• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla öyle yasemin bugünde yapsam mi yapmasam mi bilemedim bacaklar zor hareket ediyor

:KK200:daha kotu olmaz herhalde

İnşallah canim elimden geleni yapıyorum

Aynen canim benim

Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh

Aman dikkat et canım

Geçmiş olsun canım
ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence

jillian a basladiysan ilk 5 gun en azindan ara verme, spor yapmadikca kaslar daha cok agrir. civi civiyi soker mantiginda her gun yapinca bir sure sonra agrin nerdeyse kalmiyo :)

kizlar selam
ben bugun biraz halsiz gibiyim gun icinde ev temizleyecektim ama ondan da vazgectim. Bir tek yemek yaptim. Bugun dinleneyim, yarin insallah daha iyi hissederim ve sporumu yaparim. tum gun kar yagdi burda markete bile cikmadim.
Aksama bizde barbunya var, siz neler planliyorsunuz bakalim?

Kizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Cnm kendinde farkindasin zaten buraya daha sık gelirsende motivasyonun artar ama hep sonu pismnlik oluyor arada su bogazi tutmayida ogrenmeliyiz vallahi

Bu arada bendede astım var ama yorgunluk astımı diye geciyor en kilolu donemlerimse cikti ortaya spor yaptigimd faln tiknirdim, şuanda eser kalmadi masallah bence sende zayifladikca onada iyi gelicek herseyden onemli olan saglik canim

Merhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar

Masallah cnm :nazar: bende esimi işe yolcu ettim oturuyorm bakalm dizilerde basladi bugun ne vardi ama unuttm araya 3 hafta girince :KK48::KK48:

Karbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek

guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz

Odem oldugu belliydi zaten cnm
guzel olmus cnm

guzel olmus tatlim

sen bilirsin cnm ama ben olsam evimde kalirdim

aksam hafif olmus baya

Belin nasil oldu cnm

cok guzel cnm

Gayet guzel cnm
Onuda bölgesel olarak hesapliyabilirsin bence
yasim sularini artir cnm

ins.gidecek cnm

Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm

senin icin guzel cnm hingel hic duymadim

Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde

sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin

Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz

Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm

cok az olmus cnm

gayet guzel cnm

Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah

Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus

Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))

Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek

guzelmisss

bence gayette olmus

ohhhh gelsin eksiler oozaman

Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm

Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))

Sende, hepinizde ayni sekilde cnm

Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)

spor agrisi iyidir :))

sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor

cok gecmis olsun cnm ins. Daha iyidir

Artilarin gitmesinede sevindim
dun eve anca yetistim.biseyler yapamadim kendim icin..mecbur olandan yedim

Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)
cok guzel.daha ne olsunki..

ancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
tontis in kim abla

bir psikolog da 12 yeme bozukluğu danışanının terapi hikayelerini anlatan bir kitap çıkarmıştı. Hatta bu aralar alıp okuma düşüncesindeyim.
yalnız cidden ilgi çekecek bir program, netflix im yok benim :KK43:
internette bulabilir miyim
Tugce yazar ve kitapk adi ne cnm
Esime ismarliyim

Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)
Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yok
Yogurtlu bi salata yapabilirsin

Kızlar bende de bugün bir halsizlik bir yorgunluk sormayın. Sanırım kaç gündür 3-4 saat uykuyla durunca vücudum error verdi. Öğlen 1 saat kadar uyudum fakat bıraksalar yatağa çivilenmek istiyorum. Ama kalkıp yemek yapmam lazım . Sonra da alışverişe çıkacağım .
Cocukmu uyutmadi cnm niye uyumadin

Kizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Cevabi aslinda mesajin icinde yazmisin cnm :))

"buradan azicik uzak kalsam gidiyor" demisin :) ))
Demekki sık duzenli geleceksin

Yalniz motivasyonu yakalayimadigimiz icin burdayiz

Merhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar
Bende disardaydim gelince yemek hazirla ye oyleogexti

Kilosu az olanlarin ip atlamalari cok guzel
Yenimi basladin oncedende atliyomuydun

ancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
Sizin ordaki kadinlar ne kadar cok gezmeyi seviyor :))

Sabah 10
3 gun kurusu kayısı
10 zeytin
2 dilim ince tam buğday ekmek
1 kk peynir
Labne 1 tatli kaşık

Saat 2
Laktozsuz süt, 1 küçük elma ,2 yk chia ,1 avuc fıstık (hepsini geceden karıştırdım öğlen yemeği yerine yedim )

Saat 5
Haşlama tavuk göğsü bir tabak
4 kaşık yoğurt
1 kepce mercimek çorbası
2.5 lt su
Spor şuan yok yapınca etiket atarım

kizlar selam
ben bugun biraz halsiz gibiyim gun icinde ev temizleyecektim ama ondan da vazgectim. Bir tek yemek yaptim. Bugun dinleneyim, yarin insallah daha iyi hissederim ve sporumu yaparim. tum gun kar yagdi burda markete bile cikmadim.
Aksama bizde barbunya var, siz neler planliyorsunuz bakalim?
BizdeBde basladi kar belki hava biraz yumusar
Bende cok halsizdim carsida bile zor yurudum
Sende vucudinu dinle mola vermen iyi olmus

Back
X