• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@mefkurem ablammmm nasılsın mn çocuklar torunlar nasıl? Tr ye geliyor musun bu sene? İş durumu devammı ablam?
@ekim2009 ablamm bikac mesajına denk geldim, muazzam enerjinle insanların yüzünü güldürmeye devam ediyorsun anlaşılan:) bende talibim, bildireyim😀
@bi prenses annesi canımmm nasılsın var mı gebelik ile ilgili bir gelişme inş?
@Niran Nevra canım nasılsın tatlı kızların nasıllar? Tatil nasıl geciyor?
@CurukElma fit hatunum benim nasılsın? Senn kuzun nasılll?
@Pumpkin00 canım baya kilo vermişsin ve sanrm eşinle de barışmışsım. İnş Cook cok mutlu olur pişmanlık yaşamazsın kuzum:)
@Poni Bon canımmbebiş nasıl ve kac aylık oldu minnak şuan??? Ayy nasıl da tatlıdır şimdi o😍😍😍
allah hayrını versin gideli ne oldu ki unutalım kız seniiii :KK74:
o vakittt hoş geldinnnn gülüm ablan da çene enerji bol istediğin kadar al gitsiiinnn:KK70:

Sıra geldi banaaa.. Tabii Bi klasik olarak tatil kilo anlamında hiç yaramadı bana.. Buradan ayrılırken 68. lardaydım. Şimdi 76 lardaydım ve hedefim değişmedi yine 66 inş tabi nasip olursa.. Siz de yine destek verirseniz elbette.. Bu arada gebelik isteğim devam ediyor.. Dualarınıza talibim sağlıkla gelsin inş... Ve bahsetmstim kız kardeşimin isteme durumundan.. Söz oldu, Ekim sonu da inş nişanımız var düğümlü olacak memlekette ve o zamana kadar hedefime ulasmıs olmak istyrm inş.. Hayırlısıyla.. Şimdilik bu kadar.. Geldikçe yazışır dertlesrz.. Ki artık evdeyim tatilimiz bitti.. O yüzden sık gelirm inş.. Sizlerle de rastlaşırız inş.. Şimdiliköpüldünğz.. Yarın net kilo bildirimimle aranızda olcm inşş🤯🤯🤯
allah hayırlı etsin vermişsiniz kız kardeşini , ekim sonuna düğüne kadar zorlanmadan 66 kiloya inersin bence hele bir insanlar gelinin ablasının havasını görsün demiii:)

Insallah canim kendi annem 3 gun kalir gider zaten soguk nevale:işsiz:
Her aksam yatmadan once 11 12 gibi bizim otoparka iniyoruz kaynanamla yarim saat bi saat tur atiyoruz bacaklarimin ic kismi agriyor belimdede agri var insallah aciliyorumdur yarin tekrar bakarda icim rahatlar en azindan.midem dahada kotu bebegide kasiklarimda hissediyrm keske yarin yatis versede dogursam diyorum gonlumden bakalim ne olacak haber ederim yarin oglene insallah:21:
bebek aşağı inmiş o zaman acaba doğum kanalına mı girdi ayy bebek geliyor az kaldııııııı :KK73: desene eee biz nasıl öğrenicez doğuma gittiğini o telaş da yazamazsın ki

ütüyü bitirdim şükürrrrrr benden yiğidi yok şu an öyle süper kahraman gibi hissediyorum kendimi:-)
Görüntünün olası içeriği: yazı ve doğa

Fitt_anne Fitt_anne nasılsın canımmm.. Kuzucuk nasıllll???
@Sweetyy83 nasılsın canım.. Tatil bitti mi senn de?
Çok şükür iyiyiz canım . kuzucugum hamdolsun daha iyi yarın 4 aylık oluyoruz teyzesi genç kız olduk bile biz😁
Sen nasıl nasıl gidiyor hayat

ütüyü bitirdim şükürrrrrr benden yiğidi yok şu an öyle süper kahraman gibi hissediyorum kendimi:-)
Görüntünün olası içeriği: yazı ve doğa
Ve bende şuan sana gıbteyle bakıyorum 👏👏👏😁ama umudumu yitirmedim şuan bana bakan 1 sepet utumu bende yapicam en kısa zamanda 😁

bu hafta cardiyonu aksatma persembede detoks cayini ic cnm
Istersen persembe kabak yada ananas detoksu yapabilirsin
son 2 haftadir masallahin var cnm ins. Böyle devam etsin
yok kuzum ne 79 u :) izine 92 le ciktiydim ramazan oncesi 96 diydim
Ramazanda ayni kaldim bayramla beraberde almaya basladim iste
daha bisey soylenmedi cnm
Aslinda ara verilmese iyi olur yoksa herkes cok kopuyor
Zaten bayram pazar
sebeb neymiski doymamismi annesine

Kuzum gorumceme anlatinca
eczaneden tavsiye etmisler
Beyin fonksiyonlarini guclendirici kandolasimini artirici
Ginkgo-maren 120mg
Onu verdi bi süre onu alayim dedim
Sence nasil
zayiflama ilaci varsa olabiliiii 🤣🤣🤣
yukarda pizza yaptim yazinca ödüm koptuydu 😅😅😅neyse guzel olmus:))
spor olursa balli kaymak 😁😁😁
kuzucum geçende sana yaz dedim ama yazmiyonki
tugce menü yetersiz ve yanlis cnm
Meyve suyu icilmicek sirf seker onun yerine istersen meyveni yersin
sabah yumurta yesiilik vs. Olsun
Kurufasulye zaten karbon yanina bide pilav gelmis
Pilav 2 dil. Ekm.
Fasulye en az 2 dil. Ekm. Yapar
tatlim kahvaltina yesillik eklesene
Bide biskuvi yerine kuruyemis ye ki faydali yag almis ol
Aksam güzel
Sporda min. 45 dk yürüyüş leslie vs. Olsun
krepte kac yumurta ne kadar un un var yazmamisin cnm
Pogacayi yemeyince degil asil yiyince biyerlerin şişer :))

Sporun puanlarini herkes kendi hesapliyor cnm
Prenses sagolsun listeye ekliyor
günün gectimide cnm
Bi bak netten zarari yoksa adacayi ic
su biraz az menü guzel cnm
Leblebi yerine kuruyemis olsa daha faydali aslinda
sinav bittimi cnm
Günlük yogunlugun disinda ekstra bi durumun yoksa artik normal paylasim yapmani bekliyorum kurallarda belirtildigi ve senin kabul ettigin gibi

Menude aksam haric olmamis
dedigin gibi menü hic olmamis cnm
Ablam cuma günü gömdüm zaten iskenderi pizzayida yersem mefkusumda beni çiğ çiğ yer dedim😁inan bu düşünce ile canım bile çekmedi 😀
Eliptik yapamadım AVM yorulmuşum çünkü:(

Güncel 61.4 kilo
09:00 sabah
Biraz tuzlu kraker

13:00 öğle
150 grm yoğurt,1 elma

Ara 17:00
Yarım elma biraz tuzlu krake
Akşam19:00
1 brezeln , ( simit gibi bişi, tiyatroya gittik, dağın tepesindeydi ve yagmur yagdığı çin başka yemek yoktu ondan yedim) birtane de kaşarlı ekmek, çay

Ara 22:30
biraztuzlu kraker

Bugünkü menü de vitamin değeri konusund yerlerde biliyorum, yarın toparlıcam . Ama yine de bugğn de 300 grm vermişim.
Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 7:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
1 dilim tbe
Çay

Ara 10:30
Domates
Salatalık
2 ince. Dilim sucuk (mangalda pisince dayanamadm)

Ara 15:40
Çay
1 cay bardağı çekirdek

Akşam 18:33
İki tane avuc ici kadar tavuk göğüs (mangalda)
6_7 kaşık patlıcan köz (kırmızı biber, sogan, yeşil biberde vardi)
3 üçgen dilim karpuz
Domates
Salatalık
1 buçuk bardak ayran

