- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.861
ben de leslie yaptım dura dura 12-13 dk hamlamışım yaavf :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi öyle yapmak
Pembe gözlük takalım
İşimize bakalım.
Değiştiremeyeceğimiz şeylerle canımızı sıkmayalım
![]()
Aaa doğru bak hatta burada ay tutulması var, ben inanıyorum dolunayın olumsuz etkilerineAy alistirmisiz nazlamaya hic arada seninde kendine zaman ayirman gerektigini dusunmuyorlar. Bu aralar dllunay var hep ondan sjnirler geriliyo, bende bugun sinirden agladim, sonra kendimi telkin ettim, sinirimi 1 adet yesil elmayi katur kutur yiyerwk ondan cikardim. Sonrada esime dedim sen beni uzdjn ben agladim, sen gormedin bile diye, sonra o da uzuldu yaltigina. Bjnlar hep dolunaydan, cok takilmamak lazim.
Zaten gülüp geçmezsek zararı kendimize, bakıyorum erkeklere tartışma şu bu hiç birşey olmuyor, keyiflerinden taviz yokAllllaaaaaahhhhh adamlar cosmus bende de var aynisindan da sallamiyorum artik kumanda meselesini deee kendini dusunme kavgasini da cook ettik ben artik sitil degistirdim kizmayacaksin takmayacaksin gulerek canina okuyacaksinbende yontem bu o bagiriyorsa kiziyorsa bende gule gule icimde ne varsa soyluyorum
![]()
hem rahatliyorm hwm de onun bana ck yuklwesini engelliyorum
heeee herzaman oluyormu bu tabiki hayir bazen meteor carpismasi oluyor
o da tuzu biberi sabaha duzelirsiniz yav onlarsizda olmuyo iste kabul edin
gulun bakiiiiim
q
Allah iyiliğini versin ne güldüm mesajınaEdibe12 üste ciksaydin yıllarca hep seni çocuğu düşün kendini düşününce suç mu oldu diye ne alaka senin çocuklar çokta küçük değil bir saat bakamıyor mu
Pinkyminkyy sizin mesele hepten sacmaymis canım ya takımın eşlerinin muayyen günü gelmiş gibi hepsi tripli oldu
Haklısın tatlımCanim ben diyete yeni başladığım için şuan spor yok
Teşekkür ederim
Yemekten sonra canim acayip derecede tatlı istedi portakalla yatıştırmaya çalıştım kendimi. Normalde yemeyecektim
Zararin neresinden dönülse kardir canım. Ben de ömrümün en kilolu dönemindeyim(
Neden 58.2 :)))
Ben de Melis canım. Diyetisyen listesi değil canım. Hatalarımı böyle böyle öğreniyorum tatlım :)l
Ellerine sağlık canım
Süper fikir :)))
Ssvd yapıcaksın öyle mi? İnşallah kolay olur canım
Boşver canım takma kafana. Biz de en çok çocuk yüzünden tartışırız. Sabaha düzelir aranız inşallah
Onlarsız da olmuyor canım. Evlen evlen korkma
Erkekler bazen malesef düşüncesiz davranabiliyorlar. Bir şekilde ikna etmeye bak canim
![]()
Evet en iyisi hiç minnet etmemek. Benim ki de yıllardır diyet yaparken destek ol derim bir kere bile destek olmadı. Kolayı eksik etmiyor evden, bisküvisiz yapamıyoratalarimiz bosa dememis canim bekarlık sultanlık diye evlilik akil isi degil valla bi oyle bi böyle omur odunlari yontmaya calismakla geçiyor
bi okuzde bende varda bizim sorunlar hepten farkli sporu gulsima kucagimda bile yaptigim oldu mümkün mertebe minnet etmemeye gayret ediyorum ben zaten surekli kilo vermeyeyim diye elinden geleni yapma derdinde
suan onsuz olunabilir moddayim ben hasta diye oda disina gönderdim vall zaten sinirlerimide zıplatti en sonunda diyirum beni Bakırköy'e gönderecek rahat edecek onu tolere etmekten icim sisti evin icinde varligina bile katlanamıyorum surekli bidi bidi hic biseyden memnun olmaz ayy neyse yazdikca yazasim var en iyisi susayim bu konu da cok kafa utulerim![]()
Evet gerçekten yetişme tarzı, babalarının annelerine değer verdiğini görmeyince bilinçaltlarına öyle yer etmiş.hiiiç moralini bozma bizim kocalar eski tip adamlardan hem evin işi hem yemek hem çocuklar hep kadına baksın ama kadın zayıf güzel bakımlı olsun kendilerine hizmet edilsin istiyorlar , az rahatları bozulmaya gelince höd höd ediyorlar gülüm böyle yetişmişler tembellerrrr
