• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum canım evet hemde çocuktan önce biraz kilo vermek istiyorum ki hamilelik rahat gecsin
Tam yerine geldin bir tanesi ha bugün ha yarın doğurmak üzere 5 tane hamilemiz var :D kiloları verip darısı sana :D
Öyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor

Amin canım inşallah

Spor yapmışsın olsun :))

O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))

Saolasın canım çok haklısın direnişteyim inanki halledeceğiz Allahın izniyle

Hakkında hayırlısı olsun adamların yüzüne oku üfle ne dersen kabul etsinler

Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık

Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde

Hak ediyorsa yapacak bişi yok senin gibi hayat dolu kadından ne istiyor acaba

Hoşgeldin yeni gelin kilosu 1 aya hallederiz beraber :)

Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma

Yok değil canım
Ama ilerde sağlık sorunun yoksa sende başlarsın
Oo alıntı yapan yasi mi özlemişim :KK74:
Halllooooo babylerrr :))

3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden

Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Abla 1 link ağırlık çok Leslie yaparken su el ağırlıklarını kullansana maşallah ters teper filan bileklerine
Dedigim gibi ilk kural duzenli gelip bol paylasim cnm
Zaten burda yarisma heyecaniyla motivemiz hep tavan:) arada tokezleyen olursada el birligiyle kaldiriyoruz
seni bu kadar mutlu ediyorsa hep yap o zaman cnm :))

sen menu yazdinmi rakibem benmi kacirdim

Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :)

Ben yapmadim merve yapmis :))

Seni demotive etmicekse bak
baslangicta zaten spor yapmani onermem cnm bikac hafta once menulerini oturt sonra yavastan baslarsin

Bizim hedefimiz sadece kilo vermek degil ayni zamanda fit olmak

Cocuk dusunuyomusunuz cnm

Gece sporculari geldiiiii hanimmmmm :)))
Yazmadim abla yenileri görünce gevezelik Edip çıktım yazacağım şimdi
Adı:beyza
Yaşı:23
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek:KK43:
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu :KK43:
Hosgekdin Beyza boy kilo şuan sen ben ve @Sweetyy83 de aynı canım verilecek bu kilolar
menumude yazayim

sabah 8:30

8 kucuk kozlenmis mantar
9 badem
1 ceviz
kk beyaz beynir
yesillik
yarim domates

12:30
1elma

15:00
yogurtlu kereviz salatasi.1 kaseden az
4 etsiz cig kofte
yaninda yesillik

19:00
2 cop sis de somon baligi
salata
2 kasik pure

oglen altin gunumuz cardi(altin degilde parayla yapiyoruz)
bugunde irademe hakim oldum cok sukur.bugunude atlattim..kaldi yarinn.. kuzenim oturmaya gidicem yarini da atlatirsam ben bu diyet isin ustesinden gelmis olcam insllh..
maşallah canım

Çok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....

Günaydınlaaaaaarrrrrr :KK70:
günaydın baby:KK71:

Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
günaydın kamilecim :KK74:

Herkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorum :( yav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün

:KK9::KK200::KK200:
Sarmayi sardim mutfagi topladım benim huma hala haslanmis lahana yiyor benim kiz sebzelere salca girdimi yemiyor böyle haslanmis yada cig seylere bayılıyor neyse ufaklikta uyanmadan leslie ablayla bulusayim yuruyuse gjdecemtim lakin disarda firtina

kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)

Menum
Sabah8:30
Yarim simit

Ogle12: 30
2 az yagda yumurta ve yogurt

Ara
1havuc

Aksam17:30
Etli nohut 2yk bulgur pilavi
Cig Pirasa yogurt

Su 2 oldu
Spor yok

simit çeyrek olsaymış ya da simit hiç olmayıp tb ekmeği olsaymış daha iyi olurmuş. Yoğurtla yumurtayı da bağdaştıramadım
Afiyet olsun canım

Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Ebrucum hoşgeldin aramıza, fazla kilon yokmuş 2-3 haftada hallolacak birşey :)

Malesef .
Napalim canımız sağ olsun.

Afiyet olsun.sabah sabah lahmacun.en son öğrenciyken yapmıştım böyle birşey.

:KK70: öyle oldu.sopamı da yedim.üstübe üstelik.nasrettin hoca nın çocuk gibi testiyi kırmadan sopayı yiyoz yaf.

Havadandır inşallah.aman dikkat.

Uyudular mi.ben spora kaçıyorum.

Sabah çok geçe kalmış abla.ağzına kuru meyve falan atabilseydin keşke.

Afiyet olsun güzel menü.

