi ağzım tatlandı :KK70:

bence o aşure 3 günlük emeğini batırdı geriletti seni aşure ayındayız aşurelere direnmezsek bu ay istediğimiz sonucu alamayız. onun dışında güzel canım suyu beğendim özellikle

güzel menü. köfteleri niye yemedin canım ekmekli miydi ondan mı yemedin? afiyet olsun. şuan bol su içmen lazım suyu arttır.

ben de normalde ananas aramam ama olunca da kaçırmam :KK70: ben 7.45 e aldım şerefsizler bugü n 6.75 e düşürmüş fiyatını :KK70: migros varsa gidin ordan alın

oohh süpersinn :KK70: ay ne tatlılar yaa böyle gördükçe sizi cocuk istegim artıyo valla :KK70:

böreğin tarifini ne zaman istersen veririm. elimde 2 yufka kalmıştı buzdolabında bozulmadan halledeyim adam da mutlu olsun dedim o yüzden yaptım yoksa kendime işkence etmem akşam akşam :KK70:

Yarın sonucu yazacan dee mi canm çok merak ettim ananasın

kızlar geçen halıma çay döküldü. çay şekersiz di nasıl çıkarcam ben bu izi? bilen var mı??
v
alla beyaz yogunsa canım bence sıcak su domestos işini halleder benim halıda öyle geçen eşimin sekerli cayı döküldü o bile çıktı
Kızlar detoks için herkes zircinleme mesaj atsın dendi ama heralde yapılmadı
O yüzden kendinize göre bi detoks yapabilirsiniz

Mesela elma, hurma yoğurt, bana yaramadı

Elif sen geçen hafta lapa yaptığın için onu yapma sık yapılmaz

Eliya elif sende geçen pro yaptıydın sanki işe yaramadıydı

Bana muz süt iyi geldi -1 oldu geçen hafta ama size nasıl gelir bilemem
Dediğim gibi yeşil minik muz ve soya sütü daha iyi
Ama 1 gün yapılır

Isteyen Tek yoğurtta yapabilir akşamınki baharatlı
greyfurt yumurta yada yarın muz süt yapacagım ananas bulamadım
greyfurt lght süt ve yeşil muz aldım
Menüm
Saat 7
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz tere
3 zeytin

Saat 10
Yarım bardak yy süt
2 ceviz

Saat 13
1 kase yoğurt çorbası

Saat 16:30
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık z.yağlı taze fasulye
1 kase yogurt
Salata

Su 1.5 litre 2.5 olur yatana kadar
Spor sabah 1 mil leslie şimdi 3 mil yapıcam.
süperr canım
Menum
Sabah 11
Bir kase yoğurt
Öğle 14
2 küçük elma
Akşam 17:30
Bir kase yoğurt
Su 2 ye yakın daha içerim
Spor yarım saat yürüyüş fırsat olursa biraz daha yurucem
çok az ama bu hafta sıkıyonetım :D
menüm

sabah 11.00
2 kalın dilim ananas

öğle 14.30
2 kalın dilim ananas

akşam 18.00
2 kalın dilim ananas

totalde 1 ananas yedim

3 lt su
40 dk yürüyüş

:KK52:
afiyet olsun busecim
Kızlar bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
1 salatslık.

Öģlen 14.00
2 yumurta 1 domates ve 4 küçük biberden menemen

Akşam 18. 45
1 büyük kase salatalıklı yoģurt
Küçük parça haş tavuk.

2.5 litre su
Yatmadan 1 saat yürüyüş.
Yapınca yazarım zaten.
afiyet olsun canım

Menüm
07.00
1 d tam b ekmeği
1 kk peynir
1 neskafe

14.00
1 yk bulgur
Yarım elma

18.00
2 yk tavuk
1 b ayran

Su.2 lt
Spor. 10 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş
az ama alıştık bu hafta hep az yedin canım
Sabah 08.30
2 yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz findik

Ogle 13.00
1 karton bardak asure

Aksam 18.30
1 kase yayla corba
1 dolu tabak yogurtlu ispanak

3 litre su
30 dk yuruyus
aşure işi bozmuş :(

Iyi aksamlar kizlar afedersiniz ishal olmusum:KK43: karnim cok kotu agriyor anlamadim ogleden sonra nar yedim acaba ondan mi oldu,ya ne yapsam bilemedim:KK17:
geçmiş olsun canım
Menumu yazayim
Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,7 yesil zeytin,1 kk peynir,3 ceviz,roka ve cay.

Ogle:12.00 dort kasik guvec yemegi ve iki kasik bulgur pilavi,ayran.

Ara ogun:15.00 bir orta boy nar.

