- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.021
benim ki de düzeldi tam leptabı tehdit ediyordum aşağı atacam uleen seni dedim düzeldiBende yok cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki de düzeldi tam leptabı tehdit ediyordum aşağı atacam uleen seni dedim düzeldiBende yok cnm
ufaktan yazdım gülüm her şey bir anda olmaz hafif hafif sindire sindire seni değiştiricez :)Geldim geldim![]()
tabiki fark eder canimAyıptır söylemesi wc genelde 11 12 gibi çıkarım yada akşam yoksa daha farkeder diye düşünüyorum![]()
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadarKızlar günaydın,
benim eksim cok az bu hafta
gecen cuma 71.0
bugun 70.7
yuzde %0,42
Biliyorum bu eksi ile listeye giremiyorum ama moral bozmak yok sebeplerini biliyorum ayrıca aldıgım birkac ders var bu hafta eminim önümüzdeki hafta harika bir eksiyle listeye giricem :)
Bu haftaki bazı durumları sizinle de paylaşmak isterim
uzun bir bildirim mesajı oldu ama okuyanlarınıza teşekkür ederim bana sabrettiğiniz için :)
- bir tanesi diyetimin 3. haftası ve spora basladıgım hafta olması sebebiyle benim tuvalet sorunu bas gostermeye basladı, dun pırasa falan yaptım ama banamısın demedi. Biraz garip elecek ama ben spora baslayınca da bir sure kabız oluyorum vucudumdaki su yetmiyo galiba ne kadar su icsemde bir kuruyorum maalesef, ama spora ve diyete devam ettikce bu gececek biliyorum
- Aldıgım bir ders oyle saglıklı gozuksede yediklerin dısarıda yediğin zaman miktarı abartma cuma yediklerim pztsine +600 olarak dondu, bence pztsi olan +600 u eksi 300 yapmam bile sahane bu haftalık ama kendime not bir daha yemekli ödül yok, varsa da abartı yemek yok
- Kendime son notum da artı cıktım diye yine her gun tartıldım, unu da yapmamam lazım eğer artı gibi hissediyosam tartılmadan önlemlerimi alıp kortizonla bunyeyi sokmadan işi halletmeliyim.
Herkese benden kokulu öpücükler ve boll eksili Cumalarr![]()
Listeyede bırak canmtartildim geldim
gecen cuma 69.4
bugun 67.2
fark -2.200
yuzde 3.17
Cok sevindim Zeynep kararinaMefkurem ablacim ve arkadaslr desteginiz icin cok tesekkur ederim. Haklisiniz soylediklerinizde. Moral bozukluguyla diyeti birakmak aksine daha cok moralimi bozuyor. Aslinda gelemesemde dogru duzgun bisey yemedim bu hafta. O yuzden eksiye gectim zaten. Eger uygunsa kaldigim yerden devam etmek istiyirum. Sizleri de yari yolda birakmak istemiyorum hemde sizlere ihtiyacim var. Kimseye anlatamadigim sorunlarima yeri geldi ortak oldunuz. Destek olup dualarinizla yanimda bulundunuz. Belki de gercek hayatta arkadaslarimdan goremedigim sicakligi sizlerden gordum. O yuzden hepinize tesekkur ediyorum. Abla karar senin kabul edersen bundan sonra burdayim
Sifa olsun canımayyy evet yaa nasıl aklıma gelmedi
kivi yiyorum c vitamini olsun diye ama greyfurtta iyi gelir haklısın canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldidaha bekleyemiycem suyu akatarmaya başladım zaten :)
geçen hafta 84.0
bu hafta 83.8
fark -200
@Edibe12
birde 800 gram dedim tüüüh bana malum dönem de bitme zamanı ödem v.s. varsa gider demiştim demek ki ödem yokmuş yavff:))
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 laraKilo bildirimi dışardayım bi sürü işim var herkesi tebrik ederim kusura bakmayın
Geçen hafta 70,3
Bu cuma 69,8
Fark-500
%0,35
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyorKilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 68.6
-700
Az gitmiş sanki sabah 68.5 ti daha gider diye düşündüm menum de iyiydi 1 haftadır da yogunum pek oturamadimda haftaya daha iyiyi olur inşallah
Masallah canımKızlar kilo bildiriimi yapayım
Geçen hafta 63.7
Bugün 63.1
Fark 0.6
%0.94
Iyi olmasina cok sevindim canimBu hafta çok veremedim regl olcam haftaya o yüzden sanırım bi de düzenim çok şaştı bu hafta geçmiş olsun diyenlere de teşekkür ederim kızlar annem dün gözünden ameliyat oldu eve getirdim onu çok şükür iyi
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menülerGeçen hafta: 89.7
Bu Cuma: 89.4
Fark:-300 gr
Yüzde:% 0.33
Allah yokluklarini gostermesin canımHoşbuldum canım benimki de 9aylık hareketlenmelere başladı artık
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadıHaftaya 7 li rakamlara merhaba dersin inşallah canimtebrikler
Masallah canim az kalmis dogumaSelam herkeseee nasılsınz?