@askrhpozitif kızını çekirdekten yetiştiriyorsun bakıyorum.:KK70:
Sarmaları beraber sarıyorsunuz ohh.

o sopalar candır can :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben hiç senaryo yazmam kaç kere ben evde tekken dünya adam girdi çıktı eve telefoncusu internetçisi onları boş ver daha 20 li yaşlarındayken 1 hafta evde açık ceza evinin mahkumları çalıştı ve ben onların mahkum olduğunu sonradan öğrendim gardiyan da aşağı da oturuyor benim evin için de 3-4 mahkum çalışıyordu :)

menüm
10:20
2 çırpılmış yumurta 1 d. ekmek
beyaz peynir yarım kk kadardı, bir kaç zeytin

22:00
büyük kase süte(2 bardak kadar süt alır sanırım) 1 muz 2 kaşık yulaf ezmesi 1 t.k chia tohumu
su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Edibe12 Edibe12

abla oturup seni saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyebilirim. hem hikayen çok hem acayip huzur veriyorsun maşallah :KK200:
yemek saatleri acayip uzun abla, dünkü beni düşününce ben ölürdüm açlıktan :KK70:

Adı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar:KK61:
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.

Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?

Meliscim hoşgeldin aramıza. Burada aktif olduğun sürece motivasyonun hep olur ve sağlıklı çok güzel kilolar verirsin.
Biz burada birbirimize yol arkadaşı, akıl ablalığı yapıyoruz. Muhteşem bir enerjimiz var, birbirimizi hiç görmedik ama gönülden bağlıyız hepimiz :KK200:

Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım
103 kilodan 56 ya düştüm. Yaklaşık 1 yıldır kilomu koruyorum.

Amin canım inşallah

O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))

Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık

Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde

Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma

Yok değil canım

:KK200:

Halllooooo babylerrr :))

3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden

Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12 Pnrrr-12

takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte :KK9::KK9:
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah:nazar:
arada vücudu dinlendirmeyi unutma

Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu :KK43:

beyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın :KK15:

Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun

günaydın tatlım :KK200:

Allah hayırlısıyla dardan kurtarsın gülüm, sıkıntın yok olup gitsin

Günaydın canımızın içi :KK36:
Ne kaa doğru bir söz paylaşmışsın.... Hadi o zaman yaşamaya devam ....

Kız adamla küssün diye mi kanepede yatıyorsun, ben atlamışım orayı. Kalk gel bize ben yatağımı veririm sana :)

Ayaklarını sıcak tut, üşütme sakın.
Bizde kuru fasulye ve muhtemelen pirinç pilavı var.

Ben kuru fasulye ve salata yicem akşama kısmet olursa
Allah razı olsun tugcecim çok sagolasin

Afiyet olsun abla

Afiyet olsun nohut eksi getirsin:KK70: ama akşam yada öğlen birinde sebze olsa daha iyiymiş

Afiyet olsun bence iyi
hadi gözün aydın darısı bize bu yaza

Sabah üç yumurta çok olmuş sanki ekmekte var

İraddne sağlık
aynen abla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek çok olmuş 2 yumurta ekmeksiz daha mı iyiydi

Jilliana baslamissin bende videoya bakıp bakıp vazgeçiyorum :KK43:

Geçmiş olsun Seyda gaz için hareketler var canım iyi geliyor gecmezse dene istersen

Kalkar canım kalkar zamanla daha iyi kalkar o Toto

Huni nerde :KK70: ben olsam kesin huniyle gezerdim

Bisküvili menü :) abartmadan tadına bakmayı öğreneceğiz abla birde sen ekmek yemişsin sabah kız ben senin korkuna yemiyorum hafta içi :KK43:

Aynen Tuğçe ya 10 da kalktık heryer karanlık ışık açıp kahvaltı yapıyoruz yazım gözünü seveyim

Güzel menü canım

Allah hayra çıkarsın

Günaydın Ekim sultan
neden:KK43:

benim kabak var iyi de ödem atıyor normalde cumaya kadar yeter zaten :KK70: bı ben yiyorum
Amin Allah razı olsun baharcim

Bana da lazım masal anlatan:KK75:

Geçmiş olsun Şeydacığım.

Ne güzel bence çok ideal. Sonra da hayatını yaşarsın.

3-4 bisküvi de nazarlık olsun. Ben sende ve @seydan94 ’te minik bir kaçamak görsem mutlu oluyorum:KK48: Zaten büyük kaçamak yapmazsınız da:skandal:

Allah hayırlısıymışsın tamamına erdirsin, mutlu olsunlar inşallah

Her neyse sıkıntınız böyle geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin.

