• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güünaayydıınnn güzellikler,, Harika bir güne daha hoşgeldiniiiiizzzz:KK49:
Sabah sporumu yaptım, 1 lt limonlu suyumu da içtim, şimdi kahvaltı zamanı.:kk77:
Döndüğümde burda olun kızlaaar özledim sizi:KK68:
Şuraya Misyon ve Vizyon çalışmamızı da bırakıvereyim :KK52:
Eki Görüntüle 2038268
Ooooo bi çalışkan öğrencide sen oldun tatlım :))

Eline sağlık çok güzel olmuş
Bacağın nasıl oldu ağrın varmı hala

E ervam44 sanada günaydın tatlım
Annene yakınmı oturuyon orda kalmışın

Zor gelmiyor aslında bana bir arada büyür giderlerde ben sıkıya gelemiyorum:)

Valla bende öyleyim :) Zaten o yüzden zor diyorum ya :)

bol karpuzlu olmuş :) Tobleron çukomu oluyor Inş.zamanla herşey yoluna girer cnm
Ne değişik bu kaynanalar ya Eşler bile geçmiş gecmisde kalmistir mantığıyla anlatmazken sizene ne büyük densizlik Sende iyi demişsin öyle anlatılmaz böyle anlatılır:KK66: Benim kv küçük kaynimin eski nişanlısını anlatirdi şöyle güzel ütü yapardi böyle güzel yemek yapardı diyr Tabi ozaman gözü açılmamış yeni gelinim bişey demezdim Şimdi olsa oğlanı boynuzlamis kaçmış sen ütusunu anlatıyorsun anneciğim derim:))

Yok canım ballı var ya o

Birde kız ilk günden annecim annecim diyormuş ben yalakalık yapamam hissetmediğim bir şeyi söyleyemem o zaman da dedim Zaten bunu, ve bana bu kişiler yapmacık gelir, doğal olmayana karşıyım :) Zaten yalakalık biri olabilseydim hayatımda şimdi nerelerde olurdum oooo sana mı yapıcam yalaklık yani, birde aldatmış yani çocuğu hemde arkadaşıyla, diğerlerini de anlatıyor Zaten bi oğlu var bi tek onun geçmişiyle ilgili bi şey anlatmıyor o gelinini çok seviyor ondan anlatmıyordur, o gelini de yüzüne yalakalık yapıyor arkasından neler diyor, mesela bi yere gideceği zaman izin ister falan o öyle istiyor ama ben yapamam öyle, ben annemden babamdan izin alıyordum ama 15 yaşındayken 18 yaşımdan sonra hiç izin almadım, öyle yetişmedim bana tuhaf geliyor kaç yaşında kadınım yani izin neymiş, bi yere giderken söylemeyi unutuyoruz bazen onu da eşim söylesin istiyorum o da söylemiyor unutuyor, mesela eşim günlerce aramazdı annesini ben zorlaya zorlaya arattırdım ya daha geçen aradım derdi, anne o her saat ara neden arıyorsun demez ara saçmalama derdim, bi şeyleri olsa ilk ben yardım ettiririm, herşey yerinde saygı da, ama o da alışmış Evleri çekip çevirmeye bende öyleyim babamdan sonra herşeyi ben yapıyordum dolayısıyla ben bi şey sormam kimseye herşeyi de beceririm o da sorayım, izin alayım istiyor ama üzgünüm yani öyle biri olamayacağım hiç bir zaman

Senin yerinde olsam söylerdim :))

Günaydınnnnn can yoldaşlarım :KK200:

Mutlu huzurlu az kalorili bol hareketli bi pazar diliyorum herkese
bol kalorili bir pazar kahvaltısından az kaloriyle sıyrılmanın mutluluğunu yaşıyorum:))
Ooooo bi çalışkan öğrencide sen oldun tatlım :))