Aksam:19.00 bir tabak sulu kofte(koftelerinden yemedim icindeki patlican, yesil fasulye ve yesil mercimegi yedim)

2 litre su,30 dk yuruyus.diyete bugun basladim hemen cok azaltmak istemedim oglen guvec az oldugu icin pilavda yedim olmadi biliyorum.
afiyet olsun canım güzel

Bu arada 3 mil leslie tamamdır. Yoruldum ya. Büyük oğlum diyor ki anne onların hiçbir yeri oynamıyor senin bıngıl bıngıl vurdum totosuna :))))
Dünde oyuncakları topluyorum bana baya zayıfladın kız dedi döndüm ters ters baktım pardon dedim yok birsey dedi. Cokmu yüz veriyoruz bu veletlere nedir bana kız diyor ya :KK66:
:D kaç yaşında bu bızdık
sabah 08.20
peynirli yumurta
domates salatalık

öğle 12.40
3 köfte
haşlanmış brokoli
küçük bir bardak ayran

akşam 19.30
4 yk karalahana
biraz salata
3 yk yoğurt

2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
güzel menü canım afiyet olsun

Anacım şimdiki çocuklar dünyaya gelip gidip bidaha gelmişler
Biz ne aptaldık
abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan :D

Güzelim inan bişey demeye çekiniyorum
Bana yaradı ama herkesin bünyesi farklı

Iyi aksamlar abla. Şeyda çoşkunun detoks lari dimi bunlar yumurta ananas, süt muz detoksu.
Ben seviyorum listelerini. Hatta direnen kilo diyetine başladım bugün ilk günüm güzel geçti. 5 günlük bakalım sonuç ne olacak zira 1.5 aydır 76.2 -75.8 arasında git gel yaptım.

bugun saat 14:00 den beri begeniyorum alıntı yapıyorum bir türlü fırsatım olmadı karnım belim çok agrıyordu oglumda formundaydı
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR berilceee berilceee kaptan şu zamana kadar gereken imtiyazi hepimize gösterdi böyle sert olmasıda ben kendi adıma dogru buluyorum yoksa hafta sonu çogumuzun yaptıgı gibi bu kaçamaklar ayyuka çıkardı buseb buseb (kız hepte seni örnek verdik bugun :D ) küstüm dedi hadi topla dedi vs vs sonundada başarılı oldu ki buse böregi yemedi :D
bence tamamen yanlış anlaşılma

Çok güzel olmuş tatlım inşallah bu hafta senden güzel bi eksi gelecek
Bu arada yarın akşammı cuma akşammı gidiyodun sen hatırlıyamadım
Heralde 2 hafta kalıcaktın değilmi
inşallah canım yaa. dur bakalım ben de yarın birşeyler yapmayı düşünüyorum. düşüneyim az. kilom azcık oynasın di mi ama:KK71:
Allahın izniyle cumartesi sabahı gidiyorum. evet 2 hafta kalacağım. 29 u cumartesi dönüyorum.

v
alla beyaz yogunsa canım bence sıcak su domestos işini halleder benim halıda öyle geçen eşimin sekerli cayı döküldü o bile çıktı

süperr canım

çok az ama bu hafta sıkıyonetım :KK70:

afiyet olsun busecim
afiyet olsun canım

aşure işi bozmuş :KK43:

geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım güzel

:KK70: kaç yaşında bu bızdık

abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan :KK70:
saol canım evet güzel oldu bugün

saol tatlım.

Kizlar sanirim mikropmu virusmu ne kapmisim ayy ne yesem afedersiniz cikariyorum:KK43: yogurt iyi gelirmi mideye
Yoğurt azdırır
Yarın patates detoksu yap hem ıshale hem tartıya ıyı gelır
Papatya cayı ıc
Gaz varsa kımyon yada zencefıl
Ama koca bır sıse tuzlu sekerlı su yap
Vırusse 5 gün en az

Sagol canim,kofteler bulgurdandi oglende pilav yemistim ondan yemedim.

inşallah canım yaa. dur bakalım ben de yarın birşeyler yapmayı düşünüyorum. düşüneyim az. kilom azcık oynasın di mi ama:KK71:
Allahın izniyle cumartesi sabahı gidiyorum. evet 2 hafta kalacağım. 29 u cumartesi dönüyorum.
simfiden güle güle git güle güle gel ınsallah

bugun saat 14:00 den beri begeniyorum alıntı yapıyorum bir türlü fırsatım olmadı karnım belim çok agrıyordu oglumda formundaydı
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR berilceee berilceee kaptan şu zamana kadar gereken imtiyazi hepimize gösterdi böyle sert olmasıda ben kendi adıma dogru buluyorum yoksa hafta sonu çogumuzun yaptıgı gibi bu kaçamaklar ayyuka çıkardı buseb buseb (kız hepte seni örnek verdik bugun :KK70: ) küstüm dedi hadi topla dedi vs vs sonundada başarılı oldu ki buse böregi yemedi :KK70:
bence tamamen yanlış anlaşılma
Bosver oldu bıttı canım

v

süperr canım

çok az ama bu hafta sıkıyonetım :KK70:

afiyet olsun busecim
afiyet olsun canım

aşure işi bozmuş :KK43:

geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım güzel

:KK70: kaç yaşında bu bızdık

abla bizim anneler leslie yapmazdı diyet nedir bilmezdik ben hatırlıyorum tookatlı bir komşumuz vardı ay ne güzel bat yapardı haşhaşlı çörek yapardı benim aklımda kalan :KK70:
Tokatlımısın yoksa

Yoğurt azdırır
Papatya cayı ıc
Vırusse 5 gün en az

Yoğurt azdırır
Papatya cayı ıc
Vırusse 5 gün en az
Ayy oylemi tamam ozaman yogurt yemeyeyim patates mantikli geldi hem detoks yapmis olurum hemde ishali keser insallah:(

Back
X