abla -300 olsa süperdir bence çünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım. bu giden yağ olabilir.
ben de doymadım başımda az ağrıyor ama olsun lapadan sonra mis gibi ağzım tatlandı
süpersin heeeeeee afiyet olsun elifimm
ponim senin menü az olmuş ama kaçamaksız güzel menü afiyet olsun
bence o aşure 3 günlük emeğini batırdı geriletti seni aşure ayındayız aşurelere direnmezsek bu ay istediğimiz sonucu alamayız. onun dışında güzel canım suyu beğendim özellikle
benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa
geçmiş olsun canım mefkuşumun dediklerini diyecektim ben de
güzel menü. köfteleri niye yemedin canım ekmekli miydi ondan mı yemedin? afiyet olsun. şuan bol su içmen lazım suyu arttır.
benim yarınki sonucuma göre karar verme bence cünkü ben dün lapayla tüm ödemi attım o yüzden yarına -300 çıksam süper sonuç demektir ki onu bile sanmıyorum ama inş öyle olur da 62 yi görürüm sonundaaaaa
ben de normalde ananas aramam ama olunca da kaçırmam

ben 7.45 e aldım şerefsizler bugü n 6.75 e düşürmüş fiyatını

migros varsa gidin ordan alın
oohh süpersinn

ay ne tatlılar yaa böyle gördükçe sizi cocuk istegim artıyo valla
afiyet olsun çok güzel menü canım
son çare yıkamacıya vericem ben de canım.
böreğin tarifini ne zaman istersen veririm. elimde 2 yufka kalmıştı buzdolabında bozulmadan halledeyim adam da mutlu olsun dedim o yüzden yaptım yoksa kendime işkence etmem akşam akşam
ooo hadi bakalım kim tutar fulyaa