Eline sağlık çok güzel olmuş
Bacağın nasıl oldu ağrın varmı hala

E ervam44 sanada günaydın tatlım
Annene yakınmı oturuyon orda kalmışın
annemle aynı mahallede oturuyoruz. eşim memlekete gidince bu akşam burda aldım. ama bundan sonra evimde kalacağım. daha rahat spor yapıyorum evde olunca

bol kalorili bir pazar kahvaltısından az kaloriyle sıyrılmanın mutluluğunu yaşıyorum:))

annemle aynı mahallede oturuyoruz. eşim memlekete gidince bu akşam burda aldım. ama bundan sonra evimde kalacağım. daha rahat spor yapıyorum evde olunca
Aaaa ne güzel ne şanslıymışın

Ben daha kahvaltı faslına geçmedim
Bi bitki çayı içtim şimdide kahve
Ama bugün fazla bişey yemeyi zaten düşünmüyorum
Tartılmadım Ama kendimi biliyorum eminim çok artıyımdır
Yarına yarısı gider belki

Tünaydın kızlar saat 7 de kalktım lakin anca gelebildim gelinler hizmet için doğmuş sanırım :KK70: her köye geldiğimizde iş bitmiyor arkadaş anlamadım gitti güzel bir pazar olsun inşallah sporumuzu suyumuzu eksik etmeyelim alıntıları aldım ilk fırsatta cevaplayacagim inşallah

Benimki kadar olmasada seninde pek olmamış :))

Çok yediğinin ertesi gün biraz azaltmak iyi oluyor cnm
Yarın mangal planı olmasa farklı bişey yapardım ama sadece sıfır karbonla yetinecem artık
Sen halledersin ablam
Valla zararlı olduğundanmı yoksa fazla geldiğindenmi bilmiyorum
Bence fazla geldi
2 saat geçti hala midem ağzımda

Ayyy ne oluyor kızzz ben bu kadarcık yemeyle midesi şişecek adammıyıdım :KK70:
Kuculmustur abla benim ki hala küçülmedi sevdiğim zararlı şeyleri kusana kadar yiyebilirim
Menüm
Sabah 9:00
Bir taze yeşil biberli yumurta
bir kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek

ara 1 yeşil elma

öğle 14:00
bir kase süt içerisine
iki kaşık yulaf
1 tk kinoa
5 çekirdekli kuru üzüm ve tarçın

akşam
2 kaşık yağsız sade makarna
2 çarliston biber
1 bardak yoğurt suyu

su 2lt

spor 30 dk
Çok güzel
Anam noluyo size, börekler, pastalar çörekler :KK14:
Valla başka bir alternatif yoktu canım ya malum kv ne derse onu yapıyorum bugün kıymalı patlıcan yemeği istedi onu yapicam
Bebişim adamına göre muamele bence
Bazı adam tatli dilden bazisada dominantliktan anlar

Büyük kaynimda melektir benim sakin uyumlu lakin elti tam cadı nezaman bize gelseler adamın canını sıkar milletin içinde bozar memnuniyetsizin de tekidir
Üzülürüm kaynims hiç haketmiyor bu kadın onu
kız dilek o adamına göre muameleyi bir ben cozemediim
Kahvaltı 1 elma
1dilim çavdar
Biraz peynir
Dil peyniri
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık biber
Omlet
O bir dilim ekmeğin ustunede makul ölçüde tereyağı ile bal sürdüm afiyetle yedim:)

6gibi eve gelincede bı kase yulaf ezmesi yedim

8:30
3 küçük salatalık turşusu
Ayran
1kepce şehriye çorbası
Tavuk yemeği
Bol su
Afiyet olsun canım
bugünkü mönüm
11.00
salatalık domates
6 zeytin
peynir
2 kuru kayısı
10 fındık

15.00
bir but fırında
bir iki çatal patates fırında

17.00
iki dilim kek

20.30
3 but
bir kase yoğurt
patates fırında azcik fazla

su 1.5 litre
spor 10000 adım yaptım 70 dakikada. ama çok tempolu yürümedim. spor sayılır mı bilmiyorum
Kek dışında güzel tatlım but dediğin su kucuklerden dimi
Evet güzel hatunlar, başarı bizi rehavete kaptırmamalı. Eski günleri düşünerek yapamadığımız neleri yapıyoruz, bazen şaşkınlıkla bazen sevinçle izliyoruz olanları.

Unutmayalım ki; SAVAŞIN NE KADAR BÜYÜKSE, ZAFERİN O KADAR GÖSTERİŞLİ OLUR.
Biz kilolara savaş açtık ve
Vizyonumuz; "kk Fit 9.Takım HAtunlar"
Misyonumuz; İnacını değil, Kilonu kaybet!
ne güzel demişsin gönlüne sağlık

Kendim için aslında kullanıyorum ama daha az :) hep başkalarına kullanıyorum :)

Bizde bu sene gidince hep gezdik normalde kv ile gezerdik ama herkes bi yana dağılıyor bende aldım eşimi gezdim bolca :))

askrhpozitif askrhpozitif canım benim kv bi ara eşimin eski kız arkadaşını övüvüp duruyordu Yok şöyle iyiydi ama ayrıldılar neden ayrıldılar bilmiyorum bilmem ne hadi bi kere anlattın ertesi gün bi daha başladı bende dedim anne ben biliyorum neden ayrıldıklarını eşimi aldatmış yakın arkadaşıyla öyle diyince kaldı bi doğru söyledim yani bende biliyorum, artık bilmiyorum me olduysa doğrudur dedi eşime söyledim iki gündür tutturdu eski sevgilin şöyle iyi böyle iyi diye anlatmaya anneme anlatıyor birde, dedim bir daha duyarsam eğer anneme söyliycem eski nişanlımı anlatsın ki çok severdi onu da dedim o da anlatsın olur mu öyle şey dedi, olmuyorsa söyle olmasın dedim bi yere kadar sohbette arda arda anlatılıyorsa art niyet ararım ona göre davranırım bil dedim söylemiş anneme hemen kızım kusura bakma farkında olmadan anlattım falan dedi sorun yok ama sürekli anlatınca sohbet anlamına gelmiyor işte dedim bir daha açılmadı konusu ki ben uyarsam sert olurdu o yüzden eşime söylemiştim
Canım bizim ki eski nişanlı yada sevgilide değil üstü kapalı anlatayım kvile bı yere oturmaya gittik orda evli barkli 2 çocuklu benim yaşlarımda bir kadın sohbet arasında kv kıza diyor ki Mustafa için seni aklımdan geçirmiştim bu arada bende kv dibinde oturuyorum kızda öyle bir laf etti ki ben donup kaldım ne dışarı cikabildim ne iki laf diyebildim sadece kafamı salladım zaten ondan sonra kız çıktı gitti odadan dahada gelmedi
Sabah. : karpuz 10:00-11:00 gibi

Öğlen 1,5 dolma acı taze biber 15:00

16:00 gibi annem tobleron almış çok severdim çocukken küçük bi üçgen yedim kahvenin yanında

Akşam 17:00 - karpuz beyaz peynir

Şimdi spor yapıcam
Afiyet olsun
Sabah sporumu yaptım, 1 lt limonlu suyumu da içtim, şimdi kahvaltı zamanı.:kk77:
Şuraya Misyon ve Vizyon çalışmamızı da bırakıvereyim
Eki Görüntüle 2038268
Günaydın canım ohh spor halledilmiş sular icilmis miss
Günaydınnnnn can yoldaşlarım :KK200:

Mutlu huzurlu az kalorili bol hareketli bi pazar diliyorum herkese
günaydın ablam

Günaydın kızlar
Akşam flime takıldık 4du gectiydi yattigimizda yeni uyandık daha ma aile kahvaltıyi hazirliyim yigende bende gidip simit felan aliyim ;)

