• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba herkese kızla ilgilenmekten çok fazla sohbete katılamıyorum sadece bildirim yapabiliyorum kızın yemeğiydi ev işiydi derken ama hepsini okuyorum daha yeni olduğumdan tanımaya çalışıyorum herkesi inşallah hepimizin bol eksi gördüğü bir hafta olur

Bu hafta spor listesine iyi başlangıç yapıdan kararlıyım hahaha
@Edibe12 abla sana tavsiye vereyim izninle.interval yapabilirsin yani şöyle 10 dk tempolu yürüyüş 1 kos.15 dk yürü 1.5 dk koş.yine 15 sk yürü koş.surekli koşmak iyi değil. Bu sana müthiş yağ yaktirir
Herkese tavsiyem daha doğrusu.
Kaçamak yapmazsanız inanın çok daha iyi oluyor insan daha iyi hissediyor.canin tatlı çikolata mi çekti aslında bi iki kiri kayısı yesek şeker ihtiyacı zaten gidiyo.aksam yemeklere yüklenmeden sporumuzu yaparak inşallah haftaya birinci biz olucaz.
Bu hafta herkes iyi menü verir inşallah
Şunu sa diyim canım çok çekti bi kere yedimler bunun sonu yok bugün komsun çiğköfte getirir yarın diğer komsu kek getirir akşam kocan pasta ister yani sonu yok bir an önce kesmeye bakın:)
Herkese kacamaksiz haftasonlari♡♡
ben hic durmadan 50 dk kosuyorum..ozaman iyi bisey degilmi:olamaz::olamaz: durup da oylemi kosmam lazim.hic bilmiyodum

Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
marka ismi verebiliyormuyuzki..ben h .s harfiyle baslayan sampuani kullaniyorum.naneli olani

Ben geldimmm

Başın biraz daha iyi şu an. Dişçi 3 ay süre verdi, %90 birşey yapmadan düzeleceğini söyledi. Bu süre zarfında dikkat edecem, sert şeyleri yemicem, o dişime yük yüklemicem...

Çok mutlu oldum vallahi, çok şükür

Şu an evde ayaklarımı uzatıp yine turgay başyayla ile lezzet yolculuğu izliyorum

Abla bu haftanin hedefleri ne zaman vericen Mefkurem Mefkurem
Aksama kadar hazir olur bebegim
Daha enleride yapmadim
Hesap isine bi oturursam kalkamam
Isleri hakkedeyim biraz
Zaten herjesin kafasinda bi hedef vardir
Sonucta gozumuz yukseklerde:))

Ben geldimmm

Başın biraz daha iyi şu an. Dişçi 3 ay süre verdi, %90 birşey yapmadan düzeleceğini söyledi. Bu süre zarfında dikkat edecem, sert şeyleri yemicem, o dişime yük yüklemicem...

Şu an evde ayaklarımı uzatıp yine turgay başyayla ile lezzet yolculuğu izliyorum
bende izliyorum.tokat yoresini gosteriyo

Ben geldimmm

Bkrazdan yine yazmada cnm şunu istiyor bunu istiyor diye :KK70:
Demedimmi sana o programlara bakma diye:KK62:

Ben geldimmm

Hosgeldiiinn
Geçmiş olsun :)
Onları izleme bence :sinirli::işsiz:

Tabi kendini dun strese sokunca sonuc bu oldu :KK43:
Disari cikmak iyi gelir belki cnm
Annenin eli sifa olsun inşallah

Herşeyin sebebi işte, stresle başa çıkmayı öğrenemiyoruz :(

Günaydın herkese ❤️

Tünaydın şekerim

birde seni göremiyorum ya abla ondan :KK70:
Hemde orda daha 8 sen ayaktasin
Evet bu hafta pazar perşembe mola yapıp diğer günler sporsuz geçmeyecek diye dusunuyorum bakalım