Su 2 lt olmuştur
Spor
Aralıklı yürüyüşler yaptık
20 dk tempolu yürüyüş
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk bisiklet sürdük esimle baya yordu ama su iki kisilik olanlardan
👍💕
afiyet olsun bayanlar
bu hafta cardiyonu aksatma persembede detoks cayini ic cnm
Istersen persembe kabak yada ananas detoksu yapabilirsin
son 2 haftadir masallahin var cnm ins. Böyle devam etsin
yok kuzum ne 79 u :) izine 92 le ciktiydim ramazan oncesi 96 diydim
Ramazanda ayni kaldim bayramla beraberde almaya basladim iste
daha bisey soylenmedi cnm
Aslinda ara verilmese iyi olur yoksa herkes cok kopuyor
Zaten bayram pazar
sebeb neymiski doymamismi annesine

Kuzum gorumceme anlatinca
eczaneden tavsiye etmisler
Beyin fonksiyonlarini guclendirici kandolasimini artirici
Ginkgo-maren 120mg
Onu verdi bi süre onu alayim dedim
Sence nasil
zayiflama ilaci varsa olabiliiii 🤣🤣🤣
yukarda pizza yaptim yazinca ödüm koptuydu 😅😅😅neyse guzel olmus:))
spor olursa balli kaymak 😁😁😁
kuzucum geçende sana yaz dedim ama yazmiyonki
tugce menü yetersiz ve yanlis cnm
Meyve suyu icilmicek sirf seker onun yerine istersen meyveni yersin
sabah yumurta yesiilik vs. Olsun
Kurufasulye zaten karbon yanina bide pilav gelmis
Pilav 2 dil. Ekm.
Fasulye en az 2 dil. Ekm. Yapar
tatlim kahvaltina yesillik eklesene
Bide biskuvi yerine kuruyemis ye ki faydali yag almis ol
Aksam güzel
Sporda min. 45 dk yürüyüş leslie vs. Olsun
krepte kac yumurta ne kadar un un var yazmamisin cnm
Pogacayi yemeyince degil asil yiyince biyerlerin şişer :))

Sporun puanlarini herkes kendi hesapliyor cnm
Prenses sagolsun listeye ekliyor
günün gectimide cnm
Bi bak netten zarari yoksa adacayi ic
su biraz az menü guzel cnm
Leblebi yerine kuruyemis olsa daha faydali aslinda
sinav bittimi cnm
Günlük yogunlugun disinda ekstra bi durumun yoksa artik normal paylasim yapmani bekliyorum kurallarda belirtildigi ve senin kabul ettigin gibi

Menude aksam haric olmamis
dedigin gibi menü hic olmamis cnm
inş. Bu hafta güzel gecerde motive olurum
Bende menümü yazip yatiyorum kizlar
Malum 5 de ayaktayim :KK43:

11.45
1 bar. Az sut
2 kş kepek biraz chia
1 tk kakao
3 kucuk k. Incir
4 ceviz...... Puding yaptim

13.00
1 tavada yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalik
1 tb sandwich ekm

18.30
Yarim porsiyon firinda sebze uzeri kasarli
(brokoli ispanak enginar vardi hic sevmedim aç olunca yarisini zorla yedim)
1 kase salata
Afiyet olsun. Puding nasıl yapıyorsun? Diyet için özel mi?

Sıra geldi banaaa.. Tabii Bi klasik olarak tatil kilo anlamında hiç yaramadı bana.. Buradan ayrılırken 68. lardaydım. Şimdi 76 lardaydım ve hedefim değişmedi yine 66 inş tabi nasip olursa.. Siz de yine destek verirseniz elbette.. Bu arada gebelik isteğim devam ediyor.. Dualarınıza talibim sağlıkla gelsin inş... Ve bahsetmstim kız kardeşimin isteme durumundan.. Söz oldu, Ekim sonu da inş nişanımız var düğümlü olacak memlekette ve o zamana kadar hedefime ulasmıs olmak istyrm inş.. Hayırlısıyla.. Şimdilik bu kadar.. Geldikçe yazışır dertlesrz.. Ki artık evdeyim tatilimiz bitti.. O yüzden sık gelirm inş.. Sizlerle de rastlaşırız inş.. Şimdiliköpüldünğz.. Yarın net kilo bildirimimle aranızda olcm inşş🤯🤯🤯
Hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım;)
Yolun az .kısa sürede verirsin Allahin izniyle..
Neden hedef 66 da 65 değil merak ettim 😀
Genelde 65 sır çoğu kişinin hedefi ya bu alemde ondan şey ettiydim🙄

