• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım

Sabah 10.00 1 sade kahve
Öğle 12.00 6 yk taze fasulye
Ara 1 sade kahve
10 badem
Ara 1 damla sakızlı kahve
Akşam 20.30 1 şiş kuşbaşı
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Ara 100 gr Maraş dondurması
Aslında dondurmayı yememem gerektiğini unuttum. Kızım altına kaka yapmıştı o arada eşim su getir diyordu sinirden delirmiş bir şekilde hıncımdan yedim
Su 2 olmuştur

20 dakika eliptik Fit mutlu anne Fit mutlu anne 80 puan
Oyuna dalincami yaptı acaba cnm

Dondurmaya kadar menü guzelmis sonra nazar etmişin eliptigin boşa gitmis
Bide 100 gr bayaaaa fazla

Telefonla yazışa yazışa gitmiş, yollara dikkat etmemiş küçük hanım
madem telefonla yazısacakmıs gezmede ne ısı varmıl etrafa bakmadıktan sonra ayy allahım cocuklarımıza akıl fıkır ver yarabbım benımkılerde buyuyup gelıyo aklı başında genc olsunlar ıns cumlemızın evladı
Bugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım

Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Aslında dondurmayı yememem gerektiğini unuttum. Kızım altına kaka yapmıştı o arada eşim su getir diyordu sinirden delirmiş bir şekilde hıncımdan yedim
Su 2 olmuştur

afıyet olsun canım
Cumartesi Menüm

Bugun baya yedim :))

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
guzel menu ablacım bumu cok😂

Evet abla dahadamı ıyı oldu az yemek bılmem bıraz mıde kuculsun az yıyıp denıyım bu haftada dıyorum acıkırsam eklerım bıseyler
Normalde bu kadar azaltmana gerek yok cnm sadece kacamak yapma aksamlarda karbon olmasin yeter
Çarşamba perşembe biraz azaltman yeterli

Tatlim takip ettigin icin mi bu takima geldin yoksa tesadufmü
Ya ben diğer topuclerde aktiftim , gectiğimiz yıllarda burnumdan nefes alamamam sebepli 78 kiloya kadar çıkmıştım, sonra burun amelyatı üzerine 1 senede 57 ye inmiştim, çocuk isteğiyle yine 7/8 ayda 66 ya çıkmışım öyle gebe kalmıştım, üzülmüştüm. Gebelikte çok dikkat edip 7 kilo aldım. 65 -68 kilo arasındayken online diyetisyenle 59-58 e indim işte gecen yaz. İkinciyi istiyoruz yakın zamanda diyince diyetisyen bana daha fazla verme zaten zayıf görünüyorsun demişti. Ben bu süreçlerde hep böyle bir sayfa olsa , herkes birbirini gazlasa ne güzel olur diye düşünüyorken meğer varmış😍 3-4 aydır gebelik topıklerindeydim ama demek ki daha vakti değil. Sürekli başarısızlık hissinden mutsuz oldum ve dedim ki en azından başarabildiğim bişeyi yapayım biraz motive olayım. 2-3 ay çocuk fikrine ara verip aranıza katıldım

Cumartesi Menüm

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Amanallahım ne kadar az şey yiyerek yaşıyorsunuz😆 ben biyerde ölür kalırım bu kadar az yesem yaa😊 doğumdan sonra emzirme döneminde çok sömürüldüm ve eşimden fazla yemeğe başladım. Bi de hayatıma düzenli bisiklet ve 3 kat ev girince iki insan enerjisi tükettiğimden günde sanırım hiç böyle azcık fln yemiyorum yiyemiyorum 😂

Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur

Ay tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördüm 😂😂 ya ben de şu spor puanlarını yazıcam , bi prenses annesini mi ekliyoruz topıklere ?

menumude gururla ilistiriyim suraya😂😂
cunku davetteydim bugun.pastalar borekler abir cuburlar geldi gecti onumden..elimi bile sirmedim.😎😎😎

sabah 07.00
kahve

11.00
1 yumurtadan omlet
salatalik
13 badem
kk peynir

15.30 1 avuc leblebi

18.30
2 kasik pirinc pilavi
yarim.kepce nohut yemegi
10 uzum tanesi

su 2.5 lt
spor 40 sk kosu 20 dk turuyus 260 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bugünkü menü

Kahvaltı 12.00

1 yumurtadan omlet
5 dilim salatalık
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
2 parca kaşar peynir
1 tel peynir
1 yeşil çay

Ara 14.00
Sütlü kahve

Akşam 18.00
5 kaşık patates salatası

Su hesaplayamadım bugün dışardaydım

Leslie 5 mile 45 dk = 157,5
Bölgesel 14 dk = 42
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun kizlar
afiyet olsun
cok tşk ederim🥰
inşallah 💐
amin inşallah💐
😍
afiyet olsun
allah yardimcisi olsun. Ici nasildir Allah bilir 😪
cok gecmis olsun💐
afiyet olsun
merhaba, Insallah 💐
allah rahmet eylesin 😪 malesef Ecel geldikten sonra yapacak bisey olmuyor.
düzene Alison asagda rahat olur sende rahat edersin ins. Cok gecmis olsun hic duymadim öyle bisey.
ilk etapta sallamayi birak. Her uyku saatinde yatagina yatir baslarda biraz Zorluk yasarsin Ama ögrenir kendi basina uyumayi. Tabiki Önemli olanda ayni saatlerde yatirman
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
hosgeldin💐 hadi gecmis olsun ozaman isler bitiyor allahin izniyle
afiyet olsun
küçükte değilmiş, neden laf dinlemez birde bilmediği yermiş😪 çok şükür bişey olmamış
az değilmi? Güçsüz düşme. Afiyet olsun
afiyet olsun
hoşgeldin. Fazla kilo değil tez zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
afiyet olsun. Cuma tartı günü, Pazartesi ara tartı günü.
afiyet olsun
iyi geceler. Valla herşey bitince oturdukmu biz bayanlar için sanırım bayram oluyor 😀
Ins canim 1 2 gune bitecek
Iyi geceler kızlar dünden uykusuzluk vqr bi de üstüne cok yoruldm bugun hemen menümu verip uyuycam Alıntılara sabah dönerim
Kahvalti 10:30
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Yagda yumurta 2 küçük yumurta
Domatez
Salatalık
Semizotu
1 dikim cok tahıllı ekmek

Ara 13:45
2 kırmızı erik

Ara 15:30
Domates
Salatalık
6 kiraz

Akşam 20:00 parktan gec dönünce gecikti
1 kase yoğurt
Bi kase salata
1 kase nohut yemegi (7-8 kaşık kadar)

Su 2.5 lt olmuştur
Spor
Yarım saat tempolu yürüyüş 90 puan
Afiyet olsun hafizecim
turk bakkallarinin bazsinda kasap bölümü de var cnm
cok gecmis olsun cnm bende hic duymamistim bu rahatsizligi
Giydigin ayakkabiya terlige yumusak olmasina dikkat et evde bile terliksiz dolasma
masallah tatlim bu azmin daim olsun ins.
1 sandwich ekmegi yedim zaten 2 dil ekm denk :)) bugun baya karbonlu oldu menum :)
menu guzel ama pilav 2 ks. Fasulye daha fazla olsaydi sanki daha iyi olurdu cnm
Menü guzel gorunuyor cnm
Salgami cok tercih etmiyelim malumtuzlu oluyor wasa da 2 tane yeterli :))
ne o gidecenmi kizzz 🤣🤣🤣
neyseki işin zoru bitmis cnm
gayet guzel nirancim heralde spor yapmadin bugun
Ayyy Allah korumus cnm
Bilmedigi yere niye giderki kiz kucukte değilmiş
ne kopegi aldiniz cnm evdemi
aksam guzel ama ssabah yetersiz geldi cnm
bugun az yemişin tatlim
masallah guzelime helal olsun 👏👏👏demekki isteyince yemedende durulabiliyor :))
depo derken 😅
Baya iş yapmisin benim utuleride alaydin 😂
sabah guzel ama aksam olmamis cnm
Hamgi lesliyi yaptin cunku 5 mil 68 dk
Yaptigin 5k heralde :)
bugun icin saat cok kötü degil cnm pazartesiden sonrasi daha onemli
Menude gayet guzel

Dün niye uyumadiydinki
Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyor

Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur

Dondurma dışında guzel kuzum
Cumartesi Menüm

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruz :D
Ay tam da gayet güzel yemişsiniz diyecektim maraş dondurmasını hördüm 😂😂 ya ben de şu spor puanlarını yazıcam , bi prenses annesini mi ekliyoruz topıklere ?
Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlarini

Afiyet olsun kizlar

Ins canim 1 2 gune bitecek

Afiyet olsun hafizecim

Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyor

Dondurma dışında guzel kuzum

Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruz :KK70:

Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlarini
Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?

