• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.

SABAH 11.30
1 kase yoğurt

ÖĞLENYOK

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 litre
cok cok az olmus menun cnm yq bisey yememişsin ki makarna cuma kacamagi olmuş tabi afiyet olsun
Amanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss 😍😍😍😍😍😍

Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Diger takimlarda 2 tane yüzde 4 olmasina ragmen
Bizde imece usulü, herkes üstüne düşeni yapti
Sonucta coook guzel olduuuuuu 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Tabiki en büyük alkış
Handandandan Handandandan
I Ilyusa

Supersiniz kizlar cok tebrikler
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Cok şükür bu hafta guzel is çıktı darisi önümüzdeki diger haftalara 🤩🤲😍

Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Tabiki en büyük alkış
I Ilyusa

:KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum anlatamam...

Takımımın dereceye girmesine katkım olduğu için ayrıca mutluyum.

Bireysel derece beklemiyordum açıkçası....

Haftaya daha fazla gayret edeceğim inşallah...:halay::halay::halay:

kolay gelsin inş tez vakitte biter rahat edersin

Bi bende etkili değil galiba 🤣 kiloda pek etkisini göremedim ama sıkılaşmada çok faydasını görüyorum
BENde de kilo vermeden çok sıkılaşmada işe yaramıştı
Geçen sene sadece 2 kilo vermeme rağmen insanlar daha fazla verdim zannediyordu ki bence daha iyi bişe 💃💃

Kızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum 😍
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim 🤩👍🙈

Ikı
Hiç sorma şaşkınım hala 😂 ben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71 😁

Aramıza hoşgeldin kediloviç 😃 ben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil 😣

Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş 😂

Gözün aydn cnm

Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??

Spor yok mu niran afiyt olsn
Sagol canım allah razı olsun yorucu bazen hayattan bezdırıcı ama bır o kadar da hayata baglayıcı 3 cocuklu hayat canım rabbım acılarını gostermesın

📌HAFTALIK HEDEFİM📌

Niran Nevra

Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi
Poni bon
-1.7
medine66

Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma

nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek :KK16:

Emz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz

14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı

17.00
1 yk kadar kek kırıntısı

17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin
afıyet olsun canım
vala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
saol cnm
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
afiyet olsun canım
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kiz 😄 eklerim cnm
saol cnm

Niye etiket etmiom kız spor yapion da
ıns sen bana yaptıgın leslıe vıdeolarını musaıt oldugunda atabılırmısın bı canım kardes sozu dınlıyım o zaman
Tebrikler Handandandan Handandandan ve I Ilyusa ayrıca bu hafta birinci olduk herkesin emeğine sağlık
cok sevındım emegı gecen arkadaslarımı tebrık edıyorum @NıranNevra I Ilyusa tebrıkler canım
Yarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.

SABAH 11.30
1 kase yoğurt

ÖĞLENYOK

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 litre
afıyet olsun canım

Tabiki en büyük alkış
I Ilyusa

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Kızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum 😍
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim 🤩👍🙈
tebrıkler canım sen yaparsın basarılar

📌HAFTALIK HEDEFİM📌

Niran Nevra
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi
- 1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek :KK16:

afıyet olsun canım
ıns sen bana yaptıgın leslıe vıdeolarını musaıt oldugunda atabılırmısın bı canım kardes sozu dınlıyım o zaman
cok sevındım emegı gecen arkadaslarımı tebrık edıyorum @NıranNevra I Ilyusa tebrıkler canım
afıyet olsun canım
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
tebrıkler canım sen yaparsın basarılar
Tamam atayım cnm
İnsAllah

:KK71::KK71::KK71:

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum anlatamam...

Takımımın dereceye girmesine katkım olduğu için ayrıca mutluyum.

Bireysel derece beklemiyordum açıkçası....

Haftaya daha fazla gayret edeceğim inşallah...:halay::halay::halay:
Mutlulugun daim olsun bebegim :KK53: :KK53: :KK53:

Hayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo:KK70:
Amın canım bol sabır dılıyorum bende kendıme hergun😂😂bende ucuncude taktım hunıyı canım 😂😂erken evlenınce bu yasta uc cocuk evet zor oluyor ama buyuyup gıdıyorlar rabbım hayırlısından omır versın

Sana bu cok iyi gelecek eminim tatlim
Ilk bikac gun belki zorlanirsin 3.gunden sonra canin istememeye baslar
Bak paket paket cukolata yiyen ben
cnm istemiyor 😅😅😅

📌 HAFTALIK HEDEFİM📌

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi -1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Sana bu cok iyi gelecek eminim tatlim
Ilk bikac gun belki zorlanirsin 3.gunden sonra canin istememeye baslar
Bak paket paket cukolata yiyen ben
cnm istemiyor 😅😅😅
insAllah abla bende oyle düşünüyorum basta zorlasa da alışınca kolay gelecek 😍🤩
📌 HAFTALIK HEDEFİM📌

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Son alıntıdan devam ettirelim benxe benim hedef gitmis bak burda küstüm 🤪😄

Back
X