• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta spor listesine iyi başlangıç yapıdan kararlıyım hahaha
Edibe12 Edibe12 abla sana tavsiye vereyim izninle.interval yapabilirsin yani şöyle 10 dk tempolu yürüyüş 1 kos.15 dk yürü 1.5 dk koş.yine 15 sk yürü koş.surekli koşmak iyi değil. Bu sana müthiş yağ yaktirir
Herkese tavsiyem daha doğrusu.
Kaçamak yapmazsanız inanın çok daha iyi oluyor insan daha iyi hissediyor.canin tatlı çikolata mi çekti aslında bi iki kiri kayısı yesek şeker ihtiyacı zaten gidiyo.aksam yemeklere yüklenmeden sporumuzu yaparak inşallah haftaya birinci biz olucaz.
Bu hafta herkes iyi menü verir inşallah
Şunu sa diyim canım çok çekti bi kere yedimler bunun sonu yok bugün komsun çiğköfte getirir yarın diğer komsu kek getirir akşam kocan pasta ister yani sonu yok bir an önce kesmeye bakın:)
Herkese kacamaksiz haftasonlari♡♡

Telefon şarji bitmiş kapanmış gece sabah da kalktım ama giremedim yaa ev işi yaptık öğlen yemeğimi hazırladım koydum :)))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz spor yemek planları neler bugün :KK200::KK200:
Ohhh masallah isler bitmis bile
Ben hala burda laf yetistiriyom:))

Benim evde hic sebze kalmadi alisverise gidecem sonra
Simdi aklima geldi biraz kereviz pancar var onlari yogurtlayim bugun
Belki bide et turu yaparim
Sporda tabiki olacak :KK49:

Ohhh masallah isler bitmis bile
Ben hala burda laf yetistiriyom:))

Benim evde hic sebze kalmadi alisverise gidecem sonra
Simdi aklima geldi biraz kereviz pancar var onlari yogurtlayim bugun
Belki bide et turu yaparim
Sporda tabiki olacak :KK49:
Pirasa tavada zeytinyağında kavurup yumurta kırınca coknguzel oluyor abla
Bide yulaf pirasa yumurta yağ bunları karıştırıp az yağlı tavaya dok süper oluyo:))))
Akşama da tavuk haslama yanına yoğurtlu pancar yaparsın belki:)))
Spor olarak leslie mi düşünüyorsun ))

Bu arada çarşamba perşembe
Menülerini de yazayım
Sabah 11
3 kayısı 1 tk chia 1 kase yoğurt
Akşam 19
Sabahın aynısı
Açlık gerçekten üşütüyormuş ama şöyle bişey oldu
Ben bunu hak etmiştim kendime ceza vermiştim
Sonucunu az da olsa gördüm
Diyetim aklımda detoks yaptığım günler ne olursa olsun yazacağım buraya

Hepinize teşekkür ederim 6 ların gelmesi beni tatmin etmiyor görmüştüm zaten bu rakamları 65 direncini kırmak istiyorum bi 15 senesi vardır 65 kiloluhallerimin o zaman çok sevinirim işte
ins.bikac haftaya 65 de gelecek tatlim

Abla hakkini kendi adima odeyemem . Ilgileniyorsun zaman ayiriyorsun dinliyorsun yol gosteriyorsun ve yeri gelincede kiziyorsun. Ben bu kiloya dusebildiysem senin ve buran
:KK200: :KK200: :KK200:
Dünki menüm
Sabah 10:30
Biraz peynir
3 dil patates kızartması
1 kaşık erik öarmelatı ev yapımı şekersiz
Akşam 19
1 kase kadar kavurma
3 kaşık pilav
Bol salata
sabah biraz yetersiz olmus cnm
Aksam guzel
Ama bundan sonra pilavlari falan birakalimki bir an once hedef gelsin :))

Edibe12 Edibe12 abla sana tavsiye vereyim izninle.interval yapabilirsin yani şöyle 10 dk tempolu yürüyüş 1 kos.15 dk yürü 1.5 dk koş.yine 15 sk yürü koş.surekli koşmak iyi değil. Bu sana müthiş yağ yaktirir
Kaçamak yapmazsanız inanın çok daha iyi oluyor insan daha iyi hissediyor.canin tatlı çikolata mi çekti aslında bi iki kiri kayısı yesek şeker ihtiyacı zaten gidiyo.aksam yemeklere yüklenmeden sporumuzu yaparak inşallah haftaya birinci biz olucaz.
Şunu sa diyim canım çok çekti bi kere yedimler bunun sonu yok bugün komsun çiğköfte getirir yarın diğer komsu kek getirir akşam kocan pasta ister yani sonu yok bir an önce kesmeye bakın:)
bende bantta yurudugumde interval seklinde yapiyorum

Tabiki sifir kacamak olsa en guzeli tatlim
Ama burda yolu uzun olanlarda var
Kimseyi o kadar sikip diyetten biktirmak istemiyorum
O yuzden cuna tarti sonrasi sevdikleri biseye izin veriyorum
Sonraki gunler zaten af yok taviz yok :)))

Pirasa tavada zeytinyağında kavurup yumurta kırınca coknguzel oluyor abla
Bide yulaf pirasa yumurta yağ bunları karıştırıp az yağlı tavaya dok süper oluyo:))))
Akşama da tavuk haslama yanına yoğurtlu pancar yaparsın belki:)))
Spor olarak leslie mi düşünüyorsun ))
bazen bende omleti o sekikde yapiyorum cnm

Pirasayi zeytinyagli pirincsiz yemek gibi yaoarsak wc icinde faydali

Evde tavujda kalmadi onuda almam lazim:)

Birazdan leslie yapicam
Aksamada bantta yururum belki

Bu arada çarşamba perşembe
Menülerini de yazayım
Sabah 11
3 kayısı 1 tk chia 1 kase yoğurt
Akşam 19
Sabahın aynısı
Açlık gerçekten üşütüyormuş ama şöyle bişey oldu
Ben bunu hak etmiştim kendime ceza vermiştim
Sonucunu az da olsa gördüm
Diyetim aklımda detoks yaptığım günler ne olursa olsun yazacağım buraya
Baya azmis :(

Hadi guzelim az daha sabir en azindan hedefine ulasmak mutlu edecek seni

Keske evde biraz spor yaoabilsen moralinede iyi gelir stres atarsin

oooo daha once uyandim
Ben gece zannediyom daha bi baktim saat 7 olmus uyumadim daha sonra

Bende oyle dusunuyodumda dun spor yapamadim bugun fazla yarin az yaparim belki

daha yakin geldilerdi halbuki:)))

cunada olsa 1 tb dolma sarma sanki fazla olmus cnm ustune birde makarna gelmis

Ins. Bu hafta duzenli spor yaparsin

bende oyle umuyorum cnm

simdiki cocuklar dogustan ergen zaten :))
Kural koyunca taviz vermicen
Bu onlarin kotulugu icin degilki kendini kotu hissetmene gerek yok
inşallah abla

Sevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayiz
Niye ben milleti motive edebileyim diye kendimi bu kadar strese sokayakimki
Bazi kaptanlar gibi bildirim gunu gelir giderim
Kimsenin ne verdigide umurumda olmazdi
Ama ben vurdumduymazlik yapamiyorum
Burdaki herkesi onemsiyorum
Abla emeğin Ilgın çok fazla Allah razı olsun başka ne denir bilmiyorum
Allah yardimciniz olsun cnm ins. Feraha cikarsin biranonce
Dun dedigim gibi tabiki kolay degil zor bi durum

Sadece senin icin demiyorum
Bundan sonra şu veya bu sebeple kendini veremeyip 2 hafta ust uste yeterli cabayi gostermeyen arkadaslari izine ayiracam
Burdan herkes duymus olsun
amin Allah razı olsun ablacim helal rızık tez zamanda inşaallah geri gelir
Evet abla bu fikrinde haklısın bende hakka girmek istemem guruba faydam değilde aksi olursa durmamak herkes için daha faydali

evet biraz sacma olduda:KK43::KK43:

savasin sonucunu merakla bekliyorum:KK53::KK53::KK70::KK70:

gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.

oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.

bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.

allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..

baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.:KK16::KK16:
amin Allah razı olsun canim

ins.bikac haftaya 65 de gelecek tatlim

:KK200: :KK200: :KK200:
sabah biraz yetersiz olmus cnm
Aksam guzel
Ama bundan sonra pilavlari falan birakalimki bir an once hedef gelsin :))

bende bantta yurudugumde interval seklinde yapiyorum

Tabiki sifir kacamak olsa en guzeli tatlim
Ama burda yolu uzun olanlarda var
Kimseyi o kadar sikip diyetten biktirmak istemiyorum
O yuzden cuna tarti sonrasi sevdikleri biseye izin veriyorum
Sonraki gunler zaten af yok taviz yok :)))

bazen bende omleti o sekikde yapiyorum cnm

Pirasayi zeytinyagli pirincsiz yemek gibi yaoarsak wc icinde faydali

Evde tavujda kalmadi onuda almam lazim:)

Birazdan leslie yapicam
Aksamada bantta yururum belki
Aynen cuma günü kacamak günü :)))
Kolay gelsin bol yağ yakmalı geçsin ♡♡♡

Tabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
Abla benim kilo verdikçe kilo vermem zorlasiyor ama bu benim umudumu kırmıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum hem kendim için hem takımınız için burda herkesin emegi var bunu göz önünde bulundurmak lazım beni günde detoks yaparım sporda yaparım ama tartıya son iki gün kala nohut pilav yenirse buda bizim emegimize yazık olur ne kadar çabs gösterirsek takımımız yerlerde olur arkadaslar en azından son iki gün karbondan uzak olsanız eksiye dusersiniz kaptanimizin kiymetini bilin sizi merak eden gelmediginizde bisey mi oldu acaba diyen başka kaptan görmedim ben çok takımda yarıştım lütfen biraz çaba gösterelim en azindan tartiya yakın nohut pilav ekmek tüketimini yapmayalım

Guuuuunaydinnnnnn

Mutlu saglikli huzurlu haftasonumuz baslasinmiiiiii
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Az kalorili bol hareketli olmayida ihmal etmeyelim
:KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

Eki Görüntüle 2226649
Günaydın ablam
Eeeeee kalkmadinizmi millettttt :KK54:

Nerdesiniz

Ben daha kalkmadiydim:KK45:

Miskinlik yapmak yok
Hemen kalkip sicak suyumu yagimi icip erkenden kahvalti yapicam
Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim atesli grip
Herkese günaydın :)
Mutlu hafta sonları:halay: ama hafta sonu dikkat edelim mutsuz ptesiye donmesin :bicak:

Ben şimdi 20 dk elitpik yapıp metomolizmamin altında odun yaktim bı zahmet emek harcayıp kullansin artık :KK70: @ekim2009 yağlarm hep küçüldü hep nasılda küçücük kaldılar ben spor yaparken nasıl titrediler korkudan ( oluyor mu böyle mi diyecektik)
@tugcekrblt günaydın kuzum bı sen bir ben varız :KK70:
günaydın canım hay maşallah bu yag hücreleri korkudan yerlerinden kıpırdamıyor bence
:KK70:
Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee

Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...

Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?

Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
günaydın canım geçmiş olsun

Bende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins. :süslü:

Sizin planlariniz neler kizlar

Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam
Günaydın herkese ❤️
Günaydın canım
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Günaydın canım
Dunki menum
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 tb kuru dolma ve sarma 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 şiş kuşbaşı kebab 4 kaşık makarna bol salata
2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım
Benim oglanda 1 haftadır yatmicam diye ağlıyor zor uyutuyorum bide 5 yaşına girecek valla bu yabancılar çocuklarını nasıl yetiştiriyor anlamıyorum bizim üst katta faslı komşu var bana diyor kızım 7.30 da yatar kızı 15 yas civarı küçükten alistirmis bizim çocuklar 15 yaşına gelse gece 12 de yatar herhalde bende disiplini korumaya çalışıyorum yatacaksın yarın okul var diyorum bir yandan içim cız ediyor çocuğu zorla yatiriyom diye çocuk eğitiminde biraz katı olmak gerekiyor galiba onuda ben başaramıyorum ama mecbur disiplin için biraz katı olmamız gerekiyor
Kiz benim 7 aylık bebe bas kaldırıyor 5 yasindaki hayli hayli valla cok fena simdiki nesil disiplin önemlide onuda ayarlayabilmek lazim
Odayı karanlık yap canım ben onun için hem kendi hem onun odasına siyah güneşlik diktirdim nette de varmış ben gulsima gibiyken kışın 8 yazın 9 du gece çok kalksada akşam sana vakit kalmasi çok büyük avantaj eşle bile paylaşımın artıyor ortada bebeler varken iletişimi ,abırak bir kargaşa oluyor sürekli
Bayadir karanlık canim odam aldim perde 7 - 8gibi uyuyor 9-10 gibi kalkiyor canim o uyurken mutfak topla huma ile oyna oyle geçiyor 10 da uyaninca bazen devam ediyor uyumayincada beni dikiyor ayaga
Hanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
Insallag feraha ulaşırsın canim bu hafta eminim daha guzel sonuc olacak
Günaydın canım
gunaydin .mutlu haftasonlari herkese.
Günaydın canım
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın adı askrhpozitif askrhpozitif
sağol tatlım bi bakaykm

