- Konu Sahibi Handandandan
- #265.021
ortam degistiriyorum canim ayakta sallanmayi sevmiyor uyku akıyor hala saga sola oyuncaklara saldırıyor suyu deniyeyim bakalımŞu içirmeyi bi denesene.beninki susuzluktan yapıyormuş bir ara .şimdi çözdüm.her gece su için kalkıyoruz bir kere. :)
Ortam değiştirin bir de.
Kolay gele.
Günaydın kuzun burada aynı vallaÇok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr![]()
Günaydın canımGunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
Günaydın baharcim benn hic sevmiyorum kapali havalari resmen o karanlkk uzerime geliyorHerkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorumyav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün
Dokunmuyor zaten canik nasil seviyorsa öyle vermeye calisiyorumkız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)
Günaydın canom HosgeldinGünaydın![]()
hepimiz aynı canim artik kilolardan tamamen kurtulmak icin elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer son kac kilon var verilecekKızlar gerçekten kilo vermek istiyorum bende motiveye çok ihtiyacım var yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum
Aleykum selam canim iyi şükür sen nasılsınSlm hatunlar nasilsiniz
günaydın canim uyku hali cok normal canimGunaydinn kizlar
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var![]()
günaydın canım ohhh spor yapilmis masallahKızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.
Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler