• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler hanimlar
sabah 10:00
6.7 yaprak sarma
kk peynir
bol yesillik
ceyrek pogca

15:00
1 elma
2 dilim mandalina
5.6 cips(bugunki kacamagim olsun)

aksam 17:30
1 kase mercimek corbasi
1 kase bol yesillikli piyaz salatasi
su 3lt yakin
spor 50 dk kosu 10 dk tempolu yuruyus
toplam 245 puan @pnrr
Cips kacamaginda sabahki pogaca ne olaki bide sarmalar var :)) artik sarma yedigin yeter heralde cnm
Yarin kacamaksiz bi haftaya başlıyoruz artik
Spor superrrr

Sabah oglen yedigimiz seyler aksam sindirildigi ve gece hormonlar uretildigi icin aksami cok geçe birakmadan sindirimi kolay seyler tuketmeliymisiz
malesef cnm
Ama yapacak bisey yok

valla elimden geleni yaotim cnm sonucta makine degilim herkafta fazla veremiyorum

Ins. Cnm Aminnnn

Allah kavustursun cnm
OOda istemez gitmeyi ama ne yapsin ekmek parasi
Hem bu donemde is bulmakda mesele

Cuma oldugu icin sabahi gormuyorum:)
hem sabah hem oglen ciss olmus

Sen turpu cok seviyon heralde :)

Kabul etmeseydin cnm yaa
yemek yapmiyonmu ona :))

Aman kuzum luzumsuz insanlar icin niye canini bu jadar sikiyon salla gitsin

Aynen bende oyle en ufak biseyde hemen basim agrir
canimsinnn bitanem

Guzel olmus tatlim
Karatay lokumunun tarifinide verseydin
cesit cok gorunsede miktarlar az cnm
Bence guzel olmus

haftaya guzel eksi olursa listedesin ins.:))

gayet guzel cnm tursuyu bugun yemen iyi olmus

Spor cok guzel cnm
Cissi cuma hatrina gormedim :) digerleri guzel
cok cok guzel canom ama cok erken kapatmisin

bencedeeee
Burasi hepimize iyi geliyor

butun mesajlarini okudum cnm ellerin dert gormesin, agrilarin olmasin, saglikla bol eksilerin olsun, esinlede biran once barisin ins. AMINNNNN

sabahi gecistirmisin cnm miktarlar az olmus
Makarnanin yanina muz ne alaka anlamadim:) ))

Su iccccccc

ins. En hayirli sekilde karar verirsiniz cnm
Buraya gelirseniz esin yeterince yaninda olamicak bi o sorun var iste

o zararlarindan bitanesi :)) )cilt icin su cok onemli bilmiyomuydun cnm

Anlastik o zaman bebegim :))
Yarisiyozmu bu hafta :)
onun icin ilac kullaniyomusun cnm

ben anlamistim :)) )

oooooo yuruyus yapilmis ins. Devami gelsin canom

Gec vakit ne meyvesi yedinki

guzel gorunuyor cnm
Sadece meyvenin yanina 2 ks yogurt yada biraz sut ekle, bikac kuruyemisde olur
Evet canım ilaç kullanıyorum.
Tamam artık dikkat ederim

bu ara sana sık mı misafir geliyor ne hadi maşallah evinin bereketi bol olsun , ne pişireceksin kaç kişi gelecek belli mi
her hafta sonu fiks gibi bu aralar

valla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)

bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)
Vicdanin elvermemis desene abla
Hem müşteriler hem birkaç çalışma arkadaşı. Sözleşmiş gibi üst üste geldi, dengem bozuldu.
Böyle durumlarda hemen başım ağrır benim, üstüne bir de yolda çevirme vardı iki noktada eve 50 dk geç geldim, eve geldim babam aferin sonunda doğru yolu bulup sporu bıraktın mı dedi.
Bir çay içip uyumayı planlıyorum

Benim bilinç doktoru enerji kaynağım. Ne de güzel yazmışsın. Ama uygulaması çok çok zor. Takıntılıktan çıkarıp o saf bilinç altını kandırmak Çoğu zaman zor geliyor bana

Şubede tepemin tası attı ya, sakinleşmeye çalışıyorum hala :)

Canımıniçi, hep beraber toparlanacaz.
Ben de destek olacam bu hafta sizlere.
Olumsuzluk etkilemesin kıyamam sanaaaa