evet biraz sacma olduda:KK43::KK43:

savasin sonucunu merakla bekliyorum:KK53::KK53::KK70::KK70:

gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.

oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.

bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.

allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..

baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.:KK16::KK16:
tabiki ben kazandım uyudu zorda olsa

______:spor: SPOR LİSTESİ :spor: ______

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 217 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + -- + -- + -- + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Yeni haftamiz hayirli olsun kizlarrrr:halay:

Hadi Sende Bugun Başla Artık!!!

Eki Görüntüle 2226670
Dun yapamadjm ben ya
Kizlarre gunaydin

Ben kalktim gecmisten alintilarimi yaptim, bugun yarin dinlenme gunu benim icin sporda, birazdan alintilarima donucem kahvalti ederken :KK37:
Herkese benden kokulu opucukler
Oyle guzel bir haftasonu olsun ki pztsi iyi ki gelmis, bu ne guzel eksi diyelim :-)
günaydın canım

Hazir gitmisken sende gostersen keske cnm
Cesaret edersem otururum abla koltuğa
Dişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem

O değil de meme grevi neymiş öyle

Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
Gülsima dada var hala sac kurutma sesine emiyor sipa
Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Bende 1 saat oldu uyanali guzel bir kahvalti yaptim. Birazdan da annemle carsiya cikacaz alisverise hem biraz yuruyus yapmis olurum. Gelince de aksama pirasa yemegi yapacagim esim de geliyor aksama. Arada ugrarim opuyorum hepinizi
Günaydın canım kolay gelsin
Hepinize teşekkür ederim 6 ların gelmesi beni tatmin etmiyor görmüştüm zaten bu rakamları 65 direncini kırmak istiyorum bi 15 senesi vardır 65 kiloluhallerimin o zaman çok sevinirim işte
gelecek o gunlerde canim

Dünki menüm
Sabah 10:30
Biraz peynir
3 dil patates kızartması
1 kaşık erik öarmelatı ev yapımı şekersiz
Akşam 19
1 kase kadar kavurma
3 kaşık pilav
Bol salata
Afiyet olsun
nabzi arada hizlandirmak cok faydali cok dogru yazmışsın canim

Mesajını yeni okudum canım yarın böyle yapayım, tavsiye için teşekkür ederim. Diğer dediklerin de çok doğru
Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
Sağlıksızlar biliyorum ama ben normal piyasa şampuanları kullanıyorum. Doğal filan denilen birkaç ürün kullandım gözlerime alerji yaptılar ben de vazgeçtim. Ya dove ya head and shoulders alıyorum.

Mesajını yeni okudum canım yarın böyle yapayım, tavsiye için teşekkür ederim. Diğer dediklerin de çok doğru

Sağlıksızlar biliyorum ama ben normal piyasa şampuanları kullanıyorum. Doğal filan denilen birkaç ürün kullandım gözlerime alerji yaptılar ben de vazgeçtim. Ya dove ya head and shoulders alıyorum.
Ya doğal olan şampuan da doğal olduğunu düşünmüyorum çoğunda yine sülfat türevleri var. Böyle yumuşak yapan kepek yapmayan bi şampuan alıcam :))

sabah sütlü bir nescafe içtim. 1 saat yürüyüş sonlarında 2 dk koşu yaptım. 2 dk sonra tıkandım. 10 dk daha yürüyüp eve geldim. Şimdi iki haşlanmış yumurta yiyip - üzerine az zeytinyağı, misafir için cısslar hazırlayacağım. Ben sadece yoğurtlu cevizli kereviz salatasından yerim. Akşama karar vermedim. brüksel lahanası haşlarım belki.

Back
X