• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süperrr

Şu an bunu düşünme kilo veresin gelmez. Ben geçen sene spor salonuna gittim 1 ay nasıl sıkılaştım anlatamam hiç kilo vermediğim halde. Spora ağırlık verirsen bşy olmaz örnekleri var

Gözün aydın ablaa

İyi düşünmüşsün abla ama bn yarış dışı devam ediyim. Kendimi biliyorm 5 kilo vermek için bile 1 saat spor yapmam lazm ki yapamıyorum daha 30.dk bantta yürüdüm dikişlerde sızı oldu.benm hedefim 5 kilo vermek 5.1 bile değil :) çünkü ben önceki kilo verme zamanı bile ayda en fazla 4 verdim

Yabancı bi yerde bnde yapamıyorm niranın dediğini bi dene istersn abla

Geçmiş olsun canm

Dilekk karşındakini eritirsin dilinle valla 😂
ne yazacağımı unuttum he 😄🙈
Tunaydin kızlar annemlere geldik burdayiz bugün, birazda kalabalık olacaz bugünde böyle gecicek yarına Allah kerim:KK66:
bı atak yapalım dimi ama💃💃
☺️🤩
bu 1 aylik süreçte cnm yarisimiz kabulmü
Gecen hafta basladi
dun isten gelince ictim işe yaramadi cnm
anaaa hani siz girumceye gidiyodunuz haber vermedimiydiniz
hosgeldinn hepfitim
Sagol cnm iyiyiz sen nasilsin
Tatil bitmedimi daha takimi acmicakmisiniz
Ooo baya iyi gitmiş o kiloda
Keşke basladiginda geleydin 🤣🤣🤣
sagol cnm
basta hemen 1 saat zaten zor olur cnm kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap
Kiz senin kilon benden az belki yüzden beni geçer
Hemen su koyvermek yok 😁😁😁
dilek hanimcim dünkü menü yazilmadi muhtemelen kacamak var diye düşünüyorum
Bugun lutfen dikkat et ve menü yaz
bu hafta o açığı kapatirsin artik 😂😂😂
kabul abla gecen haftaki başlangıç kilomu vaz aliyorum demi
Bugun dolu dolu kahvalti yaptim 1 haftadir ilk defa ekmek yedim :)))
Bu haftalik ekmek hakkim doldu
afiyet olsun ablacım
Dunyada hic biseyi kafana takmican ama biz yapamiyoruz
Ufacik seyler icin hayati zehir ediyoz kendimize

Kahvalti yaparken tel geldi eşime
Cok yakin bi arkadasi aniden vefat etmis
Daha pazar aksami havaalanindan almisti onu
Inanamadi , telini aradi eşi cikmis
Sabah kaybettik demiş :KK43:simdi oraya gitti
ölüm her an cok yakın Rabbim rahmet eylesin abla yakınlarına sabır versin
Aaaa nerdesiniz kizlar 2 saattir kimse yazmamış herkes gezmedemi

Benim cocuklar geldi
Bi arkadaşlarının cocugunun dogum günü varmis oraya gittiler oglani biraktilar buraya
Allahtan benim kiz var o ilgileniyor
Bende bi bakkala gidip kiyma falan almam lazim aksama köfte yapayim diyorum
bende teyze kizlaryla parka gitmistik ondan giremeidm aksamda misafirlikteydik
ıyı gezmeler canım Bugunu kazasız gecırdıgıne emınım bense butun yattım uyudum kızım uyudukca gece uyumayunca muhtemelen sımdı egzersız yaptım gunduz yattıgım ıcınmıdır elım yuzum şiş şiş şimdide mutfaktayım ye ek telaşi
allah hakkında hayırlısını versın gorumcene sıkıntıdan gıtmıs onun kılolar bence
gozun aydın ablacım
afıyet olsun canım
basınız sagolsun saglıklı ınsanın bır anda oldugune ınanmak zor yarına ne olacagımız bellı degıl ama hala dunle ugrasıyoruz kafay takıyoruz abla haklısın
ben butun gunu yatakta kızımla gecırdım desem yerıdır abla kolay gelsın
hasarsz atlattim şükür sen nasılsın şimdi
Merhaba kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum ya.bebekle ne misafirliğe gidiliyor ne misafir davet ediliyor.uyku düzeni kaçtı mi çok zor.bugun o kadar yorgunum ki anlatamam yemek bile yapamadım.hep pinekledim.ayaklarimda sıkıntı var benim.dr taban incelmesi var demişti.onceleri çok ağrıyordu çaydanlık düşmüş gibi.o baya azaldı.ama bu sefer uyuyorum kalkıyorum dinlenmiş olmam lazım.ayaga kalktıgımda nasil ağrıyor.sanki kmlerce koşmuş gibi.spor yapmasam da ağrıyor.dr lar ağrı kesici verip gönderiyor.2. Doğumun her bakımdan zor oldu ya hem hamileliği hem sonrası.ne zaman geçecek bu ağrılar benzer durum yaşayan var mı.
ben ilk defa duydum cnm bunu geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bu arada dünkü menümü yazmayı unuttum
Sabah 11.00 pazara gitmiştim kahvaltı yapmadan orda ıspanaklı gözleme yedim.maalesef