Bir de büyümüş gibi başka ağlayan çocukları anlatıp “Bebek ağlıyo” diyor heyecanla:KK70:
çok sagol ablacim
rabbim evrenin tüm bolluk bereket zenginlik para titreşimlerine kendimi açıyorum sevgiyle kabul ediyorum
ben bolluk mıknatısıyım şans mıknatısıyım
ihtiyacım olduğun da rabbim beni darda koymuyor şükürler olsun
bunu her aklına geldikçe sanki sıkıntın giderilmiş gibi inanarak tekrar edip şükret gülüm
Abla Allah razı olsun inşallah soyleyecegim
Edibe12 Edibe12
istikrar1986 istikrar1986
@Sweetyy83
@eyledi

Kizlar sizin 3 gunluk planlarinizi ogrenebilirmiyim
gunduz klsik akşam karbon yememek planım
Eeee hadi eksik menuler gelsin :süslü:

Rakibem menunu bekliyorum :rolleyes:

istikrar1986 istikrar1986 aysenur bugun basliyorum dedin ama hala yoksun cnm
abla çok özür dilerim olayı duyan geliyor dün hiç durmadim

Amin canım inşallah

Yok değil canım
Hoş bulduk canım inşallah
Dedigim gibi ilk kural duzenli gelip bol paylasim cnm
Zaten burda yarisma heyecaniyla motivemiz hep tavan:) arada tokezleyen olursada el birligiyle kaldiriyoruz
seni bu kadar mutlu ediyorsa hep yap o zaman cnm :))

sen menu yazdinmi rakibem benmi kacirdim

Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :)

Ben yapmadim merve yapmis :))

Seni demotive etmicekse bak
baslangicta zaten spor yapmani onermem cnm bikac hafta once menulerini oturt sonra yavastan baslarsin

Bizim hedefimiz sadece kilo vermek degil ayni zamanda fit olmak

Cocuk dusunuyomusunuz cnm

Gece sporculari geldiiiii hanimmmmm :)))
İnşallah canım
Hoş geldin canım ben de yeni katıldım gruba
yeni gelen arkadaslar var.hos geldiniz.bende 1 hafta oldu katilali.26 yasindayim.1 kizim var
Hoş bulduk canım
:KK9::KK200::KK200:

kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)

simit çeyrek olsaymış ya da simit hiç olmayıp tb ekmeği olsaymış daha iyi olurmuş. Yoğurtla yumurtayı da bağdaştıramadım
Afiyet olsun canım

Ebrucum hoşgeldin aramıza, fazla kilon yokmuş 2-3 haftada hallolacak birşey :)

o sopalar candır can :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

abla oturup seni saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyebilirim. hem hikayen çok hem acayip huzur veriyorsun maşallah :KK200:
yemek saatleri acayip uzun abla, dünkü beni düşününce ben ölürdüm açlıktan :KK70:

Meliscim hoşgeldin aramıza. Burada aktif olduğun sürece motivasyonun hep olur ve sağlıklı çok güzel kilolar verirsin.
Biz burada birbirimize yol arkadaşı, akıl ablalığı yapıyoruz. Muhteşem bir enerjimiz var, birbirimizi hiç görmedik ama gönülden bağlıyız hepimiz :KK200:

Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım
103 kilodan 56 ya düştüm. Yaklaşık 1 yıldır kilomu koruyorum.

:KK200:

takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte :KK9::KK9:
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah:nazar:
arada vücudu dinlendirmeyi unutma

beyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın :KK15:

günaydın tatlım :KK200:
Hoş bulduk canım inşallah. Sen de çok güzel kilo vermişsin maşallah. Ne kadar sürede verdin?

Gunaydinn kizlar:KK36:
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde:olamaz:
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var :rolleyes:

Dünden kalan alintilarim :confused:

Bide gelip arabayi gorunce sok oldum :) ) kapidan cikinca hemen orda zaten
Yaninda bisikletin tekerini sisirmisim :KK70:
 ayy abla cok tatlisin :-):-):-)
Seni oyle hayal ettimde

kızlarrr selamlarrr

ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım:KK55::rapci:

o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmiş :KK36: daha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin:dua:

Cok sevindim cnm insllah hayirlisiysa olur :KK73:

3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum

Ewt bahar disarda yiyince bende ole olurm ne var sanki tuzlu yapmasalar anlamiyorm :KK43:

gülüm nohutu ıslayıp pişirip dondurucuya attım bolca lazım olunca çıkarıp direk kullanıyorum ki :)))
ben hala acıkmadım canım da bir şey istemiyor acıkınca bakıcam artık ne yiyeceğime yine de çokk sağ ol gülüm

Aaa o iyi fikirmis ben hic yapmam hatta dun nohut yerken esimle dedik en son nezaman yediydik gecen sene kisindi sanirm  :KK53::KK53:
Bende ole atiym de arada corbalara yemeklere koyim nohutda saglikli sonucta
Nekadar kaynatiyorsn abla tamamenmi yokaa hafif dirimi birakiyorsun

Bu arada ne yedin abla en son merak ettim

Kızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.

Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler

Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek

Back
X