• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay ben de adimin yanina yazayim bari boyumu yasimi kilo durumumu hep birbirimize sorup duruyoruz :) boy 169 kilo 61,9 , yas 32 , oglan 2,5 yasinda:)
Boyuna göre kilon iyiymiş canım, senin boyda olsam kilo vermek istemezdim(sen bana bakma)

tartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)
Memleketten kilo almadan hatta vererek dönmüşsün canım, daha ne olsun..

Tebrikler ederim

kiz anlamadan 1 ayda 2 kilo vermissin daha ne istiyosun ? yanlis mi görüyorum yoksa?
83-84 kilodan çıktım oğlanın üniversite sınavı yok tayin çıkacak mı çıkmayacak mı ve başka şeyler de birince , stresle fazla baş edemedim o dönem
ben ne zaman izne gitsem zayıflayıp geliyorum zaten de bu defa fazlalıkla gittiğim için pek de değişen bir şey olmadı :)

yüzüm gitti zaten çok inceldi
herkes yüzün kaşık kadar kaldı diyor :işsiz:
Ay benim de yuzden gidiyor, yuzu dolgun insanlara özeniyorum valla, incecik olup yüzü hep dolgun olan tipler var ya. benim hemen yuzum sivriliyor, kilo alirken de cok yuzume almiyorum da verirken ordan suzuluyoo:(
Kasik kadar kalmis da yakismis mi yakismamis mi?

Ay benim de yuzden gidiyor, yuzu dolgun insanlara özeniyorum valla, incecik olup yüzü hep dolgun olan tipler var ya. benim hemen yuzum sivriliyor, kilo alirken de cok yuzume almiyorum da verirken ordan suzuluyoo:(
ayni ben valla

Ay benim de yuzden gidiyor, yuzu dolgun insanlara özeniyorum valla, incecik olup yüzü hep dolgun olan tipler var ya. benim hemen yuzum sivriliyor, kilo alirken de cok yuzume almiyorum da verirken ordan suzuluyoo:KK43:
Öyle deme canım ya, bende yüzü ince olanlara özeniyorum. Yüzüm dolgun, 45 kilo olduğum dönemde bile yüzüme bakıp kilolusun derlerdi...

Memleketten kilo almadan hatta vererek dönmüşsün canım, daha ne olsun..

Tebrikler ederim
sağ ol niranım her sene memlekete gidince bir kaç kilo zayıflayıp geliyorum çook sıcak oluyor malatya bir de kv yer sofrasın da yiyormecburen herkese yere sofra hazırlıyorum, ben yere oturamıyorum ayrı masa da tabağıma çok koymadan alıp yiyorum galiba onun da etkisi oluyor

Günaydinss takim :KK200:

Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1

68 i ucundan göreydim iyiydi :KK53:
tebrikler canim:) belki haftaya 68 i gormeden direk 67 yi gorursun:)
tartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)
daha ne olsun abla.almadifin gibi vermissin bide

tebrikler canim:) belki haftaya 68 i gormeden direk 67 yi gorursun:)

daha ne olsun abla.almadifin gibi vermissin bide
ayy demi gülüm kv de her sabah benim oğlana fırından taze pide, tandır ekmeği aldırıp taze tereyağlarını sürüp yediler benimkiler ben arada minnacık ekmek yağ yedim tuttum valla kendimi :))eşim 2 kilo kadar almış 1 ekmekden fazla yiyordu her sabah :))))