En güzeli böyle yapmak. Zaten tartışma oldu mu hiç bir yere varılmıyor.yaklaşım belli gülüm sakin zamanın da benim sağlıklı güzel bir bedenim olmasını istemiyor musun böyle kalma mı istiyorsun diye başlayacaksın konuşmaya ha böyle beğeniyor seviyorsan söyle bileyim diyeceksin tatlı tatlı ama, yok derse o zaman işin gücün çoluk çocuğun arasın da ben enerji zaman bulup spor yapmak istediğim de sen de azıcık fedakarlık yap hem çocuklarla kaliteli vakit geçirirsin diyeceksin, kendimi bazen yalnız tek başına mücadele veriyor gibi hissediyorum v.s. böylece hem için de olanları söyleyip rahatlayacaksın hem de belki bir ihtimal eşin tamam diyebilir burada maksat eşini ikna etmek değil kendi hislerini olabildiğince yumuşak şekil de ifade etmek , ben çabalıyorum sen hiç bir şey yapmıyorsun tarzın da konuşursan eşinin bilinç altı savunmaya geçer al sana yeni bir tartışma daha çok moral bozukluğu olur burada anahtar kelime -ben hissediyorum- üzüntülü tek yorgun v.s. kendi cümlelerinle sen halledersin zaten gülüm
Tamam ablam sen kullanıyor musun iceriği temiz cicek kokulu vucut spreyikimyasal içermeyenlerdendir inşallah paraben çinko olup olmadığını kontrol et gülüm
Hahahahhahaj kadın bıkmış bezmiş valla kocası hiç bişey den memnun olmuyor galibaovvvv
empati yaptım bir an ömrünü geçirdiğin kadın emekli olunca benim için ölsün dese amanınn ben zaten üzüntüden kalpten giderim inşallah sadece kızdı diye arkasından söyleniyordur yüzüne belli etmiyordur![]()
Ne oynadn abla lol filan mı?aa ben alışkınım 5 seneden fazla online oyun oynadım 29 yaşından 35 yaşına kadar, büyüğü küçüğü akran olanı 50 yaş üstü bile bana abla derdi ittifak ablasıydım :)
Yağ gitmiş kas yapmıs olabilirsın protein ağırlıklı besleninice kaslar gelişir. Ayrıca yağlar erime döneminde olabilir çünkü menülere sorun yoktu yağlar erime dönemine girince içine su alır hacmini kaybetmek istemezKilo bildirimim.
Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg
Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak
Haftaya eksiyle baslamak süper avantaj cnmKilo bildirimi
Cuma:65.9
Pazartesi:65.7
Fark -200
Tuvalete çıkmadım çünkü önceden demiştim ben öğlene doğru çıkıyorum.
Aynen motive oldum valla :)))Haftaya eksiyle baslamak süper avantaj cnm
Bende gideceksem kahvalti sonrasi giderim :)
Hosgeldin cnmMerhaba bayanlar
Ben eski üyelerdenim bir zamnlar burada cokkk guzel kilolar vermiştimmalesef bu aralar kilolarım aldı başını gitti tekrar dönmek istiyorum ama prosedür nasıldır nasil işliyor bilgim yok beni aydınlatın lütfen gruba geri donebilirmiyim? Daha önce farklı gruplarda devam etmek istedim ama olması 9.takimin yeri başka benim için dönebilirsem bu gruba dönmek isterim müsadenizle
![]()
gunaydin abla. Gercekten beklemiyordum ben 73 leri gormeyi umuyordum hala anlamis degilim tamam arti cikabilir odemdir filan ama bu kadar yuksek olmazdi yani. Bi kac gun takip edicem olmadi odem suyu filan yaparim. Kilo olmadigini biliyorum o konuda icim rahat geldigi gibi gidecektirGunaydinnnnnnn
Mutlu haftalar olsun
Zeynep bildirimini gorunce bi sokda ben yasadim
Eve gidince yazarim
Merhaba evet bende seni hatırladım enson yanılmıyorsam 1.takimdaydim devam edemedimHosgeldin cnm
Kendini hatirlatirmisin
Benden once burdaydin heralde degilmi
Hangi takim oldugunu bilemedim orda konusmustuk heralde seninle
Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam![]()
Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
Gunaydin herkese. Sabah dun gece hicbisey olmamis gibiydi bende uzatmadim baristuk sayilir yani. Kilo bildirimi yapicam da ugradigim soku atlatmam lazim.