• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Selam canım ben de genel anlamda karataycıyımdır bu ara leptin pek yapamıyorum ama karatay usulü 20 kilo kadar vermiştim zamanında. Leptin işi yarıyor cidden

neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç
Ayy jillian mahvettiydi beni karnım bacakların perte çıktıydı. Çok faydalı aslında spor işini rayına oturtayım sıkılaşmak yapabilirim

Hee gaz yapiyor dediydin dimi :)
Valla hic bilmiyorumki cnm
Ben ya normal yemegini yapiyorum yada yagsiz rende sote yapip yogurtla yiyorum
Gaz yaptigini hic farketmedim

Spagetti de guzel olur sıkıntı yok :)

Bende bugun yapicam ama hangi tür yaparım bilmiyorum daha
benim bugün yalan oldu kabak annemdeydim 🤣
Günaydın kızlar 😍😍
Dünkü menüm

12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli

Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay

20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim;)
Ayran
Domates salatalık
afiyet olsun
Allah'ımm dün neydi öyle. SABAH erken annemler şehir dışından geldi dayım kuzenim falan. Zaten burda oturuyor annemler. Erken kalktım çay falan ayarladım. Neyse temizlik alışveriş çok yoğun geçti. Akşam eşim geldi. Gittik oturmaya. Bu sefer kaynanam gil doluşup yine bize gelmiş. Geri gittik eve. Ya sınır oluyorum artık bunlara. 3 fena çocuk talan ettiler her yeri. 7 yaşında ikizler evlerinde tuvalete gider burda altına işiyor bilerek. Ne kızmadan anlıyorlar ne de tatlı dilden. Ayni zihinsel engelli gibiler. Dayanamiyorum onlara. Gec saatte gittiler. Bir de kızları var 11 yaşında benim kuzenimin biri 8 yaşında. Eşim diyor burda kalsın o da. Gittim arka odaya kusura bakma 3 çocukla uğraşamam ben. Ya sınavım var diyorum anlamıyorlar. En önemlisi zaten. Neyse ki götürdüler onu da. Bugün de düğün var Yaşadığımız şehrin bir ilçesinde oraya gidecez. Bitmedi yoğunluk. Yarın da dayimlar hep birlikte denize gidelim diyorlar. Giremiyorum o yüzden hem haber vereyim hem iç dökeyim dedim :) kaynanam gil önceden böyle değildi şimdi zırt pırt geliyorlar benim sınav zamanına denk getiriyorlar. Bir de diyor hiç görünmüyorsun. Dedim daha birkaç gün önce sizdeydik
allah kolaylık versın
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
Bugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt

AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık

16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)

Su 2 lt

Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
Sabah 1 kase corn flakes süt

Öğle 200 ml gazoz

Akşam 5. 1 tabak mantı

Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌️

Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
afiyet olsun bayanlar
Kabak derken bu nasıl 😂 tanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime 😂😂 bu sene kabağın elli tonu bizim evde 😂
maşallah 🤣
Bugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka

Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
1 kase ayran

Su 2.lt
Spor bizimkiler fırsat verir se 1 saat eliptik yapacagim
sabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir

15.30
1 avuc leblebi

19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu

su yatana kadar 3 olur
spor yok
Menumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim😀)

17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı

21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata

İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
Ben Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım 😂
Pazar Menüm

13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin

Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim 😂

17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
Uyumadı daha ama sağ elimi geri verdi 😂😂
Sabah 08:30
3 yumurta, 1 dlm esmer ekmek , 2 zeytin , 1 kahve sütlü
Öğlen12:30
Vişneli etimelli acaip bi kek ama yarım dilim , vanilyalı sos ile
Ara 17:30
2 yk makarna salatası, 3-5 kraker
Akşam:18;45
2 köfte büyüklüğünde mangaldan körili tavuk, salata , 3 yk makarna salatası
2 ltre civarı su

Bol bol hareket, en az 50 kere çık in yapmışımdır 3 kat arasında. 60 dakika da bisiklet
200 puan diyip kapayalım bugünü.
Şu oğlan bi uyusa da ben de gidip biyerde bayılsam 😂
afiyet olsun bayanlar

Bugünkü menüm

Kahvaltı 9.30

1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay

Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca

Akşam 17.00

1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt

45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Zuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba :D 8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
kolay gelsin, keşkeburda bulabilsem bende vişne 😢
Heeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim :KK53:

Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa

Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa

Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay

Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.