Selam kizlar menulerimi yazem ben

Saat 9
Tereyagli turk kahvesi

Saat 10
2 tane krep icine peynir, zeytin domates
(Krebi siyez unu ile yaptim)

Saat 17
Bi kase kinoa kisiri
naneli ayran
1 minik ev pogacasi
(zalım kaynana yapmis buzluga atmis oglana atistirmalik adama sabah kahvaltilik olsun diye pisireyim dedim tereyag kokusuna dayanamadim yidim vallahi sisecekti bi yerlerim:KK14:)

Su 2 lt gecmistir
1 saat tempolu yuruyus
Cuma gunu de 1 saat yurumustum yine tempolu
@bi prenses annesi
@mefkurem
Tereyağlı kahvemi 🤔

bebek aşağı inmiş o zaman acaba doğum kanalına mı girdi ayy bebek geliyor az kaldııııııı :KK73: desene eee biz nasıl öğrenicez doğuma gittiğini o telaş da yazamazsın ki
Gunaydin ablacim evett cok az kaldi 20 gun onceki kontrolde doktor bas asagi duruyor kanala yerlesmis demisti ama 4 5 gundur kendini daha fazla hissettirdi cuma gunune kadar sancim suyum falan gelmezse cuma gunu geldigimde yazar haber ederim abla yatisim yapilirken.telefonumdn benden baska size haber edecek kimse yok kaynanamain okumuslugu olsa derdim su kisilere mesaj yaz diye neyse hayirlisi bakalim ben yazarim en kotu sayfaya girer o arada hemen ben gidiyorum yazsam gene anlarsiniz :KK48: dualarinizi bekliyorum insallah sezeryana gerek kalmadan dogum yaparimm:KK17:

Günaydınlar kızlar:
Ben tüm gece öksürmekten uyuyamadım, bir de dudağımda kocaman uçuk çıkmış, 3 senedir hiç çıkmamıştı demek ki bünyem zayıf düştü😞 hızlı kilo vermemle de ilgilisi var sanırım. Ben bir de hiç hasta olan biri değilimdir en son 2012 de öksürmüştğm mesela. Yüzümün de heryeri iltihaplı sivilce doldu. İltihap temizleyecen yiyecek içecek önerilerinizvar mı ? Din tiyatroya gittik eşimle ,- açık havadayd, bir deorda 3 saat yağmurun altında tiyatro izledik artık inşallah zatüre olmam🙄

Gunaydin ablacim evett cok az kaldi 20 gun onceki kontrolde doktor bas asagi duruyor kanala yerlesmis demisti ama 4 5 gundur kendini daha fazla hissettirdi cuma gunune kadar sancim suyum falan gelmezse cuma gunu geldigimde yazar haber ederim abla yatisim yapilirken.telefonumdn benden baska size haber edecek kimse yok kaynanamain okumuslugu olsa derdim su kisilere mesaj yaz diye neyse hayirlisi bakalim ben yazarim en kotu sayfaya girer o arada hemen ben gidiyorum yazsam gene anlarsiniz :KK48: dualarinizi bekliyorum insallah sezeryana gerek kalmadan dogum yaparimm:KK17:
Sağlıklısı hangisiyse o olsun canım🙏🏻 Sağlıkla doğur, sen sağlıklı ol, bebişin sağlıklı olsun. Önce bunlar , sonraki düşünce sezeryan mı normal mi olsun. Umarım hersey yolunda gider de istediğin şekilde en kolayından bi doğum nasip olur sana🙏🏻🙏🏻

Jasminium84 Jasminium84 yasemin nerdesin kuzum hic gorunmemisin
ablacım selam
geçen hafta izinliydim, ama çok yoğum geçirdim büyük kızın okul kaydı eğitimleri ufaklığın hastanesi derken sabah çıkıp akşam girdim eve, her akşam da illa birileri geldi gitti gece pertim çıkmış oluyordu hiç giremedim kk'ya
neyse ki bugün işbaşı yaptım da biraz dinleneceğim inşallah :D
bugün yapabildiğim kadar geçmiş yapayım neler oldu neler bitti bakayım

Back
X