Karneleri verdik tatili hakettik memlekete de gitmicem bu yarıyıl tatilinde güzelce dinlenmeyi düşünüyorum hamilelik zor geçiyor
5 buçuk aylık olduk totalde 1 kg almış oldum
Kilo bildirimim 87.4 @nanekekik beni de ekler misin
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmisTekrar selamlar
Biraz dalmisim
Bi isyerinde uyudum kaldim sanip firladim
Bide tam cukulata agzima attimki tartilmadigim aklima geldi geri cikardim tabi ruyamda:))
eyledi bile gordum :)))
En iyisi kalkayim dedim zaten donuyorum
Bildirimi yapip kahvalti edecem
Bazi bildirimler hic mutlu etmedi beni
Sonra gelirim
Bende dun hala artidaydim hatta 700 vardi cok sukur eksiye dusmusum
Gecen hafta 94.6
Bugun 93.8
Fark 0.8
Yuzde 0.85
Eki Görüntüle 2226456
Kiz 2 haftadir az gidiyorduSüpersin Merve geçen hafta ağlıyordun birde
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez yaAbla rüyanda ciko mu görüyonbu hafta sende az vermissin ama 1 kiloya yakın gitmiş tebrikler
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallahBenim bildirim malesef kötü kızlar özellikle liste adına özür dilerim
Geçen hafta:69.9
Güncel:70
Fark:+0.1
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı giderHerkese mutlu günler! Bugün oldukça yoğunum bugün ama, tekrar gelcem.
Güncel bildirimimi yapayım:
61.7
Geçen hafta:62.3
Yüzde: 0.96
Hiç yoktan iyidir sanırım...
kilo veren herkesi kutlarım. Görüşürüz :)
inşallah ablaaman yarabbiiii ne guzel yuzde o ooo masallah cnm
Haftaya 7 ler garanti ins.
aman hakim ol kendineBugün sürekli bişey yiyesim var![]()
1 de güzel bir rakam canımİnşallah canım negatiflikleri atmam lazım üzerimden 100 kilo üzeriyim 2-2.5 gitmeli bakalım zamanla açılır belki kim bilir![]()
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünceHanımlar +500 kusura bakmayın biraz yogunum en kısa zamanda dönüş yapacagim
haftaya eksi olur geneBenim kilo durumum:
Gecen hafta: 65.6
Bu hafta: 66.0
Kilolar geliyor yavas yavas![]()
Tebrik ederim kizlarSpor listesi Sonuclar
1.
Mefkurem (835puan)
2. @medine66 (815puan)
3. @nanekekik (730 puan)
Öncelikle sizi tebrik ediyorum kizlar Zuhal abla seni tebrik ediyorum örnek alin kizlar Kaptanimiz nekadar azimli
Bu hafta katılim fena degildi haftaya cok daha iyi olucgina eminim hepimiz motive olduk, inandik ve başaricaz insallah
![]()
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallahKızlar kusura bakmayın disardaydim netim de yoktu.