Ya ben diğer topuclerde aktiftim , gectiğimiz yıllarda burnumdan nefes alamamam sebepli 78 kiloya kadar çıkmıştım, sonra burun amelyatı üzerine 1 senede 57 ye inmiştim, çocuk isteğiyle yine 7/8 ayda 66 ya çıkmışım öyle gebe kalmıştım, üzülmüştüm. Gebelikte çok dikkat edip 7 kilo aldım. 65 -68 kilo arasındayken online diyetisyenle 59-58 e indim işte gecen yaz. İkinciyi istiyoruz yakın zamanda diyince diyetisyen bana daha fazla verme zaten zayıf görünüyorsun demişti. Ben bu süreçlerde hep böyle bir sayfa olsa , herkes birbirini gazlasa ne güzel olur diye düşünüyorken meğer varmış😍 3-4 aydır gebelik topıklerindeydim ama demek ki daha vakti değil. Sürekli başarısızlık hissinden mutsuz oldum ve dedim ki en azından başarabildiğim bişeyi yapayım biraz motive olayım. 2-3 ay çocuk fikrine ara verip aranıza katıldım
hakkinizda hayirlisi olsun cnm dedigin gibi daha dogru zaman degil demekki bebiş icin

Benim sormak istedigim neden bizim takimi tercih ettin diye :)) baska takimlarda var ya...
burayi takip ettim size gelmek istiyorum deseydin tmm dicektim ama şu ara 8.takimin üye ihtiyaci var
Bizim takim biraz disiplinli katilima, kurallara uyulmasina önem veriyoruz
Çalıştığın icin yeterli katilim saglayabilirmisin bilemiyirum
Amanallahım ne kadar az şey yiyerek yaşıyorsunuz😆 ben biyerde ölür kalırım bu kadar az yesem yaa😊 doğumdan sonra emzirme döneminde çok sömürüldüm ve eşimden fazla yemeğe başladım. Bi de hayatıma düzenli bisiklet ve 3 kat ev girince iki insan enerjisi tükettiğimden günde sanırım hiç böyle azcık fln yemiyorum yiyemiyorum 😂
masallah baya bisiklet sürüyomuşsun o yuzden kilon aşırı degil heralde :)) 78 lere ciktigin dönemde kullanmiyomuydun
Kışın dami bisiklettle gidip geliyon
Nerdesin almanyada
Abla yaa yemis halin bu degil biliyoru
sen tabi gecen hafta ici menuleri mi gormedin :63:
Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?
bisikleti biz 2 puan olarak düşünmüştük ama kondisyon bisikleti tabi daha kolay
Tekrar konusup bi karara baglariz
anladım ablacım.

Bu arada günaydın canlar ben bugün akşama kadar yokum azcık açılmam lazım artık yüzmeye gidicem haberiniz olsun :KK200:
hayata geri dönüyon yani 😅😅😅

Kuzum sen kendini daha iyi bilirsin
dedigim gibi belini zorlama dikkat et
inş zorlamam, zorlanırsam 1 gün ara vermeyle devam ederim. Kendime en fazla 1 buçuk ay veriyorum bu kalan kilolar gitsin diye.

Sabah 10.00 1 sade kahve
Ara 1 sade kahve
10 badem
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Su 2 olmuştur

Cumartesi Menüm

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
5 zeytin
Salata

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Bol salata
1 bar ayran
afiyet olsun bayanlar
Dream00 Dream00 nazlicim sizin orda edeka varmi
Varsa kabak ucuzlamis :)) al mutlaka
var 😀 ama bu hafta aldım kabağım var 😀 bugün kabak spaghetti yapsam aslında. Bide ben sotelemiyorum haşlıyorum acaba omu gaz yapıyor?
Günayyyydınnnn kızlaaaar :KK15:
Musmutlu pazarlar 💕☺️
günaydın💐 inşallah hepimiz için🥳🥳
Gunaydinn canlarimmm 💕💕💕💕

Buyrunn sabah kahveleri bendenn :KK50:

Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi 😁😁😁
günaydın 💐 inşallah hele ben hiç yemesem daha iyi 🤣

😀 ama bu hafta aldım kabağım var 😀 bugün kabak spaghetti yapsam aslında. Bide ben sotelemiyorum haşlıyorum acaba omu gaz yapıyor
Hee gaz yapiyor dediydin dimi :)
Valla hic bilmiyorumki cnm
Ben ya normal yemegini yapiyorum yada yagsiz rende sote yapip yogurtla yiyorum
Gaz yaptigini hic farketmedim

Spagetti de guzel olur sıkıntı yok :)

Bende bugun yapicam ama hangi tür yaparım bilmiyorum daha

Back
X