- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.201
Ben Tracy Hogg’un bir kitabını alıp onun taktiklerini uygulamıştım kızımda çünkü oğlumda çok perişan olmuştu. Valla kızım saat gibi olmuştu. Kadının yazdığı şu saatte uyanacak dediği saatte resmen kolumdaki saate bakıp on dokuz sekiz diye geri sayım yapıyordum ve uyanıyordu. Abartmıyorum çok işe yaradı kızımda. Tabi her çocukta işe yaramayabilir. Yine de söylemek istedim.Uyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz
![]()
Ah canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: @nanekekik ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.Tabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
O yüzden hem takıma zarar vermeyecek hem benim de tutturabileceğim bir rakam olursa sevinirim.
Geçmiş olsun. İnşallah dişçi iyi geçerGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
İyi yaptın kalarak. Sıkıntılar geçiyor da kalan kilo oluyor yoksaHanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm