- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #265.501
Kizz gercekten manyakligin tutmusmanyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)

Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene

Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin