- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.381
=) öpüyorum çok hg bu arada yeni gördümBoyun uzunmuş anam anam anam keşge benim olsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=) öpüyorum çok hg bu arada yeni gördümBoyun uzunmuş anam anam anam keşge benim olsa![]()
Gündüz oturmaya vaktim bile olmuyor =)O kedi dili olmasa iyiymis canim lutfen dikkat et ufak kacamaklar kilo vermeyi baya etkiliyor
Iyi sayılırım canım sen nasılsın evet gündüz gelmiyosun artik :)
Öp canim ama eğilirken belin agriyabülür zira 165 im ben=) öpüyorum çok hg bu arada yeni gördüm
Bi ayaklansin keyif kalmıyor 1 yasa kadar super
Sabah aticimmm
Aman almayalim canim
Ay sorma dilekkkk
Afiyet olsun dilegim
Bugün artıydm baya ya geçen haftaki gibi. hafta içi artıdan kurtulup eksiye geçerim. Karnım çok şiş keşke bu hafta olsam reglimi@Keseli kanguru
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
Pumpkin00
Dream00
A AsyaaAyazz
Handandandan
@medine66
Poni Bon
Listedeki hatunlar!!!!
Sizlerden birazdaha hırs, azim ve güzel eksiler bekliyorum
Bu hafta herkes min. Yüzde 1.5 ğu yakalamak icin elinden geleni yapsin
Bikac kisi de 2 leri gecebilirse cok iyi olur![]()
Maşaallah boyunla bu kiloda çok kilolu görünmüyosndur herhalde85 kiloyum 177 boyum var doyuyorum öok bile geliyor midem küçüldü 17 kilo verdim alıştım artık
Farklı yerlerde aynı isimlerle degişik lezzetler dıyıp konuyu kapatalım canım mutlaka oda cok guzeldırValla bacım 35 yıldır kastamonuluyum bizim yörede gözleme diyeni duymadım arkadaşa bizde etli ekmek budur nokta![]()
kız şimdi benim sıpayla muhabbet ettik ben nasıl anayım yaaaa diyesim geldi senin yazıyı okuyunca normal ana senin gibi olur yaaa bennnnnnnnnOkullar açılmasına daha çok varmı ya
Bebelerin gönüllerini edicem diye oradan oraya sürüklenip duruyoruz asyamla ben
Oğlanin mausu bozulmuş acilen almamız gerekiyordu mümkün mü beyim beklesinavm gittik oradan kızı kuzenini istedi onuda oraya bıraktım
Eve gelince de pizza yaptım sebeb dün pizza söylemişti yavrum buz gibi gelmişti ve beğenmedi hayal kırıklığı yaşayınca kıyamadım bugün yapıp doyasiya yesin istedim ,anayim ben ana![]()
üleeennnnnnnnnn ben bu sohbetten geri mi kalırııımmmmmmmmmannaaaammm biz de abanalıyız gıızzz
anam trabzon sürmene
babam ggaaaastımonu abana
cideye de gittim sahilini gezdim :)dibin deki Kurucaşile bartın ın ilçesin de 2 sene yaşadımmm:)Çok şanslısın abana cide ayrı bı güzel hemşerim![]()
maşallah yanın da dursam ne haber ufaklık diye beni seversin haa sevimliyim azcıkkk :)))85 kiloyum 177 boyum var doyuyorum öok bile geliyor midem küçüldü 17 kilo verdim alıştım artık
adaçayı iç gülümBugün artıydm baya ya geçen haftaki gibi. hafta içi artıdan kurtulup eksiye geçerim. Karnım çok şiş keşke bu hafta olsam reglimi
Menü
Kahvaltı 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Biraz peynir
Dereotu domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 küp şeker boyutunda helva
Arada 1 bardak ayran
18.00 1 kase yulaf ezmesi sütlü
20.30
1 tabak yoğurtlu kabak sote
5 tane yaprak sarması
Bol su gecede eliptik yapabilirim
afiyet olsun bayanlarSabah 9 1 dilim ekmek
1 dilime Ezine
1 bardak vişne suyu
Öğle 3. 3 tane köfte
Akşam 9. 4yk pilav pirinç
Yarım tabak etli kuru fasulye
Cacık 1 kase
sporu da cok aksattım yarın devam inşO kedi dili olmasa iyiymis canim lutfen dikkat et ufak kacamaklar kilo vermeyi baya etkiliyor
Iyi sayılırım canım sen nasılsın evet gündüz gelmiyosun artik :)
Selam kizlar menulerimi yazem ben
Saat 9
Tereyagli turk kahvesi
Saat 10
2 tane krep icine peynir, zeytin domates
(Krebi siyez unu ile yaptim)
Saat 17
Bi kase kinoa kisiri
naneli ayran
1 minik ev pogacasi
(zalım kaynana yapmis buzluga atmis oglana atistirmalik adama sabah kahvaltilik olsun diye pisireyim dedim tereyag kokusuna dayanamadim yidim vallahi sisecekti bi yerlerim)
Su 2 lt gecmistir
1 saat tempolu yuruyus
Cuma gunu de 1 saat yurumustum yine tempolu
Fit mutlu anne
Mefkurem
Iyı geceler kızlarrrr bugun akşam ustu kv gıttıler aksam yemege kendı annemgıl geldılerr yemektı caydı onlar gıttıler sımdıde mutfagı toparladım mınnakımı emzırdım uyumaya calısıyor sayfaları oku oku bıtıremıyorum vallahı neyse menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 tb ekmek
1 2 dal pırasa {sabah sabah eşim bahceden koparıp gelmış yumurtayla ıyı gıttı}
Domates salatalık
1 kase yogurt
16.00
1 avuç beyaz leblebı
4 kayısı
1 bardak ayran
5-6 tane yer fıstıgı
20.00
1 kepce tarhana corbası
1 kucuk bıber dolması
Salata
Yesıl sıvrı beber bes altı tane
Su 1.5 anca olmustur
Afiyet olsun bayanlarSınavdı misafirdi bittim bugün. Dün ne yedim inanın hatırlamıyorum. Bugünkü menümü yazayım. Yarın da cam perde işi yapacam
SABAH 9.00
1 adet çikolata
OGLEN YOK
AKŞAM 19.00
Mangalda pişmiş 3 parca tavuk
Közlenmiş biber
Bol salata ve ayran
Su 1.5 litre