Kuzum Allah kavuştursun

Şube gerginliği diyelim
Toparlanacam inşallah
Hayatin her köşesinde varlar malesef canım
Kizz noldu ole birden piyangodanmi ciktilar :KK48: hayirlisi olsun biraz zor olcak bugunun yorgunlugnu atmadan

Ayy oda dogru onu hic dusunmedim ben :olamaz: devlete gitmesemmi acaba yad bu aylik bole olsun bundan sonramo ayda 1 devam etsem
Valla esim yemek yerken telefon geldi bebek görmeye geleceklermis
Misafirim olduğu için geç kalktilar ve bugün çok gec kahvaltı yaptım

12.30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
2 ceviz
3 dilim muz
Birazda salata

14.30
Türk Kahvesi + 3 lokum

18.30
1 tb taze fasulye
1 kse yoğurt

Su 2 lt
Lokum karatay lokumu yaptım 2 gündür canım tatlı istiyordu çok güzel oldu
Daha spor yapamadım eşimin amcası gile gidiyoruz şehir dışına pazar donucez umarım orda yaparım
şimdi biz gidiyoruz diye tatlılar börekler yapılır ama yemicem kararliyim :)
Afiyet olsun
Bugün iştahım açıktı. Olabildiğince dengelemeye çalıştım

Saat 10.00
4 kuru kayısı , 1.5 ince dilim tam buğday ekmek ,1 kaşık krem peynir Yarim kk normal peynir ,7 zqqeytin ,1 çatal biber salçası ,1 çay kaşığı bal, 2 fıstık

Öğlen saat 2ye doğru
Kıymalı soğan Zeytinyağında yaptıim s. Üstüne 1 yumurta
Dünden kalan pancarli yoğurt
1 dilim fırında patates

Aksam 5.20
1 bardak süt
1 küçük portakal
2 yk chia
Yarım avuc fıstık

Şu 2.5 lt
20 dk bölgesel 60p @Pnrrr-20
afiyet olsun canım

Uyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz

:uykucu:
Su uyku duzeni bi duzelseydi sende rahat ederdin cnm

Bugun menum berbat oldu

15:00-16:00
1 kase Kuskus salatası
1 lokma patatesli börek
1 lokma kremali milföy
2 tatli kasigi magnolia

17:15
1 Türk kahvesi

Su:4lt
Spor yok malesef
Gune cok gec baslamisin cnm kacamaklar cesit fazla olsada lokmalik olmus
Aksamda en azindan bi yogurt yeseydin bari
Suda ucmusun:))

Gune cok gec baslamisin cnm kacamaklar cesit fazla olsada lokmalik olmus
Aksamda en azindan bi yogurt yeseydin bari
Suda ucmusun:))
Bugun koşuşturmacali idi ya abla cocuklar misafir tartı derken su isi de yapayim yerim diye diye en son kapi caldi kaldim oyle ac olunca suya dayandım

Cuma menum

11.30
1 tb sandwich ekm
2 yumurta omlet
Biraz peynir
2 minik domates

14.00
Profoturole benzeyen ici pudingli bi pasta yumruk kadar

18.30
3 dil firinda brokoli
Yogurt

Su 2 lt

Bugun spor yok uykusuz olunca cok halsizdim sonrada cocuklar geldi
Gec vakit iyice yorgunluk coktu
Yarin telafi ederim ins.

:KK36:
Biliyon ben psikopatim biraz:)) burdaki olumsuzluk cok etkiliyor beni
Haftaya listeye girenlerden olacak daha iyi olacaz inşallah abla üzülme yüzdeyi yeni gördüm bende üzüldüm elimden geleni yaptım haftaya daha iyiyi oluruz inşallah

Haftaya listeye girenlerden olacak daha iyi olacaz inşallah abla üzülme yüzdeyi yeni gördüm bende üzüldüm elimden geleni yaptım haftaya daha iyiyi oluruz inşallah
Ins. Cnm
Bende kendimi parcaldim ama bu kadar gitti
Benim canimi sikan herkesin elinden geleni yapmamasiydi
Yoksa yapilir ama verilemez ona sozumuz yok zaten