Telefona bakma canım anne masajı uyku gözlüğü en güzeli

Hiç bilmiyorum ama ablamlar gelmeden sporu bitirmem gerekli sonrasına bakacağız
günaydın canım

Alıntıları cevaplayıp karanlığa gömecem kendimi

Hanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm

Herşey iyi olacak Allahın izniyle... Kaybedeceğin tek şey kilıların olsun, yeterki iste

Canım benim yeni nesil doğuştan ergen acaba bizim annelerimiz atak dönemi bilir miydi yada meme grevi filan . Benim sıpa üç kere meme grevine girdi bende de ne emzirme aşkı varsa hepsini yenip 26 ayliga kadar emzirdim :KK70: yengem diyor ben 3 aylıktı demek ki emmeyecek dedim kimse bize demedi grevmis diye hatta doktor ablama 6 aylık bile olandan tarhana çorbası filan yedirirleemis neyle besleniyorsa devam edin demiş :KK70: gıda geçişi alerji üç gün kuralı nerde

Sıpalara bak ya, ilk defa duyuyorum bacak kadarlar bir de utanmadan meme grevine giriyorlar :):)

evet biraz sacma olduda:KK43::KK43:

savasin sonucunu merakla bekliyorum:KK53::KK53::KK70::KK70:

gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.

oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.

bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.

allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..

baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.:KK16::KK16:

Sana da geçmiş olsun canım. Migren hayatımızın bir parçası maalesef :(

Asi genclik boyle boyle turuyor iste :KK70:

Kiz dr disine bakarken dur ben bi mesaj yazayimmi diyon :KK70:

O bir önceki muayene notlarına ve diş filmime bakarken ben de mesaj yazdım :))))

Haklisin abla sen niye bozustun esinle :)

Ben kacirmisim canim ne oldu sorun ne? Insallah Allah tez zamanda feraha cikarir. Bende ayrilmayi dusunuyordum geri dondum sende iyi yapmissin

Abla hakkini kendi adima odeyemem . Ilgileniyorsun zaman ayiriyorsun dinliyorsun yol gosteriyorsun ve yeri gelincede kiziyorsun. Ben bu kiloya dusebildiysem senin ve buranin payi cok buyuk
gecmis olsun canim. Dis mi yaptiriyorsun niye gittin dr a

Yok canım düşmüştüm 3 hafta önce. Dişim çatlamıştı ve yamulmuştu. Ödemin geçmesinden sonra tedavisine bakacaktık o yüzden gittim

Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺

Marka ismi vermek yasak diye biliyorum

Günaydın ablam

Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim atesli grip
günaydın canım hay maşallah bu yag hücreleri korkudan yerlerinden kıpırdamıyor bence
:KK70:
günaydın canım geçmiş olsun

Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam

Günaydın canım

Günaydın canım

Afiyet olsun canım

Kiz benim 7 aylık bebe bas kaldırıyor 5 yasindaki hayli hayli valla cok fena simdiki nesil disiplin önemlide onuda ayarlayabilmek lazim

Bayadir karanlık canim odam aldim perde 7 - 8gibi uyuyor 9-10 gibi kalkiyor canim o uyurken mutfak topla huma ile oyna oyle geçiyor 10 da uyaninca bazen devam ediyor uyumayincada beni dikiyor ayaga

Insallag feraha ulaşırsın canim bu hafta eminim daha guzel sonuc olacak

Günaydın canım

Günaydın canım
sağol tatlım bi bakaykm

tabiki ben kazandım uyudu zorda olsa

Dun yapamadjm ben ya
günaydın canım

Cesaret edersem otururum abla koltuğa

Gülsima dada var hala sac kurutma sesine emiyor sipa

Günaydın canım kolay gelsin
gelecek o gunlerde canim

Afiyet olsun
nabzi arada hizlandirmak cok faydali cok dogru yazmışsın canim

Saç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)