Öğlen ton balıklı salata 15.00

Akşam 19.00
Mercimek çorba
1 dilim ekmek

Su 2.5 lt
Spor yok
afiyet olsun cnm
Emz anne menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
Domates salatalık biber
Pastırmlı 1 yumurta
1 ceviz
2 d peynir

14.00
Sütlü kahve
2 ceviz

17.00
4 yk taze fasulye
5 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk ızgara
Ayran salata
2 üçgen kavn

Su 2
Spor yook
afiyet olsun canım
Selam kızlar hayırlı akşamlar :KK200:

Saat 9.30
Bir dilim peynir
6 zeytin
Biraz domates ve salatalık
2 wasa
Çay

Saat 14
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak ayran
Yarım elma

Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
1bardak şalgam suyu
3 wasa

Su 3 lt (uyuyana kadar tamamlarım)
45 dakika yürüyüş
Mefkurem Mefkurem
afiyet olsun canım
09:30=== 2 adet yağda yumurta
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 yk tuzlu yoğurt
1 tk cevizli biber
1 tk kekik salatası
1/4 ananas
Domates, salatalık, soğan

17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata

Su 2 lt
afiyet olsun canım
Kızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
Allah akıl fikir versin evlatlarımıza ya cok şükür telefn vqrmis gelmis geçmiş olsun cnm
Sabah. 2 dilim te yumurtalı ekmek

Öğle yok

Akşam 8 de 1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Salata
afiyet olsun canım
Sabah11.30
1tb ekmek
1kk peynır
5 zeytın

19.30
3 catal patlıcan kozleme
1kk peynır
Ikı dal pırasa
1 kase yogurt

Su 2 lıtre
Tum vucut egzersız 40 dk 120 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canım
Adı:güzelgünler2019
Yaşı:32
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1/2.5
Emziriyormusun: 10 ay önce bıraktım
Meslek: iç mimar
Şu anda kçalışıyomusun: evet
Boy:169
Kilo:64.6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :kilolu değilim de biraz vereyim diyorum
Bize kısaca kendini anlatırmısın; çok spor yapıyorum ama bu aralar çok sağlıksız beslendim, 58 kiloydum aralıkta,fazla zayıfım gibi gelmişti ama şimdi düşündüm daha iyi 34 beden olmak daha mutluydum.

@Pnrrr-20

Böyle mi kayıt yapılıyor? Ya ben nasıl adapte olacağım umarım elenmem. Bir daha bi okuyayım detaylı bilgileri. Valla kilo vermeyi kafama koyarsam 3 er 5 er veren bi yapım var. Umarım bikaç haftada istediğim kiloya inerim 🙏🏻🙏🏻
hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında kizim vqr
menumude gururla ilistiriyim suraya😂😂
cunku davetteydim bugun.pastalar borekler abir cuburlar geldi gecti onumden..elimi bile sirmedim.😎😎😎

sabah 07.00
kahve

11.00
1 yumurtadan omlet
salatalik
13 badem
kk peynir

15.30 1 avuc leblebi

18.30
2 kasik pirinc pilavi
yarim.kepce nohut yemegi
10 uzum tanesi

su 2.5 lt
spor 40 sk kosu 20 dk turuyus 260 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bugünkü menü

Kahvaltı 12.00

1 yumurtadan omlet
5 dilim salatalık
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
2 parca kaşar peynir
1 tel peynir
1 yeşil çay

Ara 14.00
Sütlü kahve

Akşam 18.00
5 kaşık patates salatası

Su hesaplayamadım bugün dışardaydım

Leslie 5 mile 45 dk = 157,5
Bölgesel 14 dk = 42
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun kizlar
Afiyet olsun. İyi uykular
saol cnm
afıyet olsun canım
saol cnm
Bugün çok yoruldum. Sabah arkadaşımla buluştum öğleden sonra arkadaşların bağına gittik eşyaları ben hazırladım ve kızım orda iki kere tuvaletini altına yaptı ayyy şimdi geldim eve ama canım da çıktı resmen. Menümü yazayım

