- Konu Sahibi Handandandan
- #312.641
kuzum dünkü yürüyüşü yazmışmıydım bilmeyyomHg canım aynen sirf dün ki mesajlar baya vardı öncesi de varsa kolay gelsin![]()
şuraya iliştireyim yine de 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum dünkü yürüyüşü yazmışmıydım bilmeyyomHg canım aynen sirf dün ki mesajlar baya vardı öncesi de varsa kolay gelsin![]()
hahahhahahhahahah vallaha ya:) dualarinizi esirgemeyin kizlar:)Ne kadar içten dua ettiysen tuuulet enerjisine dönüştü kızın yidikleri![]()
o kadar hizli gidip aldim ki siz yemeee yazamadan yarisini indirmistim mideye
saol cnm
hiç yakıştıramadım cidden tamam yenir de Fast food da yemeyin hani göz göre göre ya buraya canım biseyler istiyor diye yazdığım anda herkesin yeme diyeceğini bildiğim için üstüne ben biseyler yiyemem ben açıkçası
Hepsi yag olarak kalsınbizim de nefsimizle oynadığın için bi taraflarimiz şişecek
![]()
tmm canımkuzum dünkü yürüyüşü yazmışmıydım bilmeyyom
şuraya iliştireyim yine de 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan
o kadar hizli gidip aldim ki siz yemeee yazamadan yarisini indirmistim mideye![]()
Aleyküm Selam abla afiyet olsunSlm kizlar bugun normal ciktim işten
Yeni geldim eve
Kahvemi iceyim, aç karnimi doyurayim :))
Benimde cnm karbon istiyor
Burdaki herkesin istiyor
Onlari yedigimiz icin zaten kilo belasindan kurtulamadik
Tabiki bide işin saglik boyutu var
Yada bosverin herseyi
Önünüze geleni yiyin
Hatta gelmiyosa gidin alin
Biz burda boşa kurek çeker dururuz
guzelgunler2019
![]()
Ins birakicam en kotu azalticamSigara tü kaka bişi, benim babam günde 5 paket içerdi. Ve tabii ki de akciğer kanserinden öldü, dedem de öyle çok içermiş o da kanserden gitti. O sebeple sigaradan hep uzak durdum
Iyi olmus en azindan gelen gidecekKızlar ciddi ciddi bağırsaklarım bozuldu tuvalete taşınıp duruyorum, afedersiniz popomdan işiyorumresmen vucut reddetti burger kingi
![]()
Hosgeldin canimSelamlaarrr sayfalar oku oku bitmiyorduuuu neyseki az kaldı bi mola verip selam edeyim dedim:)
Tamamen haklisin ablamSlm kizlar bugun normal ciktim işten
Yeni geldim eve
Kahvemi iceyim, aç karnimi doyurayim :))
Benimde cnm karbon istiyor
Burdaki herkesin istiyor
Onlari yedigimiz icin zaten kilo belasindan kurtulamadik
Tabiki bide işin saglik boyutu var
Yada bosverin herseyi
Önünüze geleni yiyin
Hatta gelmiyosa gidin alin
Biz burda boşa kurek çeker dururuz
guzelgunler2019
![]()
Ewttt tamamdır artık burdayımmmm inş inşpirincin uzunu kisasi ayni sey cnm yagli tuzlu olduktan sonra :))
Aksam kac köfte yedin
Yaninda salatalik yerine bol salata yaosaydin belki son araya gerek kalmazdi
Dicemde ayni hatayi bende yaptim
O cisslar ne olaki
Guya tatilde bolca gelecem demistin cnm
Cok iyi menüBugünkü menü
Kahvalti 10.30
2 haslanmis yumurta
1 yesil cay
Ögle 13.40
Ton balikli salata
1 kase yogurt
Aksam 19.00
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
22.00
Sade türk kahvesi
Su 2.5 litre
Bugun baya yürüdüm yokus yukari Ama dk tutmadim saatede bakmadim
Bölgesel dinlenme günüydü Bugün
Ablacım son ara dışında harika bence iyi Bi eksi gelir inşBende menümü yazip veda edicem bu aksam için :))
Pazartesi Menüm
12.00
2 yumurtayla omlet
Arasina biraz beyaz peynirle ceddar koydum
3 zeytin
Dereotu roka
3 brezilya cevizi
18.30
2 tabak unsuz kabakli yesillikli sebze corbasi
19.30
2-3ceviz
1 avuc siyah kuru üzüm (kansizligim varda)
Bikac tane yulafli burcak
Son ara olmadi biliyorum ama hem cok aciktim corba tutmadi hic hemde cnm acayip tatli istedi
Şükür baska biseye saldirmadim deyip kendimi teselli edeyim
@Keseli kanguru
Mükemmellll olmuşKahvaltı 11.30
2 yumurtali omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Azcik tel peynir
Akşam 19.00
Yumurtalı yeşil fasulye
100gr kadar tavuk döner
Salata yoğurt
.
21.00
Şeftali
Bol su spor yok ama ütü yapicam![]()
İnş canım inşafiyet olsunpilav olmamis, hurma neden 5 tane
iki cis nedir
Iyi aksamlar, telafi edersin insallah. Sürekli ugrayabilsrn eminim faydali olur.
