- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
- #203.101
Bı program var canım yazio gibi bisi sanırım. Olay stords varKalorileri nerden hesapliyorsunuz kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı program var canım yazio gibi bisi sanırım. Olay stords varKalorileri nerden hesapliyorsunuz kızlar?
Çok iyi yaptın gelsin eksiler.koştum canım ama hava çok sıcak. 3 mil yapayım dedim amaolmadı. 23 dk yapabildim. olsun o da kâr. hiç yoktan iyidir. çok terledim. spor öncesi filtre kahve içtim. sonrası yani şimdi de yeşil çay içiyorum. sonra duşa. az dinleneyim de çayımı içerken. sıcak kötü yaptı beni.
evde olunca gerçekten insan kendini çok miskin hissediyor. ben de iki gündür çıkmadım evden. git gez canım. pazarlar güzel oluyor. tazecik meyve ve sebzeler
bende yeşil çayımı içeyim sonra kalkıp duşa. sonra da yemeğimi ve salatamı hazırlayacağım.
Süpersin bebeğim.Cuma :103.1
Pazartesi:101.9
Fark : 1,2gr
Başlangıctan bu yana
4,2gr :)
afiyet olsun kötü değil pide nin açıklamasıni da yapmışsın okudum.Menümü yazıyorum
Süper bozuk bir pazar menüsü tabiki eşimve annemler faktörüyle
Kahvaltı 08: süzme peynir, domates, salatalık, pide ekmeği, karpuz, 1 hurma, 1 adet 2 yk zeytinyağda pişirilmiş yumurta
Öğlen 14: Ciğer şiş, 1 kaşık ezme, salata
Akşam 17: Filtre kahve
Toplam: 1119 kalori
Su 1.5 litre
Yürüyüş: 102 dakika
Sevgiler selamlar hepinize umarım güzel bir pazar geçirdiniz canlarım
Kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam.
enfes görünüyor afiyet olsun.beceriksiz halimle ilk salata denemem kırmızı pancar salatası bu arada birde tırnak zaiyatım var beceriksizlik bu işte
sahur a kalkamadin mi? Kaç saattir aç olduğun için ekmek gözüme batmadi sahur yapmamissin çünkü.Evet benimde menü belli yaziim
Sahur :yok
İftarda :
1tabak patatessiz türlü
1kase yoğurt
2dilim UNO tambugday ekmeği
Salata
Şu :dun iftar sonra ve sahur 2lt oldu
Beril im senin ki senin diyete nasıl bakıyor bu durumda.O ne yapıyor canın
Ne güzel böyle beraber destek oluyorsunuzdur
Benım herıf ağır abı yapmaz dıyet yapanıda sevmez
yazık olmuş çocuğakızlar size küçük bi hikayemi anlatayım ; ben bekarım 39 yaşında bi bekar ama bakımlı olduğumdan yaşımı göstermediğim söylenirneyse . bizim kurumda 34 yaşında biri vardı bana fena tutuktu gelir gider selam verirdi ,hayran hayran bakardı filan benden 5 yaş küçüktü ama benmle çıkmak, tanışmak istiyordu bunu bikaç kişiye söyletti filan ben kabul etmedim hem ona öylebir hissiyatım yok hemde evlilik düşünmüyorum . bya bi peşimden koşturdu bunlar 3 yıl filan öncesine ait ozaman yaşlarımız 31 ve 36 idi tabi ve sonra ben kilo alma olayını abartınca (ozamanlar 70 kilo civarı idim -) çocuk bu sene bana abla demeye başladı yaw duydunuz demi ABLA
bu kilo ne pis ne melun ne berbat bişey büyük bir aşkı nasıl ablaya çevirdi görüyosunuz demi ABLA ya bu kadar içerledim işte haaa çocuğa karşı yine bişey hissetmiyorum ama zor geldi ya ne bilim kilomdan dolayı bunların olması sinir bişey miş
dur bakalım kiloyu verince napcak
Afiyet olsun miss gibi.sabah 11.30
tavada balık köftesi (1/3 dünden kalan ızgara balık, 1 yumurta, yeşillik)
salata (domates, acur, bolca yeşillik, 10 çiğ kaju fıstığı, zeytinyağı, balsamik sirke)
ara 12.45
ev yapımı dondurma (1/2 muz, 10 böğürtlen, 1 çk keten tohumu, 1/2 çk tarçın)
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı kavak mantarı kavurma
küçük kase yoğurtlu çiğ kabak salatası (içinde 1 ceviz vardı)
yatana kadar 3,25 lt su
gün içinde 1 kupa filtre kahve ve 1 kupa yeşilçay
az sonra 1 kupa yeşil çay daha içeceğim.