Neyse ins. Bundan sonrasi icin ders cikarilir

Bende yorgunum kizlar
Listeleri yarin yaparim

Hedef belirlemek isteyenler yazsin

Bide rakiplerinizi secin

Iyi geceler herkese
Menuler gelirse yarin bakarim

Ins. Cnm
Bende kendimi parcaldim ama bu kadar gitti
Benim canimi sikan herkesin elinden geleni yapmamasiydi
Yoksa yapilir ama verilemez ona sozumuz yok zaten

Neyse ins. Bundan sonrasi icin ders cikarilir
Biliyorum abla herkesten çok sen mücadele ettin bende iki gün detoks yaptım açlıktan midem ağrıdı neyse hayırlısı haftaya takımımız daha iyi olur inşallah cocuklar uyumusken bende yatiyim bu aralar çok yoruluyorum iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz abla

Biliyorum abla herkesten çok sen mücadele ettin bende iki gün detoks yaptım açlıktan midem ağrıdı neyse hayırlısı haftaya takımımız daha iyi olur inşallah cocuklar uyumusken bende yatiyim bu aralar çok yoruluyorum iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz abla
Yok ben tek degilim zaten
cnm cogu kiside elinden geleni yapti
Neyse bu hafta bitti artik

Yat dinlen yarin yeni bi haftaya basliyoruz :) )

sabahi gecistirmisin cnm miktarlar az olmus
Makarnanin yanina muz ne alaka anlamadim:) ))

Su iccccccc

o zararlarindan bitanesi :)) )cilt icin su cok onemli bilmiyomuydun cnm
Evet iyi farketmişsin, menüdeki saçmalık tam benim ruh halimi ve diyet yapış şeklimi gösteriyor:KK43:
Önce muzu yedim, bir de sütlü çay içip öğleni böyle geçireyim, akşam balık yerim diye düşünüyordum. O sırada kapı çaldı ve bir arkadaş getirdi bu sebzeli makarnayı ve olanlar oldu kendimi kaybetip yedim. Resmen gözüm dönüyor, aklım başıma geldiğinde iş işten geçmiş oluyor:sinirli:

Ins. Oyle olur cnm
Cunku bazi arkadaslarda azim gormeyince benimde enerjim tukeniyor
Daha ne yapabilirim diye...

Himm onlara ceza verelim, ekstra spor yapsinlar, eger bu hafta mesela duzgun beslenmediyse haftaya ceza olarak her gun mesunusu aksam degil sabah daha yemeden paylassin, planlasin ne yiyecegini onceden ona gore yesinler. Sucu neyse ona gore ceza verelim :) su icmediyse su cezasi verelim mesela 3 gun boyunca her 2 saatte bir buraya gelip bir bardak su ictigini yazsin ;) (16 saat ayakta kalsak 3.2 lt eder)

haftaya sana kahkaha atırırız biz de etkilenme canoomm kaç hafta ya birinci ya ilk üçdeydik bu hafta nazarımız olsun haftaya her şey çok daha güzel olacak hem de pazartesinden başlayacak o güzellikler:)
Iste aradigimiz enerji bu

Demir eksikliğim var ilaç kullanıyorum
Demir ilacini gunde 1 aliyosan eger mutlaka gece yatmadan al, istah acar cunku o, gece icersen sabah kadar o yan etkisi gecer, ben vitaminlerimi hep gece yatmadan aliyorum o yuzden
Ben her zaman faydalanıyorum, Allah razı olsun.

Zor karar hakkında hayırlısı olsun. Bana düşmez ama ben senin yerinde olsam Türkiye'de yapardım gibi geliyor.

Ayy bu çok korkutucu geldi bana, düşünceleri kontrol etmek hiç de kolay değil

Ne güzel bir söz vermişsin

Senin asıl mesleğin neydi? O gün bir arkadaşla meslektaş muhabbeti de vardı ama kaçırdım
Evet insan kotu dusunurse basina gelir denir ana iyi dusunurse o da basina gelir aslinda :) tamamen hanhi soruyu sordugumuza bagli. Eger ya boyle olursa diye olumsuz bir sey sorarsak o sey olur ve biz sorumuzun cevabini aliriz. Benim takip etrigim bir yazar var o hel soyle der, olumsuz bir sey yasadiginizda bile dahakotu ne olabilir demeyin asla onun yerine her sey suankinden daha guzel nasil olabilir deyin ve Allah size her sey daha guzel nasil olabilir onu gostersin der. Kesinlikle cok mantikli buldugum bir bakis acisi, hem insana da umut veriyo

Back
X