Ayyy harika bi irade Maşallah canımCok şükür cukulata hamurisi yemeyeli bu cuma 1 ay olaxak cnm![]()
Sarmalar dışında cok cok iyi canımGünayyyydınnnn kızlaaaar
MasAllah ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim gece baktım daha 30 sayfa var uyku da basti bıraktım şimdi alıntılarm hazır menümu de veremedim mısafrlerimiz vardı geç gidince halim kalmadı açıkçası k.b hemen vereyim menümu
Kahvaltı 10
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Sahanda 1 yumurta
1-2 kaşık yoğurt
Ihlamur
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Salata
Bi çatal lahana turşusu
Ara
1 elma
Akşam 19:45
1 Kaşık patlıcan güveç (tavuk göğsü vardı içinde yarım köfte kadar ama yemişimdr)
5-6 kaşık yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 120 puan
günaydııııııııııınnnnnnnnn 9. takımın muhteşem hatunları bu günü kendini sevme ve bakım yapma günü ilan ediyoruuummmm
![]()
Canımmm nasılsın bugün.. Dualar et inş.. Rabbim gönlüne ferahlık versinGünaydın hanımlar
Aklımdasınız sizi her daim anıyorum ama kendimi hala kötü hissettiğim için uğramıyorum buraya
Usulca oturup geçmesini bekliyorum :)
Bittimi bari acaba canım?Selam kızlar sabah bayram temizliği yapma aşkıyla uyandımyengem gelicek Asya'ya bakmaya o varken insanüstü bir hızla iş yapıp bitirmem lazim bugun
Bence boyuna göre ideal kilodan canım.. Fiziğini cok merak ettim cok hoştur bnce:)YA CANIM VALLA 60.9 gördüm ama dedim sisligi hissediyorum diye, ben ama basta yazdim yaa, adet sonrasi 10 gun en ideal kilo verme gunlerim diye, rahmim beni süründürüyorgöbeem top gibi cikti iste incecik belde.
yani ya vermicem ya 1-2 kilo alcam simdi, adetle birlikte 2 kilo gidecek ama
Ay atayım sana özel mesaj olarak canım ayıpsınEwttt tamamdır artık burdayımmmm inş inş
Cok iyi menü
Ablacım son ara dışında harika bence iyi Bi eksi gelir inş
Mükemmellll olmuş
İnş canım inş
Ayyy harika bi irade Maşallah canım
Sarmalar dışında cok cok iyi canım
Canımmm nasılsın bugün.. Dualar et inş.. Rabbim gönlüne ferahlık versin
Bittimi bari acaba canım?
Bence boyuna göre ideal kilodan canım.. Fiziğini cok merak ettim cok hoştur bnce:)
saol cnmEwttt tamamdır artık burdayımmmm inş inş
Cok iyi menü
Mükemmellll olmuş
İnş canım inş
Bence boyuna göre ideal kilodan canım.. Fiziğini cok merak ettim cok hoştur bnce:)
HahahhaAy atayım sana özel mesaj olarak canım ayıpsınama bak evliyim önden söyliyim yani
![]()
Kız at bakayım tabi tabi izliyorum başın baplı:) :) :)Ay atayım sana özel mesaj olarak canım ayıpsınama bak evliyim önden söyliyim yani
![]()
meton gercekten iyimisKızlar hala tuvaletteyimbu 3 oldu valla
![]()
Tsk ederimEwttt tamamdır artık burdayımmmm inş inş
Cok iyi menü
Mükemmellll olmuş
İnş canım inş
İşte yanlış anlamasın ilgim erkeklere ondan dedim hahahahasaol cnm
Hahahhatalip çıkacak die mi belirttin evli olduğunu
![]()
he hee gün de 1 tane içsen 1 ay sonra bir bakarsın gün de 4-5 e çıkmış sonun da tiryaki olursan yaaa gülüm ,annem de 3 cocuk dogurmus 5 kilo almis, bi sigara birakmis 10 kilo 3 ayda eklemis:)
ya ben tiryaki olamam da bi ara gunde bitane djarum iciyodum o ara 2-3 kilo vermistim,. ondan dedim, senin vucut alismis, benimki alisik deil ya sok oluyo benimkine :) 1 ay gunde 1 tane icsem 3 kilo gider:)
seni yaradana kurbannn bak gülüm kendine iş her gün yap yap bitmez bedenimiz giysi mi ki ayy kötü oldu yıkayayım diyelim ya da eskidi atayım da yenisini alayım diyelim günlük en önemli şey kendimiz sağlığımız cildimiz olmalı zaten o yüzden zayıflamaya çalışmıyor muyuz:)canım yanlız kalma bırılerıyle bulus sohbet et evden dısarı at kendını akraba konu komsu dolas halldersın ıns
su uc dort gundur makyaj bıle yapmıyorum abla ya ınsan kendıyle ılgılenınce daha mutlu oluyı aslında bugunluk ısı bırakıp kendıme bakıyorum o zaman
ben bu mesajı alıntılamısım cevaplıycaktımkı gec kalmısım
ıns canım cıksın gıtsınler hemen![]()
allen car ın sigarayı bırakmanın kolay yolu yada buna benzer adı olan bir kitabı var ben de onu arıyorum bulursam hemen okuyup bu pis kokulu zehiri bırakmaya niyetlendim inşallah ikimiz de bırakırız çok hem sağlığımız için hem de çoook zoruma gidiyor her gün sigaraya o kadar para vermek her ay o parayla ihtiyaç sahiplerinin yarasına az da olsa merhem olunurValla bende birakmaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü![]()
maşallah yaşına göre olgun çok da saygılı bir cimcimen var herkesi severrr o cimcimem kalbi güzel anası gibiYooo çok sevdi seni canım benim
bedenin hazır gıdayı reddediyor için de nasıl katkı maddeleri varsa artık bu da bir tecrübe oldu sana bundan sonra fastfood yok :)Kızlar ciddi ciddi bağırsaklarım bozuldu tuvalete taşınıp duruyorum, afedersiniz popomdan işiyorumresmen vucut reddetti burger kingi
![]()