Çok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr
Cumlenin sonunu iyi baglamisin :) citir gunesim benim
Menü düne aittir
Sabah(10:30)
1 omlet
2 ceviz
1 kk peynir
3 çeri
Ögle(14:30)
1 lahmacun bir ayran
Akşam(19:30)
1 kase yoğurt 1/4 nar
Su:3 lt yı geçti spor: 3 mile Leslie
@Pnrrr-20 135 puan
guzel olmus tatlim
takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte 

tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah
arada vücudu dinlendirmeyi unutma
sizlerin sayesinde :) yarin kesin yapmicam cnm
Benim tarti sporu sevmiyor :)
Günaydın
Kızlar gerçekten kilo vermek istiyorum bende motiveye çok ihtiyacım var yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum
Sabah alintilamistim:)
Bizde ayni sekilde cnm artik bu son olsun ve yaza kadar halledelim istiyoruz
Bizler iyiyiz kuzum ins. Sizde daha iyi olursunuz
Gunaydinn kizlar

Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde

Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var
kuzum zaten normal yatma saati o
Dun ugramayinca anladim esinin geldigini :)
Kızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.
Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler
Ohhhh enerjik bi hatun daha
Ama menukerimizi vaktinde yazalim cnm
Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
Tekrar cok gecmis olsun cnm
Mutlaka o kisiden cikacaktir boyle kani bozuklar cezasini ceker herturlu
Ama parayi almadan nasil tapuyu verdiniz
Günaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)
hayirdir cnm hasta falan olmada
Dun yeni gelen arkadas nickini unuttum simdi
Bu sabah
Mefkurem
ciğimin önerdiği gibi 5 adet kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içip, meyveleri yedim.
Yeşilçayımı içtim. Sonrasında da haşlanmış yumurtamı zeytinyağı döküp yedim. 6 adet zeytin ve biraz çeçil peyniri ekmeksiz yedim.
Öğlen tavuk şiş gibi birşey yiyebilirim. Bakalım...
iyi yapmisin tatlim ins. Faydasi olur
Ama 1 gun degil surekli yap arada meyveleri degistirerek
Kızlar iyi günler son üç gün tatil için o yüzden yoğunluk çok fazla. Dün akşam dersim yedi de bitti telefon geldi misafir gelecek. Biz de misafir içkili olur çoğunlukla hayır da diyemedim. Ama stres oldum neyse masa hazırla falan saat oldu sekiz herhalde stresten tansiyonum yükseldi. Fazla değil 17 oldu ama beni yine de yordu o yükseliş sonra menümü yazmadan yattım. Bu arada ben diyetimi bozmadım misafir olsa da sadece çay içtim ama yemeği geç yemiş oldum.
simdi iyimisin tatlim
Icki falan deyince korkmustum neyseki bozmamimisin:)
Menümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata
guzel olmus cnm
Su okul tatil olsada sende spora baslasan hemde daha cok yuzunu gorsek:) )
Hangi zeynep abla pinkyminkyy mi nedenki cok sasirdm suanda cok iyi gidiyordu o esiyle olan olaylardanmi
evet cnm ayrilmak istedigini siyledi
kız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))
biz burda bile sikilmiyoruz cnm karsilikli hic sikilmayiz
günaydın abla kahvalti yapildi islere baslicam bugun kollarim ve bacaklarim cok ağrıyor
Birden cok abartma iste sporu :))
habinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktı
benim de küçük erkek kardeşimi kendi tanışıp karar verdiği bir kızla evlendirdik ben deli gibi sevmiştim kızı evlerine hiç gitmedim bana da sadece 17 saatliğine geldiler gece uyuma da dahil meğer kız hiç de kardeşimin anlattığı gibi değilmiş kardeşim biz üzülmeyelim diye hep iyi becerikli v.s. yalan söylüyormuş ama kardeşimin tipi bile değişti göz altları çöktü sürekli hastalanmaya başladı sonra telefonda benden yardım istemeye başladı abla ben daha ne yapabilirim diye ama yarım yamalak anlatıyordu her şeyi 1 yıl sonun da boşandılar ki her şeyi öğrendiğim de 1 ay sonra boşanman lazımdı dedim kızın babası (ailesi çok iyi insanlardı allah var ) ayrılacaklarını kardeşim söylediğin de boynuna sarılıp ağlamış kız sorunlu çıktı onlarda biliyormuş ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış v.s. ağzımız çok güzel yandı yani
bastan insanlari taniyamiyisun iste icine girmeyince
günaydın sultanımmmmm kız senin adını avatarını görmek bile iyi geliyorrr allah başımızdan eksik etmesin senii

khzummmmm Allah burdan kimseyi eksik etmesin