Salı. 107.1
Bugün 106.8
Harikasin16dk eliptik 30dk Leslie ve kapanışı 18dk zumba ile yapmış bulunuyorum zumba beni hepsinden çok yoruyor yahu
Hayırdır kuzumÇok gerginim ya deli gibi yemeğe saldıracam ya vurup kafayı uyuyacağummm
Uyumayı tercih ediyorummm
Sakinleşirsem enerjimle dönerim eve geçince
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdiCok sukur atlattin cnm
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazipBen menü paylaşayım
Sabah 11:00
2küçük kase tarhana çorbası
Ara öğünler
2dilim kabak tatlısı (dayanamadım yeni pişirince)
Bir dilim avokado
Bir bardak ayran
Akşam 17:00
6yk kuru fasülye
2yk tavuklu pilav(yememeliydim)
Salata
Su 1 tl (geceye kadar 2 olur inş)
200 ip atlama
(En az 200 daha atlamayı düşünüyorum)
neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin
bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
kendine dediğin şeylere dikkat et bilinç altı her şeyi emir olarak alır
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
doğuştan şişmanların zayıflaması zordur derlerr.. doğuştan obezmişim :)
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)
Mefkurem ablacim ve arkadaslr desteginiz icin cok tesekkur ederim. Haklisiniz soylediklerinizde. Moral bozukluguyla diyeti birakmak aksine daha cok moralimi bozuyor. Aslinda gelemesemde dogru duzgun bisey yemedim bu hafta. O yuzden eksiye gectim zaten. Eger uygunsa kaldigim yerden devam etmek istiyirum. Sizleri de yari yolda birakmak istemiyorum hemde sizlere ihtiyacim var. Kimseye anlatamadigim sorunlarima yeri geldi ortak oldunuz. Destek olup dualarinizla yanimda bulundunuz. Belki de gercek hayatta arkadaslarimdan goremedigim sicakligi sizlerden gordum. O yuzden hepinize tesekkur ediyorum. Abla karar senin kabul edersen bundan sonra burdayim
yok kuzum iyileştim biraz diyorum yarım saat bi saat sonra yine düşüyorum
kızım da hasta ya okula gönderemiyorum o yüzden çok dinlenemiyorum ki![]()
Bu hafta çok veremedim regl olcam haftaya o yüzden sanırım bi de düzenim çok şaştı bu hafta geçmiş olsun diyenlere de teşekkür ederim kızlar annem dün gözünden ameliyat oldu eve getirdim onu çok şükür iyi
Hoşbulduk canım inşallah olacak bu iş memnun oldum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş
sen ağlamaaa![]()
Abla bugun karne falan biraz yogundu sonra okuldan geldim yemek yemistik zaten o halde sabahki kilomdaydim biraz bekliyim yefiklerim erisin sonra tekrar tartilayim derken uyumusum sonra yemek bulasik derken bu saat oluvermis ben yinede paylasayim kilomy degisen cok bisey olmasa daE ElbetOlacak kamile sen nerde kaldin cnm
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
Eksiymisin en azindan cnmGecen hafta 78.3
Bu hafta 77.7
- 600
Yazını favorilere ekledim ki sürekli okuyayım diye çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınneye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin
bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)
İnşalalh inanıyorum herşey güzel olacakufaktan yazdım gülüm her şey bir anda olmaz hafif hafif sindire sindire seni değiştiricez :)
Bir diyelim güzel olsun :))Hastalik vs. Dedik cok oyalandin cnm
Bencede artik bi atak yapman lazim
Sen bukadar durgunluktan sonra 1.5 verirsin :)))
Neinnnnnn son kararim 1.5 :)))Bir diyelim güzel olsun :))
Kolay gelsin cnm sen isine bak
Burda yine deliren bi Zuhal var sadece![]()
Aaaaa hic beklemiyodum cok sasirdim
Ellerine saglik cnm
Gerci bu sporun kilo olarak bi getirisi olmadi bana
Cok hizli gelmesinlergec vakit yemiyelem
Cisslarda olculu olsuno))
haftaya sana kahkaha atırırız biz de etkilenme canoomm kaç hafta ya birinci ya ilk üçdeydik bu hafta nazarımız olsun haftaya her şey çok daha güzel olacak hem de pazartesinden başlayacak o güzellikler:)
Biliyon ben psikopatim biraz:)) burdaki olumsuzluk cok etkiliyor beni
Kilo degil kiz o bebis bebis :)) cinsiyet belli olmadi dimi kac haftalik oldunBenim kilo durumum:
Gecen hafta: 65.6
Bu hafta: 66.0
Kilolar geliyor yavas yavas![]()
haklisin abla kilo alirsam daha da mutsuz olacagim biliyorumCok sevindim cnmmmm
Evet problemlerimiz var hayat zor
Ama burda kilo verip en azindan bu yuklerimizden kurtulalim
Telaseler icinde kendimiz icin iyi biseyler yapalim
Buda bize mutlu olmamiz icin bi sebep olur en azindan
Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bunu bi çok kez bende deneyimledim,olumlu düşünürsen cidden sana geri dönüş de olumlu oluyo. Çok beğendim ben bu yazıyı ❤neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin