Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanımlar yeme arzumu bastıramıyorum midem bulanıyor ama yemek istiyorum piskolojik alt üst oldu kocam işten gelince çamaşır suyuna basmak istiyorum resmen adamı ayaklı virüs olarak görüyorum ay ne olucak halimiz böyle cipsler cikolatalar uçuyor gözümde 😭😭😭
cipsi çikolatayı asıl virüs olarak gör adamın ne günahı var çamaşır suyuna basasın geliyor ne yapsın yazık adamcağıza kız:))

cok güzel mervecim
Artik buyuk hedefler koyup fazla hırs yapip hayal kirikligi yasamayalim
Tek yapmamiz gereken programi aynen uygulamak
Aç kalmadan, strese girmeden
daha ne olsun tatlim
Kac aydir 55 lerdesin 🤩🤩🤩
çoğalınca sevinmicen :)))
gecen hafta fazla verdin cnm
Bence az da degil gayet guzel 😍
Onemli olan kacamak yapmadan devam etmek
şikayetçi degilim zaten :)) beni tatmin etti 🤗
menulerine göre yinede eksi gelmişin cnm
Demekki biraz daha dikkat etsen cok güzel verecen 😁

Ahh dilek böyle böyle metoyu bozuyoruz cnm :))
Az da olsa istikrarli olup eksi olmaya calis
haberlere fazla stresmi yaptin acaba cnm

Cipsler cukulatalar bagisikligini daha cok düşürür :))
haberlerden çok benim evde olan sıpam daha çok beni sıkıldım bunaldım v.s. diye strese sokuyor enerji vampiriii velet:))))

hafiften ara ara dönüyor şimdi daha iyiyim şükür , kendimi bilmesem ağzıma evime alkol koymasam diycem ki hafif kafayı bulmuşum da ondan :KK70:
Evdekilerde de devam ediyormu abla .
Yediginiz biseyden falan olurmuki acep

Amin canım inşallah 🙏

Tebrikler 🎉 canım

Bozulmasın nirancım sendeen niye böyle bir enerji
Alıyorum bilmiyorum ama kafanda oturmamış birşeyler var gibi daha bilmiyorum onlar etkiliyor bence vermeni sanki

Tebrikler 🎉 canım

maşallah abla çok güzel

Artı olmamak çok iyi olmuş ☺

Maşallah canım çok güzel diyorsun canım

Tebrikler 🎉 canım

Daha iyi idi eksin sanki dimi abla

Tebrikler 🎉 canım

Maşallahın var canım
evet gülüm bir kere öyle eksi çıktı ertesi güne 600 gr fazla çıktım meğer su kaybıymış eksi sayılmazmış yani :)

Evdekilerde de devam ediyormu abla .
Yediginiz biseyden falan olurmuki acep
oğlan da bir şey yok onun ki sıkıntıdanmış siteye çıktı dolandı iyi oldu babası da benim de arada dönüyor diyor biz ailecek ottan havadan … etkilenen cins bir aileyiz artık eminim :KK70: :KK70: :KK70:

oğlan da bir şey yok onun ki sıkıntıdanmış siteye çıktı dolandı iyi oldu babası da benim de arada dönüyor diyor biz ailecek ottan havadan … etkilenen cins bir aileyiz artık eminim :KK70: :KK70: :KK70:
Aman onemli bisey olmasinda abla.
Cocuklar hep sikiliyorlar hava guzellesse biraz acik havada gezdiririz ama hayirlisi bakalim.
Rabbim tez zamanda aydinliga ulastursinn ins

Aman onemli bisey olmasinda abla.
Cocuklar hep sikiliyorlar hava guzellesse biraz acik havada gezdiririz ama hayirlisi bakalim.
Rabbim tez zamanda aydinliga ulastursinn ins
amin gülüm amin
bir de benim oğlanın arkadaşları (mesajlaşıyorlar boyuna ) biz evde oturuyoruz aman taşıyıcı olup da yaşlılara bir şey olmasın diye onlar fıldır fıldır dışarıda diye sinir oluyorlar :)))))

amin gülüm amin
bir de benim oğlanın arkadaşları (mesajlaşıyorlar boyuna ) biz evde oturuyoruz aman taşıyıcı olup da yaşlılara bir şey olmasın diye onlar fıldır fıldır dışarıda diye sinir oluyorlar :)))))
Gecmis olsun abla, ne güzel kücük cocugun yok dinlen uyu oh mis 😄

Büyük bi ihtimal Burda pazartesiden itibaren sokaga cikma yasagi baslicak hakkimizda hayirlisi
burda var sokaga cikma yasagi cezasi 135 eurodan basliyo.mecbur cikman gerektigi zamanda bi belge cikarttiriyosun onunla cikiyosun.10 fundur nerdeyse bahcedzn disari adim atmadim:(
Kızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
gecmis olsun canim onsallah kotu biseyi yoktur
Eşim çocuklara revani yaptı.
Ev buram buram tatlı kokuyor 😭😭
Demiyorlar ki bu kadın diyette, bizde yemeyelim :KK12:
cok zor bi sinavdan getin kaptanim
Benim gittiğim iş yeri kapanmış
Araci firma baska yere gonderecekti gitmedim, parasiz izin aldim

Onumuzdeki Ayin 1.inde diger araci firmaya gectim normalinde
Onlardan ses cikmadi
Ne olacak bilmiyorum
hakkinda hayirlisi abla.belkide bu zamanda calismaman daha iyidir

Insallah canim, Bizde sokaga cikma yasagi gelicek büyük bi ihtimal. Artik bunaldim cocuklar Bunaldi😓 hayirlisiyla atlatsak Su günleri 😓😓
Piyasada olan bir ilacın tedavi ettiği söyleniyor ama Nekadar dogru bılrmıyorum
Dogruysa kısa zamanda bıter bu sıkıntı dıye dusunuyorum

Back
X