Sabah 10.00 1 sade kahve
Öğle 12.00 6 yk taze fasulye
Ara 1 sade kahve
10 badem
Ara 1 damla sakızlı kahve
Akşam 20.30 1 şiş kuşbaşı
1/2 şiş kıyma
1 bardak ayran
Ara 100 gr Maraş dondurması
Aslında dondurmayı yememem gerektiğini unuttum. Kızım altına kaka yapmıştı o arada eşim su getir diyordu sinirden delirmiş bir şekilde hıncımdan yedim
Su 2 olmuştur

20 dakika eliptik Fit mutlu anne Fit mutlu anne 80 puan
afiyet olsun canım
Cumartesi Menüm

Bugun baya yedim :))

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
afiyet olsun canım
Afiyet olsun kizlar

Ins canim 1 2 gune bitecek

Afiyet olsun hafizecim

Cok şükür büyük kısmı hallettik ablam parkeler yapilsa sadece yerlesme kısmı kalıyor

Dondurma dışında guzel kuzum

Abla yaa yemis halin bu degil biliyoruz :KK70:

Evet canim biprensesannesini etiketliyoruz pinar yeni dogum yapti hafize devraldi spor puanlarini
saol cnm
Gunaydinn canlarimmm 💕💕💕💕

Buyrunn sabah kahveleri bendenn :KK50:

Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi 😁😁😁
Günaydın ablam tabiiiki insAllah amacımız o

hakkinizda hayirlisi olsun cnm dedigin gibi daha dogru zaman degil demekki bebiş icin

Benim sormak istedigim neden bizim takimi tercih ettin diye :)) baska takimlarda var ya...
burayi takip ettim size gelmek istiyorum deseydin tmm dicektim ama şu ara 8.takimin üye ihtiyaci var
Bizim takim biraz disiplinli katilima, kurallara uyulmasina önem veriyoruz
Çalıştığın icin yeterli katilim saglayabilirmisin bilemiyirum
masallah baya bisiklet sürüyomuşsun o yuzden kilon aşırı degil heralde :)) 78 lere ciktigin dönemde kullanmiyomuydun
Kışın dami bisiklettle gidip geliyon
Nerdesin almanyada
sen tabi gecen hafta ici menuleri mi gormedin :63:
bisikleti biz 2 puan olarak düşünmüştük ama kondisyon bisikleti tabi daha kolay
Tekrar konusup bi karara baglariz
hayata geri dönüyon yani 😅😅😅
Ya aslen tüm takımlara baktım inceledim, sizin takımı beğendim . Kafamı çoluk çocuk meselesi dışında bişiylere vermek istiyorum. Günde 5 mesaj yazmışsınız zaten, sabah bir öğlen bir öğleden sonra 1 akşam da biri menüm diğeri yorum olmak üzere 5 mesajı tamamlarım sanırım. 78 kilo oldugum zamanlar istanbulda yaşıyordum ve çocugum yoktu, ekmek elden su göldendi 😂 frankfurta yakın bir kasabada oturuyorum, evet kışın da bisikletle gidip geldim, tam 17 aydır her allahın günü bisikletteyim, işe başlamadan önce ilk 5 ay yani 20 km git gel yapıyordum zaten, işe başlayınca hafiflettim. Yuva şirkete 2 km çünkü uzak değil, eve döneceğime yuvaya gidiyorum. Valla kışın karda çok korktum kayar düşerim falan diye ama kazasız belasız atlattım, eksi 15 lere kadar indi hava ama napıyım ehliyetim yandı. Şuan ehliyet için teoriyi gectim pratiğe giricem ama yine de kararım hava eksilere inmediği sürece araba kullanmamak. Zaten bir oğlum var ve daha yeni uykuyla tanıştım, belki de biraz tadını çıkar diyor kaderim önce bu dönemin, yani dediğim üzere zaten ortalama 60 civarlarında yaşıyorum son yıllarda, 20 lı yaşlara kadar ideal kilom 54-53 dü ama o zamanlar kas yoktu daha narindim. Son 5 senedir 57 nin altına inmedim bakalım olacak mı. Ama 55 e inip orda sabit kalsam baya rahat olurdu bana, hiç düşünmeden her kıyafetimi giyerdim dolaptan