Bkrazdan yine yazmada cnm şunu istiyor bunu istiyor diye :KK70:
Demedimmi sana o programlara bakma diye:KK62:

Testiyi gördüm offff dedim :KK70:
Ama kaçamak yok dediğim an bitti benim aşermelerim :)))

Ayy ne bilim elim kaydı kumandada açtım o programı. Ben tv de izlemem normalde. Neyse kapayıp uyucam zaten

Hosgeldiiinn
Geçmiş olsun :)
Onları izleme bence :sinirli::işsiz:

Hoşbuldum
Evet izlemek tehlikeli ama hoşuma gidiyor 2 haftadır :KK70:

Bende senin yorumuna sasirdiydim :))
bende sen yorum yapinca anladım bir tabak olduğunu

Boyle iliskiler olmasi tabiki guzelde
Ben takimdakilere misafir gelince huzursuz oluyorum :KK70:
Allah'tan ablamda rakip takımda :D hiç korkma kontrol bende
Oda dogru canim ama ne biliym ilk cocuk olunca boyle uzerini bile nasil degisdircem biyerine bsi yapcm diye korkarim ben ya zaten ben burda yanlizim herkez uzak o yuzden enazindan 40 gunu yanliz gecirmiyim diyorum (bide 40 gun lohusa korkuturlar olayi varya ondan cok korkuyorum) ama herseyin hayirlisi tabi
O olaya inaniyorsan sen git Almanya'ya çünkü sen normalde de korkuyorsun benim öyle takıntılarim yoktu ama bende çok atarlı giderliydim herkesi kırıp geçirdim 40 günde
Ben Tracy Hogg’un bir kitabını alıp onun taktiklerini uygulamıştım kızımda çünkü oğlumda çok perişan olmuştu. Valla kızım saat gibi olmuştu. Kadının yazdığı şu saatte uyanacak dediği saatte resmen kolumdaki saate bakıp on dokuz sekiz diye geri sayım yapıyordum ve uyanıyordu. Abartmıyorum çok işe yaradı kızımda. Tabi her çocukta işe yaramayabilir. Yine de söylemek istedim.

Ah canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: North River North River ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.
O yüzden hem takıma zarar vermeyecek hem benim de tutturabileceğim bir rakam olursa sevinirim.

Geçmiş olsun. İnşallah dişçi iyi geçer
İyi yaptın kalarak. Sıkıntılar geçiyor da kalan kilo oluyor yoksa
Bende kuzeyden önce okudum çoğunu yapmaya çalıştım hatta mama dinlenme aktivite mama filan çizelgeler takip ediyordum :D birden koşma ilk etapta interval yapabilirsin 10 dk yuru 1 dk koş normalde de ben elitpikte öyle yapıyorum
Evet saçmaladım biraz, garip garip kararlar alıyorum. Vakit kaybetmeden 80 olana kadar kaçamak yapmadan azimle yarışmaya konsantre olmalıyım. Ben de hepinizi seviyorum hiçbirinizi gele Mefkurem Mefkurem i kurmak istemem.
Aslında kendimi baya motive edici kararlar alıp yapmadan buraya yazmak istememiştim. Ama bu vesile ile yazmış oldum. Spor yapmayan Edibe koşuya başlıyor:spor:
Bu arada bana detoks önerecektin?

