- Konu Sahibi Handandandan
- #309.581
canım benim herşey olacağına varır ama kavga sebebi ile mi gidiyorsun il dışınadün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum.Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle