• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen de hoş geldin kuzum , gencecik annesin şimdi senin kuzunun en hareketli zamanları istesen de hareketsiz kalamazsın çok güzel zayıflarsın bizimle , artık annenden kilosun diye utanmak yok son 3 senedir sürekli hormon değişimin oldu kilo alman normaldi şimdi de artık zayıflaman normal bir şekilde olacak bedenin hazır (emzirmiyorsun artık) sen de hazırsın karar vermişsin zayıflamaya daha seni kim tutar :)
Oy canım benim bu ne güzel bir mesaj.hosbuldum çok teşekkür ederim .Kimse tutamaz bizi :-)

Dünkü menüm:

Sabah 9
5 yk ciğer
2 dilim ekmek

Öğle 14
5 yk ciğer
1 portakal
1 dilim ekmek
2 yk Humus

Akşam 19
1 tabak bezelye (sonunda bitti)
Salata

Su: 2.5 lt
Spor: yok
yani kotu degil sadece bezelye karbon sinifinda
Bu 2 gun lutfen dikjat et cnm

Kuzum bi kac gündür modunu düşük hissediyorm tartidan baska sorun yok dimi cumadan sonra bi durgunsun nesesiz :KK66:
aynen katiliyorum

İki buçuk canım daha beş gün oldu başlayalı bende gece bezliyorum gunduzu bir halledelim geceyi sonra yapicam inşallah ikisini kaldiramam:)
Cabuk alisir inşallah geceye henuz bende kendimi hazir hissetmiyorum ama benimki 4 e girmek uzere gece ufaklikla ugrasmaktan gece bezi bırakmaya cesaret edemedim

Hosgeldin iremcim ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60
canim hoşgeldin
ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim aslinda meslektasmisiz yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60 hamileliğin oldukca zor gecmia hamilelikte benimde troid çıkmıştı ve troit bezinde nodul vardi hala daha var malesef sadece troid degerim dustu.. Değerlerin duzeldigine gore eminimki kilocuklar hizlica seni terk edecek hamilelik gibi zor bir süreci atlatmissin artik guzel günlere bakalım

Ne guzel işte bu cabuk kaynasicaz demek
ahh abla bir ortam yok
Tesekkur ederim Merve abla .
Maşallah tekrar verirsin,buradar motivasyon çok güzel. Hepimiz ineriz İnşallah Mayıs ayına kadar.

Valla oyleymis kardesi olana kadar pek zorlanmiyordum da hatta bana arkadas oluyordu da şimdi ikisi bir hem beden hem ruhen cok yoruyor beni canlari sagolsun yeterki halimize şükür
Aynen oyle guluslerine değer:)
Allah seslerini evimizden eksik etmesin . isteyen herkese de nasip etsin .
Ne kadar araları canım ikisi birlikte buyuyor ne ne güzel

Back
X