spor 23 dk leslie
mest çayı gerçekten işe yarıyor ancak bu çayın içinde sinameki olduğu için hergün tüketmek ne kadar doğru bilemedim.Şimdide çayı içicem o bitki çayından.
Afiyet olsun lapa oldu için dışın tok tutuyor mu bari.Kizlaar menum sahur lapa muz leblebi tuzlu kraker (malum yolda yaotim sacma oldu) doymadim da isin kotusu.
Iftar bir yumurta mercimek corbasi taze fasulye 3kasik bulgur cacik
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo aksam bolgesel caliscam
hahahayyy süper.Ramazan fıkrasız olur mu????
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. “Evrim ne güzellikler yaratıyor!” diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam “TANRIM!!!” diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: – “Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?” demiş. Adam utanç içinde: – “Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz.” demiş. Ses: – “Peki.” diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: – “Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere.
İstiridye mantarı kaç haftadır yok burda pazarda izmirde devam sanırım.anladım canım olsun sen yine de yaz. 48 gr iki dilim ekmek kadar yemişin yani. bir de aklında olsun bitanem kalori hesabı yapılan diyetlerin hükmü yok artık. o eskidendi. ne yediğin önemli. belki 48 gr pide 132 kalori olabilir bu sana çok gelmeyebilir ama diğer yandan kan şekerini fırlatır.
seninle tabiki ilgilenirim
diğer adıyla istiridye mantarı canım. tadı daha çok ete benziyor. diğerine göre daha lifli bir yapısı var. daha doyurucu. tavsiye ederim.
yap valla havamız olsun
dondurmanın tadı güzel oldu. acaba tarçın bozar mı dedim ama yok bozmadı. azdı ondan herhalde. güzeldi.
evet içinde karamel varmış renk vermek için. zaten az döküyorum sorun olmaz.
bana yeşil çay çok iyi geliyor. anında wc ye gidiyom.
eviniz bahçeli mi? ne güzel öyleyse. biz hep apartmanlarda oturduk. bahçeli evlere çok özenirim. bugün oruç değil misin?
yapar canım.
Afiyet olsun menü süper. Su candir süt lazım annecikBen menümü yaziyim
Sabah
1 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
2 zeytin siyah
Öğlen
10 fındık
5 badem
3 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Yarım kepçe tavuk çorbası(organik tavuktan)
5 tane minik (serçe parmağından küçük ince köfte)
1.5 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kaşık pancar salatası
Su 3 tl falan içmişimdir çok su içiyorum zaten
Spor yok
afiyet olsun menun miss missSahur
1 yagda yumurta
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Domates salatalik
Iftar
1 kase tarhana corba
3 kanat
2 parca gogus
Salata
Ayran
Su 2.5 olur sahur bitimine kadar
Evet malesef oyle oldu bugunluk canimGüzel canım afiyet olsun
Çok fazla karbonhidrat olmuş hem sahur hem iftar hepsi karbonhidrat
Su spor güzel
Evet malesef bugun boyle olduyulaf, muz ve leblebi karbonhidrat olduğu için kan şekerini yükseltmiştir canım. akşam da karbo ağırlıklı. afiyet olsun.
çok iyiymiş![]()
Tuttu canim sorun yasamadimÇok iyi yaptın gelsin eksiler.
Süpersin bebeğim.
afiyet olsun kötü değil pide nin açıklamasıni da yapmışsın okudum.
enfes görünüyor afiyet olsun.
sahur a kalkamadin mi? Kaç saattir aç olduğun için ekmek gözüme batmadi sahur yapmamissin çünkü.
Beril im senin ki senin diyete nasıl bakıyor bu durumda.
yazık olmuş çocuğa
Afiyet olsun miss gibi.
mest çayı gerçekten işe yarıyor ancak bu çayın içinde sinameki olduğu için hergün tüketmek ne kadar doğru bilemedim.
Afiyet olsun lapa oldu için dışın tok tutuyor mu bari.
hahahayyy süper.
İstiridye mantarı kaç haftadır yok burda pazarda izmirde devam sanırım.
Afiyet olsun menü süper. Su candir süt lazım annecik
afiyet olsun menun miss miss![]()
Güle güle oturun sağlıkla huzurla. Bizde aldık bi yer geçen yıl yazlik ev yapıcaz bahçeli müstakil Allah izin verirse para lazım hayat çok pahalı ya kısmet artık :) bizede nasip olur inşallah birgün bahçeden ot ayıklamak.Bıtkı çayı hayatta ıcemıyorum ıcenede ımrenıyorum
Dondurma tarıfını denıyecem kaç kal.edıyor baktınmı
Eve yenı tasındım nısan sonu aldık tadılata ıhtıyacı olduğu halde yazı burda gecıreyım dıye öylece gördük ufak ufak yaparız amannn bunada şükür
Bahce çok bakımsız ot ayıkladım bıraz çocuklara bır oyun yerı açacak kadar ot yoldum
Orucum ınsallah kabul oluyordur
hiçbir yemeğin suyunu yemem hiç sevmem.Güzel menü sanırım zeytınyaglının suyundan yemedın
Afiyet olsun. Güzel göriniyEki Görüntüle 2007587 Eki Görüntüle 2007586 Yumurtalı sahur
Cıleklı ıftar
Bıraz bekleyıp bıraz karpuz yıyecem aslında karpuz lıstende yok ama ıcım yanıyor
Su ıcebılırsem 2 olur en az
Sporda bahcede uğraşım dıyecem artık
Allah kavuştursun.Kızlar cancanlar benım kızlar gıdecek evlerıne hazırlık yapmam lazım gelırım yıne
ohh bugün menüler miss gibi. Afiyet olsun canım.Selam kızlar menümu yazayım
Sabah
Limonlu şu
4 çatal peynirli omlet
Salatalık domates çay
Ara
1 sade kahve
Öğlen
8 kaşık taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Ara
6 çilek
Akşam
2 köfte ve bol salata
Şu 2,5 litre
Spor 6000 adim
Çok iyi yaptın gelsin eksiler.
Süpersin bebeğim.
sahur a kalkamadin mi? Kaç saattir aç olduğun için ekmek gözüme batmadi sahur yapmamissin çünkü.
yazık olmuş çocuğa
Afiyet olsun miss gibi.
mest çayı gerçekten işe yarıyor ancak bu çayın içinde sinameki olduğu için hergün tüketmek ne kadar doğru bilemedim.
hahahayyy süper.
Demır takvıyesı alsan yorgunluğa ıyı gelıyor canımEskiden bende çok dikkat ederdim ama bu aralar yemek bile zorla yapıyorum sanki..içimden gelmiyor diyette de sebze salata yoğurt lazım. .yinede yapmaya çalışıyorum bu ara yoruldum galiba
Bugun ye hem ne var kılonda kac yasında kadınsın dıyoÇok iyi yaptın gelsin eksiler.
Süpersin bebeğim.
yazık olmuş çocuğa
Afiyet olsun miss gibi.
hahahayyy süper.
Ben tartılmıyacam haftada bır tartılacam moral bozukluğu ıstemıyorum suanYarın tartıııı vaaaar![]()
Yok canım ikizler yakın bır sehırde üni okuyorlarGüle güle oturun sağlıkla huzurla. Bizde aldık bi yer geçen yıl yazlik ev yapıcaz bahçeli müstakil Allah izin verirse para lazım hayat çok pahalı ya kısmet artık :) bizede nasip olur inşallah birgün bahçeden ot ayıklamak.
hiçbir yemeğin suyunu yemem hiç sevmem.
Afiyet olsun. Güzel göriniy
Allah kavuştursun.
ohh bugün menüler miss gibi. Afiyet olsun canım.
Kolay değil canım ben bildirimi yapmıstimİyi geceler kızlar bugün öğlenden beri yatıyorm anca kendime geldim yarın tartı var güzel eksiler gelsin inşallah