Aaaa ne güzel ne şanslıymışın

Ben daha kahvaltı faslına geçmedim
Bi bitki çayı içtim şimdide kahve
Ama bugün fazla bişey yemeyi zaten düşünmüyorum
Tartılmadım Ama kendimi biliyorum eminim çok artıyımdır
Yarına yarısı gider belki

annemin yanında olmak büyük şans gerçekten.
ben de tartılamadım. ama ben çok artı oldugumu düşünmüyorum. yarına eksi bilem çıkarım. hattaaa çıkmak zorundayım :)
Tünaydın kızlar saat 7 de kalktım lakin anca gelebildim gelinler hizmet için doğmuş sanırım :KK70: her köye geldiğimizde iş bitmiyor arkadaş anlamadım gitti güzel bir pazar olsun inşallah sporumuzu suyumuzu eksik etmeyelim alıntıları aldım ilk fırsatta cevaplayacagim inşallah
ay iş biter mi. ben sahilde yuruyusteyim. kızımı yedirip tekrar devam edeceğim yürüyüşe:)

Kek dışında güzel tatlım but dediğin su kucuklerden dimi
küçüklerden canım.
Günaydın kızlar
Akşam flime takıldık 4du gectiydi yattigimizda yeni uyandık daha ma aile kahvaltıyi hazirliyim yigende bende gidip simit felan aliyim :KK66:
ohh uykucular. biz de geniş aile bol zararlı kalorili bir kahvaltı hazırladık. zararsız atlattım çok şükür:))

Menümü yazam :skandal:

12.00
1 yumurta
Mozeralla
10 badem
Dom.biber maydonoz

16.00
Sütle kuru meyveli müsli içine bikaç badem koydum

19.00
Yarım tb fırında beşamel soslu tavuk göğsü
Dom.biber
3-4tane işaret par.kadar kıymalı börek (sıfır yağ)
1 küçük dl.ıslak kek
1 ince dil.böğürtlenli pasta

Sevindirici olan sonrasında midem ağrıdı :KK11:

Su en az 2 lt olur

Spor yapılacak

Ablam kendini kaybetmişsin resmen. Neyse karnın ağrımış artık bir daha yapmazsın :))
Gözün doyduysa ne ala:)

Menüm.
(09:00)
1 ısırık armut
(11:00)
Avuç içim kadar katlama
Domatesli yumurta
Bol domates biber salatalik
5 zeytin

(16:00)
2 b çay
2 parmak keşli börek
2 parmak cevizli börek

(18:00)
1 armut

Su:1,5 lt

Anam o börekler ne :)) bayram rehaveti oldu herkeste :)

Menüm
Sabah 9:00
Bir taze yeşil biberli yumurta
bir kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek

ara 1 yeşil elma

öğle 14:00
bir kase süt içerisine
iki kaşık yulaf
1 tk kinoa
5 çekirdekli kuru üzüm ve tarçın

akşam
2 kaşık yağsız sade makarna
2 çarliston biber
1 bardak yoğurt suyu

su 2lt

spor 30 dk

Güzel menü canım benim tebrikler.
Kahvaltı 1 elma
1dilim çavdar
Biraz peynir
Dil peyniri
3 zeytin
2 ceviz
Domates salatalık biber
Omlet
O bir dilim ekmeğin ustunede makul ölçüde tereyağı ile bal sürdüm afiyetle yedim:)

6gibi eve gelincede bı kase yulaf ezmesi yedim

8:30
3 küçük salatalık turşusu
Ayran
1kepce şehriye çorbası
Tavuk yemeği
Bol su

Tebrikler çok güzel menü olmuş :)

bugünkü mönüm
11.00
salatalık domates
6 zeytin
peynir
2 kuru kayısı
10 fındık

15.00
bir but fırında
bir iki çatal patates fırında

17.00
iki dilim kek

20.30
3 but
bir kase yoğurt
patates fırında azcik fazla

su 1.5 litre
spor 10000 adım yaptım 70 dakikada. ama çok tempolu yürümedim. spor sayılır mı bilmiyorum

Sende mi brütüs :)))
Ne zamandır canın çekmiştir hadi nazarlık olsun:)

Sabah. : karpuz 10:00-11:00 gibi

Öğlen 1,5 dolma acı taze biber 15:00

16:00 gibi annem tobleron almış çok severdim çocukken küçük bi üçgen yedim kahvenin yanında

Akşam 17:00 - karpuz beyaz peynir

Şimdi spor yapıcam

Afiyet olsun canım.

