- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #311.961
İyi gezmeler ablam..aha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gezmeler ablam..aha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
Kiz dilekkkkk bi yaris uğruna kac senelik ablani sattinmiKardeş el ele verip mefkusumu yeriz çıtır çıtır biz
![]()
Iyiki aklima getirdin cnmhahaha kız yeni çıktı ne antikası arpa çavdar karışımı kahve :)
önceki içtiğimiz hindiba kahveydi ondan da var hala arada içiyorum onu da
Zalim bebeler lafına çook güldüm kozHelöö takım anca girdik eve zalim bebeler durmuyorlar
Saat 9
Türk kahvesi
Saat 10
Dışarda kahvaltıdaydık
Peynir zeytin pastırmalı yumurta domates salatalık tan oluşan sağlıklı bi tabak yaptım
İki lokma da oğlanın patatesinden yidim
Wasa yı da çantamda götürdüydüm bi tane de wasa yedim
Saat 16
Dünden kalan tavuk sote
Naneli ayran
Su 2 lt
45 dk yürüyüş
Mefkurem
Aaaa bonus kendine haksizlik yapma tatlimAklı sıra kendime güvenmemi sağlayıp nasılsa veririm ya dedirtip gevvvşek davranmamı sağlayacak.
Yemedim![]()
Bak bigün bisiklete binmedim dün yani, bu sabah 100 grm fazla çıktım canım. Herseyi bisiklet yapıyor ben değil vallaMakarna yiye yiye zayıflıcaksn ha maşaallahben yesem +1dim yarın
![]()
cok gecmis olsun bitanecimSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()
inanmammmm blöf yapiyosunMefkusum bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum seni çok severim bilirsin ama
benimle de yarisilmazki ya
Diycem oki applamm kurufasulye etkilemiş ve an itibariyle eksi 1![]()
ne guzel işte tatlimaha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
bence glifor degil, 9.takim ruhu yapiyor şekerimKızlar eşime dedim ki misafirlerden önce sabah ufak bi bisiklet turu yapalım ailece, yarım saat gider bi dondurma yer döneriz. Sonuç 2.5 saat bisiklet sürdürdü 25 km den fazlatabii onlar dondurma yedi ben buzlu kahve içtim, eve girince kan şekerim düştü herkese bağırdım fln
aceleden bi dilim ekmek ve otlu penir yedim60-70 gram valla salata yapacak enerji kalmadı ama yine de yimedim pastamdan
Bence bu kadar azmi kilo verme isteğisağlayamaz glifor yapıyor yahu. Açım kaç saat bisiklet sürmüşüm, insanın hiç mi kaymaz gönlü gözü önünde duran mis gibi kokan pastaya
mümkün değil
Tmm cnm sorun degil nasil istersen öyle yaparizMefkurem bişi sorcam ya
Şimdi ben bu cuma listeye girme hakkı kazanıcam ya, şöle bişi yapabilir miyiz?
Ben eger ki cumadan sonra iyi kilo verir dağıtmazsam beni listeye alsan, dağıtırsam yedekte bıraksan? Böyle bi durum oluyo mu? Hergün düzenli bildirim yapıp bi kilo civarı da verirsem ortalamayı arttırmam için alırsın beni listeye. Ama işte dediğim gibi hem kaynanama gidiş hem bisikletimden ayrılışC bi de adet öncesi dönemim başlayacak tam o hafta, insan gibi 30 gün civarında adet olursam hiç kilomu etkilemeden yırtarım ama hersey nasip işteen son 37 de oldum ve o hafta 1.5 kilo aldım
Eskişehirde misin inanmıyorumaha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
baya erken kapatmisin cnm heralde bu haftada iddalisin :))
hayırlı olsun ablam herdaım arkanda destekçinizKizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum
Fitt_anne ve +90 grubundan
Bonus
Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim
HAFTANIN YARIŞI
Bonus vS
Mefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.
selamlar9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler![]()
cok gecmış olsun canım dolama nazardan olur derler en kısa zamanda ıyılesırsın ınsSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()
oh ne guzel vakıt gecırın ıste ıyı gezmeleraha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
Valla mefkusumda yeme sisersin dedi meğer beni kandırmış eksiye dusmemeyim diyeFitt_anne kız
ne fasulyesi yedin fasulye ve eksi bildiğim herşey yalanmıydı
Neyse parası bastırıp alayım de hele1 fatiha 3 ihlası oldu bil
Bende inanamadim (gerçi çok geç tartilmam ve dusun etkisi var zannedersem ödem mödem kalmamış) ama gerçek eksi 1 varcok gecmis olsun bitanecimins. Hepsi cabuk geçer
inanmammmm blöf yapiyosun
ne guzel işte tatlim
Basbaşa zaman gecireceksiniz
bence glifor degil, 9.takim ruhu yapiyor şekerim
Bak bende 3 hafta once pajet paket cuko yiyodum simdi cnm bile istemiyor![]()
İnşallah canım annelerin saatlerce yatma lüksü yok neyazikkihayırlı olsun ablam herdaım arkanda destekçiniz![]()
selamlar
cok gecmış olsun canım dolama nazardan olur derler en kısa zamanda ıyılesırsın ıns
oh ne guzel vakıt gecırın ıste ıyı gezmeler
Ablam profesyonel yarisim dostluk başka bu başkaKiz dilekkkkk bi yaris uğruna kac senelik ablani sattinmi
Hem senin işin gucun yokmu
Git börek corek yap![]()
kiz madem sartlar uyuyorsa listeye alalim seniİvet kaptanımm iddia benim göbek adımdır soyadım da olabülüüğ farketmez
Ben reglken bile bırak ödemi kilo vermiş insanım kediyim ben kedi tutmayın küçük enişteyi ehuheheheh![]()
Teşekkür ederim bitanemhayırlı olsun ablam herdaım arkanda destekçiniz
offff yaaa bu kötü haberBende inanamadim (gerçi çok geç tartilmam ve dusun etkisi var zannedersem ödem mödem kalmamış) ama gerçek eksi 1 var![]()