Boyuna göre kilon iyiymiş canım, senin boyda olsam kilo vermek istemezdim(sen bana bakma)
Ben istemedim basta. sonra yanlislikla 58 e indim, biraz alayim diyip yidim falan. ama bilmiyorum hayatimda takilip kalidigim bi sey var, o cok moralimi bozdu , ve cok isteyip taktikca olmuyor, her ay basarisiz hissede hissede kendimi gerizekali gibi hissetmeye baslamistim, sanki her ay bi sinava hazirlanip girip kaliyor gibi oldum son 7-8 aydir. Bu duygu beni cok yipratti, biraz basari hissetmek motivasyon yasamak istiyorum, Azimle istikrarla kilo verilebiliyor ve insan mutlu oluyor, cabasinin karsiligini alinca, biraz bu duyguyu tatmaya ihtiyacim var o yuzden kilo vermeye karar verdim. kafami baska seylerle yormak icin, diger konunun da ne oldugunu zaten anlamissindir:)
Yani o sebeple kilo veriyorum, 55 e inersem ne ala, inemezsem de 57 falan da tadindan yenmez yani:) bana 1 adet dönemi baska konu motivasyonu mutluluk getirir.

Ay benim de yuzden gidiyor, yuzu dolgun insanlara özeniyorum valla, incecik olup yüzü hep dolgun olan tipler var ya. benim hemen yuzum sivriliyor, kilo alirken de cok yuzume almiyorum da verirken ordan suzuluyoo:KK43:
bilmiyorum ki inşallah yakışmıştır :KK70:

spor yapmak da güzellll ben canım çekmezse parmağımı oynatmıyorum eşim çenesiyle sürüye sürüye yürüyüşe götürüyor beni:))
eşinin yuruyuse gıtmesı ne guzel abla

dün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. @mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
ınş halladersınız sorunu canım sakınlesınce tekrar konusursunuz
dünkü menüm
sabah. 11.00 1 dilim peynir
domates salatalık
öğle yok
akşam 1 mercimek köfte
bol salata

gün içinde 4-5 tane sade orta şekerli türk kahvesi içtim

su 1.5 olmuştr
afıyet olsun canım

KV Türkiye'de değilmiydi abla senin?
Ayrıca biz yarın sabah Konya'ya gidicez sabah çok erken 5 gibi tartilmak zorundayım artı cikicam diye korkuyorum :(
Bugün tartilmadim ama dün eksideydim az buçuk biseyler

Regl oluyorum sıkıntı yani her türlü:(
ıyı gezmeler canım
Sabah 2 dilim te
Kahvaltılık sos
1tk bal
1tk tahin pekmez

Öğle 2. Yarım tandır ekmeği (yufka gibi)
Dürüm. Domates salatalık peynir li.

Akşam 6 30. 2 tane etli dolma
Domates salatalık
Ayran
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Salatalık

Öğle
1 kase salata
1 galeta
Cay

Ara gojiberili yeşil cay

Akşam 18:00
1 kase yoğurt
Salatalık

Su 2 lt olmuştur
Spor yok cok hareketli bi gündü parkta hic durmadim otur kalk yakartop oynaidk biraz wc yolları zaten 🤦‍♀️😖 reglken dışarı çıkmak misafirliğe gitmek ölüm 😄
afıyet olsun kızlarrr
Bugünkü menü

Sabah yok

Ögle 14.30

Yumurta kirmasi (3 yumurtayla)

Aksam 17.00

Tonbalikli salata bi tabak

2,5 litre su

Spor henüz yapmadim Ama Sadece bölgesel yaparim sanirim.
Belki daha Sonra bi kase yogurt yerim
Menüm :kk77:
10.30
1 yumurtalı mantar
Biber domates salatalık
3 d peynir
2 kayısı

13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi

16.30
1 tabak yoğurtlu semizotu kavurması
2 yk kuşbaşı et

Su 2.5
Spor 70 dk tempolu yürüyüş.3=210 p
@bi prenses annesi
08:30
2 yumurta dereotu
Kapuçino
Ara 11:30
1 kuru kayısı 10 kadar yeşil kabak çekirdeği
Öğlen 12:30
Salata
4-5 kaşık kadar dün akşamki kabak yemeğinden ama içinde patates topları da vardı

Ara 15;30
1 elma
1 dilim karpuz
Akşam 19;00
Salata kuru kuru salata vallha da billaha da 😂
Yanında da 150 gram naneli sarımsaklı yoğurt