Şuraya Misyon ve Vizyon çalışmamızı da bırakıvereyim :KK52:
Eki Görüntüle 2038268

Günaydın canım benim:)
Mefkurem Mefkurem günaydın ablam.

Köyde iş bitmez. Allah kolaylık versin.

Günaydın kızlar. Dünkü menüm
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 haş. Yumurta
1 bardak ev yapımı limonata

Öğle:
1 bardak ayran 15 tane üzüm (saydım :KK70: )

Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
1 kase ayran
Su: 3 litre
Spor: 2,5 saat yüzme :)

annemin yanında olmak büyük şans gerçekten.
ben de tartılamadım. ama ben çok artı oldugumu düşünmüyorum. yarına eksi bilem çıkarım. hattaaa çıkmak zorundayım :)

ay iş biter mi. ben sahilde yuruyusteyim. kızımı yedirip tekrar devam edeceğim yürüyüşe:)

küçüklerden canım.

ohh uykucular. biz de geniş aile bol zararlı kalorili bir kahvaltı hazırladık. zararsız atlattım çok şükür:))
Ay ne güzel canım sahile yakın oturmak kafana estikçe çık yürü ohhhh
Ablam kendini kaybetmişsin resmen. Neyse karnın ağrımış artık bir daha yapmazsın :))
Gözün doyduysa ne ala:)

Anam o börekler ne :)) bayram rehaveti oldu herkeste :)

Güzel menü canım benim tebrikler.

Tebrikler çok güzel menü olmuş :)

Afiyet olsun canım.

Günaydın canım benim:)
Mefkurem Mefkurem günaydın ablam.

Köyde iş bitmez. Allah kolaylık versin.
Biraz öyle oldu canım bitmiyor valla canım
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 haş. Yumurta

Öğle:

Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
1 kase ayran
1 simit çok değilmi canım

Sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 haş. Yumurta

Öğle:

Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
1 kase ayran
Maşallah yüzme çok güzel
1 tur kaç dk yapıyosun cnm ben önceden gittiğimde 45 dk hiç durmadan yüzüyodum

Menü güzelde simit yarım olsa daha güzel olacakmış

hadi nazarlık olsun. bir daha tekrarı olmasın. çok amin
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 haş. Yumurta

Öğle:

Akşam
3 yk bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
1 kase ayran
bir simit miii :)) yüzmenin bir saatiyle anca simiti eritmissindir:))

Selam kızlar zayıflama yarisina bende katilmak istyrm 1.5 sende kendi imkanlarmla dogumdan sonra kalan 106 kilodan 72.2 kadar düştüm tabi 5 ay duraklama falan oldu neyse 1 aydır sürekli kaçamaklar yapiyrm spor birakmiyrm ama kaçamaklar yüzünden yerimde sayiyorm. Bu grup kurallar ne bende katılmak ıstiyorum bir sakıncası yoksa motive amaçlı

Selam kızlar zayıflama yarisina bende katilmak istyrm 1.5 sende kendi imkanlarmla dogumdan sonra kalan 106 kilodan 72.2 kadar düştüm tabi 5 ay duraklama falan oldu neyse 1 aydır sürekli kaçamaklar yapiyrm spor birakmiyrm ama kaçamaklar yüzünden yerimde sayiyorm. Bu grup kurallar ne bende katılmak ıstiyorum bir sakıncası yoksa motive amacı

Hoşgeldin canım, İlk sayfada kurallar yazıyor, Sohbet muhabbete katıl akışına bırak tatlım,
anlamadığın her konuda yardımcı oluruz :))
Tanışalım istersen ben mehlika :))

Selam kızlar zayıflama yarisina bende katilmak istyrm 1.5 sende kendi imkanlarmla dogumdan sonra kalan 106 kilodan 72.2 kadar düştüm tabi 5 ay duraklama falan oldu neyse 1 aydır sürekli kaçamaklar yapiyrm spor birakmiyrm ama kaçamaklar yüzünden yerimde sayiyorm. Bu grup kurallar ne bende katılmak ıstiyorum bir sakıncası yoksa motive amaçlı
hoşgeldin canım. birlikte güzel kilolar veririz ınsallah

Back
X