3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun

Kızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün

Bu arada Fit mutlu anne Fit mutlu anne Sporum var yazayım

30+30+40+60 dk tempolu yüzme= 720 puan

Kızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün

a.selam
masallah. senin gibi görümce herkese lazim :) spor icin ayrica tebrikler

Merhaba kizlarr mutlu pazarlarr hepinizee :KK36:

Pnrrr-12 Pnrrr-12 pinarcim gozun aydin canim allah anali babali buyutsun senin adina cok mutlu oldum dogumunun normalle gerceklestigine saglikla buyut insallahhh :KK200::anne::KK36:

Amin canim cok sagolasin :KK36:
Senin nasil gidiyor cnm insallah hersey yolundadir. Melek bunlar ya herseye deger gercekten :)

ben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorum:KK43: annem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye :KK70:
Form cayidir o
Sabah ac karna icebilirsin ama günlük degil
Sık icilerse bagirsak tembelligi yapar
Haftada 1-2

Keten tohumu yagi almadinmi cnm

Ketentohumunun kendiside iyi gelir

Zuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba :KK70: 8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
Evde durmamak sana ödem yapiyor

Ne buldun cnm bizde ogrenek :)

Sabah 1 kase corn flakes süt

Öğle 200 ml gazoz

Akşam 5. 1 tabak mantı

Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌

Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
olmamış cnm bikiosun afiyet olsun
Kabak derken bu nasıl 😂 tanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime 😂😂 bu sene kabağın elli tonu bizim evde 😂
masAllah cnm bereketli olsun bahcenz afiyet olsun
Ya ben eşime ve arkadasına ve oğluma mangalda yesinler diye makarna salatası yaptım ama tadına bakıyo ayağına bildiğiniz 3 kaşık yedim yaa😂 Fit mutlu anne Fit mutlu anne 60 dakika bisiklet kullanımını 180 puan mı yazıyoruz şimdi?
Ya ben dün de çok az yedim dün de 1.5 saat bisiklet kullandım sanırım ondan bi acıkma durumu oldu gibi şuan mangalı bekliyorum 😍😍 yarın tartıyı da paylaşıyoruz di mi?
afiyet olsun 🤣🤣 Mefkurem Mefkurem zuhal abla bu arkadasa puan ne yqzcam benim kafam corba oldu anlayamadm bi sürü sey yazılmış
sabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir

15.30
1 avuc leblebi

19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu

su yatana kadar 3 olur
spor yok
afiyet olsun canım
tmmdr cnm
Menumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim😀)

17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı

21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata

İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
afiyet olsun canım
Zuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba :KK70: 8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
kolay gelsin cnm telefonsuz nwsil durabildn 🤪🤔 bugün bende hic tartii begenmedjm ama hayrlisi bkln bugün yine kışlık hazırlık modundaydm kayısı kurusun die tepsiye koydum azicik seftali sekere yatrdm recel olqcak insAllah birqz da buzluga hosaflik koydum visne almistk dolapta bekliordu saolsun eşim sıktı vişne suyu yaptı birazini içtiler çoğunu buzluğa attim bayramda ikram ederim artk ayy vala is bitmiyor ya😄🙈
Heeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim :KK53:

Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa

Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa

Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay

Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.

3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem Mefkurem
afiyet olsun canım
Bugünkü menüm

Kahvaltı 9.30

1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay

Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca

Akşam 17.00

1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt

45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canım

Kolay gelsin cnm masAllah sen gibi gorumce dostlar başına 🤩💕 nqzar degmeisn :nazar:

Back
X