• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)
Baby2go mojo baston var hem görüntüsü hem kullanışlı çok güzel ve hafif ben 1000 liraya almıştım ama şuan internetten 600 700 civarı birşeye düşmüş

Bugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
Ay kendimi gordum :D bende etten tiksinmistim hamileyken
Günaydın 9. takımın güzelleri
Gunaydin nirancim

Tamamdir abla
Ozlettin kendini nasilsin iyimisinn

Cnm puanlar icin ilk sayfaya bak yoksa yanlis oluyor eceboce eceboce de soylemis 3 ile carpicaktin :)

Şimdi cikmis cnm, bende bilmiyorumki eskiden etiketlerde hic sorun olmazdi ama simdi cok oluyor :)
sanırım çıkmadığı için yürüyüşlerimi görmedin. bundan sonra dikkat edeyim

Hadi ya ben de yapsam mı
Peki gece hemen yatmadan önce mi yiyorsun
Hani yatmadan önce bişe yeme derler ya olumsuz etkilemesin
Bi de sadece toparlama mı oluyor kilo daveriyor musun
Hemen yatmdan önce canım
Kızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
İnş merhametli gönül gözü açık bi insandır kuzum 721259 .!.:
Canım pertek gölünün yanında pertek kaplıcası var . Suyu gerçek termal su hem de okul zamanı gidince kimse olmuyor . Oralarda mısın sen???
Tammdır tesekkürler yok canım eşim malatyalı orasıda yakınya o yüzden sordum
saol cnm Allah razı olsun
insAllah hayırlısı olsun canım vicdan merhametli biridir
kız niye öyle oldu ki gerçi senin menulerde de bi kac karbon çokluğu hatırlıyorum telafi edersin insAllah canım
tebrikler canım
güzel eksi canım cumaya artar
hakkında hayırlısı olsun cnm
güzel eksi canım
güzel eksi canım
waaooww çok iyi kız cumaya eksi 2 yi garantiledin snrm
güzel canım başlangıç için tebrikler
tamam canım
evet kız +200 muş ben yanlış hesaplamsim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bende öyle düşünüyordum canım şükür fazla çıkmadı
afiyet olsun canım
ben mantı hem sana çok olmuş bence afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
.
Teşekkürlerrrrrrr canımcımmn
Tartıyı sakladım ya hergün tartılmadım diye oda insanın azmini söndürüyor su içiyorsun artı çıkıyor psikolojik olarak zayıflamadım sanıyorsun
Bncede doğrusu bu canım..bu arasa ben elif 2 hafta feln önce izne ayrılıp tekrar geri geldim,sende hoşgeldin,Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.çocuğuna sarıl bnce canım..o senn en güzel ve özel gücün olacak inş.
Yemeyi içmeyi oldum olası seviyorum ama takıntı olayı evlendikten sonra özellikle hamileliğimde oldu ve öyle kaldı.. Yatakta pijamam az yukarı çıksın uyuyamam çarşaf toplansın yatamam tişörtüm dönsün uyuyamam 😅😅😅😅 sabah 6 ya kadar oturuyorum en son uykusuzluktan bayılıyorum 😅😅😅
Herşey düzelecek zamanla inş canımmm

Mefkurem Mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Canım rakibemmm çok tebrik ederim 👏👏👏😊😊🥰🥰
Ama bizi bırakmazsın di mi

Hemen yatmdan önce canım

Tammdır tesekkürler yok canım eşim malatyalı orasıda yakınya o yüzden sordum
.
Teşekkürlerrrrrrr canımcımmn

Bncede doğrusu bu canım..bu arasa ben elif 2 hafta feln önce izne ayrılıp tekrar geri geldim,sende hoşgeldin,Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.çocuğuna sarıl bnce canım..o senn en güzel ve özel gücün olacak inş.

Herşey düzelecek zamanla inş canımmm
Ben de dün geceden itibaren başladım bakalım faydasını görecek miyim

Günaydın kızlar
Ramazan geldiğinden beri menümü paylaşmak için iftar sonrasını bekliyorum
Dün unutmuşum 🙈

09.00 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık ve ceviz

16.15 2 yk bulgur pilavı
2 yk et döner
1 kase yoğurt
10 tane erik

Su: 2 lt
güzel olmuş canım
Olmamis biliyosun canim ama ne deyim bilemedim hem az hem dengesiz ve kacamakli afiyet olsun

Sagol tatlim

Sagol canim

Ooo sarmaa hemde tartiya yakin i ihh afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Aha burdada dondurma var afiyet olsun kubracim

Sagol bebegim

Valla bilmiyorum simdide ac gibiyim ama emin degilim. Aksama dogru soylerim durumumu :/

Kiz aslinda cok degil bi pasta tabagina diziyorum :KK70: findik fistigida sigara icerken yiyorum :KK70:

Ayyy dun bende isyerinde cilek receli yaptim nasil guzel koktu millet oruclu mutfaga giren geri kacti :KK70:

Gunaydin tatlimm

Afiyet olsun kuzum

Gubaydin canimm
kız hazır ramazan da bırakın sıgarayi
Bugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
menü de bir denge olacak bir öğünde sebzen diğer öğünde proteininin sabaha peynir yumurtan senin kilona göre 4 dilim ekmek günlük normal ama ekmek varsa pilav çorba yok
Akşam öğününde ızgara köfte yapcam bakalım bugün karbonhidrat almamayı düşünüyorum :KK70:
afiyet olsun
Gümaydin canlarrr :KK200:
Bugun benim dogum gunumm ve 26yaşına girdim :rolleyes::rolleyes::dondurma:
iyi ki doğdun canım nice yıllara oğlusun ve ailenle birlikte
Canim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)
kullanışlı birşey olmasına dikkat et den ne kadar araba var desende kendin çıkmak zorunda kaliyorsun çoğunlukla arabadan daha çok , benimkinin puseti hem oto koltuğu da oluyordu çok kullanisliydi ağır da değildi
Mefkurem Mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Ooo bu hafta iki tane mezuni veriyoruz 😍😍😍

güzel olmuş canım
kız hazır ramazan da bırakın sıgarayi
menü de bir denge olacak bir öğünde sebzen diğer öğünde proteininin sabaha peynir yumurtan senin kilona göre 4 dilim ekmek günlük normal ama ekmek varsa pilav çorba yok
afiyet olsun
iyi ki doğdun canım nice yıllara oğlusun ve ailenle birlikte
kullanışlı birşey olmasına dikkat et den ne kadar araba var desende kendin çıkmak zorunda kaliyorsun çoğunlukla arabadan daha çok , benimkinin puseti hem oto koltuğu da oluyordu çok kullanisliydi ağır da değildi

Ooo bu hafta iki tane mezuni veriyoruz 😍😍😍
Valla biraksam fena olmazda dayanamiyorum ya :(
Cok şükür baharcim gene burdayim bu sefer kurtulamazsiniz benden :KK53:
Ama ahtım var cuma günü gozleme yicem :D bu hafta bomba eksiyle geliyorumm az önce tartıldım :confused:

IMG-20190515-WA0009.webp
bugun hava çok güzel yürüyüşe çıktık

Valla biraksam fena olmazda dayanamiyorum ya :KK43:
Cok şükür baharcim gene burdayim bu sefer kurtulamazsiniz benden :KK53:
Ama ahtım var cuma günü gozleme yicem :KK70: bu hafta bomba eksiyle geliyorumm az önce tartıldım :confused:
Kurtulmayalim kız zaten bende mezun olmak istiyorum ya :D

Back
X