ne yazacağımı unuttum he 😄🙈

🤩
kabul abla gecen haftaki başlangıç kilomu vaz aliyorum demi
afiyet olsun ablacım
ölüm her an cok yakın Rabbim rahmet eylesin abla yakınlarına sabır versin
bende teyze kizlaryla parka gitmistik ondan giremeidm aksamda misafirlikteydik
hasarsz atlattim şükür sen nasılsın şimdi
ben ilk defa duydum cnm bunu geçmiş olsun Rabbim şifa versin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah akıl fikir versin evlatlarımıza ya cok şükür telefn vqrmis gelmis geçmiş olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında kizim vqr

afiyet olsun kizlar
saol cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm

Günaydın ablam tabiiiki insAllah amacımız o
Merhaba Hafize selam

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Kitaplarını okumuş muydun?
Nasıl bir planın var

Günaydınnnn

İyi pazarlar herkeseee

Değişiklik arıyorum kendime, fit in time a mı yazılsam, evde leslie mi yapsam bilemedim. Leslie bana hafif geliyor ama 3-4 aydır çok etkin spor yapmadığım için şu an ideal gelebilir. Evdekiler 1 saat rahat bırakırlar mı bilmiyorum. Tembellikten ve sıcaktan sıkıldım. Bu vücut dinlendikçe dinlenme istiyor. Astım ilaçlarım da çoğaldı, önlem almam şart

Ay dilekk seni hiç düşünemiyorum. Tatildn dolayı eşimde evde çocuğa bakar işlere de yardm eder gene de akşam pertim çıkmış oluyor. 4 yaşndaki kızım eski ilgiliyi bekliyor her fırsatta onunla ilgileniyorm o yatana kadar spora vakit yok zaten. Sabah erken kalkıp bantta yürümeyi düşünüyorum

Oh afiytler olsn 1 dil ne ya bir lokmada yenir o şöyle üç beş ataydn 😂

Allah rahmet eylesin. Geçen gün otobüs durmadan inip ezilen genç kızdn çok etkilendm bnde ölüm tek gerçek

Büyük kızımda çok yıpranmıştk sallaya sallaya 1.5 yaşndayken tatilde yanımda uyuyunca bıraktık. Küçük kızımda hiç sallamadım daha 2.5 aylık şükür hiç gerekmedi daha emzikle uyuyor memede uyumadysa. Sallamayı her defasnda yavaşlatarak yavaş yavaş bırakmayı dene cnm bi
Bir şekilde fırsat bulup spora baslamamiz lazım ,bende gece eliptik yapmayı düşünüyorum

Ya aslen tüm takımlara baktım inceledim, sizin takımı beğendim . Kafamı çoluk çocuk meselesi dışında bişiylere vermek istiyorum. Günde 5 mesaj yazmışsınız zaten, sabah bir öğlen bir öğleden sonra 1 akşam da biri menüm diğeri yorum olmak üzere 5 mesajı tamamlarım sanırım. 78 kilo oldugum zamanlar istanbulda yaşıyordum ve çocugum yoktu, ekmek elden su göldendi 😂 frankfurta yakın bir kasabada oturuyorum, evet kışın da bisikletle gidip geldim, tam 17 aydır her allahın günü bisikletteyim, işe başlamadan önce ilk 5 ay yani 20 km git gel yapıyordum zaten, işe başlayınca hafiflettim. Yuva şirkete 2 km çünkü uzak değil, eve döneceğime yuvaya gidiyorum. Valla kışın karda çok korktum kayar düşerim falan diye ama kazasız belasız atlattım, eksi 15 lere kadar indi hava ama napıyım ehliyetim yandı. Şuan ehliyet için teoriyi gectim pratiğe giricem ama yine de kararım hava eksilere inmediği sürece araba kullanmamak. Zaten bir oğlum var ve daha yeni uykuyla tanıştım, belki de biraz tadını çıkar diyor kaderim önce bu dönemin, yani dediğim üzere zaten ortalama 60 civarlarında yaşıyorum son yıllarda, 20 lı yaşlara kadar ideal kilom 54-53 dü ama o zamanlar kas yoktu daha narindim. Son 5 senedir 57 nin altına inmedim bakalım olacak mı. Ama 55 e inip orda sabit kalsam baya rahat olurdu bana, hiç düşünmeden her kıyafetimi giyerdim dolaptan
bende Zühal cnm köln yakinlarinda oturuyorum :)

