• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende denize girmeyi özledim ya :KK43: ama bu aralar cok zor daha giremem anca bayrama 😭

Sabah ac karnina icersen faydasi olurmus canim yarin bi dene istersen
yarinda disarda olmam lazim bende sans yoktur bide aksilik gelir beni bulmasin disarda :(

afiyet olsun canom.
sagol abla..
sagol canim
turk yokmu canim cevrende.
afiyet olsun abla..o kukular geldikce nasil dayandin:)tebrikler valla..:))
sol kolundami migren var..anlamadim:)
ne cok geziyon giii masallah:))
afiyet olsun canim.
afiyet olsun:)boregu zuhal abla soylemis zaten:)
amaniiinnn bu puan benim 1 haftalik puanim bile degil kizzz:)masallah diyim.
evet ise yariyo gercekten..kayisi cayida var onuda bi dene istersen.
afiyet olsun canim:)
tsk ederim. onuda annemde bulabilirsem denicem ins

A Askguzeldir leptin i iyi bilirim ama 12 de yatın da 2 ye kadar derin uykuya geçin muhabbetine denk gelmediydim ama dediğin mantıklı kaçırmayak leptini
Lerin en çok derin uykuda salgilaniyor onun icinde 12.de yatmalıyız . Valla karatay kitaplarını ezbere biliyorum.mesela dış fircalamakta lerptni bozuyor.yemek yedikten hemen sonra fırçalamak gerekiyor.bu lerptni bozan şeyler çok can sıkıcı.

tugcetugcem tugcetugcem spor kocumuz sana bi sualim var efenim :))
Biz kondisyon bisikletini 2 puan yapmistik cok zor degil diye
Normal bisiklet bi parca daha zor 2.5 mu 3 mü yapsak puanini acaba

Hmm hangi viteste nasıl bir yolda kullanılıyor diye edebiyat yapmicam 😂😂😂

Bence 3 puan yapalım kaptaniçem 😍 Mefkurem Mefkurem

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay

Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz

Akşam yok

Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle

Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan

Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun 😄🙈🤪
Benden haberler böyle 🤩😘
Afiyet olsun

Slmm kızlar büyük kızımn uyuması 1 buçuk saat sürdü bugün ya başım ağrıyor. Menümü yazıym küçük kızım uyanmazsa leslie yapmak istiyorm

Menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
1 yumurtalı mantar
Domates salatalık
2 d peynir

14.00
1 sb süt
Yarım ç.b leblebi

17.30
1 kase taze fasulye
2 d ekmek
Ayran

18.301
2 kayısı

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş 30p Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Menü guzel tatlicim sadece aksam yemegi az yemişin
1 tb yiyip ekm. 1 dil olsa daha iyiymis tabi bide salata guzel olurdu
Sporda var masallah 👏👏👏
Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay

Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz

Akşam yok

Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle

Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan

Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun 😄🙈🤪
Benden haberler böyle 🤩😘
Tatlim meyve deyip gecmiyoruz ne oldugunu da yaziyoruz :)) kiz yeni uyemisin :))
Aksami yogurtla kapatsaydin iyiymis

Back
X