• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah 💕

Kuzum sakin ihmal etme
Çok geçmiş olsun

Güncel kilo
Cumartesi başlangıç:64.6
Pazartesi:63,0
Fark -1.6 😍 ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu 😂
İnşallah keşkeee hep böle kolaycacık kolaycacık gitse puffff olsa kilolar
Şu anda bende çıktı öyle "nereden çıktı" dediğim bı 1.7 kilo

Günaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7

Günaydın canım. Regl döneminin vermiş oldupu artı:( çok geçmiş olsun

Güncel kilo
Fark -1.6 😍 ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu 😂
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar, kilolar böyle kolay kolay gider azmedince ama haftada :D
Günaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
odemdir canım büyük ihtimalle
Günaydın minnoş takım dünden güzel sıfır sendrom sıfır kaçamak az kalorili bol ekşınlı bir gün olsun:KK200:
bakalım bebeyi emzireyim tartılacauum Allahımm yüzümü kara çıkarma dinimiz aminn :KK53:
Günaydın canım aynen sagilip tartiliyoruz emzirme döneminde :)

sen bu ara neden yoğunsun kuzum bu kadar ?
Ev tadilatta canım islerde yogun olunca ben perte çıktım:D
İyi yine almamışsın sağlıklı kilo vermişsin demekki maaşallah boy kaç bu arada
ben de 55 olsam ennaaamm
161 canim arada dikkat ediyorum almamak icin canim yoksa alir basini gider :D
yarinda disarda olmam lazim bende sans yoktur bide aksilik gelir beni bulmasin disarda :KK43:
O zaman baska zaman yapacaksın tatlim
Kızlar menümü yazayım
Sabah 10.30 1 kaşık muhammara
1 dilim peynir 🧀
Domates 🍅 salatalık 🥒
Öğle 14.00 1 sade kahve ☕
Akşam 19.00 1 çipura
3 parmak kalınlığında somon
Salata
Su 2,5 olmuştur
Afiyet olsun kubram
Kızı uyuttum çocuklarda baba ile film izleyecekler eliptik yapmak için bundan güzel bir an olmaz diyerek eliptige çıktım ama yok yapmadım:KK43: çünkü anı hareket yaptım bugün galiba belim ağrıyor ve ağrı izin vermedi spor yapmama yarına Allah kerim
Gecmis olsun dilegim simdi nasil oldun :(
Neyse artık iyi tarafından bakalım işler bitince pırıl pırıl olucak ev ,değişiklik iyidir:KK66:
Cok şükür oyle dileğim tek avuntumuz o :D
Hayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın💖💖🌸
Cabim noldu hayirdir bi sorunmu var
Kızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah 💕
Bizlerede haber ver kuzu cok gecmis olsun
Gunaydinnn

Bende makesef fazla eksi yok

-200

Sonra görüşürüz bay
Abla güldürdün ya gunaydinnnn :D
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim 🤩

Güncel kilo
Vavvv tebrikler kizlarr
Bence o 1.7 pogaca ve kekler nirannm
Ben bugün detoks yapıyorum
Öyle bir anda esti, sabah kahvaltısıyla uygulamaya başladım
Sıvı detoks
Bakalım neler olacak 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ne detoksu yapiyosun kiz soyle bakim
Günaydın minnoş takım dünden güzel sıfır sendrom sıfır kaçamak az kalorili bol ekşınlı bir gün olsun:KK200:
bakalım bebeyi emzireyim tartılacauum Allahımm yüzümü kara çıkarma dinimiz aminn :KK53:
Gunaydin tatlimm

Back
X