Bi de 90 dakika pisiklet 40 derece havada ölecektim ya 🙄
270 puan @bi prenses annesi , deneme haftasında ne önemi var ki bu puanların bu arada😂😂
09:00=== 2 yağda yumurta
10 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
Domates, salatalık

15:00=== 1 adet Kaşarlı alabalık
Salata

Su 3 lt
Kahvaltı 1.00
1 kase menemen
5 zeytin
1dilim peynir
Domates salatalık
3,5 tane közlenmiş yeşil biber
1 dilim ekmek

17.00 1 kase yulaf ezmesi
1 şeftali

20.00
1 tabak kabak yemeği
Salata

3lt su 1 bardak yeşil çay
Menümü de yazayım :)

SABAH 11.00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
1 bardak çay
2 kk peynir

ÖĞLEN YOK

AKŞAM 17.00
1 tabak küçük parçalara bölünüp baharatlarla pişmiş tavuk
2 bardak ayran

Su 2 litre
iyi geceler hanimlar.gecmisi okudum.gunduz pek gelemedim..kizimi havuza goturdum bi yakinimin.ordaydim..
sabah 10.00
2 tk recel
1 haslanmis yumurta
salatalik
2 ceviz
1 zeytin
3 tane biskot(100)kalori yapiyo toplam.diet icin

14.00
3 tana diet misir gevregi (toplam 150 kalori felan)

19.00
1 corba kasesiyle etli turlu.

spor 220 pua.
su 3lt
afıyet olsun arkadaşlar
Evet canım aylardır böyle aslında. Kürtaj olduğum gün bile kahveye gitti. Dayanma gücüm bitti..görmezden gelme gücüm tükendi. Biraz gideyim kendi de doysun kahvesine arkadaşlarına. Evini ve bizi özlesin biraz. Hayırlısı sonrası da.
hakkında hayırlısı kuzum kısa surelı ayrılıklar ıyı olur bazen ozlerve hatasını anlar ınş
Menüm
Sabah 08.00 1 kase yoğurt
Öğle 12.30 1 kase yoğurt 10 çilek
Akşam 1 kase yoğurt
Ara 1 şade kahve
Su 2,5 olmuştur
afıyet olsun canım
Günaydın gençler 😍😍
İlk bildirim benden gelsin
Geçen cuma 91.6
Bu cuma 91.4
Yüzde 0.21
Regl oldum ona rağmen gayet iyi bir rakam
eksı eksıdır canım
Günaydınnnnn 💕

Dünkü menüm ;

07:11 1 yumurta 2 yk lor ile omlet, yarım salatalık, maydonoz
10:30 2 kuru kayısı, 3 tam ceviz sade türk kahvesi
12:50 150 gr haşlanmış tavuk, salata, 3-4 çatal közlenmiş patlıcan ve biber, 2-3 minik lokma pide
19:30 2 haşlanmış yumurta, 3 yk lor peyniri, salatalık, maydonoz

3 litre su
61 dk tempolu yürüyüş*3= 183 puan @bi prenses annesi
afıyet olsun canım
Çarşamba günkü menüm

07:10
12:35
19:20

Vişneli smoothe

4 litre su
Spor yok
afıyet olsun canım
kilo bildirimim

geçen hafta :64,6 (cumartesi ama)
bu hafta :61.9
aradaki fark :2.7
Yüzde :4.18
Tebrukler gayet guzel

ayy demi gülüm kv de her sabah benim oğlana fırından taze pide, tandır ekmeği aldırıp taze tereyağlarını sürüp yediler benimkiler ben arada minnacık ekmek yağ yedim tuttum valla kendimi :))eşim 2 kilo kadar almış 1 ekmekden fazla yiyordu her sabah :))))
taze beyaz ekmek olunca yeniyor kuzum
kaya gibi tbe olunca kimse elini sürmüyor :KK70:
ben öyle alıyorum ekmek yeme işi azalıyor hemen :KK200::KK200:

Back
X