Yaptıklarının farkındayız, çok teşekkür ederim kendi adıma

Ben de kendi adıma öyle düşünmüştüm. Çok mantıklı, kimse kimsenin hakkına girmez böylece
Niye atraksiyon yarattın sabah sabah :)
Kız biz annemden terliği yer otururduk :KK70: ben çocuklara az bagirsam içime dert oluyor ya
Bide meme grevimi varmış kız 3 günlük alerjı testini biliyom canim ben 1 aylıkken annemin sütü kesilmiş çayla ekmek yedirirmis biz bu çocukların üstüne titriyor 3 gün kuralı falan eskiden varmiydi hakketten ya acaba bu kadar ustüne titredigimiz icinmi sıpalar erken yaşta asilesiyor :işsiz:
Sen tavrını koru canım o sana sarılmak isterse sarıl tabi ki ama sonrasında o uyuduğunda hata yaptığımı düşünmüyorum senin iyiliğin için seni çok seviyorum ve ikimizde de özür diliyorum kendi duyacağın şekilde de sesli bak şuan saçma gelebilir ama inan ikiniz içinde çok işe yarar bir durum
Ben koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhalde:KK70:Artık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
Gelince anlatırım nasıl geçtiğini, kaç dakikalık koşabildiğimi:KK70:
Merakla bekliyorum
______:spor: SPOR LİSTESİ :spor: ______

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 217 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + -- + -- + -- + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Yeni haftamiz hayirli olsun kizlarrrr:halay:

Hadi Sende Bugun Başla Artık!!!

Eki Görüntüle 2226670
233 puan daha benden gelsinnnn mi :)
Kizlarre gunaydin

Ben kalktim gecmisten alintilarimi yaptim, bugun yarin dinlenme gunu benim icin sporda, birazdan alintilarima donucem kahvalti ederken :KK37:
Herkese benden kokulu opucukler
Oyle guzel bir haftasonu olsun ki pztsi iyi ki gelmis, bu ne guzel eksi diyelim :-)
Günaydın canım
Günaydın jizlar kahvalti yapildi sofrayi toplayip humayı dis doktoruna goturucem on disleri renk degistirmis bi baksin bakalim dis sigortamiz bitmeden korkmasam aslında benimde gitmem gerekiyorda gozum yemiyor
Gitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor
Dişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem

O değil de meme grevi neymiş öyle

Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
Geçmiş olsun , anne demeden grev yapmayı öğreniyorlar
Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Bende 1 saat oldu uyanali guzel bir kahvalti yaptim. Birazdan da annemle carsiya cikacaz alisverise hem biraz yuruyus yapmis olurum. Gelince de aksama pirasa yemegi yapacagim esim de geliyor aksama. Arada ugrarim opuyorum hepinizi
Hava nasıl kuzucuk üşümesin
Telefon şarji bitmiş kapanmış gece sabah da kalktım ama giremedim yaa ev işi yaptık öğlen yemeğimi hazırladım koydum :)))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz spor yemek planları neler bugün :KK200::KK200:
Şimdi ciali salata akşama tavuk ızgara brokoli
Pantane şampuan/ krem Elidorun sarısı
Günaydın ablam

Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim atesli grip
günaydın canım hay maşallah bu yag hücreleri korkudan yerlerinden kıpırdamıyor bence

Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam

Günaydın canım

Günaydın canım

Afiyet olsun canım

Kiz benim 7 aylık bebe bas kaldırıyor 5 yasindaki hayli hayli valla cok fena simdiki nesil disiplin önemlide onuda ayarlayabilmek lazim

Bayadir karanlık canim odam aldim perde 7 - 8gibi uyuyor 9-10 gibi kalkiyor canim o uyurken mutfak topla huma ile oyna oyle geçiyor 10 da uyaninca bazen devam ediyor uyumayincada beni dikiyor ayaga

Günaydın canım

Günaydın canım
sağol tatlım bi bakaykm

Dun yapamadjm ben ya
günaydın canım

gelecek o gunlerde canim

Afiyet olsun
Acaba sen ninni filan mı denesen hani şu bebek uyku sesleri varya
sabah sütlü bir nescafe içtim. 1 saat yürüyüş sonlarında 2 dk koşu yaptım. 2 dk sonra tıkandım. 10 dk daha yürüyüp eve geldim. Şimdi iki haşlanmış yumurta yiyip - üzerine az zeytinyağı, misafir için cısslar hazırlayacağım. Ben sadece yoğurtlu cevizli kereviz salatasından yerim. Akşama karar vermedim. brüksel lahanası haşlarım belki.
Maşallah maşallah
Ben geldimmm

kız yanlış şeyler izleme

Günün sporu bitti 20dk elitpik 30 dk Leslie fast funny ve 18 dk zumba
Oğlumu yıkadım kendim yikandim aloverami surundum üstüne gündüz bakım kremi vücut kremi sprey filan baya bı kendimle uğraştım :KK70: şimdi açlıktan başım ağrıdı bir salata yiyeceğim
Oooo süpersin sennn. .Bende yarın bakim yapcak kendime saç bakım vucut bakim yüz bakim:)))insan pamuk hissediyor :)))
Bana kore dizisi tavsiye eder misiiinnn:)))))

Benim ablam derdiki her şampuanda farkli saca iyi gelen seyler oluyor o yuzden hep ayni marka kullanmak iyi degl bende hangisini canim isterse onu aliyorm bazen indirime gore bazen uzerlerni okuyorm suan kullandigm panten oda baya hosuma gitti

Günaydın ablam

Günaydın canım

Günaydın canım

Afiyet olsun canım

Günaydın canım

Günaydın canım
sağol tatlım bi bakaykm

Dun yapamadjm ben ya
günaydın canım

gelecek o gunlerde canim

Afiyet olsun

Bugun yaparsin cnm dun yogundun zaten bugunde misafirin iptal olmus esine gecmis olsun aman dikkat et size bulasmasin

bende sen yorum yapinca anladım bir tabak olduğunu

Allah'tan ablamda rakip takımda :KK70: hiç korkma kontrol bende

O olaya inaniyorsan sen git Almanya'ya çünkü sen normalde de korkuyorsun benim öyle takıntılarim yoktu ama bende çok atarlı giderliydim herkesi kırıp geçirdim 40 günde

Bende kuzeyden önce okudum çoğunu yapmaya çalıştım hatta mama dinlenme aktivite mama filan çizelgeler takip ediyordum :KK70: birden koşma ilk etapta interval yapabilirsin 10 dk yuru 1 dk koş normalde de ben elitpikte öyle yapıyorum

Niye atraksiyon yarattın sabah sabah :)

Sen tavrını koru canım o sana sarılmak isterse sarıl tabi ki ama sonrasında o uyuduğunda hata yaptığımı düşünmüyorum senin iyiliğin için seni çok seviyorum ve ikimizde de özür diliyorum kendi duyacağın şekilde de sesli bak şuan saçma gelebilir ama inan ikiniz içinde çok işe yarar bir durum

Merakla bekliyorum

233 puan daha benden gelsinnnn mi :)

Günaydın canım

Gitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor

Geçmiş olsun , anne demeden grev yapmayı öğreniyorlar

Hava nasıl kuzucuk üşümesin

Şimdi ciali salata akşama tavuk ızgara brokoli

Pantane şampuan/ krem Elidorun sarısı

Acaba sen ninni filan mı denesen hani şu bebek uyku sesleri varya

Maşallah maşallah
kız yanlış şeyler izleme

Ayy sorma zaten ben hirsiz gircek diye korkmam onlardan cok korkuyorm kendi kendime kuruyorm falan. Bu ara iyiyim biraz ama napsam tamamen atamiyorm korkumu. Dun de uyuyodum esim gece yoktu birden pat diye ses geldi kalktm bi urperdim mutfakda tahta devrilmis kavanoza carpmis oda dolaptan yere dusmus ay bide esim yokken olur boyle seyler :KK48::KK48:

Günün sporu bitti 20dk elitpik 30 dk Leslie fast funny ve 18 dk zumba
Oğlumu yıkadım kendim yikandim aloverami surundum üstüne gündüz bakım kremi vücut kremi sprey filan baya bı kendimle uğraştım :KK70: şimdi açlıktan başım ağrıdı bir salata yiyeceğim

Oo masllah supersin :KK9:

Back
X