Bu 5 mesaj biraz temsili :) onu degistirsem iyi olacak 😅
aslinda ne kadar cok paylasim yapabilirsek o kadar motivasyonumuz artar
Burda amac birbirimize destek olmak
Menulerimize yorum yapiyoruz ki, biri bisey yerken burda taşlanirim korkusuyla yemesin 😂😂😂
Kilo verdigimiz yada veremedigimiz zaman beraber üzülüp birlikte seviniyoruz
Bu arada tabi hayatin icinden herseyi paylasip eglenerek zamanin nasil gectigini anlamiyoruz 😁😁

Sen basla o zaman duruma gore bakariz
Zaten fazla kilon yok belki listeye girmeden verirsin :))

Genel prensibimiz yeterli paylasimi olmayip arkadaslarina yorum yapip destek olmayanlari malesef listeye almiyoruz
Günaydın herkese
Nasılsınjz kızlar napıyosunuz Hoppa
Ben yumurtladımda :KK35: regl söktürücü olarak önerirsiniz şişkinlik var
benimkiler yatiyor daha bende kahve fasli yapiyorum 😁😁😁

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
Günaydınnnn

İyi pazarlar herkeseee

Değişiklik arıyorum kendime, fit in time a mı yazılsam, evde leslie mi yapsam bilemedim. Leslie bana hafif geliyor ama 3-4 aydır çok etkin spor yapmadığım için şu an ideal gelebilir. Evdekiler 1 saat rahat bırakırlar mı bilmiyorum. Tembellikten ve sıcaktan sıkıldım. Bu vücut dinlendikçe dinlenme istiyor. Astım ilaçlarım da çoğaldı, önlem almam şart
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç

Günaydın kızlar 😍😍
Dünkü menüm

12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli

Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay

20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim;)
Ayran
Domates salatalık

Kizlarrrr ins döndüm acayip gerilimli bi hafta gecirdim. Boya badana olaylari bitti salı günü komple parkeler yapılacak. Ama saliya kadar burdayım ins.
Baharim liste icin kusura bakma kuzum burda olamadim hersey ust üste geldi @nanekekik
Kolay glsn canm iş bitince baya güzel olacak belli
Kızlar epey atraksiyonlu bir gün geçirdik arkadaşımın kızı sayesinde.... Dışarda gezinmek istedi, "buralar tekin değil, gitme" dedim, beni dinlemedi, annesindende izin almamış, bir baktık kız yok ortada(16-17 yaşında), deliye döndük, bir o yana bir bu yana koştuk bulamadık. Allah'tan annesinin telefonunu almış, aradık, "kayboldum, evi bulamıyorum" dedi...neyse tarif tarif kızı bulduk ama günümüz zehir oldu... Tövbe ettim, bir daha kimseyi davet etmeyeceğim...
Ben burdan gıcık oldm bnce de davet etme bi daha
Evet canim doğumdan sonra oldu . 3 kere farklı doktora gittim.ucude taban incelmesi dedi.zamanla geçer dediler.cok şükür önceki ağrı yok ama
Sabah ilk adım özellikle çok zorluyor.sanki gece ayaklarımı sopalamışlar gibi
Aynı durum bende de var yavaş yavaş azalmaya başladı sanki çok munayakta kalıyosn gün içinde
:KK74:

Gunaydn cnm yeni yumurtlama olduysa acele etme adet söktürücü icin
Doğmdan sonraki ilk adetm canm karnm çok şiş ve gittikçe şişer biliyorm cumadan önce olmakm istiyorm yoksa midahale etmem
Cnm diyetisyni bıraktın mı

Günaydınnnn

İyi pazarlar herkeseee

Tuğçe bi 10 kilo al sonra vermeye çalş filan ciddi diyorm

neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç
Cok strese girdim.oglen yemeğim hazır olacak,yok ara öğünü unutmayın.. Kizim diş çıkardı çıkarıyor çok huysuz.

Kolay glsn canm iş bitince baya güzel olacak belli

Ben burdan gıcık oldm bnce de davet etme bi daha

Aynı durum bende de var yavaş yavaş azalmaya başladı sanki çok munayakta kalıyosn gün içinde

Doğmdan sonraki ilk adetm canm karnm çok şiş ve gittikçe şişer biliyorm cumadan önce olmakm istiyorm yoksa midahale etmem

Cnm diyetisyni bıraktın mı
Bırakmadım ama düşünmüyor değilim.yasaklar bizim beslenme düzenimize cok ters.ters. Ben sonra nasil devam edicem bu duzene

Back
X